Postări

Se afișează postări din octombrie 20, 2009

APEL UMANITAR FETITA BOLNAVA, preluare de pe mail

Oricat de putin , conteaza daca suntem multi!


www.ajutorpentruana .info;

conturile bancare sunt la sfarsitul mailului

"Doamne, mami, cate am mai putut sa trec si eu prin viata asta!"
O familie din Hunedoara uraste de moarte ticaitul ceasului. Chiar în clipele astea, cancerul osos al fetitei lor de 9 ani, Anamaria Boca, galopeaza spre metastaza. Noua zile, atat i-au mai ramas pana atunci. Ultima sansa: operatia la Viena, musai peste noua zile. Nici o zi în plus. Doctorii romani au trimis-o acolo, aici n-au ce-i mai face. Clinica vieneza cere 30.000 de euro; parintii fetei castiga împreuna nici 2.000 de lei: ea lucreaza la croitorie, el - în fabrica. Deocamdata au avut noroc, 5.000 de euro s-au strans în cateva zile, de la prieteni, primarie si cativa oameni de afaceri. Dar atat costa doar primele consultatii la Viena. Mai ramane de strans restul... o avere pentru un orasel ca Hunedoara.
"Mami, noi nu ne speriem, suntem cele mai tari"
Pana acum trei saptamani, fami…

ADAPOST CATEI MAIDANEZI IN COVASNA INAUGURAT ]N SF. GHEORGHE DE ASOCIATIA PENTRU ANIMALE NEZ PERCE CU O CAPACITATE DE 140 DE LOCURI - HARANA, MEDICAMENTE,CURSURI DE SOCIALIZARE ...

APEL SANGE pentru 1 CATEL ,preluare din revista Formula As

Nu stiu daca mai este de actualitate, desi a aparut abia sambata 17 octombrie 2009, Doina tel. 0721427018 sau 0752088881, badea_doina@yahoo.com, solicita urgent 200 ml sange de la 1 catel vindecat de boala lui Carrel - jigodie pentru catelusa Astrid din varsta de 8 luni care urmeaza tratment cu Canglob fiind in faza acuta la dr. Fulger.