vineri, 27 martie 2009

RECOMANDARE - ANTICARIAT EX-LIBRIS

Sediul Str. Doamnei nr. 23, a 2 - a straduta pe dreapta dupa magazinul Lee Cooper, zona Universitatii - metrou - Palatul Sutu, alaturi de cofetaria cu praline Leonidas, personal amabil, enciclopedii straine noi, preturi foarte bune ... si un stand bogat la targul Killipirim de la Sala D'Alles - inca mai poate fi vizitat ... este prezent si on - line ... puteti citi despre el si in ultimele aparitii ale ziarelor ... Adevarul...
26.03.2009 - Cazuri speciale : oameni fara casa, caini cu stapan abandonati,.... si..... incercari disperate de a gasi solutii pentru aceste situatii.Femeia din aceasta imagine, nu are casa. Locuieste impreuna cu un barbat si o catelusa, pe unde pot...... Am observat-o cersind impreuna cu buna ei prietena catelusa cea neagra.Nimic neobisnuit in Romania ,.... in centrul Bucurestiului, inclusiv in zonele rezidentiale, cersetorii starnesc mila oamenilor cu mult mai multa usurinta daca au langa ei un mic animalut, de regula un catelus,..... chinuit, ....exploatat. (Nu are nicio imprtanta ca exista o lege si anume Legea nr. 9/2008 care poate aduce dupa gratii o persoana care cerseste folosindu-se de un animal. Daca suni la 112 si faci referinta la aceasta lege, poti constata ca nimeni nu are habar de ea, desi este obligatia politiei sa cunoasca si aceasta lege.)
Nu este cazul acestei femei. Ea isi iubeste catelusa , atat de “mult”, incat atunci cand am rugat-o sa sterilizeze catelusa gratuit, s-a opus. Ne-a spus clar ca este catelusa ei si nu este de acord s-o sterilizeze. Nu stim ce s-a intamplat cu puii catelusei, speram doar ca au ajuns cu bine pe la casele lor, si mai speram ca cei care i-au luat sa fie responsabili si sa nu-i mai las sa faca alti pui.Oricat am vrea sa intelegem femeia fara casa, referitor la gestul ei de a-si lasa catelusa sa faca pui care stau tot pe strada , ca si ea de altfel, cu siguranta nu vom reusi. Ceea ce am inteles este insa faptul ca daca un senator sau deputat sau consilier nu vrea sa accepte ideea de a fi obligat sa-si sterilizeze, cainele sau pisica fara drept de monta, atunci trebuie sa se impace cu ideea ca nicium om irespnsabil nu poate fi obligat sa-si sterilizeze animalul chiar daca exista riscul ca puii acestuia sa fie abandonati.Trist dar adevarat.La fel de trist si la fel de adevarat este faptul ca azi am apelat la aceasta femeie fara casa, in scopul de a proteja o catelusa pechinez, adulta si aproape oarba. Abandonata fiind, catelusa s-a invartit ore in sir in locul in care a fost abandonata , pana cand a ajuns la epuizare. Nemaivand nicio solutie de gazduire pt. cateii abandonati, am recurs spre rusinea noastra la a cere ajutor tocmai la aceasta femeie. Femeia buna la suflet, nu a ramas nepasatoare. A luat-o pe catelusa sub custodia ei, desi aceasta de frica dadea sa muste.I-am multumit si am asigurat-o ca voi gasi cat mai repede o solutie pt. catelusa Pechy( asa am numit-o ). Peste putin timp am aflat ca femeia a adus-o innapoi adica in locul in care fusese abandonata, deoarece catelusa a muscat-o. Am cautat-o in acea zona dar nu am gasit-o. Peste putin timp insa am regasit catelusa in mijlocul drumului, epuizata de efortul de a-si regasi , casa, viata, stapanul......Ca sa o pot captura am fost nevoita sa-i pun un prosop pe fata. Nu am putut sa-i ofer prea mult confort, pentru moment, dar am reusit sa-i ofer o locatie in care sa nu existe riscul de a muri sub rotile masinilor asa cum s-ar fi putut intampla daca as fi trecut nepasatoare pe langa ea asa cum au facut toti ceilalti oameni.Catelusa este gazduita acum de Monica, doamna cu suflet de aur care a acceptat sa primeasca si pisicutele Stefaniei. Pisicutele au primit-o bine, si Pechy s-a comportat exemplar: nu a avut nicio reactie negativa vis a vis de ele.Speram pentru aceasta catelusa ca cineva cu mult suflet se va incumeta s-o adopte, chiar daca nu mai este tanara si este aproape oarba.Va rugam faceti cunoscuta povesta ei in speranta ca Pechy va avea parte de un rest de viata lnistit.Daca nu o puteti adopta definitiv, o puteti ajuta sa supravietuiasca adoptand-o de la distanta. Preferam varianta adoptiei definitive, reale.
Cei care vor sa ajute financiar pot dona pt.Asociatia pentru protectia animalelor Robi
Banca Comerciala Romana SA, Filiala sector 2,
Cont RON: BCR 2 RO16RNCB0073049952070001,
Cont EURO: BCR 2 RO05RNCB0073049952070005,
Cont USD: BCR 2 RO32RNCB0073049952070004
Te-ai saturat sa mai vezi caini si pisici fara stapan? E problema ta.Te astepti ca autoritatile sa-ti rezolve problema? Ai f.f. mult de asteptat.Impreuna insa o putem rezolva. Cum? Click aici: www.4animals.ro si vei afla.
SANY3981.JPG

SANY3970.JPG

SANY3971.JPG

SANY3972.JPG

SANY3973.JPG

SANY3974.JPG

SANY3978.JPG

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini