Postări

Se afișează postări din aprilie 29, 2010

articole interesante

scrisoare primita pe mail, atribuita lui Vlahuta

frumos ; unii mai cauta si pe net asa ceva ...
Scrisoare adresata de Alexandru Vlahuta fiicei sale, Margareta“Să trăieşti, Mimilică dragă, şi să fii bună, - să fii bună pentru ca să poţi fi fericită. Cei răi nu pot fi fericiţi. Ei pot avea satisfacţii, plăceri, noroc chiar, dar fericire nu. Nu, pentru că, mai întâi cei răi nu pot fi iubiţi, şi-al doilea,…al doilea…de! norocul şi celelalte “pere mălăieţe”, care se aseamănă cu el, vin de-afară, de la oameni, de la împrejurări, asupra cărora n-ai nici o stăpânire şi nici o putere, pe când fericirea, adevărata fericire în tine răsare şi-n tine-nfloreşte şi leagă rod, când ţi-ai pregătit sufletul pentru ea. Şi pregătirea este o operă de fiecare clipă, - când pierzi răbdarea, împrăştii tot ce-ai înşirat şi iar trebuie s-o iei de la început. De aceea şi vezi aşa de puţini oameni fericiţi… Atâţi câţi

merită…A, dacă nu ne-am iubi pe noi aşa fără de măsură, dacă n-am face atâta caz de persoana noastră şi dacă ne-am dojeni de câte ori am minţi…

despre miere pe mail ...

MIERE si SCORTISOARA
O COMBINATIE CURATIVAINTRODUCERE:¬ S-a descoperit ca o combinatie de miere cu scortisoara poate vindeca majoritatea bolilor.¬ Mierea este produsa in majoritatea tarilor lumii.¬ Medicina alternativa Ayurvedica, precum si cea Yunani au utilizat mierea ca remediu vital timp de mai multe secole.¬ Oamenii de stiinta de astazi accepta si ei mierea ca pe un remediu Ram Ban (foarte eficient) in tratarea multor tipuri de afectiuni.¬ Mierea poate fi utilizata in multe tipuri de afectiuni fara a avea efecte secundare.¬ Stiinta contemporana ne spune ca desi mierea este dulce, daca se administreaza in doze corespunzatoare, ca medicament, nu va dauna pacientilor cu diabet.¬ O revista faimoasa, Weekly World News, care apare in Canada, a publicat in editia din 17 ianuarie 1995 o lista de afectiuni care pot fi vindecate cu ajutorul combinatiei de miere cu scortisoara, in urma studiilor efectuate de savantii occidentali.ARTRITA¬ Amestecati o parte de miere in d…

de pe mail ...

FEMEILOR !!!


Amintiţi-vă că un strat de praf protejează lemnul mobilelor...O casă se transformă în cămin când poţi să scri "Te iubesc" pe praful de pe mobilă.

Eu singură munceam cel puţin 8 ore în fiecare sfârşit de săptămână pentru a lăsa totul perfect "pentru cazul că vine cineva". In final, am înţeles că "nu venea" nimeni, pentrucă toată lumea îşi trăia viaţa petrecând-o bine !!!

Acuma, dacă vine cineva, nu trebuie să explic în ce condiţii este casa : sunt mult mai interesaţi să mă asculte despre lucrurile pe care le-am făcut ca să-mi trăiesc viaţa şi să mă distrez.

Dacă nu ţi-ai dat seama...Viaţa este scurtă, petrece-o bine !

Fă curat, dacă e nevoie...

Dar ar fi mai bine să pictezi un tablou sau să scri o scrisoare, să faci o prăjitură sau un desert, să plantezi o sămânţă, să te gândeşti la diferenţa între "a vrea" şi "a trebui".

Fă curat, dacă e nevoie, dar nu ai mult timp...

Cu atâtea plaje pentru înotat şi munţi de escaladat, r…

din ultimele mail-uri primite ...

From: Baston, Daniel


Sent: Wednesday, April 28, 2010 12:44 AM

To:

Subject: Va rog sa cititi !!!!!!!! Va multumesc !Dragi colegi ,Putem veni in sprijinul Alexandrei fie donand bani in conturile de mai jos ,fie virand 2% din impozitul pe venit.Bunul DUMNEZEU sa ne rasplateasca dupa meritele fiecaruia dintre noi !

Alexandra are nevoie de ajutorul tau

UmanitarIn a doua zi de Paste, Alexandra, o fetita de doar 4 ani, si-a pierdut mana stanga in urma unui accident de circulatie. Proteza de care Alexandra are nevoie este una bionica, foarte dificil de realizat, insa vitala pentru ca dezvoltarea Alexandrei si a coloanei sale vertebrale sa se faca normal, fara urmari fizice mari. Aceasta proteza costa 50 000 de Euro si pentru ca fetita este in crestere, aceasta proteza va trebui inlocuita o data la cativa ani. Haideti sa ajutam un inger sa aiba o viata normala!Afla mai multe detalii despre drama AlexandreiCum o putem ajuta pe Alexandra?

Fiecare ocean s-a format din foarte multe p…