luni, 27 aprilie 2009

http://videonews.ro/action/viewvideo/11024/Expozitie-de-pisici-in-Bucuresti/

pentru imagini de la Expo Felina de la Sala Palatului din Bucuresti

REINTOARCEREA TESTOASELOR NINJA

Testoasele ninja Leonardo, Michelangelo, Donatello si Raphael, antrenati de maestrul Splinter, isi continua lupta pentru dreptate pe marile ecrane, intr-un lung metraj de actiune inspirat din povestea originala a benzilor desenate si reapar pe marele ecran pentru a cincea oara cu ocazia lansarii filmului de actiune, preconizata in anul 2011.
Vestea lansarii filmului a coincis cu celebrarea a 25 de ani de la aparitia francizei “Testoaselor Ninja”, in 1984, cand personajele au aparut intr-o revista de benzi desenate.
Kevin Eastman si Peter Laird, doi talentati desenatori, au creat 'legenda' in timp ce incercau mai multe schite, finalizate cu imaginea unei broaste testoase ce statea in picioare si tinea in fiecare mana un nunchuk, denumita Testoasa Ninja, iar pentru exprimarea spiritului de grup, au fost create mai multe personaje,povestea intitulandu-se Teenage Mutant Ninja Turtles.
Cele patru testoase au fost botezate dupa maestrii renascentisti.
Primul numar al revistei, valoros pentru colectionari, a fost prezentat in premiera pe 5 mai 1984, la un targ de reviste de bezi desenate.
Ulterior, super-eroii au reprezentat o surse de inspiratie pentru diversi producatori, fiind transpusi in figurine, jucarii, jocuri, jocuri video, urmate de seriale de desene animate si film, de la inceputul anilor 90.
Povestea testoaselor ninja intruchipeaza patru luptatori antrenati de maestrul Splinter, un sensei sobolan, care locuiesc in canalele din Manhattan, sunt innebuniti dupa pizza si accepta orice provocare din partea adversarilor, cu precadere cu eternul rival Shredder.
Producatorii filmului promit ca vor ramane fideli spiritului cartilor originale de benzi, folosind insa tehnologii avansate pentru ca fetele personajelor sa fie cat mai expresive si reale.

FEFE, catelusa neagra din APEL







POZELE CATEILOR DIN APELUL DE ADOPTIE

















APEL ADOPTIE CATELUSE de la ROBI

Fefe este o luptatoare! Are aproape 3 ani, dar inca mai spera sa-si gaseasca stapanul potrivit pe care sa-l iubeasca si sa-l apere cum stie ea mai bine.
Trista ei povestea a inceput acum aproape un an cand a fost dusa si lasata intr-un adapost (faimosul Laila, pentru cunoscatori). Cu greu ar fi crezut cineva atunci ca nu se va mai intoarce nimeni dupa ea. Si totusi asa a fost!
Parul a inceput sa-i creasca si sa arate din ce in ce mai neingrijita. Astfel, sansele ca cineva sa o remarce scadeau considerabil. Dar iata ca norocul a inceput sa-i surada putin cate putin si a fost luata din adapost, tunsa, spalata si aranjata. Ii mai lipseste doar caldura si iubirea acelui stapan de care vorbeam la inceputul povestii.
Ajuta-ne sa i-l gasim!

Date tehnice: caniche, 3 ani, femela, talie medie, sterilizata, vaccinata, extrem de pupacioasa.

mai multe detalii: allesa_2004@yahoo.com

Ara (alb cu negru ), si Negruta au fiecare cate 7 anisori.
Cosulet are tot cam atat. Toate trei azi au fost, deparazitate, intern si extern, vaccinate si cosmetizate.
Si ele asteapta sa fie adoptate , sunt vesele si sanatoase.

despre ExpoFelina 25-26.04.2009

Consider ca a fost una dintre cele mai reusite editii si regret ca n-am reusit sa ajung si Duminica, a 2 a zi de desfasurare a expozitiei. Intrarea doar 6 ron. Multi participanti, atat cu pisicute, cat si cu hrana si accesorii. Superbe exemplarele feline participante ! Aveau standuri : Hill's - oferta - punguta hrana bio lansare = 6 ron, alte diete - sesitive stomach/skin, indoor = 11 ron - fara iod, neutered - saculet cateva kg = peste 40 ron promotional; Whiskas - gama completa; Royal Canin - din pacate nu toate sortimentele, promotie bax pliculete - noutati - 35 ron + cadou o farfurioara dein metal cu poza unei pisici, erau doua modele si galeata/cutie cu pozele pisicutelor cadou pentru anumite sortimente si cantitati de hrana uscata pentru pui de pisica/pisici de rasa, persane/ cu par lung ........ ; Acana - hrana uscata/ boabe combinatii cereale + animal + pasare + ou diferite, sortimente si gramaje; Applaws - hrana uscata + conserve - diferite combinatii ; Sanabelle; Animax - cu recompense/gustari deosebite = batoane mari + mici, pernute, dropsuri, vitamine, fasii din pui la cuptor si "gen sendvis" + jocuri = 28-30 ron + jucarii + culcusuri si alte accesorii ; NOBY din provincie - mobilier variat, interesant, accesibil - terase, hamac petru calorifer, casute cu etaje + balansoar/hamac + copac cu jucarii ( cateva sute de roni), tunel cu jucarii cam 80 ron, copacel cu jucarii cam 80 ron, casa cu prispa si copacel cu jucarii = 160 ron, jucarie soareci = 19 ron, alte jucarii, hamuri, lese, castroane + boluri duble peste 10 ron ... erau singurii care verificau pretul pe loc, din calculator si emiteau bon fiscal !!! mai era un stand cu gentute, portofele, pusculite, port-chei/port-tigari din piele cu/in forma de pisici gen italian/spaniol/thailandez fff.scumpe cu preturile convertite in lei din euro !!!!! Mi-a atras atentia toaleta electronica pentru pisici, www.catgenie.ro, se curata singura imediat ce pisica o foloseste, are rezerve proprii ,e mare, costa aproximativ 300 euro.

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini