Postări

Se afișează postări din mai 14, 2010

recomandari

unicate

Harajuku: Biserica Japoneza

- este construita in Tokyo , in 2005, are un tavan special care creeaza ecou de 2 sec si ofera o experienta unica ptr. ascultatori.


Catedrala Sfintului Basil: Biserica Colorata din Piata Rosie - Rusia


Se afla in Mosocva, Rusia - Piata Rosie... este o biserica ortodoxa cu o serie de cupole colorate care se subţie până la un punct, numit cupole in forma de ceapa, care fac parte din arhitectura Kremlinului.

Catedrala a fost comandata de Ivan cel Cumplit, pentru a comemora capturarea lui Khanate de Kazan,in 1588


Hallgrímskirkja: Biserica Unica din Islanda

De Hallgrímskirkja (literalmente, biserica de Hallgrímur) este o biserică Luterana parohială situată inReykjavík, Islanda. Are 74.5 metri , si este cea de-a 4-a cea mai inalta structura arhitecturala din Islanda. Biserica este numita după poetul şi preotul islandez Hallgrímur Pétursson (1614 - 1674), autor al Pasiunii Corale. A fost comandata în 1937 si a luat 38 ani sa fie construita.


Temppeliaukio Kir…

primit pe mail

PROGRAMUL ULTIMA SPAGA
Motiunea de cenzura a cetateanului romanArticol unic: Se reduce cu 25% saracia prin reducerea 100% a guvernului actualProgramul "Ultima Spaga" este o manifestare a cetatenilor liberi prin care isi exprima dezaprobarea fata de incompetenta, coruptia si cinismul guvernului Boc-Udrea condus de premierul Traian Basescu. Prin aceasta actiune le oferim guvernantilor ultima spaga si ii poftim sa ne paraseasca.AJUNGE!Ii invitam pe toti cetatenii liberi ai tarii acesteia ca VINERI 28 MAI 2010 ora 18.00 sa depuna o moneda de 10 bani pe trotuarul din fata cladirii Guvernului Romaniei si a Prefecturilor judetene. Haideti sa le dam ultima spaga si apoi sa ne lase in pace!

NE-AM SATURAT:- sa suferim noi ca sa prospere ei;- sa fim intaratati unii impotriva celorlalti, cultivandu-ne ura, intr-o tara cu o religie a iubirii;- sa inchidem ochii la incompetenta, coruptie si dezgustul guvernului fata de propriul popor;- sa ne vedem parintii, bunicii si prieteni…

sufletul ...

Ce iti spune sufletul?
· Foarte multi oameni realizeaza, pe zi ce trece, faptul ca traim vremuri speciale. Incepem sa simtim din ce in ce mai mult influenta unor energii benefice care influenteaza Pamantul in aceste momente. Aceste energii vin din planuri superioare si fac mai usor efortul tau de a-ti asculta sufletul. Poti experimenta acest ajutor sub forma unei dorinte de a-ti simplifica viata, de a trai in liniste, de a te bucura mai mult de natura, de a o lua mai incet si de a elibera lucrurile din viata ta care nu-si mai au locul acolo.

Poti simti nevoia sa incepi lucruri noi, sa adopti directii cu totul noi in viata si sa faci schimbari radicale. Poti simti nevoia sa te muti in alta casa, intr-un alt oras, sa faci lucruri pe care nu le-ai mai facut, sau sa fii mai flexibil in viata de zi cu zi. Sa te debarasezi de lucrurile care te impiedica sa traiesti spontan, liber si cu bucurie permanenta in suflet.

Daca nu suntem inca sensibili la aceste energii de frecventa superioara s…