Postări

Se afișează postări din mai 28, 2009

Litera P - umor de pe mail

-Petru Popescu .
-Si ce lucrezi ?
-Prepar pesti pentru pulverizat.
-Bine, dar ce anume operatii faci ?

-Pun pestele pe placi, potrivesc placile pe plite, pregatesc patru putini pentru pestele prajit, pulverizez pasta produsa, pun pe pungi.
-Dar de ce vorbesti numai cu "P"?
-Poftim ?
-De ce vorbesti numai cu "P"?
-Pentru ca pot pronunta pe P perfect perceptibil.
-Ei, asta e acum !Pun ramasag ca la intrebarile mele vei gresi.
-Primesc.
-Pe cit ?
-Pun
prinsoare pe patru poli !
-S-a facut. Spune-mi ce-ti place sa maninci ?
-Peste, pastravi, plachie, potirnici, piftie piperata,pirjoale, pastrama papricas,papanas, porumbei, pui pane.
-Si ce vin bei ?
-Pinot,pelin, porto.

-Si ce desert ?
-Placinte, prajituri,pepene, prune, pere, portocale,piersici.
-Dar inghetata obisnuesti ?
-Putin profiterole, parfait .

- Spune-mi cum iti petreci timpul liber ?
-Primavara prefer plimbarile pe potecile padurilor, prin parcuri.
- Dar vara ?
-Pescuiesc
-Si iarna ?
-Patinez.
-Te pomenesti ca pot…

GIA 10 MAI 2009 ORA 10 PARCUL CAROL ORASUL ANIMALUTELOR

GIA (Group Initiative for Animals) organizeaza sambata in Parcul Carol, incepand cu ora 10.00, cea de-a treia editie a Orasului Animalelor, unde organizatorii vor crea lume unica, in care animalele de companie sa se simta ‘acasa’.
Desfasurat pe perioada intregii zile, evenimentul aflat la a treia editie marcheaza un moment important pentru marea comunitate a iubitorilor de animale.
“Ne-am dat seama ca este necesara o astfel de actiune la care sa aiba acces toti posesorii si iubitorii de animale. Pe langa jocurile si concursurile cu premii de care se va bucura absolut toata lumea (parinti, copii, catei, pisici), stapanii de animale au posibilitatea sa invete foarte multe lucruri despre ce inseamna ingrijirea unui animal, care sunt responsabilitatile pe care trebuie sa si le asume si care sunt nevoile de baza ale animalelor de companie! De la editie la editie, Orasul Animalelor devine mai bogat: pornind de la o gradinita/scoala, spatii de joaca, un centru comercial, un salon de infrumus…

din ziarul Ring editia on-line : eveniment

Ziua Bloggerilor Bucureşteni, pe 30 mai - Centrul de Tineret al Bibliotecii Metropolitane Bucureşti, în parteneriat cu Ministerul Tineretului şi Sportului, organizează, prima ediţie a "Zilei Bloggerilor Bucureşteni", care va include un maraton de blogging la Casa de Cultură a Studenţilor din Bucureşti, proiect iniţiat cu ocazia împlinirii a 550 de ani de la prima atestare documentară a Bucureştiului şi la 20 de ani de la începerea dezvoltării reţelei de internet.
Ziua Bloggerilor Bucureşteni (ZBB) va fi un târg de bloguri prezentate cât mai ingenios, în cadrul căruia participanţii sunt liberi să îşi promoveze sub formă de show paginile online, organizând happeninguri, dezbateri, concursuri, stand-up comedy, video-proiecţii, vânzări de produse, conferinţe de presă, sampling şi altele si va constitui o formă de reprezentare a blogurilor de orice fel.
La eveniment au fost înscrise circa 300 de bloguri, multe promovând proiecte dedicate bucureştenilor, in program figurand şi întâl…

diverse

Imagine

festival ocazionat de Ziua Nationala a Republicii Italiene 20.05.-17.06.2009

reduceri, targuri, alte evenimente, bucatarie traditionala si vinuri bune, spectacole - totul in stil italian, intre 20 mai si 17 iunie ; detalii pe www.festivalitalian.ro