marți, 26 mai 2015

Richi e Poveri

https://www.youtube.com/watch?v=8wA_0lSxkG8

Santana

https://www.youtube.com/watch?v=dTC_A5d1wuA

interesant si poate util despre zodii

De ce ar trebui sa ai o relatie cu cineva compatibil cu zodia ta
http://goo.gl/9DYXtR


 https://www.facebook.com/PaginaCuZodii?ref=stream

moda pe indelete in Dianei 4 pe 30-31 mai

Modă pe Îndelete -Kids Stuff, vă dă întalnire la Dianei 4, in weekendul 30-31 mai.

Avem multa marfa "chic", colectii de vara, accesorii,bijuterIi si sectiunea OUT OF THE CLOSET!

Începe vara cu tesaturi în culori puternice, materiale vaporoase, accesorii inedite și cadouri originale.

Pentru că asteptam cu nerabdare zilele însorite de vară, te asteptam în curte ,unde poti savura o înghetata de căpșuni sau un brunch delicios, alături de prietenele tale shopaholice.


HE HE HE STAY TUNED!!!

ÎNSCRIERI: modapeindelete@yahoo.com

Parteneri media eveniment: comunicatedepresa.ro, calendarevenimente.ro, salutbucuresti.ro,port.ro, metropotam.ro, sapteseri.ro, e-girl.ro , ecaterinavirgolici.wordpress.com , orasulmeu.ro, saptezilesinopti.ro,feminis.ro, anyplace.ro, mujer.ro, vinsieu.ro, alomoda.ro.

gradina cu artisti in parcul Icoanei 30-31 mai 2015

cu animalutele de la Red Panda

Judy Florescu

special pt ziua copiilor


targ boem comori calatoare 30-31 mai 2015 by Butic Nomad

Căderea Bastiliei 11, Bucharest, Romania
 zona ASE - Boheme Art Bistro Concept

motive de optimism pe mail



Van Gogh a vândut un singur tablou pe perioada vietii lui.
Si acesta surorii lui, pe un pret infim. Asta nu l-a oprit, însã, sã picteze peste 800 de tablouri.

In 1954, Jimmy Denny, managerul lui Grand Ole Opry, l-a concediat pe Elvis Presley dupã un singur concert. I-a spus: "Nu vei ajunge nicãieri, fiule. Mai bine te-ai întoarce la condus camioane".

Beethoven a fost considerat de cãtre profesorii sãi fara nicio sansã ca si compozitor. Nu i-a ascultat însã, si a compus 5 dintre cele mai bune simfonii ale sale fiind complet surd.

Albert Einstein nu a vorbit pânã la 4 ani si nu a citit pânã la 7. Una din profesoare l-a descris ca fiind "încet la minte, nesociabil si pierdut pentru totdeauna în vise prostesti". A fost exmatriculat de la scoalã si a pierdut admiterea la Politehnica de la Zurich. Totusi, a învãtat sã vorbeascã, sã citeascã si chiar sã facã putinã mate, nu?

Michael Jordan si Bob Cousy au fost dati afarã din echipa de baschet a liceului. Jordan spunea: "Am esuat de nenumãrate ori în viatã. De aceea am reusit."

Winston Churchill a rãmas repetent când era pe clasa a 6-a. De fiecare datã când a candidat a fost înfrânt, pânã când a împlinit 62 de ani si a devenit prim-ministru. El a scris mai târziu: "Never give in, never give in, never, never, never, never - in nothing, great or small, large or petty - never give in except to convictions of honor and good sense. Never, Never, Never, Never give up."

Charles Darwin a renuntat la cariera în medicinã si i-a fost spus, de cãtre tatãl sãu: "Nu-ti pasã de nimic înafarã de prins câini si sobolani." În biografia lui, Darwin a scris: "Am fost considerat de tatãl meu si de toti profesorii ca un bãiat foarte obisnuit, defapt chiar mai jos decât standardul mediu de inteligentã."
Cu sigurantã, a evoluat!

Profesorii lui Thomas Edison spuneau despre el cã e "prea prost ca sã învete ceva". A fost concediat de la primele douã joburi ale sale, fiind considerat neproductiv. Ca inventator, a fãcut 1000 de inventii lipsite de succes, înainte de a reusi sã inventeze becul. Întrebat de un reporter cum s-a simtit sã esueze de 1000 de ori, Edison a spus: "Nu am esuat de 1000 de ori. Becul a fost o inventie cu 1000 de pasi."

Walt Disney a fost concediat de editorul unui ziar pe motiv cã nu are imaginatie si idei bune. A dat faliment de mai multe ori pânã sã construiascã Disney Land-ul. Dealtfel, propunerea parcului a fost refuzatã pe motiv cã nu ar atrage pe nimeni.

La 21 de ani, actritei franceze Jeanne Moreau i s-a spus de cãtre un director de casting cã are capul prea curbat, cã nu e destul de frumoasã si cã nu e îndeajuns de fotogenicã pentru a face un film.
A respirat adânc si si-a zis "În regulã. Atunci cred cã trebuie sã fac totul în felul meu". Dupã ce a fãcut 100 de filme, în 1997 a primit premiul Academiei Europene de Film pentru Realizãrile de-a lungul Activitãtii.

Charlie Chaplin a fost initial refuzat de cãtre studiourile din Hollywood, pantonima sa fiind consideratã un nonsens.

Profesoara lui Enrico Caruso i-a spus acestuia cã n-are voce si cã nu poate sã cânte deloc. Pãrintii voiau ca el sã devinã un inginer.

Când Pablo Casals a împlinit 95 de ani, un reporter l-a întrebat:
"Domnule Casals, aveti 95 de ani si sunteti unul dintre cei mai mari violoncelisti din toate timpurile. De ce încã mai exersati 6 ore pe zi?" Domnul Casals i-a rãspuns:
"Pentru cã încã cred cã fac progrese."

Revistele lunii Iunie 2015 pe blogul cu reviste :: Coperti, poze si pareri despre reviste si costume de baie pentru vara 2015 | Living in RO Colors

Revistele lunii Iunie 2015 pe blogul cu reviste :: Coperti, poze si pareri despre reviste si costume de baie pentru vara 2015 | Living in RO Colors

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini