miercuri, 7 aprilie 2010

GROAZNIC !

http://videonews.ro/action/viewvideo/42670/Si-a-gasit-cainii-impuscati-la-marginea-padurii/

despre femeie ... de pe mail

Ce trebuie sa stie fiecare femeie !




DIN EXPERIENTA UNEI OCTOGENARE:



O FEMEIE TREBUIE SA AIBA

Suficienti bani in contul ei ca sa se poata muta sau inchiria o locuinta, chiar daca ea nu vrea niciodata asta.....sau nu este nevoita sa faca asta





O FEMEIE TREBUIE SA AIBA

ceva pentru imbracat care sa fie perfect pentru servici sau pentru o intalnire cu cineva "visat" si care trebuie sa fie gata intr-o ora.





O FEMEIE TREBUIE SA AIBA



o tinerete pe care sa o lase multumita in urma





O FEMEIE TREBUIE SA AIBA

un trecut suficient de "suculent", pe care il va putea povesti cind va fi batrina





O FEMEIE TREBUIE SA AIBA

un set de surubelnite, o masina de gaurit si un sutien negru de dantela.....





O FEMEIE TREBUIE SA AIBA

o prietena/prieten care sa o faca intotdeauna sa rida.......si una care sa o lase sa plinga





O FEMEIE TREBUIE SA AIBA

o piesa de mobila buna care sa nu fi fost proprietatea nimanui din familia ei.





O FEMEIE TREBUIE SA AIBA

8 farfurii care sa se asorteze, pahare cu picior pentru vin si o reteta de mincare care ii va face pe musafiri sa se simta onorati





O FEMEIE TREBUIE SA AIBA

sentimentul de control asupra destinului ei





O FEMEIE TREBUIE SA STIE

Cum sa "cada" in iubire fara sa se piarda.





FIECARE FEMEIE TREBUIE SA STIE

Cum sa paraseasca un servici, sa intrerupa o dragoste si sa se confrunte cu o prietena, fara sa intrerupa prietenia.





FIECARE FEMEIE TREBUIE SA STIE

cind poate sa insiste mai tare.......si cind trebuie sa plece.





FIECARE FEMEIE TREBUIE SA STIE

ca nu poate schimba lungimea picioarelor, latimea soldurilor sau natura parintilor sai.





FIECARE FEMEIE TREBUIE SA STIE

Ca, poate nu a fost perfecta copilaria ei, dar ca s-a terminat...





FIECARE FEMEIE TREBUIE SA STIE

ce trebuie sa faca, sau sa nu faca, pentru a fi iubita mai mult...





FIECARE FEMEIE TREBUIE SA STIE

Cum sa traiasca singura......chiar daca ei nu-i place asta...





FIECARE FEMEIE TREBUIE SA STIE

Pe cine sa creada, pe cine sa nu creada, si de ce ea nu trebuie sa ia asta ca pe o ofensa personala......





FIECARE FEMEIE TREBUIE SA STIE

Ce poate sau ce nu poate indeplini intr-o zi, intr-o luna.....si intr-un an.



Trimite mesajul la mai multe femei..

Vei avea noroc in acest an si cine ti-a trimis mesajul te iubeste cu adevarat, si-ti doreste tot ce este mai bun pentru tine, in viata..

despre zodii de pe mail

Compatibilitatea intre zodii




Ati citit pana acum ca o zodie este compatibila cu alta, dar probabil nu ati inteles de ce astrologii fac aceste afirmatii. Fiecare zodie are propria sa natura data de polaritate, element, calitate si planeta guvernatoare. Intr-o analiza astrologica completa trebuie tinut cont de toate acestea. O sa va prezint secretele care compun compatibilitatea dintre zodii. Astazi incepem cu analiza compatibilitatii in functie de polaritate si de element:



Zodiile de polaritate Yin (Taur, Rac, Fecioara, Scorpion, Capricorn si Pesti) fiind mai sensibile, inclinate spre melancolie, mai interiorizate sunt cu mult mai compatibile intre ele decat cu zodii de polaritate Yang (Berbec, Gemeni, Leu, Balanta, Sagetator si Varsator). Combinatiile intre semnele Yin sunt mai de durata pentru ca ambii parteneri au nevoie de liniste si intimitate.



Zodiile de polaritate Yang (Berbec, Gemeni, Leu, Balanta, Sagetator si Varsator) fiind extrovertite, entuziaste, sociabile si inclinate spre exprimarea sentimentelor sunt mult mai compatibile intre ele (Berbec cu Gemeni, Berbec cu Leu, etc) decat cu semnele Yin (Taur, Rac, Fecioara, Scorpion, Capricorn si Pesti). Doua semne Yang isi imprumuta unul altuia energia si le place sa iasa in societate sau sa calatoreasca.



Zodiile de Apa: Rac, Scorpion si Pesti sunt compatibile intre ele deoarece sunt persoane cu o lume emotionala foarte bogata si multa profunzime in sentimente. Un cuplu Apa-Apa (Rac-Rac, Rac-Scorpion, Rac-Pesti, Scorpion-Scorpion, Scorpion-Pesti, Pesti-Pesti) este legat prin forta sentimentelor sale si cand aceste sentimente sunt foarte puternice atunci nimeni si nimic nu ii mai poate desparti.



Zodiile de Foc: Berbec, Leu, Sagetator sunt compatibile intre ele fiindca sunt persoane pline de pasiune la care le place sa traiasca atat viata cat si iubirea cu multa pasiune. Un cuplu Foc-Foc (Berbec-Berbec, Berbec-Leu, Berbec-Sagetator, Leu-Leu, Leu-Sagetator, Sagetator-Sagetator) este legat prin forta pasiunii si din cauza aceasta cand provocarea, pasiunea si viata sexuala sunt in declin in acest cuplu, despartirea este iminenta. Invatati sa pastrati pasiunea vie in cuplu!



Zodiile de Aer: Gemeni, Balanta, Varsator sunt compatibile intre ele, cele trei formeaza marele trigon de aer. Nativii din semnele de aer sunt caracterizati de mult entuziasm, curiozitate si inteligenta. Un cuplu Aer-Aer (Gemeni-Gemeni, Gemeni-Balanta, Gemeni-Varsator, Balanta-Balanta, Balanta-Varsator, Varsator-Varsator) este are o puternica legatura pe plan intelectual, comunicarea fiind primordiala in acest cuplu. Daca cei doi comunica bine atunci cuplu se armonizeaza de la sine insa daca apar blocaje in comunicare atunci nici pasiunea si nici sentimentele nu reusesc sa salveze aceasta relatie.



Zodiile de Pamant: Taur, Fecioara, Capricorn sunt compatibile intre ele, nativii din aceste zodii sunt rabdatori, pragmatici si foarte senzuali. Un cuplu pamant (Taur-Taur, Taur-Fecioara, Taur-Capricorn) este unul foarte stabil si durabil, viata sexuala si aspectele materiale unind acest cuplu. Daca este afectata una din aceste doua dimensiuni cuplul poate sa se destrame, dar mai rar se intampla acest lucru pragmaticilor nativi de pamant!



Intre zodiile de Apa (Rac, Scorpion si Pesti) si zodiile de Pamant (Taur, Fecioara, Capricorn) exista o mare atractie. Se stie bine ca pamantul daca primeste apa devine roditor, iar apa fara limitele oferite de pamant nu are o matca si se ajunge la inundatie. Nativul Apa (Rac, Scorpion si Pesti) aduce romatism, emotii si un pic de imaginatie in viata pragmaticului semn de pamant (Taur, Fecioara, Capricorn) destul de temator ca sa se deschida la sentimente puternice cu care semnele de Apa sunt mai mult decat obisnuite. Nativul din semn de Pamant (Taur, Fecioara, Capricorn) aduce ordine, stabilitate afectiva, adesea si siguranta materiala in viata nativului Apa, care are mare nevoie de mai mult echilibru. Un cuplu Apa-Pamant se completeaza reciproc beneficiind de multa bogatie afectiva si stabilitate materiala.



Intre zodiile de Aer (Gemeni, Balanta, Varsator) si zodiile de Foc (Berbec, Leu, Sagetator) exista de asemenea o atractie instantanee! Focul se hraneste cu aer, fara aer se stinge, iar aerul in prezenta focului se incalzeste. Foarte mult entuziasm caracterizeaza cuplul Aer-Foc multa pasiune, sex de calitate si comunicare deschisa in aceasta relatie. Nativul din semn de Foc isi ajuta perechea sa se decida mai usor si sa aibe mai mare incredere in sine, iar nativul din semnul de Aer prin inteligenta sa spontana si umorul de calitate aduce multa relaxare si solutii ingenioase la problemele cu care se confrunta nativul Foc.



Intre zodiile de Apa (Rac, Scorpion si Pesti) si zodiile de Aer (Gemeni, Balanta, Varsator) este mult prea mare diferenta si incompatibilitate, fara sa fie in mod obisnuit in conflict: pur si simplu traiesc in planuri paralele! Semnele de Apa sunt centrate pe viata lor emotionala, actiunile lor sunt bazate pe sentimentele care ii guverneaza, insa semnele de Aer au supradezvoltata ratiunea care le subordoneaza sentimentele. Din cauza aceasta cand nativul din semn de Apa face apel la sentimentele sale, nativul din semn de Aer este distant si rational, iar cei doi se afla pe planuri diferite si se inteleg foarte greu.



Intre zodiile de Foc (Berbec, Leu, Sagetator) si zodiile de Pamant (Taur, Fecioara, Capricorn) apare aceiaşi situatie, o incompatibilitate tacita, fara conflict, deoarece vad altfel viata. Nativii din semne de Pamant sunt rabdatori, prudenti si practici, nativii din semn de Foc sunt ambitiosi, imprudenti si nu tin cont adesea de realitate din cauza unei sigurante de sine excesive. Rar formeaza un cuplu si atunci au mereu opinii si reactii diferite in fata situatiilor.



Intre zodiile de Foc (Berbec, Leu, Sagetator) si zodiile de Apa (Rac, Scorpion, Pesti) este un conflict deschis, o incompatibilitate uriasa desi adesea atractia este la fel de mare. Cand se intalnesc acesti nativi, ori apare o antipatie mare declarata direct, ori o atractie sexuala irezistibila. O aventura sexuala se poate imagina, dar o relatie serioasa vine cu foarte multe probleme.



Intre zodiile de Pamant (Taur, Fecioara, Capricorn) si zodiile de Aer (Gemeni, Balanta, Varsator) exista de asemenea o mare antipatie si isi reproseaza unii altora greselile. Nativii din pamant spun despre nativii din Aer ca sunt imprastiati si neseriosi, nativii din Aer spun despre nativii din Pamant ca sunt incapatanati si limitati. Foarte repede se vor distanta unii de altii, chiar daca initial este posibil ca este sa existe un flirt, mai ales din cauza marii curiozitati a nativului din Aer.

de pe mail

Într-o bună zi, măgarul unui ţăran căzu într-o fântână. Nefericitul animal se puse pe zbierat, ore întregi, în timp ce ţăranul căuta să vadă ce e de făcut. Până la urmă, ţăranul hotărî că măgarul şi-aşa era bătrân, iar că fântâna, oricum secată, tot trebuia să fie acoperită odată şi-odată. Şi că nu mai merită osteneala de a-l scoate pe măgar din adâncul fântânei. Aşa că ţăranul îşi chemă vecinii, că să-i dea o mână de ajutor. Fiecare dintre ei apucă câte o lopată şi începură să arunce de zor pământ înăuntrul fântânei. Măgarul pricepu de îndată ce i se pregătea şi se puse şi mai abitir pe zbierat. Dar, spre mirarea tuturor, după multe lopeţi de pământ, măgarul se potoli şi tăcu.




Ţăranul se duse si privi în adâncul fântânei şi rămase uluit de ce văzu. Cu fiecare lopată de pământ, măgarul cel bătrân făcea ceva neaşteptat: se scutura de pământ şi păşea deasupra lui. În curând, toata lumea fu martoră cu surprindere cum măgarul, ajuns până la gura fântânei, sari peste ghizduri şi ieşi fremătând …

Viaţa va arunca poate şi peste tine cu pământ şi cu tot felul de greutăţi ... Secretul pentru a ieşi din fântână este să te scuturi de acest pământ şi să-l foloseşti pentru a urca un pas mai sus.



Fiecare din greutăţile noastre, este o ocazie pentru un pas în sus ...

Putem ieşi din adâncurile cele mai profunde dacă nu ne dăm bătuţi. Foloseşte pământul pe care ţi-l aruncă peste tine ca să mergi înainte.

Aminteşte-ti de cele 5 reguli pentru a fi fericit:

1) Curăţă-ţi inima de ură, frică si egoism.

2) Scuteşte-ti mintea de preocupări inutile.

3) Simplifică-ţi viata şi fă-o mai frumoasă.

4) Dăruieşte mai mult şi aşteaptă mai puţin.

5) Iubeşte mai mult şi… scutură-te de pământ,

pentru ca în viaţa asta, tu trebuie să fii soluţia , nu problema.

APEL AJUTOR/ADOPTIE preluare de pe alt blog ...

http://www.freepets.ro/2010/04/7-pisici-au-nevoie-urgenta-de-ajutor.html
http://www.orasulanimalelor.ro/chuchuca-mofti-negrel-si-multe-alte-pisici/

cu siguranta mai sunt si alte cazuri asemanatoare .... de urmarit in presa/pe blogurile din lateral

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini