luni, 5 octombrie 2009

oare ?! PIN ...

Stiai?


Sa nu ai nevoie! - dar e interesant.

E bine de stiut, daca este adevarat!

Codul PIN invers!

Daca un jefuitor te obliga sa scoti bani din bancomat, poti anunta politia, daca introduci codul PIN invers. Ex.. daca codul este 1234, introdu 4321.

Bancomatul recunoaste ca e inversat codul. Aparatul iti da banii, dar fara sa stie jefuitorul, politia vine imediat in ajutorul tau.

Din pacate se foloseste rar aceasta metoda fiindca oamenii nu stiu.

N-are dreptate ?!

Dragii mei,


M-am saturat de parlamentari mincinosi si hoti!

M-am saturat de excroci, curve si manelisti!

M-am saturat de functionari spagari si lenesi!

M-am saturat de presedinti jucatori si ministri incompetenti!

M-am saturat de vedete tupeiste si analfabete!

M-am saturat de Elodii, Senzuale si pitici porno!

M-am saturat de cersetori, speculanti si vitezomani!

M-am saturat de nesimtiti!!!!!

M-am saturat de indiferenta noastra, a celor care muncim cinstit, platim corect, facem dus periodic, ne privim in ochi, dam "buna ziua", spunem "multumesc", avem cuvant si responsabilitate, folosim cosul de gunoi, rabdam, speram, visam!

Bunul simt este mai puternic! Haideti sa batem obrazul nesimtitilor de langa noi! Cu acest simplu gest le putem arata ca sunt vazuti si ca ne pasa.

Am incercat de mai multe ori si functioneaza! Am intors oameni din drum sa-si ridice gunoiul aruncat pe jos. Am redus la tacere marlani injurand ca la usa cortului. Am oprit smecheri cu "gipan" gata sa se urce pe trotuar peste pietoni. Se poate!

Oriunde va simtiti sufocati de nesimtire, bateti usor obrazul. Oricand sunteti inghesuiti de tupeu, bateti usor obrazul. Oricand sunteti luati de prosti, bateti usor obrazul. Oricand sunteti mintiti, bateti usor obrazul. Un gest atat de simplu si de PUTERNIC!

Politicianul caruia i se arata obrazul pe strada de zeci de ori intr-o zi se va schimba! Smecherul caruia i se arata obrazul de zeci de ori pe zi va incetini bolidul si va da muzica mai incet. Nesimtitul caruia i se va arata obrazul de zeci de ori pe zi se va aseza corect la coada si-si va ridica gunoiul de jos.

Votul n-a rezolvat nimic. Bataia de obraz e solutia pentru o Romanie a bunului simt!

N-as vrea ca peste 10 ani copii nostri sa ne bata obrazul!

Asa sa ne-ajute Dumnezeu!

Adrian

mail primit despre Facebook

Afla adevărul despre Facebook:


din nefericire, de lucrurile bune pe care unii le fac,

.. altii profita, ca să facă rău ...

În această săptămână la televiziunea argentiniana a fost un reportaj zilnic cu Joaquin Lopez Doriga ( jurnalist mexican) pe tema Facebook, hi5, Myspace, Sonic, etc, şi cât de periculoase sunt. Exista si un reportaj-jurnal în ziarul Milenio , cu privire la modul in care diversi terorişti au avut ca sursă de informaţii sigure şi directe blogurile, Facebook şi hi5.

Intervievaţi anumiti hoti si răpitori spun că au intrat pe net şi au vazut portretele, casa, masinile, poze de călătorie situatia socială şi economică si nivelul la care traiesc persoanele acelea. La televizor, unul dintre ei a declarat că inainte, pierdea mult timp înainte de a actiona pentru a identifica candidatii pentru răpire, dar acum cu Facebook şi informaţiile pe care oamenii le pun de bunăvoie în reţea, nu mai sunt confuzii sau dificultati in a investiga modul în care ei trăiesc, sau cum se deplaseaza copiii la scoala şi care sunt părinţii lor, fratii si prietenii. Asa s-a întâmplat cu Alejandro Marti (tanar mexican ucis de răpitorii lui). Familia a închis blogul său după ce au realizat ce potenţial periculoase informaţii da tineretul, care socializeaza acolo cu bucurie şi fără a bănui că unul dintre contacti poate fi un ucigas. Protejaţi-vă copiii, şi nu puneti informaţii periculoase în reţea!

