miercuri, 17 iunie 2009

grozavie generata de o mama iresponsabila - preluare de pe antena3 on-line

Un cocker spaniel in varsta de o saptamana, Dyno, era murdar aşa că, stăpânul său Daniel, în vârstă de patru ani, a decis să-i facă o baie. Din nefericire, a considerat că cea mai rapidă modalitate de a-l spăla este cu ajutorul closetului astfel că l-a aşezat în vas şi a tras apa. Catelusul a rămas prins în ţeava de canalizare pentru aproximativ patru ore. Potrivit cotidianului Daily Mirror, Allison, mama lui Daniel, în vârstă de 40 de ani, nu a mai avut mari speranţe pentru căţeluş după ce a realizat ce a făcut odrasla sa, dar a auzit zgomotele făcute de căţeluş în canalizare şi a chemat serviciile de urgenţă. Pompierii nu au reuşit să-l scoată, dar Allison a chemat instalatorul. Cu ajutorul unei camere video, acesta a reuşit să localizeze şi apoi să scoată căţeluşul din conductă. Patrupedul se afla la aproximativ 18 metri de casă, dar acum este ok. "Nu aş fi crezut că un câine ar putea supravieţui după o asemenea întâmplare. Este un adevărat luptător", a declarat Allison, mama lui Daniel.

cineva doreste pui dog arlechin ; cine are ?

stiu pe cineva care isi doreste un pui de dog arlechin, cu sau fara pedigree, indiferent de pret. stiti pe cineva care are? daca aveti de vanzare un astfel de catel, ar fi grozav daca ati avea si cel putin o poza sa o arat doritorului. apropo, doamna care il doreste este o persoana speciala, care va avea grija de el de nota 10. o familie de intelectuali, cu posibilitati materiale si cu mult suflet. isi doreste un caine din aceasta rasa pentru ca a mai avut si s-a indragostit de personalitatea sa. multumesc :)
Claudiu Iosim
Environmental Engineer
Veterinary Student
Founder & Managing Director
ANIMED ARAD - the first and only animal welfare charity in Arad, Romania that runs a neutering program for stray and feral cats, stray dogs and cats & dogs with human companions on low incomes.
www.animed.ro
aradanimals@yahoo.com
Phone/Fax: 004.0357.421.204
Mobile: 004.0766.581.545
HQ: Arad, 310091 Blanduziei Street No.3, Romania

relaxare ...

Sa va relaxati anul acesta, pentru ca in 2010...
2 ian 2010 este sambata
1 mai 2010 este sambata
15 aug 2010 (Sf. Maria) este duminica
25 dec 2010 este sambata
26 dec 2010 este duminica
1 ian 2011 este sambata
2 ian 2011 este duminica
Practic, raman libere doar:
1 ian 2010
A doua zi de Pasti
A doua zi de Rusalii
1 dec 2010
Doar 4 zile din 11 libere!!!
Mai multa munca, mai putine vacante!

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini