Postări

Se afișează postări din noiembrie 23, 2009

apel primit pe mail

email de trimis mai departe... parintii vor primi 3 centi.

Va rugam sa-i ajutati trimitand mailul la cat de multe persoane puteti.
Alexandra a scapat vie dintr-un incendiu teribil, insa acum trebuie sa lupte pentru viata ei si un viitor normal.
Ea are 14 luni si are pielea arsa pe tot corpul, iar pe fata arsuri pana la os (ca rezultat al temperaturii foarte inalte)
Ea este intr-un spital in Cracovia-Polonia si este urmarita de unul dintre cei mai buni specialisti. Totusi ea trebuie sa treaca inca prin multe operatii si o lunga perioada de reabilitare. Din nefericire parintii nu mai au bani.
De aceea va cerem ajutorul !
Pentu fiecare email trimis mai departe parintii vor primi 3 centi..
Va rugam sa-i ajutati trimitand mailul la cat de multe persoane puteti.

TAROT

Reprezentarea tarotului in data de nastereCartea care te reprezinta este: CARUL TRIUMFAL (Carul de Lupta)-------data nasterii: 7 si 25Carul triumfal infatiseaza un personaj triumfator care umbla prin lume manifestandu-si prezenta fizica in mod dinamic. Latura pozitiva a aceste carti: succesul, talentul si eficienta. Latura negativa a acestei carti sugereaza o atitudine dictatoriala si un simt necorespunzator al directieiCartea care te reprezinta este: PONTIFUL (PAPA)---------------data nasterii: 5 si 23Pontiful este un interpret al misterelor sacre, care simbolizeaza intelegerea si credinta omeneasca. Cunoasterea lui este esoterica si el detine autoritate asupra lucurilor nevazute. Trasaturile favorabile ale acestei carti sunt siguranta de sine, absenta indoielii si interpretarea corecta; trasaturile negative sunt excesul de moralizare, dogmatismul si stilul bombastic.Cartea care te reprezinta este: PUSTNICUL)---------------data nasterii: 9 si 27Pustnicul umbla purtand un felina…

recomandari de la Bruxelle ...