joi, 6 ianuarie 2011

citate

La ce lucrez acum? Imi pregatesc remarcile spontane . “


Winston Churchill (1874-1965), prim-ministru englez



„Este mult mai usor sa te lupti pentru niste principii decat sa traiesti dupa ele . “

Alfred Adler (1870-1937), doctor si psiholog austriac



“Ca sa vinzi un lucru, spune-i unei femei ca e un chilipir . Iar unui barbat - ca e deductibil . ”

Earl Wilson (1907-1987), jurnalist american



Sunt trei cai ca sa te ruinezi: femei, jocuri de noroc si specialisti .

Cu femeile e cel mai placut, cu jocurile de noroc e cel mai rapid, iar cu specialistii e cel mai sigur .

Georges Pompidou, om politic francez



"Cunoscut: o persoana pe care o cunoastem suficient de bine ca sa-i cerem bani cu imprumut, dar nu intr-atat de bine incat sa-i dam bani cu imprumut .

Indica un grad de prietenie considerat superficial, cand subiectul este sarac si obscur, insa intim - cand este bogat si celebru . ”

Ambrose Bierce (1842-1914), scriitor satiric american



„Am urmat un curs de citire rapida si am reusit sa termin „Razboi si pace“ in 20 de minute . Este vorba despre Rusia . “

Woody Allen (1935-), regizor american



“Vreau un barbat care sa fie bun si intelegator . Cer oare prea mult de la un milionar?”

Zsa Zsa Gabor (1917- ), actrita americana



“Indiferent ce lucru fac, femeile trebuie sa-l faca de doua ori mai bine decat barbatii pentru a fi luate in seama . Din fericire, asta nu e greu deloc . ”

Charlotte Whittond (1896-1975), primar al orasului Ottawa



„Secretul unei casnicii fericite continua sa ramana un secret . ”

Henry Youngman (1906-1998), violonist englez



„Nu judeca un om dupa hainele sale . Judeca-l dupa ale sotiei sale . ”

Thomas R . Dewar (1864-1930), om de afaceri scotian



„Trebuie sa te mentii in forma . Bunica mea, cand a implinit 60 de ani, a inceput sa mearga zilnic pe jos cate 5 mile . Acum are 97 de ani . Din pacate, nimeni nu stie pe unde este . ”

Ellen DeGeners (1958-), actrita americana



„Omul este singura creatura care refuza sa fie ceea ce este . “

Albert Camus (1913-1960), scriitor, filozof si jurnalist francez



„Progresul tehnologic n-a facut decat sa ne inzestreze cu mijloace mai eficiente pentru a regresa . “

Aldous Huxley (1984-1963), scriitor englez



„Un studiu cuprinzator realizat de Politie arata ca nicio femeie nu si-a impuscat sotul in timp ce acesta spala vasele . “

Earl Wilson (1907-1987), jurnalist american



„Niciodata in viata n-am invatat ceva de la o persoana care a fost de acord cu mine . “

Dudley Field Malone, avocat american



„Oamenii rationali incearca sa se adapteze lumii inconjuratoare .

Oamenii irationali incearca sa adapteze lumea inconjuratoare la ei insisi .

Este clar, deci, ca schimbarea lumii nu poate veni decat de la oamenii irationali . “

George Bernard Shaw, dramaturg irlandez



“Alaturi de fiecare om de succes se afla o femeie care spune ca nu are cu ce sa se imbrace . ”

James Stewart, actor american



“Visul american este sa faci bani si sa reusesti in viata .

Visul italian este sa te nasti cu un tata bogat . ”

Matteo Molinari, actor si publicist italian



“Banii nu aduc fericirea . Dar fiecare vrea sa se convinga de asta pe cont propriu . ”

Zig Ziglar, publicist american



“Angajatii care muncesc stand jos sunt mult mai bine platiti decat angajatii care muncesc în picioare . ”

Ogden Nash, poet american



“În ziua de azi unii oameni au pretentia ca usile unor oportunitati senzationale sa se deschida cu telecomanda . ”

M . Charles Wheeler, jurnalist englez



“Ignorant este cineva care nu stie un lucru pe care tu tocmai l-ai aflat . ”

Jim Backus, actor american



“Nu uit niciodata un chip, dar in cazul tau as face bucuros o exceptie . ”

Groucho Marx, actor american



“Fictiunea este obligata sa tina seama de posibilitatile existente .

Adevarul – nu . ”

Mark Twain, scriitor american



„Increderea este acel sentiment pe care il ai inainte de a intelege exact cum

se prezinta problema . “

Anonim



„Diferenta intre fictiune si realitate? Fictiunea are sens . “

Tom Clancy, scriitor american



„Persoana care stie «cum» va avea intotdeauna o slujba .

Iar persoana care stie «de ce» va fi intotdeauna seful primeia . “

Diane Ravitch, profesor american



“E greu sa accepti o critica, mai ales atunci cand ea vine din partea unui prieten, a unei rude, a unei cunostinte sau a unui strain . ”

Franklin P . Jones- Unfortunately, the identity of Franklin P . Jones is not clear



“Sa stai degeaba pe fata pamantului nu costa nimic si in plus beneficiezi gratuit, in fiecare an, de o calatorie in jurul Soarelui . ”

Ashleigh Brilliant, caricaturist englez



„Lumea este impartita in oameni care fac lucruri marete si in oameni care isi atribuie meritele . Incearca sa faci parte din prima categorie – concurenta este infinit mai redusa . “

Dwight Morrow, diplomat american

alt horoscop

Odata deschis acest email, nu mai e cale de intoarcere. Mai jos ai descrierile semnelor zodiacale, realizate abia de cateva ore de catre, Octavio Aceves, considerat cel mai bun astrolog din lume. Citeste-ti semnul si, apoi retrimite-l pe loc. E real, increarca s-o ignori si primul lucru care vei nota e ce zi teribila vei avea maine (Si asta o sa fie doar inceputul raului).




VIRGO (Aug 23 - Sept 22) - Cei care asteapta. Dominantul in relatii. Au mereu cine sa-i iubeasca. Mereu vor sa spuna ultimul cuvant. Draguti. Destepti. Zgomotosi. Fideli. Inclinati sa vorbeasca. Tot ce ai cautat mereu. Usor de a multumi. Primul si unicul.. 7 ani de ne noroc daca nu retrimiti.



SCORPIO (Oct 23 - Noi 21) - Adept, EXTREM de adorabil. Inteligent. Iubeste sa faca glume. Foarte bun simt al umorului. Energic. Prezice viitorul. MARE sarutator. Mereu reusesc ce vor. Atractivi. Cu umblatul linistit. Iubeste relatiile lungi. Vorbitor. Romantici. Draguti. 4 ani de nenoroc daca nu transmiteti.



LIBRA (Sept 23 - Oct 22) - Are rang de agreabil cu toata lume. Dragostea lui este unica. Prostut, distractiv si dulce. Are un atractiv unic. Este persoana cea mai draguta care vei cunoaste! Totusi, cineva Libra nu este felul de persoana cu care te ai baga, pentru ca te lasa plangand. 9 ani de nenoroc daca nu trimiti.



ARES (Mart 21 - April 19) - Mincinos iesit din comun. Adorabil. Spontan. Cineva cu care nu te ai baga. Distractiv. Excelent sarutator, EXTREM de adorabil. Iubeste relatiile. Adictiv. Zgomotos. 16 ani de nenoroc daca nu o trimiti.



ACUARIUM (Ian 20 - Febr 18) - Apa il face de Incredere. Atractiv. Mare sarutator. Unic in clasa lui. Iubeste relatiile de lunga durata. Extrem de energic. Impredictibil. Va intrece spectativele tale. Nu e un luptator, dar te lasa inconstient. 2 ani de nenoroc daca nu-l retrimiti



GEMINIS (Mai 21 - Junie 20) - Irresistibil. Agradabil. Dragostea sa e unica in clasa lui. Mare luptator. Foarte bun la AIA... Sunt amanti, no luptatori, dar totusi te pot laa inconstient. De incredere. Mereu fericit. Zgomotos. Vorbitor. Foarte COMPASIVI. Mereu cauta sa ajunga la un aranjament sau intelegere. Are un zambet frumos. Generosi. Puternici. CEL MAI IRRESISTIBIL. 9 ani de nenoroc daca nu-l trimiti



LEO (Julie 23 - Aug 22) - Leu e marele vorbitor. Atractiv si apasionat. Nepreocupat. Stie cum sa se distreze. E foarte bun in tot ce face. Mare sarutator. Impredictibili. Extroversati. Cu picioarele pe pamant. Adictiv. Atractiv. Zgomotosi. Iubeste relatiile lungi si apasionate . Vorbitor. Cineva cu care n-ar trebui sa te pui. Greu de gasit. Bun cand il gasesti. 7 ani de nenoroc daca nu trimiti.



CANCER (Junie 21 - Julie 22)- E tandru. CEL MAI SURPRINZATOR DINTRE SARUTATORI. Au mare atractiv in personalitatea lor. Dragostea sa e unica. Foarte romantici. Persoana mai draguta care vei cunoaste! Totalmente creativi, imaginativi si vizatori. Meditabunzi. Cu mintea mereu in aer si un pic mai incolo. Extrem de aleatori si schimbatori (si mandru de a fi asa). Freak. Spontani. Povestitori de istorii mari. Extrem de timid si inchis. Nu e deloc un luptator, dar desigur te va lasa inconstient daca trebuie s-o faca. Cineva la care ai tine. 12 ani de nenoroc daca nu retrimiti.



PISCIS (Febr 19 - Martie 20) - Tovarasul de viata. Preocupati si amabili, dar egoist in acelasi timp. Destept. Mereu e centrul atentiei. Atractiv remarcat. Mereu trebuie sa spuna ultimul cuvant si o are. Usor de gasit, greu de a tine linga tine. Cineva cu care petreci un moment distractiv. Extrem de rari dar in sens bun.. Foarte bun simt al umorului (poate schimba spre opus pe loc) !!! Ganditori. Mereu reuseste ce vrea. Iubeste sa faca glume. Foarte populari. Prostuti, distractivi si dulci. 5 ani de noroc prost daca nu-l retrimiti



CAPRICORN (Dic 22 - Ian 19) - Amant care ii place sa rupa. Agradabili. Obraznic. Inteligent . Sexy. Prezice viitorul. Irresistibili. Iubeste sa aiba relatii de lunga durata. Mare vorbitor. Mereu reusesc ce vor. Iubeste sa bata Geminis la sport. Extrem de distractivi. Iubeste dsa glumeasca. Destept. 24 ani de noroc prost daca nu-l trimitoi



TAUR (April 20 - Mai 20) - E Capcana agreziva.. Iubeste relatiile de lunga durata. Ii place sa dea lupte bune pentru cea ce vor. Extrem de extroversati. Iubesc sa ajute persoanele care au nevoie de ajutor. Buni sarutatori. Buna personalitate. Cap, tari. Preocupat. Unici in clasa lor. Cineva cu care n-ar trebui sa te bagi. Cele mai atractive persoane de pe pamant! 15 ani de nenoroc daca nu-i trimiti



SAGETATOR (Nov 22 - Dec 21) - De Promiscuitaste Spontana. Mare atractiv. Greu de gasit, dar maret daca l-ai gasit. Iubeste relatiile de lunga durata. Au multa dragoste sa daruiasca. Cineva cu care n-ar trebui sa te bagi. Foarte frumosi. Foarte romantici. Agradabili cu toata lumne. Dragostea lor e unica. Prostut, distractivi si dulci. Au un atractiv unic. Persoana cea mai draguta care vei cunoaste! Impresionanti la AIA !!! Nu e felul de om cu care te ai baga ca ai termina plangand. 4 ani de noroc prost daca nu-l trimiti.

horoscop

Vezi provocările astrale ale fiecărei zodii în 2011


01 ian 2011, 11:19


Ariadna Ailincei
REALITATEA.NET În prima parte a anului, cele mai mari oportunităţi le au nativii semnelor de foc: Berbecii, Leii şi Săgetatorii, ca în a doua parte a anului, nativii din Taur, Fecioară şi Capricorn, a declarat pentru REALITATEA.NET astrologul şi numerologul Mihai Voropchievici.







Nativii născuţi sub semnul Berbec vor progresa. Succesul îi va însoţi în 2011 şi vor reuşi să facă bani, datorită lui Jupiter care începe anul în semnul lor. Totul va fi posibil pentru Berbeci. Îşi vor rotunji veniturile, iar evoluţia profesională va trece printr-un proces de purificare, de transformare, însă într-un sens pozitiv.



În sfera familiei nu se vor produce evenimente importante. Totuşi este necesar să aprindă "pasiunea" partenerului dacă doresc ca dragostea lor să supravieţuiască. Cei singuri nu prea au şanse de a se căsători în 2011. Libertatea personală va prima.



Nu trebuie să-şi neglijeze sănătatea, trebuie să elimine stresul şi să aibă grijă la accidente ce vizează capul, faţa, inima, intestinul subţire şi plămânii. Acestea sunt zonele cele mai vulnerabile în 2011.



Lunile norocoase: ianuarie, februarie,aprilie, iulie şi decembrie. Acordati atentie si celorlalte luni, nu le neglijati incarcatura.





Jupiter aduce nativilor Taur mult noroc în carieră, dar va fi un an în care emoţiile sunt puse la încercare . În viaţa personală a acestor nativi vor reveni persoane din trecut ce îi pot bulversa. 2011 începe lent, fără provocări, dar finalul lui va fi cu surle şi trâmbiţe, cu foc de artificii. E posibil să primească o moştenire, dar tot ce este legat de bani (credite, împrumuturi, sponsorizări) este favorizat.



În dragoste, cei singuri au şansa de a găsi, de a cunoaşte persoane interesante (în special în iulie). Apare posibilitatea de a se îndrăgosti, însă până la căsătorie este cale lungă, deoarece sunt prea prudenţi şi se implică greu în relaţie. Tonusul e la cote înalte, totuşi probleme pot să apară la coloana vertebrală, genunchi,vezica biliara şi dinţi. Rinichii şi şoldurile sunt mai sensibile aşa că trebuie supravegheate.



Luni foarte bune: februarie,mai,iulie,decembrie. Celelalte luni sunt la nivel mediu.





Pentru Gemeni se anunţă un an bun în dragoste. Dacă au avut ultimii ani cu probleme în dragoste şi căsnicie, 2011 vine acum să le schimbe atitudinea faţă de dragoste şi cuplu, devenind ceva stabil. Vor comunica mai bine, iar în iubire vor face alegeri. Cei care nu sunt căsătoiţi se pot pregăti pentru nuntă, pe care ar trebui totuţi să o facă în 2012, nu în 2011.



Profesia îi va preocupa la fel de mult şi în 2011. Au aspecte astrale favorabile, doar că interesul poate să le dispară dacă au obţinut tot ce au vrut în 2010. Banii nu sunt bine aspectaţi în casa a II-a a temei lor generale. Stresul şi sentimentele negative le pot afecta luciditatea când vine vorba de modul în care vor cheltui banii. Trebuie să fie mai precauţi, mult mai vigilenţi în 2011.



Sectorul familiei nu este vizat de influenţe negative.



Sănătatea vizează sistemul respirator, colonul, organele sexuale, vezica biliară, dar şi sistemul osos. Ar fi bine să se preocupe mai mult de dezintoxicarea organismului şi să-şi modereze apetitul sexual. Toate excesele în 2011 le vor dăuna.



Luni bune: ianuarie, martie, iunie, iulie, septembrie. Nu neglijați celelalte luni, fiţi atenţi la semnele de zi cu zi.







Poate că astrele nu prea îi răsfaţă pe Raci în 2011, însă cariera şi sectorul profesional primesc susţinere astrală importantă. Trebuie să-şi pună în valoare cunoştinţele şi experienţa, deoarece se anunţă schimbări radicale de bun augur. Sunt posibile promovări, dar şi transformări de situaţie. Oportunităţi vor fi destule şi pot apărea pe negândite. În plus, şi reuşita pe cont propriu este favorizată în 2011. Este bine să persevereze, dar să renunţe la încăpăţânare şi la independenţa exacerbată. Câştigurile se vor încadra la nivelul anului 2010.



Preocuparea lor va fi mai mult de prestigiu şi poziţie socială.



În dragoste, provocările plutoniene continuă. Trec printr-o detoxifiere, o eliminare a traumelor şi reacţiilor emoţionale. Va urma o reaşezare a relaţiilor. Prioritatea anului sunt familia şi prietenii.Îşi vor rezerva mai mult timp pentru ei. Scopul: armonia în relaţiile cu cei dragi.



În 2011, Racii vor fi mai stresaţi şi trebuie să acorde timp mai mult pentru odihnă. Zone vulnerabile posibile: inima, stomacul, gâtul, corzile vocale, zona cervicală.



Luni favorizate; martie, aprilie, iulie, noiembrie, decembrie. Celelalte luni au alternanţe de la nesatisfacator la acceptabil.







Favoriţii anului (ca zodie de foc) Leii se orienteaza pregnant pe realizarea ambiţiilor profesionale şi implicit acapararea succesului. Nu numai că sunt apreciaţi şi promovaţi, dar există posibilitatea unor creşteri salariale. Există noroc în speculaţii, iar banii vin în moduri diferite, atât din eforturi intelectuale, cât şi din vânzări, marketing, învăţământ sau speculaţii cu publicul. 2011 e un an prosper.



Dragostea devine mai pasională, sentimentele sunt exprimate mai agresiv. Cei ce sunt celibatari au mari şanse să se căsătorească. Astrul îi fvorizează.



Săătatea membrilor familiei îi preoupă mai mult decât cea proprie. Leii nu trebuie să-şi neglijeze coloana, spatele, genunchii, rinichii şi şoldurile, colonul, vezica urinară, inima, organele sexuale. Cei cu boli cronice au şansa ameliorarii, datorită unor metode neconvenţionale.



Luni foarte bune: martie, aprilie, mai, iulie, noiembrie, decembrie. Luni bune: ianuarie, septembrie, octombrie. În celelalte luni va tuna şi fulgera sau se vor simţi "plouaţi".







În 2011, Fecioarele trebuie să-şi folosească creativitatea pentru o viaţă prosperă. Cu cât vor gestiona mai bine şi mai corect veniturile, cu atât vor fi mai prosperi. Banii sunt destul de puţini, aşa că vor căuta noi surse de venit. Trebuie să fie atenţi cu finanţele şi să nu spună secretele nimănui în 2011. La muncă, apar bârfe, manevre din umbră. Sfatul: să-şi continue munca conştiincios şi să nu se implice în discuţii ce nu-i privesc.



Relaţiile afective se consolidează, iar unele Fecioare pot fi chiar norocoase. Într-o relaţie, vor căuta compatibilitatea spirituală, deoarece ultimii ani au cam experimentat tot felul de relaţii. Acum trebuie să se ferească de cele degradante, distructive fizic şi emoţional.



Sănătatea este mai bună. Trebuie să-şi protejeze gleznele şi gambele, musculatura (dupa 15 martie), capul, faţa, intestinul subţire. De asemenea, să evite furia şi supărarea, stările anxioase care le pot domina rţiunea.



Luni favorabile: ianuarie, februarie, mai, iunie, septembrie, decembrie. Celelalte nu au obligatoriu o încărcătură negativă, ci solicitantă.



2011 va face ca Balanţele să muncească mai mult, atât la serviciu, cât şi acasă, dar pentru asta ei vor fi răsplătiţi. Prioritatea anului vor fi prietenii şi familia, iar partenerul vine cu multe pretenţii. De aceea, nativii din Balanţă pot avea sentimentul că sunt manipulaţi, folosiţi, că li se restrânge libertatea personală. Ar trebui să facă ceea ce este de făcut, chiar dacă nu le place sau e dificil. Vor fi mai puternici spiritual la finele lui 2011.



În dragoste Uranus vrea libertate totală, în timp ce Jupiter, o relaţie serioasă. Legăturile de durată sunt mai vulnerabile, dar dacă este o relaţie solidă, va rezista. Ar i bine să elimine rutina şi plictiseala şi să-şi provoace partenerii la distracţie.



Sănătatea are nevoie de mai multă atenţie. Indicat ar fi să evite grijile, emoţiile puternice şi să se odihnească mai des. Nativii din Balanţă răspund foarte bine la terapiile alternative, iar acest lucru îi va ajuta şi financiar, deoarece anul 2011 este propice economiilor. Pot economisi 5-10% în fiecare lună şi la final de an să fie surprinşi de suma economisită.



Luni benefice: martie, iulie, octombrie, decembrie. În celelalte luni să nu ezite să acţioneze. Oportunităţi apar şi atunci când sunt cumva dezamăgiţi.





În 2011 astrele par să fie interesate de Scorpioni. Apare o îmbunătăţire substanţială în viaţa profesională, dar şi a stării de sănătate. O confruntare cu trecutul cere o acţiune din partea lor pentru a corecta erorile comise mai demult. La serviciu apar ocazii de câştig suplimentar şi promovare. Cei care caută un job au noroc in 2011, chiar unul nesperat. În finanţe pot avea noroc brusc, venituri nesperate, şanse de profit la care nici nu se gândeau.



Pentru cei divorţaţi nu sunt şanse să-şi găsească o pereche, dar nici pentru celibatarii dornici de parteneriate. În familie apar conflicte cu rudele, în special cu părinţii.



Sănătatea intră în sfera lor de interes, ca o atitudine responsabilă, deoarece aceasta variază de la lună la lună, în funcţie de planeta Marte, astrul sănătăţii pentru Scorpioni.



Luni bune: ianuarie, martie, aprilie, iunie, septembrie, decembrie.



Entuziaşti, Săgetătorii reuşesc să realizeze tot ce-şi propun. 2011 este un an al distracţiilor, dar şi al tentaţiilor amoroase prezente la tot pasul. În carieră, astrele îi lasă să aleagă ce doresc. Cei interesaţi de un job vor avea succes mai ales în a doua jumătate a anului, cu ajutorul rudelor şi al prietenilor noi. Şanse extraordinare vor avea şi pe plan financiar.



Vor acorda mult ajutor celor dragi. Intuiesc necesităţile acestora, iar în privinţa prietenilor vor prefera calitatea, în detrimentul cantităţii. Ajutându-i pe adevăraţii prieteni se scutesc de decepţii.



Starea sănătăţii se îmbunătăţeşte, dar Săgetătorii se vor concentra pe menţinerea ei la cote înalte.



Luni favorite: martie, mai, septembrie, noiembrie. Luni bune: ianuarie, aprilie, iunie, octombrie , decembrie.





Tonus fizic şi psihic bun, indrăzneţi, ambiţioţi, prin muncă şi dăruire Capricornii vor progresa mult în 2011. La serviciu li se dau noi responsabilităţi, dar evoluţia situaţiei trebuie să le justifice ambiţiile. Eforturile susţinute vor fi răsplătite.



Finanţele sunt câştigate în 2011 prin acţiuni speculative riscante, în contradicţie cu felul Capricornilor de a fi. Nu trebuie să renunţe la prudenţa tipică, deoarece profiturile rapide nu sunt constante.



În dragoste nu apar evenimente majore care să afecteze cuplul. Cei singuri se pot "lega" în urma unor aventuri ocazionale. Există şansa să se mute, să facă un schimb de locuinţă, familia se va mări, iar reacţiile părinţilor pot fi dificile, tensionate. Pescuitul le va da mare satisfactie intre lunile iulie si octombrie. Sănătatea trebuie să devină o prioritate în 2011.





Luni favorizate: februarie, martie, octombrie.





Vărsătorii dau lovitura şi progresează vizibil în 2011. Succesul va fi vizibil în acest an. În faţa lor se vor deschide noi perspective în carieră. Prioritatea Vărsătorilor în 2011, ca şi pentru celelalte zodii de aer, familia şi prietenii.



Pentru cei căsătoriţi, relaţia continuă. Nu sunt implicaţii majore, doar disensiuni.



Sănătatea va fi excelentă. În tot ce vor face, Neptun le va da inspiraţie ar şi iluzii, însă ştiu să-l gestioneze bine, cu capriciile lui. Totuşi stomacul va fi sensibil. De aceea, trebuie să evite să mănânc sub stres.



Luni bune: mai, octombrie, noiembrie.





Pentru Peşti câştigurile financiare vor fi prioritatea în 2011. Vor primi ajutor din mai multe direcţii. Pot începe o afacere pe cont propriu, ei măsurând succesul în termeni financiari.



Trebuie să aibă grijă cum comunică în 2011. Oportunităţi profesionale vor apărea în apropiere, lângă locul lor de activitate. Un loc mai bun de muncă depinde de priceperea lor "de a-si vinde talentele".



Sănătatea este la cote bune. Totuşi trebuie să evite grijile şi stresul emoţional. Ei percep foarte repede stările celor din jur, empatiind cu ei.



Luni favorabile: martie, iunie, august, noiembrie

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini