Postări

Se afișează postări din aprilie 30, 2010

koreean movie/drama/cinema

atentionare primita pe mail!

Subject: Comunicat Ministerul de Interne !!!URGENT!!!

DOUA MESAJE DE LA DOUA PERSOANE DIFERITE, INDEPENT UNUL DE CELALAT


Un nou tip de frauda face ravagii: esti sunat de cineva care se da drept operator la Cosmote, Orange sau Vodafone. Poate fi un fost angajat al firmei respective, pentru ca are acces la baza de date. Iti spune ca e ceva in neregula cu factura ta si te roaga sa tastezi un cod de cifre. Daca ai facut asta, ii incarci cartela de te zapaceste. O cunostinta a patit-o si a incarcat cartela altcuiva cu 300 EURO! Da mai departe daca vrei sa ajuti si pe altii. Cu respect, Adrian Daniel Apostol - Referent - Biroul Instante si Proceduri Judiciare - Directia Juridica - Tel: (826)2306, 0372262306,Subject: Ministerul de Interne URGENTInformare a Ministerului de InterneIn atenţia tuturor deţinătorilor de telefoane mobile:

Daca un corespondent lasă un mesaj sa apelati numărul 06 07 74 52 41. Nu apelaţi în nici un caz acest număr; factura dumneavoastră va fi foarte mare.Aceast…

Stupid question, excellent response! de pe mail

For those that don't know him, Major General Peter Cosgrove is an Australian.
General Cosgrove was interviewed on the radio recently.

Read his reply to the lady who interviewed him concerning guns and children.

Regardless of how you feel about gun laws you have to love this! This is one of the best comeback lines of all time.

In a portion of an ABC radio interview between a female broadcaster and General Cosgrove who was about to sponsor a Boy Scout Troop visiting his military Headquarters.FEMALE INTERVIEWER:

So, General Cosgrove, what things are you going to teach these young boys when they visit your base?GENERAL COSGROVE:!

We're going to teach them climbing, canoeing, archery and shooting.FEMALE INTERVIEWER:

Shooting! That's a bit irresponsible, isn't it?GENERAL COSGROVE:

I don't see why, they'll be properly supervised on the rifle range.FEMALE INTERVIEWER:

Don't you admit that this is a terribly dangerous activity to be teaching children?GE…

utile

pe mail, despre 1 virus

Exista un virus periculos care se transmite pe cale electronica, orala si prin atingere.
Acest virus se numeste Worm-Overload-Recreational-Killer ( WORK ), mai pe romaneste MUNCA.Daca ti se da de MUNCA de catre vreun coleg, sef sau oricine altcineva prin orice mijloace nu te atinge de ea. Acest virus va sterge complet viata ta privata.

Daca vei intra in contact cu MUNCA pune-ti jacheta, ia-ti doi buni amici si du-te la cel mai apropiat butic. Cumpara-ti imediat antidotul numit Work-Isolating-Neutralizer-Extract (WINE), mai pe romaneste VIN sau Bothersome-Employer-Elimination-Rebooter ( BEER ), adica BERE. Ia antidotul pana ce te vei vindeca de acest virus si MUNCA va iesi complet din sistemul tau.

Trimite acest mail la 5 prieteni. Daca nu ai 5 prieteni inseamna ca deja esti infectat si virusul MUNCA iti controleaza viata.

primit pe mail

"Oamenii te iarta daca faci rau, dar nu te iarta daca esti fericit" C. Noica

ROSTULCând te desparţi din vina ta, încerci o vreme să te lupţi cu ireversibilul, îţi dai seama că n-are sens, te lamentezi de formă şi renunţi.

Când te desparţi din vina celuilalt, ai nevoie de o perioadă de timp ca să înţelegi ce s-a întâmplat. Iei povestea de la capăt, pas cu pas şi te chinui să pricepi ce n-a fost bine şi unde ar fi trebuit ca lucrurile să apuce pe alt drum.

La fel se întâmplă şi atunci când te desparţi de ţara ta. Dezamăgit, înşelat, mânios, îndurerat. Nu ţi-e uşor s-o laşi. Ţara şi mama nu ţi le alegi. Te aşezi pe celălalt mal al lumii şi cauţi răspunsul: ce s-a întâmplat cu ţara mea de-am fost nevoit s-o părăsesc.

României i-a dispărut rostul. E o ţară fără rost, în orice sens vreţi voi. O ţară cu oameni fără rost, cu oraşe fără rost, cu drumuri fără rost, cu bani, muzică, maşini şi ţoale fără rost, cu relaţii şi discuţii fără rost, cu minciuni şi înşelătorii care nu duc nic…

reteta prin mail

Tarta cu crema de ciocolata


Posted by nelly on 4/25/09 • Categorized as Culinare, Retete, Utile, desert

Tarta cu crema de ciocolata – Toti avem prajitura noastra preferata, pe care o redescoperim si de care ne reindragostim de fiecare data cand gustam din ea. Va propunem o reteta noua de tarta cu ciocolata foarte delicioasa. Tarta cu crema de ciocolata este un deliciu numai bun de rasfatat familia si prietenii.

Ingrediente:

Pentru aluat

1. Unt – 100 g.

2. Faina – 1 pahar

3. Zahar – 2 linguri

4. Apa rece – 2 linguri

5. Sare – 1 varf de cutit

Pentru crema

1. Frisca – 500 ml.

2. Ciocolata amaruie – 300 g.

3. Cacao – 2-3 linguri

4. Galbenusuri – 2

Mod de preparare:

Cum se prepara aluatul

1. Se amesteca ingredientele pina la omogenizare.

2. Se unge cu ulei sau margarina o tava de 24-26 cm diametrul, se pudreaza cu faina si se tapeteaza cu aluatul pregatit.

3. Se introduce in cuptorul incins la temperatura mijlocie 150-170 grade pentru 25 minute.

Cum se prepara crema

1. Se pune pe foc intr-…

cescrie pe piesele Turnului Eiffel

Putini sunt cei care stiu ca simbolul Parisului, celebrul Turn Eiffel, a fost realizat dupa o tehnologie inventata in Romania de inginerul Gheorghe Panculescu.
Dupa ce a absolvit cursurile Politehnicii din Zurich , inginerul Gheorghe Panculescu ajunge sa lucreze in cadrul companiei Eiffel, la recomandarea marelui scriitor Vasile Alecsandri.

In 1878, Panculescu revine in tara pentru a construi calea ferata Bucuresti-Predeal.

In acea perioada, inginerul inventeaza un sistem de imbinare a traverselor de cale ferata, care avea sa revolutioneze constructiile metalice. Astfel, datorita metodei de montare a sinei pe traverse in fara spatiului caii ferate, Panculescu a reusit sa termine lucrarea concesionata in mai putin de un an, desi termenul de livrare era de aproape cinci ani.Panculescu l-a gazduit pe Gustave EiffelImpresionat de proiectul inginerului roman, Gustave Eiffel se deplaseaza special la Valenii de Munte pentru a-l intalni pe Panculescu, cel care avea sa devina inspector gene…