Postări

Se afișează postări din octombrie 29, 2008

ADOPTII

Buna! Suntem cinci fetite si un baietel, dulci foc, in varsta de aproape trei saptamani. Niste oameni fara suflet ne-au aruncat in mijlocul strazii si ne-au lasat sa murim acolo. Dar am fost gasiti si dusi intr-o ghena. Stim, nu e caminul ideal, dar macar suntem hraniti la fiecare patru ore si ne primim portia zilnica de dragaleala. De-abia ne-au inmugurit dintisorii si asteptam sa mai crestem putintel, ca sa fim deparazitati si vaccinati. Numai ca nu putem trai acolo o vesnicie. Speram sa ne gasim mamici si tatici care sa ne iubeasca si sa aiba grija de noi.Va cerem doar o mangaiere, o vorba buna si putina papa. In schimb, oferim o dragoste nemarginita si neconditionata. Daca vreti sa ne luati acasa, sunati-o pe Claudia, la 0724 559 567. Daca nu, va imploram, dati mai departe! Va multumim din sufletelele noastre micutze si frumoase!
Tushila e un negricios haios in varsta de 3 luni, de talie medie (va creste aproximativ cat un cocker) vaccinat si deparazitat. Probabil va intrebati de u…

coafeza mea Cristiana

O tanara draguta si priceputa, pe mainile careia te poti lasa fara nicio grija, inventiva, rapida, stapana pe ea, adica sigura in ceea ce face, o prezenta placuta si vesela, care face totul din placere si nu neaparat pentru bani, la un salon particular "Geo & Costi" din cartier, de pe o straduta din zona Iancului -Mihai Bravu.