Postări

Se afișează postări din februarie 23, 2010

INVITATIE LA LICITATIA CARITABILA GIA MARTISOR PENTRU ANIMALUTE

Am primit o invitatie foarte interesanta pentru: joi, 25.02.2010.


Este la ora 19.00, la Cafepedia, P-ta Romana.

Este o licitatie (ptr cine vrea sa cumpere - ca nu e obligatoriu) organizata in vederea strangerii de fonduri ptr o organizatie serioasa pro animalute fara stapan - GIA. Ii cunosc pe organizatori si va spun eu ca sunt seriosi. Sunt si multe vedete implicate.

De fapt, este doar un motiv ptr a se intalni iubitorii de animale intr-o intrunire selecta. Animalutele nu vor participa, doar iubitorii.

Dati-mi raspunsul, va rog frumos, urgent.

Va trimit link-ul cu detalii:

http://www.orasulanimalelor.ro/editie-de-martisor-licitatia-caritabila-animalele-noastre/

apel poveste

APEL AJUTORARE CATELUSA, alte detalii pe Orasul Animalelor

Acum avem nevoie de ajutorul dumneavoastra:


- o mica donatie pentru Mira, pentru ca toate costurile se ridica la peste 800 de lei pana acum. O puteti face in contul asociatiei: RO69 BTRL 0640 1205 E803 48XX – Banca Transilvania – Sucursala Marriott

- indraznim sa speram ca cineva o poate caza temporar / adopta, chiar daca e un catel cu nevoi speciale.Mira e si foarte tinerica (un an si jumatate) si are toate sansele sa se recupereze!Va rugam sa dati mesajul mai departe prietenilor, cu siguranta exista un loc si pentru Mira!

numerologie

www.astrodestin.ro
Va trebui sa aduni numerele ce compun luna si ziua in care te-ai nascut cu numerele ce compun anul care te intereseaza. Dupa care urmeaza sa faci adunarea teosofica (aduni numerele care compun o cifra pana ajungi la o cifra dintr-un singur numar).Exemplu:Iulia, nascuta pe 24 septembrie, vrea sa stie ce va aduce anul 2010 pentru ea.

Ziua 24 + luna 09 + anul care o intereseaza 2010 = 2+4+0+9+2+0+1+0 = 18 = 1+8 = 9

Iulia va citi la caracteristicile numarului 9.Numarul 1Acest an este de o importanta extrema pentru tine deoarece este primul an din ciclul de 9, reprezentand un nou inceput. In acest an iti poti controla destinul mai mult decat in orice alt moment al vietii.

Ceea ce faci in acest an va determina daca vei fi fericita sau vei avea necazuri in urmatorii noua ani. De aceea trebuie sa iti asumi responsabilitatea totala asupra actiunilor intreprinse. Vei fi in situatia de a lua decizii mari in acest an.Vei avea oportunitati multe si este bine sa te pregates…

apel adoptie pisic portocaliu

http://www.freepets.ro/2010/02/muffinpisicuta-portocalie.html
Oferim in adoptie pisicuta Muffin, portocalie cu alb, varsta 4 luni,vaccinata polivalent, cu carnet de sanatate, deparazitata intern si extern, educata la nisip, ft simpatica si manierata.

contact: adopta.pisici@gmail.com 0754.054.707