Postări

Se afișează postări din octombrie 23, 2008

SOLICITARE SPONSORIZARE

Ţinând seama de prevederile Legii nr.32/1994 privind sponsorizarea, cu modificarile şi completarile ulterioare, care conferă instituţiilor dreptul de a efectua activităţi de sponsorizare în bani a persoanelor juridice fără scop lucrativ care îşi desfăşoară activitatea în domeniile:cultural, artistic, educativ, umanitar, religios, filantropic prin prezenta, vă rugăm să binevoiti să încheiaţi un contract de sponsorizare sau să dona hrana / medicamente / orice obiecte Asociaţiei pentru protecţia animalelor ROBI, persoana juridică română nonprofit înfiinţată în 2001, autorizaţie 10/19.02.2001 4/35594, C.I.F.13765439 ; cont RO16RNCB0073049952070001 deschis la BCR 2 ; contact : www.4animals.ro ;, organizatoare a Campaniei de adopţii "Un prieten pentru sufletul tău" Sâmbăta în Parcul Obor cu sprijinul ADP SECT.2 - cand permit conditiile meteo - momentan nu exista corturi ; contact : www.4animals.ro ; robi_mydog@yahoo.com ; 0740035400 ; 0765486157 ; Preşedintă : Marilena Cristian.

Despre ROBI - autoare Oana Iacob

Numele meu este Oana Iacob si va scriu in calitate de voluntar al Asociatiei Robi (www.4animals.ro).

In primul rand doresc sa va multumesc pentru interesul acordat evenimentului nostru.

Am gandit acest eveniment ca pe o solutie ideala de a ajuta prea multele animalute abandonate care nu-si mai gasesc locul nici pe strazi, nici in adaposturi. Zilnic primim cereri de ajutor in sensul preluarii de animale gasite pe strazi de oameni care vor sa le ajute dar nu stiu sau nu au cum s-o faca. Asociatia Robi nu are un adapost si chiar daca ar avea, tot ne-ar fi de-a dreptul imposibil sa ajutam toate animalele pentru care ni se solicita ajutorul. Din aceste motive am gasit solutia ingrijirii de catre protectori a animalutelor, in locatiile in care acestea au fost abandonate si dupa vaccinare prezentarea lor in cadrul campaniei de la Obor. Multe dintre aceste animalute sunt deparazitate si vaccinate pe cheltuiala Asociatiei Robi si primesc desigur si un carnet de sanatate. Este un efort financiar …

Re-ajutor

Va amintiti de Bella, Camy si de motanelul negru ? Au in continuare nevoie de ajutorul dvs. Necesita atat ajutor financiar, fiind vorba de datorii pt ingrijirea lor medicala, cat si de gazduire.
Acestia stau intr-o curte alaturi de alti prieteni necuvantatori de toate dimensiunile si culorile asteptand zana cea buna sa-i repartizeze intr-un nou camin pt o viata mai buna ! Mai merita o sansa.......Printr-un noroc au fost salvati; s-au insanatosit; actualmente sunt vaccinati si deparazitati si va asteapta !
Nu uitati : NICAIERI NU-I MAI BINE CA ACASA; de aceea toti avem nevoie de o casa (atat noi, cat si acesti minunati prieteni necuvantatori si nevinovati de situatia in care se afla tot din cauza unor "oameni", tot "semenii"nostri).