Adevarul cu privire la "Facebook"

Facebook vinde informaţii utilizatorilor cu cea mai mare oferta. Citez: "Ceea ce mulţi utilizatori nu ştiu este că, în conformitate cu termenii contractului, făcând clic pe rubrica" accept", practic ofera Facebook exclusiv şi perpetuu drept de proprietate asupra tuturor informaţiilor şi imaginii sale publice. "

De fapt, spune expertul, cei inscrisi, autorizeaza automat utilizarea de catre Facebook perpetuu şi transferabil, impreuna cu drepturile de distribuţie publicului si toate atasamentele de pe site-ul lor. Conditiile de utilizare arata ca Facebook isi rezerva dreptul de a acorda şi sublicenţiere cu tot "continutul paginii web a utilizatorului", pentru alte afaceri .. .

Fără consimţământul lor, mai multor utilizatori li s-au transformat imaginile în publicitate pentru comertul privat.



Dintr-o data totul este publicat, inclusiv fotografiile personale, înclinaţia politica, starea de spirit, şi interesele individuale chiar si adresa de acasa, si accesibile fără permisiune miilor de utilizatori.



Trebuie să credem, cum spune domnul Melba, că mulţi angajatori, pentru a evalua pretendentii, cauta pe Facebook informatii intime despre solicitanţi. Testul pentru o pagina de pe Facebook nu este privat, fapt pus in evidentă în cazul celebru cand John Brown University a expulzat un student, dupa ce a descoperit o imagine pe Facebook unde acesta era imbracat ca un travestit. O altă dovadă - cazul în care un agent al Serviciului Secret a vizitat Universitatea din Oklahoma , pentru un student din anul doi, Saul Martinez- pentru un comentariu publicat de acesta impotriva presedintelui. Si culmea rautatii, problema nu se încheie în cazul în care utilizatorul decide să se retragă.



Chiar şi atunci când utilizatorul anulează statutul de membru, fotografiile şi informaţiile rămân la bord, în conformitate cu Facebook, pentru cazul că decide a-si reactiva contul. Mai mult, utilizatorul nu este îndepărtat nici chiar atunci când moare. În conformitate cu "termenii de utilizare," urmasii nu pot legalmente sa-i oblige sa stearga de pe Facebook date şi imagini ale rudelor lor, pentru că atunci când a acceptat clauzele virtualului contract Facebook a dat dreptul de a "menţine starea activă, în cadrul unui comemorari speciale, pentru o perioadă de timp, pentru a permite altor utilizatori sa posteze comentarii şi note asupra decedatului. "

Utilizatorii Facebook nu ştiu că sunt participanti indiferenti ai unui scenariu pe care academicieni cunoscuti il descriu ca cel mai mare caz de spionaj din istoria omenirii. Intamplator devin in mod inconştient precursori ai fenomenului "Big Brother" unde stau cu ochii pe tine. Este o trimitere directa la intromisia abuziva a statului în mediul afacerilor private ale cetăţenilor obişnuiţi, pentru a controla comportamentul lor social, un subiect de roman profund premonitoriu scris în 1932 de britanicul Aldous Huxley: "Brave New World." sau "Happy new World" - "Fericita lume noua"

Informeaza-i si pe altii !!!!

EXPO PISICI OCTOMBRIE 2009

Expozitie internationala desfasurata intre 3 si 4 octombrie, orele 10.00 - 17.00, cost bilet intrare adulti 6 lei, ce a reunit exemplare frumoase si tinere, standuri participanti Royal Canin - promotii - ambalaj special/jucarii/ceas pentru mana cu pisici/cutiute metalice cu imagini pentru depozitat hrana; Leonardo - oferea pungute 400 grame gratuit in schimbul completarii unui chestionar; Hill's - loturi Neutered de 400 grame la pret promotional 6 lei dar care expirau chiar in aceasta luna; Trainer - pungute mici Sensible expirate din 08/09 ce costau 12 lei,; Applaws, Acana, Whiskas. Lipseau reprezentantii Purina, precum si standurile cu suveniruri gen hand-made reprezentand pisicute ...

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini