Postări

Se afișează postări din mai 20, 2010

apeluri/recomandari de pe alte blog-uri, din lateral

recomandari

sa mai si radem ............

Un italian angajeaza sa-i vopseasca gardul care imprejmuia casa, 3 romani. Dis-de-dimineata, inainte de a pleca la serviciu, italianul le da celor 3 instructiunile:
-Aveti aici 3 galeti de vopsea care va vor ajunde sa vopsiti tot gardul. In bucatarie e mancare, cand o sa va vina foame, va puteti servi. Aaa, era sa uit. Ati vazut calul pe care il tin inchis in spatele curtii? Sa nu cumva sa lasati poarta dechisa sa scape de acolo ca nu stiu ce fac cu voi. S-a inteles?

-Am inteles sefu,raspund romanii intr-un glas.

Pleaca italianul, iar romanii se apuca de treaba. Nu dupa mult timp, unul din ei zice:

-Ma, mie mi-a venit foame, hai sa vedem ce are asta de mancare!

Bucataria italianului, plina de bunatati. Dupa un ospat pe cinste, romanii cauta si ceva de baut, dar nu gasesc decat apa si suc. Atunci, unul dintre ei zice:

-Ma, stiu eu cum sa facem rost de bautura. Mergem si vindem o galeata de vopsea, cumparam bautura, iar vopseaua de ramane o mai diluam, o mai “lungim” si terminam noi gar…

de pe mail, cu tristete ... curand adevarat ...

Spânzuraţi-ne !!!Nu înţeleg de ce ţipă Băsescu la mine.De ce mă ameninţă că intră România în colaps.În ceea ce mă priveşte, ţara mi se pare în colaps dintodeauna. De când m-am născut.Comuniştii, nu ştiu cum se făcea, dar nu se ajungeau fără să ne ia la contract porcul din coteţ. Erau stăpâni pe livada noastră, pe cazanul cu ţuică, pe orătăniile din bătătură.Pe capitalişti i-am primit cu bucurie generoasă, aproape nefirească.Trezirea din reverie m-a dus în primul colaps. În dificultate a fost ţara şi la mica privatizare, şi la marea privatizare, şi după ce am scăpat de primul FMI, şi când duduia economia, şi când căutam luminiţa de la capătul tunelului, pe care văd că n-am mai găsit-o. Va fi fiind, probabil, lumânarea de la căpătâiul părinţilor şi bunilor noştri.Şi-acum aud că România se duce fix în faliment.Iar Traian Băsescu mă solicită să fiu solidară nu ştiu cu cine, să dau 25% din leafa mea, 15% din pensia mea.Mă uit la Băsescu şi nu seamănă a om aflat în criză. Nici G…

trist, dar curand aici ajungem ...

GUVERNUL ROMANIEI hotareste:


Art.1 Incepind cu data de 01.06.2010,pensionarii pot traversa pe culoarea rosie a semaforului. Art.2 Daca in maximun 30 zile nu se vor obtine rezultate multumitoare,incepind cu data de 01.07.2010 traversarea pensionarilor pe culoarea rosie a semaforului devine OBLIGATORIE. Art.3 Incepind cu data de 01.06.2010 Guvernul Romaniei ofera slujbe gratuite tuturor somerilor. Slujbele vor fi oficiate de preoti,episcopi,arhiepiscopi si patriarhul Romaniei.

REVENIRE APEL ADOPTIE CATEL

Sunt un sufletel gasit pe strada. Tata mi-este cerul, mama mi-e natura, dar imi doresc din suflet parinti adevarati. M-am gandit ca daca ma tin dupa oameni pe strada, o sa ma bage cineva in seama.Erau si masini pe acolo, dar masinile sunt doar pentru caini mari.


Pana la urma m-a luat fata asta si mi-a dat un pateu cu branza. Mi-a picat bine si m-am dus sa-mi fac siesta la radacina unui copac. Ea m-a luat de acolo si acum inca mai dorm, la ea acasa. Sunt cuminte si frumoasa. Ciofai ca un purcel cand beau lapte. Uneori scot limba cand dorm si visez ca alerg. Ma iei la tine acasa, te rog frumos?Daca da, mail la office.bibabijoux@gmail.com

P.S. - sunt o fetita cocheta!