joi, 23 octombrie 2008

SOLICITARE SPONSORIZARE

Ţinând seama de prevederile Legii nr.32/1994 privind sponsorizarea, cu modificarile şi completarile ulterioare, care conferă instituţiilor dreptul de a efectua activităţi de sponsorizare în bani a persoanelor juridice fără scop lucrativ care îşi desfăşoară activitatea în domeniile:cultural, artistic, educativ, umanitar, religios, filantropic prin prezenta, vă rugăm să binevoiti să încheiaţi un contract de sponsorizare sau să dona hrana / medicamente / orice obiecte Asociaţiei pentru protecţia animalelor ROBI, persoana juridică română nonprofit înfiinţată în 2001, autorizaţie 10/19.02.2001 4/35594, C.I.F.13765439 ; cont RO16RNCB0073049952070001 deschis la BCR 2 ; contact : www.4animals.ro ;, organizatoare a Campaniei de adopţii "Un prieten pentru sufletul tău" Sâmbăta în Parcul Obor cu sprijinul ADP SECT.2 - cand permit conditiile meteo - momentan nu exista corturi ; contact : www.4animals.ro ; robi_mydog@yahoo.com ; 0740035400 ; 0765486157 ; Preşedintă : Marilena Cristian.
Anexăm prezentei solicitări documente relevante, situaţia necesarului de materiale de construcţii, numărul animaluţelor aflate în grijă, datoriile accumulate la cabinetele medicale colaboratoare, fotografii, precum şi modelul contractului de sponsorizare.

Despre ROBI - autoare Oana Iacob

Numele meu este Oana Iacob si va scriu in calitate de voluntar al Asociatiei Robi (www.4animals.ro).

In primul rand doresc sa va multumesc pentru interesul acordat evenimentului nostru.

Am gandit acest eveniment ca pe o solutie ideala de a ajuta prea multele animalute abandonate care nu-si mai gasesc locul nici pe strazi, nici in adaposturi. Zilnic primim cereri de ajutor in sensul preluarii de animale gasite pe strazi de oameni care vor sa le ajute dar nu stiu sau nu au cum s-o faca. Asociatia Robi nu are un adapost si chiar daca ar avea, tot ne-ar fi de-a dreptul imposibil sa ajutam toate animalele pentru care ni se solicita ajutorul. Din aceste motive am gasit solutia ingrijirii de catre protectori a animalutelor, in locatiile in care acestea au fost abandonate si dupa vaccinare prezentarea lor in cadrul campaniei de la Obor. Multe dintre aceste animalute sunt deparazitate si vaccinate pe cheltuiala Asociatiei Robi si primesc desigur si un carnet de sanatate. Este un efort financiar pentru asociatie si din acest motiv va solicitam sustinerea.

Desi prima editie a acestei campanii s-a desfasurat pe o perioada relativ scurta (sept-oct./2007), fiind suspendata datorita conditiilor meteo, am reusit, in doar 8 saptamani, sa dam spre adoptie peste 100 de animalute (caini si pisici).

Incepand cu 1.03.2008 campania a fost reluata.

Fiind o actiune bazata exclusiv pe voluntariat, avem nevoie de cat mai multa sustinere atat pentru a ne face auziti, cat si pentru a conferi targului o imagine pozitiva.

Despre evenimant in sine pot sa va spun ca incepe sambata la ora 10 am - pentru voluntari. Asta bineinteles daca vremea o permite - adica nu ploua sau e foarte frig - pentru ca nu putem aduce animalutele sa tremure acolo.Cand incepe lumea sa vina trebuie sa fie cineva care sa ii indrume, sa le imparta pliante, sa le explice (sau sa ii convinga) de avantajele sterilizarii etc.Discutii despre ce animalut ar vrea sa adopte, un mic chestionar - daca a mai avut animal, daca stie sa aiba grija de el - e ca si cum am da un copil in adoptie si trebuie sa ne asiguram ca ajunge pe maini bune. Daca persoana nu prea stie ce vrea, trebuie intrebata daca sta la curte sau apartament, cu cine mai locuieste, daca se intretine singura - adica are mijloacele sa intretina singura animalul, daca mai are cineva grija de animal cand pleaca in concediu sau mai stiu eu unde, deci multe intrebari, ca o evaluare a persoanei respective, pentru a ne da seama daca este in stare sa aiba grija de animalut.

Adoptia se finalizeaza prin semnarea unui contract (am sa va atasez un model de contract).

As dori sa va invit sambata, incepand cu orele 12 la Targ pentru a ne vedea in actiune si a intelege mai bine cum merge treaba.

Daca mai aveti nevoie si de alte detalii, va stau la dispozitie.

O zi buna,
Oana


PS: iata cateva linkuri atat cu poze de la targ, cat si cu cateva filmutele realizate de ProTV la deschiderea targului: http://picasaweb.google.com/oanna.iacob/AsociatiaRobi#

http://picasaweb.google.com/oanna.iacob/Targ06092008#

http://ro.netlog.com/go/explore/videos/videoid=681579

http://ro.netlog.com/go/explore/videos/videoid=623960

Am reprodus acest mail deoarece contureaza perfect situatia. In ultimele zile am apelat la ajutorul revistelor / siteurilor..............primind semnale pozitive, sperand in concretizarea lor prin sponsorizari, donatii, popularizari................

Re-ajutor

Va amintiti de Bella, Camy si de motanelul negru ? Au in continuare nevoie de ajutorul dvs. Necesita atat ajutor financiar, fiind vorba de datorii pt ingrijirea lor medicala, cat si de gazduire.
Acestia stau intr-o curte alaturi de alti prieteni necuvantatori de toate dimensiunile si culorile asteptand zana cea buna sa-i repartizeze intr-un nou camin pt o viata mai buna ! Mai merita o sansa.......Printr-un noroc au fost salvati; s-au insanatosit; actualmente sunt vaccinati si deparazitati si va asteapta !
Nu uitati : NICAIERI NU-I MAI BINE CA ACASA; de aceea toti avem nevoie de o casa (atat noi, cat si acesti minunati prieteni necuvantatori si nevinovati de situatia in care se afla tot din cauza unor "oameni", tot "semenii"nostri).

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini