vineri, 29 mai 2009

NOUTATI GIA

in parcul Carol, cu incepere de la ora 10; poate e nevoie de o umbreluta ! ca sa va puteti pregati corespunzator iata cateva amanunte despre programul zilei:
- in jurul orei 10.30 sunt prezentate animalutele venite la Orasul Animalelor in cautare de stapani iubitori. Daca doriti sa adoptati un sufletel - este momentul!
- apoi intra in scena catelul - vedeta internationala - OSCAR, aflat in turneul mondial “World Woof Tour”, va poposi pentru o zi la Orasul Animalelor in cadrul programului pregatit de Romanian Animal Rescue.
- tot in prima parte a zilei vine Miki, vedeta mare iubitoare de animale si prieten foarte bun al asociatiei GIA
- se dezlantuie nebunia … MULTE CONCURSURI CU SI MAI MULTE PREMII! sa veniti pregatiti si sa le castigati!
Covorul fermecat : in joc sunt 10 covorase si la fiecare semn al moderatorului stapanul trebuie sa isi puna cainele in “sezi” pe cel mai apropiat covoras. Cine ramane fara covoras este eliminat. Cine este atent de fiecare data, castiga!
Cea mai vesela coada : cateii care isi vor flutura coditele cel mai repede si mai mult, castiga; stapanii pot uza de orice mijloace ca sa isi inveseleasca patrupezii!
Cel mai scolit catel : este premiat cel mai educat si obedient catel ! Sa stie sa stea in “sezi”, sa “mearga la pas”, sa “dea labuta” si alte lucruri de acest fel.
Cel mai nazdravan catel: credeati ca numai animalele educate primesc premii? De aceasta data va fi rasplatit generos cel mai NEeducat si mai NEascultator catel; daca reuseste sa faca exact opusul a ceea ce i se cere sa excute, este castigator cu siguranta!
FreeStyle : orice nazdravanii amuzante la care nimeni nu s-ar fi gandit : sunete bizare, rostogolit, mers in 2 labute, alergatul cozii, uimiti publicul! Se premiaza cele mai nastrusnice giumbuslucuri.
Arta Conversatiei : stim deja cu totii ca animalele vorbesc, si nu numai intre ele ci si cu noi. Acest concurs provoaca perechile catel/pisoi - stapan sa poarte un dialog latrat, mieunat, sau cum stiu ei mai bine.
Copii si animale : micutii sunt invitati sa povesteasca despre cum stiu ei sa iubeasca si sa ingrijeasca animalele : premii multe si marunte pentru juniorii iubitori de animalute!
Cel mai lung sarut : ah, dragostea … ce o demonstreaza mai bine decat un lung sarut pasional ?! Concursul premiaza cel mai lung sarut daruit de catel sau pisoi stapanului sau (este interzis sa va ungeti pe fata cu bunatati ca sa va linga patrupedul mai cu spor! :D)
Alba - neagra : ca doar traim in Romania ! se joaca alba - neagra cu cateva boluri sub care este plasat strategic ceva bun de mancare ; catelul castigator este cel care o gaseste “pe aia marcatoare”
Concurs - parada Cool Dog & Cool Cat : cele mai frumoase si mai trendy animalute vor defila spre incantarea publicului care decide cine este cel mai cel!
Si surprizele nu se opresc aici ! Sunt pregatite lucrusoare foarte dragute : studio foto pentru imortalizarea la minut impreuna cu latratorii ; salon de frumusete, ca deh, din cand in cand si motanul trebuie coafoat ! ; expozitii de carte si fotografie ; bijuterii haioase in forma de animalute ; degustari de bunatati pentru protejatii vostri … si multe altele!
Deci … ramane stabilit! Maine, parcul Carol, incepand cu ora 10! Si anuntati-va toti prietenii si cunoscutii sa vina!

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini