Postări

Se afișează postări din iunie 15, 2009

mail primit de la ANIMED ARAD - membrii cotizanti

Buna ziua.
Dat fiind ca va avem pe lista de corespondenta via email presupun ca stiti deja cine suntem si cu ce ne ocupam. Doresc sa stiu daca va intereseaza sa fiti membru al asociatiei Animed. Prin membru se intelege persoana fizica ce achita o cotizatie lunara, trimestriala, anuala, cum va e mai convenabil. Cuantumul cotizatiei il alegeti dumneavoastra. Nu exista limite - nici minima, nici maxima.
Fiind o organizatie caritabila ne bazam numai pe donatii voluntare din partea iubitorilor de animale. Pana acum am salvat mii de animale si am prevenit nasterea a sute de mii de caini si pisici nedorite, prin castrarea a peste 2.300 de animale.
Pentru a ne putea continua activitatea in ritmul cerut de necesitatile comunitatii va invitam si va rugam si pe aceasta cale sa deveniti membru COTIZANT al asociatiei noastre.
Va multumim pentru sprijinul moral acordat pana acum, dar va rugam sa nu uitati ca pentru a salva animale maltratate si pentru a le controla reproducerea avem nevoie de o serie …

APEL ADOPTIE CATEL NEVOI SPECIALE

Batran, pitic, metis de pechinez, fara mandibula, batut ( a fost gasit intr-o cutie , plin de sange curgandu-i dintr-o ureche ) sau poate accidentat, pierdut sau poate abandonat, micuta faptura ce s-a bucurat destul timp din viata ei de dragostea unor oameni, a ajuns acum pe drumuri. Am crezut atunci cand l-am gasit pe Sufletel ( asa l-am numit ) ca a avut un accident. In urma examinarii insa am aflat ca micutul mos, nu are defapt mandibula, si este posibil sa se fi nascut asa. Era in pericol sa moara de inanitie. Mai avea doar un canin care se clatina, dar care i-a fost extirpat . Micutul mos, s-a simtit mult mai bine dupa ce a scapat de caninul buclucas, asa ca a inceput sa manance cu multa placere, hrana pasata desigur, cat mai lichida.
Are nevoie de un pic de atentie, de ceva timp alocat lui ( se hraneste des , putin, pasat si prospat ), este cel mai putin pretentios catelus.
Exista in Romania oameni capabili sa adopte un catelus aflat in situatia lui ?
Daca existati va rugam trimit…