Postări

Se afișează postări din februarie 1, 2010

de la ROBI

Comunicat


Sterilizari gratuite oferite de Asociatia pentru protectia animalelor Robi, in cadrul programului;

"STOP !. ABANDONULUI "

Principala cauza a existentei cainilor si pisicilor fara stapan o constituie imnultirea necontrolata a animalelor cu stapan.
Multi dintre proprietarii de caini si pisici , fie ca nu stiu de posibilitatea sterilizarii (castrarii )animalelor, fie ca nu-si pot permite cheltuielile de sterilizare a animalelor detinute, cand isi vad ograda plina de pui, aleg varianta abandonarii acestora.Asociatia Robi ofera proprietarilor de caini si pisici, (care nu-si pot permite din punct de vedere financiar sterilizarea animalelor aflate in proprietate privata ), posibititatea de a-si steriliza GRATUIT catelusele si pisicutele ( doar femele ) in cadrul programului "STOP! ABANDONULUI "Tot in cadrul acestui program pot fi sterilizate si pisicute fara stapan ( doar femele ).
De ce este bine sa sterilizam ( castram ), animalele de companie si cand anume e…

APEL LA TOLERANTA FATA DE CATEII COMUNITARI

MERITA SI EI CALDURA, HRANA, UN SPRIJIN CAT DE MIC, UN AJUTOR CAT DE NEINSEMNAT, O PRIVIRE GRIJULIE, O MANUTA PRIETENOASA, UN BLID CU ORICE CALDUT, UN CARTON MACAR, DACA NU UN PRES, UN LOCSOR FERIT .... SA FIE ACCEPTATI, SA FIE OCROTITI, SA NU MAI FIE OROPSITI, NICI IGNORATI ...