joi, 26 februarie 2009

18. Mario (16 februarie 2008)Sunt un pui de soricar, asta inseamna ca voi ramane un catelus de talie mica, am in jur de trei luni si sunt cam timid asa cum sunt dealtfel si ceilalti frati ai mei. Atat eu cat si fratii mei am aparut pe lume din inconstienta unui om care a lasat-o pe mama nostra sa ne conceapa si mai apoi ne-a abandonat. Am fost sase, dar doi dintre fratii nostri au murit. Asa ca acum mai suntem doar patru. Va rugam sa ne luati la voi si sa aveti grija sa nu ne lasati sa facem la randul nostru pui, deoarece, faptul ca am fost abandonati a fost insuportabil pentru noi. Nu ne impacam deloc cu ideea ca alti catelusi ar putea avea soarta noastra.Daca nu va este indiferenta soarta mea si a fratilor mei si v-ati hotarat sa luati acasa macar pe unul dintre fratii mei, va rugam contactati-i pe cei de la Robi e-mail: office@4animals.ro
click aici pentru mai multe fotografii
19. Katy (16 februarie 2008)Eu sunt una dintre surorile lui Mario. Povestea mea ati aflat-o deja de la fratiorul meu. Trista ....dar adevarata. Si eu sper ca cineva o sa ma placa si o sa ma ia acasa.
e-mail: office@4animals.ro
click aici pentru mai multe fotografii

20. Max (16 februarie 2008)De Max cel mandru ati auzit ?Eu sunt acela. Chiar daca nu mai am un ochisor, sunt sigur ca cineva ma va iubi asa cum sunt si ma va lua acasa repede, repede. Ati ghicit sunt unul dintre cei sase frati soricari abandonati, care se incapataneaza sa traiasca.
e-mail: office@4animals.ro
click aici pentru mai multe fotografii cu mine

21. Kya (16 februarie 2008)Eu sunt cea mai mititica dintre fratii mei, ca talie, si nu-mi place sa stau afara. Am fost adoptata pentru aproximativ o ora dupa care am fost adusa urgent inapoi. In curte mai era un alt catel de care m-am speriat tare rau si am plans asa ca am ajuns innapoi alaturi de fratii mei. Trecerea de la cald la prea rece m-a costat sanatatea. Acum tusesc, sper sa fie doar o banala raceala. Mi-ar prinde tare bine sa ma iei cat mai curand la tine, adica acasa la noi la caldurica. Ati ghicit din nou eu sunt sora celor trei catelusi: Mario, Katy si Max.click aici pentru mai multe fotografii cu minee-mail: office@4animals.ro

Te-ai saturat sa mai vezi caini si pisici fara stapan? E problema ta.Te astepti ca autoritatile sa-ti rezolve problema? Ai f.f. mult de asteptat.Impreuna insa o putem rezolva. Cum? Click aici: www.4animals.ro si vei afla.

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini