luni, 16 martie 2009

URGENTE ROBI

S.O.S. 35 de pisicute aflate pe o terasa a unui blocsunt in pericol de a fi exterminate.(13 martie 2009)click aici pentru a afla mai multe


Intr-o zona din Bucuresti, au fost abandonati de curand mai multi caini adulti printre care si o catelusa in calduri. Pentru cateii masculi din zona a inceput un adevarat macel. Se lupta pentru a intra in gratiile catelusei. Aceste lupte nu sunt lipsite de consecinte. Catelul fara nume a fost la un pas sa ramana fara ochi.
A fost adus la City Vet unde a primit ingrijiri medicale. Interventia chirurgicala, castrarea lui si cazarea post operatorie ne costa 190 ron. La City Vet a fost internat pana a doua zi. Dat fiind faptul ca trebuie sa primeasca ingrijuri medicale in continuare si tinand cont de faptul ca noi nu avem aceasta capacitate de a gazdui animale pe perioada tratamentului , catelul va fi internat la o clinica, contra sumei de 30 ron/zi .Cainele este de talie mare,flocos si f. f. frumos. Va dam aceste detalii in speranta ca cineva care are nevoie de un caine solid si bun de paza il va placea si-l va adopta.
Puteti ajuta catelul fara nume donand pentru el in contul:
Asociatia pentru protectia animalelor Robi
BCR 2
Cont RON: BCR 2 RO16RNCB0073049952070001 Cont EURO: BCR 2 RO05RNCB0073049952070005 Cont USD: BCR 2 RO32RNCB0073049952070004
specificand – “catelul fara nume.”.
Va multumim anticipat pentru ajutor.

Multumim celor ce ne-au ajutat sa achitam cei 400 ron pentru catelusa taiata. Catelusa este bine dar mai are mult tratament de facut pana la vincare.
Va rugam sa ne sprijiniti in continuare deoarece situatia noastra financiara este la pamant si dupa cum bine stiti fara bani nu avem cum ajuta aceste animale.Avem din pacate chiar noi o situatie speciala. Singura masina a Asociatiei , o Dacia Break necesita reparatii capitale. Nici macar nu stim ce cheltuieli inseamna repararea ei pt. ca neavand fondurile necesare nu am indraznit sa o ducem intr-un service auto.
Fara mijloc de transport practic nu ne putem desfasura activitatea.

Oferim pt. adoptie aceasta catelusa
24. Codita (13 martie 2009)Tanara (6 luni), sterilizata, vaccinata si un picut fricoasa, caut familie iubitoare de asa o frumusica precum sunt eu. De ce ma numasc Codita? Pentru ca nu prea am codita, am doar un ciot si mai este si sramb. Chiar si fara codita promit sa va apar si sa va iubesc din tot sufletul.Daca va plac trimite-ti un mail si spuneti ca o vreti pe Codita.
e-mail: office@4animals.ro
click aici pentru mai multe fotografii

Te-ai saturat sa mai vezi caini si pisici fara stapan? E problema ta.Te astepti ca autoritatile sa-ti rezolve problema? Ai f.f. mult de asteptat.Impreuna insa o putem rezolva. Cum? Click aici: www.4animals.ro si vei afla.

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini