Postări

Se afișează postări din februarie 8, 2010

diverse ... de pe mail ...

Femeile trecute de 30 de ani
de Andy Rooney, CBS (deci barbat!!:D)
Pe masura ce inaintez in varsta, apreciez cel mai mult femeile trecute de 30 de ani. O femeie trecuta de 30 de ani nu te va trezi niciodata la miezul noptii sa te intrebe la ce te gandesti. Ei nu-i pasa la ce te gandesti. Daca o femeie trecuta de 30 nu vrea sa urmareasca un meci, nu sta prin preajma miorlaindu-se. Face ceva ce chiar isi doreste sa faca. Si de obicei e vorba de ceva mult mai interesant.
O femeie trecuta de 30 se cunoaste suficient pe ea insasi ca sa fie sigura de cine este, ce este, ce vrea si de la cine. Sunt putine femei trecute de 30 carora le pasa de ce-ai putea gandi despre ele sau despre ce fac.
Femeile trecute de 30 au o mare demnitate. Rareori se apuca sa tipe la tine la opera sau in mijlocul unui restaurant foarte scump. Desigur, daca o meriti, nu ezita sa traga in tine.
Femeile trecute de 30 de ani sunt generoase cu laudele, deseori nemeritate. Ele stiu cum e sa nu fii apreciat. O femeie …

horoscop de pe mail

2010 ANUL SOARELUI
Anul 2010 este incredintat spre guvernare Soarelui. Iar doar simpla rostire a numelui acestei planete si sonoritatea lui ii bucura pe toti cei care nu si-au pierdut de tot intelegerea nemijlocita si intuitiva. Soarele este acea minge de foc care rasare in fiecare dimineata in partea estica a orizontului, care se urca pana la mijlocul cerului si apoi, seara, se scufunda din nou in adancuri, iar fenomenul se reia in fiecare zi. Grecii au comparat aceasta minge stralucitoare cu Apollo aflat pe un car de lupta aurit, tras de patru cai: maiestuos, prietenos, vesel, plin de vitalitate. Iar daca Soarele guverneaza acest an, este clar ca 2010 va fi frumos, maret si bogat. Experienta a aratat ca, intr-un an al Soarelui, caracteristicile personale ale fiecarei zodii se amplifica. si este posibil sa va puneti intrebarea care anume se vor amplifica in cazul dvs. Oricum, nu trebuie sa va faceti griji, fiindca sunteti bine pregatit pentru lunile ce vor urma. Importanta este insa …