luni, 2 noiembrie 2009

EMISIUNI DESPRE ANIMALUTE

SAMBATA TVR1 ARCA LUI NOE DAN HAELCIUG ORA 10.30

DUMINICA TVR3 PRIETENII NOSTRII ORA 12

DOG SHOW PRIMA TV/NATIONAL TV GABRIEL COCU pe la pranz, daca mai este de actualitate ...

a mai fost pe Acasa o emisiune transformata ulterior pentru bucatarie cu Simona Marinescu parca

si pe Antena1 fusese odinioara ....

TV5

si pe italieni Rai Uno Linea ...si pe canalele apartinand initial lui Berlusconi ....

despre amintiri, situatii, relatii

Despre amintiri pot spune ca sunt stocate in sertarele creierasului precum folderele din computer; palpabile - gen fotografii, suveniruri, jurnale cu insemnari sau doar memorabile ... atunci cand "retraiesti" intamplarea dar nu poti dovedi ... Ideea este ca fiecare intamplare trebuie sa aiba si invataminte, dar trebuie "depozitata" undeva, apartine trecutului, nu trebuie trait cu povara ei, ci cu ideea ca nu conteaza decat sa fie bine acum, apoi vedem ... iar cand nu mai corespunde, o rupem ... si mergem mai departe ... pentru ca meritam mai mult si sa ne fie mai bine ! Nu trebuie sa avem regrete, ci sa ne bucuram de prezent, sa apreciem trecutul si sa luam masuri pentru viitor spre a nu ne regasi in situatii similare, dar ce a fost a fost, o data ne-a fost bine, am fost fericiti si nu are rost sa improscam cu noroi acea perioada, dar nici sa ne complacem ... Sunt situatii si situatii ... imprejurarile trebuie diferentiate ... noi sa ramanem aceeasi, cinstiti in primul rand cu noi insine si apoi corecti fata de ceilalti ...Uneori e complicat ... Cine nu trece prin situatii similare nu poate intelege ... chiar daca afirma asta din complezenta ...Nu merita sa suferi !  Cel mai bine este sa ai incredere numai in tine si sa traiesti ca si cum ai fi singur fiindca nu te poti dezamagi , dar ceilalti da; asta nu inseamna sa nu iesi, sa nu te distrezi, sa nu faci nebunii, ori sa nu-ti ajuti prietenii / partenerul ... dar totul e temporal/circumstantial ... Merita sa traiesti/traiesti pentru ca merita, meriti sa te bucuri, sa fi iubit si apreciat, sa-i intelegi pe ceilalti ... Dar intrebarea este de ce unii pot si altii nu ?! Analizati-va viata ... asigurati-va ordinea prioritatilor ... Poate suna egoist dar ... fi propriul sef ! Ai 1 hobby ? dezvolta-l, urmareste-l ! Mergi la targuri si expozitii ? Nu le rata ! Nu renunta la propriile planuri / placeri in favoarea celor apartinand altora ... regretul tardiv te macina ... Ajuti animalutele / spijini fundatii/asociatii ? Nu renunta si nu te zgarci datorita comentariilor celor din jur sau a "crizei" ! PERSEVEREAZA ! ESTI TU, DOAR TU, PENTRU TINE, UNEORI SI PENTRU CEI DIN JUR  ... , RAREORI SI CEILALTI PENTRU TINE ... MARE ATENTIE LA INTERPRETAREA DEVIZEI MUSCHETARILOR ...

articol primit prin mail

CANCER DE BUZE


BARBATI: Trimiteti acest mesaj sotiilor, prietenelor sau colegelor de servici !

FEMEI: Fiti atente la ce cumparati!

Dna Doctor Elizabeth Ayoub e specialista in medicina biomoleculara si a transmis un mesaj de alerta cat priveste rujurile care contin plumb, deoarece contin o substanta cancerigena..  

Recent marca 'Red Earth' a redus preturile de la R$67,00 la R$9.90 ! De ce? Pentru ca contin plumb.

Pudusele care contin nivele ridicate de plumb sunt urmatoarele:CLINIQUE; ESTÉE LAUDER; SHISEIDO;

RED EARTH (Lip Gloss); CHANEL(Lip Conditioner); MARK AMERICA; MOTIVES; LIPSTICK; A V O N

Cu cat mai mare e continutul de plumb, cu atat mai mare e riscul de cancer. Dupa ce s-a facut un examen de buze, s-a constat ca rujurile  AVON au cel mai mare nivel de plumb. Fiti atenti la rujurile care promit sa dureze cat mai mult pe buze. Daca rujul tau tine mai mult pe buze, inseamna ca acesta contine un nivel ridicat de   plumb. Acesta este un test pe care il poti face:

1. Ia un ruj in mana;

2. Cu un inel de aur, da-l peste ruj; 

3. Daca culoarea rujului se schimba spre negru, atunci stii ca rujul contine plumb. 

Trimite acest mesaj tuturor prietenelor tale.

despre schimbari in cartier

Realizam cate schimbari au loc in cartier si in ce constau ?! cand dispar magazine, apar altele; se modifica dimensiunea spatiilor comerciale; apar cabinete, banci, farmacii ... dispar ... se renoveaza cladiri / se darama reconstruindu-se - ex. fostul cinematograf Aurora, emblema zonei. Consider ca ar fi interesant de urmarit transformarile cartierului in timp.

apeluri din Formula As

Beagle 5-6 ani parc National fost 23 august roxxana_84@yahoo.it

catelusa Iris cu ochii scosi carmen.georgescu@gmail.com 0722491312

catelus caniche 0727857278 addictyv3@yahoo.com

pibull alb prietenos depou IMGB andreidobre2003@yahoo.com

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini