Postări

Se afișează postări din octombrie 5, 2009

oare ?! PIN ...

Stiai?


Sa nu ai nevoie! - dar e interesant.

E bine de stiut, daca este adevarat!

Codul PIN invers!

Daca un jefuitor te obliga sa scoti bani din bancomat, poti anunta politia, daca introduci codul PIN invers. Ex.. daca codul este 1234, introdu 4321.

Bancomatul recunoaste ca e inversat codul. Aparatul iti da banii, dar fara sa stie jefuitorul, politia vine imediat in ajutorul tau.

Din pacate se foloseste rar aceasta metoda fiindca oamenii nu stiu.

N-are dreptate ?!

Dragii mei,


M-am saturat de parlamentari mincinosi si hoti!

M-am saturat de excroci, curve si manelisti!

M-am saturat de functionari spagari si lenesi!

M-am saturat de presedinti jucatori si ministri incompetenti!

M-am saturat de vedete tupeiste si analfabete!

M-am saturat de Elodii, Senzuale si pitici porno!

M-am saturat de cersetori, speculanti si vitezomani!

M-am saturat de nesimtiti!!!!!

M-am saturat de indiferenta noastra, a celor care muncim cinstit, platim corect, facem dus periodic, ne privim in ochi, dam "buna ziua", spunem "multumesc", avem cuvant si responsabilitate, folosim cosul de gunoi, rabdam, speram, visam!

Bunul simt este mai puternic! Haideti sa batem obrazul nesimtitilor de langa noi! Cu acest simplu gest le putem arata ca sunt vazuti si ca ne pasa.

Am incercat de mai multe ori si functioneaza! Am intors oameni din drum sa-si ridice gunoiul aruncat pe jos. Am redus la tacere marlani injurand ca la usa cortului. Am oprit smecheri cu "gipan&q…

mail primit despre Facebook

Afla adevărul despre Facebook:


din nefericire, de lucrurile bune pe care unii le fac,

.. altii profita, ca să facă rău ...

În această săptămână la televiziunea argentiniana a fost un reportaj zilnic cu Joaquin Lopez Doriga ( jurnalist mexican) pe tema Facebook, hi5, Myspace, Sonic, etc, şi cât de periculoase sunt. Exista si un reportaj-jurnal în ziarul Milenio , cu privire la modul in care diversi terorişti au avut ca sursă de informaţii sigure şi directe blogurile, Facebook şi hi5.

Intervievaţi anumiti hoti si răpitori spun că au intrat pe net şi au vazut portretele, casa, masinile, poze de călătorie situatia socială şi economică si nivelul la care traiesc persoanele acelea. La televizor, unul dintre ei a declarat că inainte, pierdea mult timp înainte de a actiona pentru a identifica candidatii pentru răpire, dar acum cu Facebook şi informaţiile pe care oamenii le pun de bunăvoie în reţea, nu mai sunt confuzii sau dificultati in a investiga modul în care ei trăiesc, sau cum se de…

EXPO PISICI OCTOMBRIE 2009

Expozitie internationala desfasurata intre 3 si 4 octombrie, orele 10.00 - 17.00, cost bilet intrare adulti 6 lei, ce a reunit exemplare frumoase si tinere, standuri participanti Royal Canin - promotii - ambalaj special/jucarii/ceas pentru mana cu pisici/cutiute metalice cu imagini pentru depozitat hrana; Leonardo - oferea pungute 400 grame gratuit in schimbul completarii unui chestionar; Hill's - loturi Neutered de 400 grame la pret promotional 6 lei dar care expirau chiar in aceasta luna; Trainer - pungute mici Sensible expirate din 08/09 ce costau 12 lei,; Applaws, Acana, Whiskas. Lipseau reprezentantii Purina, precum si standurile cu suveniruri gen hand-made reprezentand pisicute ...