joi, 8 aprilie 2010

despre femei de pe mail ...

Femeile trecute de 30 de ani






de Andy Rooney, CBS



(deci barbat!!:D)







Pe masura ce înaintez în varsta, apreciez cel mai mult femeile trecute de 30 de ani. O femeie trecuta de 30 de ani nu te va trezi niciodata la miezul noptii sa te întrebe la ce te gandesti.. Ei nu-i pasa la ce te gandesti.



Daca o femeie trecuta de 30 nu vrea sa urmareasca un meci, nu sta prin preajma miorlaindu-se. Face ceva ce chiar îsi doreste sa faca. Si de obicei e vorba de ceva mult mai interesant.



O femeie trecuta de 30 se cunoaste suficient pe ea însasi ca sa fie sigura de cine este, ce este, ce vrea si de la cine. Sunt putine femei trecute de 30 carora le pasa de ce-ai putea gândi despre ele sau despre ce fac.



Femeile trecute de 30 au o mare demnitate. Rareori se apuca sa tipe la tine la opera sau în mijlocul unui restaurant foarte scump. Desigur, daca o meriti, nu ezita sa traga în tine.



Femeile trecute de 30 de ani sunt generoase cu laudele, deseori nemeritate. Ele stiu cum e sa nu fii apreciat.



O femeie peste 30 are încredere sa te prezinte prietenelor ei. Una mai tanara cuplata cu un barbat îsi ignora deseori chiar si cele mai bune prietene pentru ca nu are încredere sa le aduca în preajma lui. Celor peste 30 nu le prea pasa daca esti atras de prietenele ei pentru ca stie ca ele nu o vor trada.



Femeile devin medium pe masura ce îmbatranesc. Niciodata nu trebuie sa-ti martusisesti pacatele unei femei peste 30.



Ele stiu întotdeauna. O femeie trecuta de 30 arata bine purtand un ruj rosu stralucitor. Asta nu e valabil si pentru una mai tanara... O data ce a trecut de un rid sau doua, o femeie peste 30 este de departe mai sexy decat omoloaga sa mai tanara.



Femeile de peste 30 de ani sunt deschise si oneste. Ele îti vor spune imediat daca esti un ticalos sau te porti ca un ticalos. Niciodata nu trebuie sa te întrebi cam pe unde te situezi în relatia cu ele.



Da, pretuim femeile trecute de 30 de ani pentru o multime de motive. Din pacate, nu e reciproc. Pentru fiecare femeie uluitoare, inteligenta si fierbinte, trecuta de 30 de ani, exista o relicva cu chelie si burta în pantaloni galbeni facandu-se de ras alaturi de o chelnerita în varsta de 22 de ani.



Doamnelor, îmi cer scuze.



Iar pt toti barbatii care au spus "de ce sa cumperi vaca cand poti avea laptele gratis" pentru a-si justifica burlacia, un update la zi : astazi 80% din femei sunt împotriva casatoriei.



De ce? Au realizat ca nu merita sa cumpere tot porcul pt un cârnat mic.

cate modele de cercei din argint la 5 lei in parcul Kiseleff de sarbatori

scaune, sabie cu craniu, clown, lame ras, animalute/insecte, topor, etc

despre RKIOSK

- au inflorit
- stiu 1 langa Lida zona Universitatii, altul mic pe Bd. N. Balcescu oarecum peste drum de galeriile Orizont, un magazin pe stradute inspre Romana, unul mic pe Mosilor, altul zona Titulescu complex bancar, celelalte in zona Obor ca 1 aprozar + cu mancare animalute langa Sensiblu si Flanco parca, respectiv  Ferdinand intre croitorie si Sensiblu ...

recomand

http://www.gandul.info//news/medicii-veterinari-cu-libera-practica-isi-vor-stabili-propriile-tarife-5833273

recomand

http://www.gandul.info//news/medicii-veterinari-cu-libera-practica-isi-vor-stabili-propriile-tarife-5833273

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini