vineri, 16 aprilie 2010

recomandari

http://koreafilm.ro/blog/tag/secretele-de-la-palat/
http://gossip-tv.blogspot.com/2010/01/secretele-de-la-palat-un-nou-serial.html
http://lotteandcriss.wordpress.com/2010/01/30/seonduk-yeo-wang-secrete-la-palat/

primit pe mail

dupa ce m-am consultat cu specialistul familiei , care mi-a confirmat din cele de mai jos.. vi le transmit si voua.


Aici nu e vorba de `retea` , ca si operator, ci benzile de radiofrecventa pe care le folosesc.Digi (3G) - 2100MhzVodafone ( GSM + 3G ) - 900Mhz + 2100MhzOrange ( GSM + 3G ) - 900Mhz + 2100MhzCosmote ( GSM ) - 1800MhzZapp ( CMDA + 3G ) - 450Mhz / 800Mhz + 2100MhzRetelele Wifi folosesc banda de la 2401Mhz la 2480Mghz - standard 802.11b/g - Romania .Magnetonul din cuptorul cu microunde functioneaza la fregventa 2450Mhz.


Concluzia...?


REGULI MINIME DE UTILIZARE A MOBILULUI- NU VA FI FOLOSIT DREPT CEAS DESTEPTATOR (decat inchis);

- VA FI TINUT LA CEL PUTIN 2 M DE CAP IN TIMPUL ZILEI SI AL NOPTII ( IN LIMITA POSIBILULUI). Inchideti-l noaptea!LUCRURILE AFISATE MAI JOS SUNT CUNOSCUTE DE MULT DE NEUROLOGI.Saptamana aceasta (ultima din octombrie 2009) a fost sustinuta o teza de doctorat in Romania , la Clinica de Medicina Muncii din Cluj, iar concluziile au fost inspaimantatoare !

Studiul s-a facut utilizand tehnica de varf la nivel mondial, cea a determinarii chemoluminiscentei si a lipoperoxizilor.

S-au studiat astfel efectele campurilor electromagnetice (CEM) asupra corpului uman, in special cele produse de telefonia mobila, cuptoare cu microunde, antene de telefonie mobila, retele de inalta tensiune.

TOATE PRODUC cancer, imbatranire precoce, sterilitate la ambele sexe, nevroze, tulburari de somn, decalcifieri osoase, cresterea coagularii, cataracta, tulburari endocrine etc.ATENTIE !!! Convorbirile pe telefonul mobil - cu cat mai lungi, cu atat mai nocive, mai ales la start, cand testez apelul, "bipul" cu telefonul la ureche.

S-a aratat cum vibratiile respective, cu telefonul la ureche, produc, la trecerea prin medii cu densitati diferite, concentrari si reflexii in anumite zone, mai ales craniene. Calota craniana functioneaza ca o antena parabolica cu concavitatea in jos, concentrand undele spre baza creierului, afectand hipofiza si tiroida si cristalinul (risc de cataracta).Autorii studiului propun interzicerea pe orice cale a utilizarii telefoniei mobile sub varsta de 14 ani !

De asemenea, dispozitivele tip hands-free reduc semnificativ impactul CEM asupra creierului, intrucat telefonul mobil e tinut mult mai departe de calota craniana.Cea mai periculoasa retea este Cosmote, care genereaza impulsurile cele mai puternice, 75% din ele genereaza Zapp-ul, 33% genereaza Vodafone si Orange , iar cel mai jos e Digimobil-ul.*Informati-va rudele si prietenii !

jucarii variate in farmaciile Help Net

- pisicute din plus, calitate superioara, aproximativ 70 lei - zona Unirii/parc
- masinute + motociclete Burago - zona Unirii/parc
- alte plusuri ...aproximativ 30 lei,  in celelate farmacii - zona Batistei, Iancului, Rosetti, precum si in unele galerii comerciale : Cora Lujerului
- cosmetice personalizate : Betty Boop - farmacia din galeria Cora Lujerului, Kung Fu Panda - metrou Iancului

adrese ...

http://www.pink-mania.info/iubim-hello-kitty/
http://www.sunnyday.ro/index.php?searchstring=Hello+Kitty

APELURI ANIMALUTE !

http://adoptieanimale.blogspot.com/2010/04/catelusa-in-varsta-in-suferinta-bolnava.html
http://www.freepets.ro/2010/04/lucky-are-nevoie-de-ajutor.html

ORB PLOPZZ ALBASTRU DESCHIS, PRODUS NOU

ORB PLOPZZ ALBASTRU DESCHIS, PRODUS NOU

ROBI

ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini