miercuri, 2 iunie 2010

la noi...ca la nimeni...in ceea ce priveste medicul de familie

- il poti numi oricum, numai"de familie" nu!
- in telenovele este 1 batranel/urmasul lui care consulta de generatii familiile din zona
- la noi ... stai la coada + asistenta scoate fisa, mai nou iti faci programare + chiar platesti, te alegi cu trimiteri ... rar cu concediu/reteta, are competente limitate ... pasand totul "specialistului"
- birocratie, adeverinte, felurite acte/programari/trimiteri ...

la libraria de vis-a-vis parc Obor jucarii dragute si accesibile

- plusuri, chiar muzicale
- gentute
- papusi Steffi 27 ron cu animalute, cu cabinet veterinar - tip Barbie 50 ron

atentionare primita prin mail

Nu stiu daca sunteti familiarizati cu snopes.com si/sau ortruthor fiction.com care analizeaza care din informatiile primite via email sunt adevarate/false, sau reale/fictiune.
Ambele sunt site-uri excelente care va feresc de mesajele nedorite si popularizarea adresei d-voastra pe internet.

Sfaturi de la snopes.comIMPORTANT !!!1) De cate ori primiti un email care spune: "trimite acesta la 10 (sau mai multe) persoane", sau "semnati petitia urmatoare", sau "vei avea ... ani de noroc/nu vei avea ... ani de noroc in viitor", sau "va aparea ceva deosebit pe monitorul tau daca trimiti la ...persoane"toate aceste mesaje au in general atasat un program de spam, care noteaza lista de nume.Chiar daca primiti o rugaciune, care trebuie trimisa mai departe, nu o faceti! Are, de asemenea, un atasament nefast.Chiar si mesajele de caritate, care apeleaza la mila d-voastra pentru un copil bolnav, de exemplu, sunt tot periculoase.Cel mai bine ignorati-le si nu le trimiteti mai departe!!!2) Majoritatea mailurilor care va cer sa va atasati numele la o lista (vezi exercitii de perspicacitate, etc) sunt tor o sursa de spam, care furnizeaza numele d-voastra si lista corespondentilor d-voastra pentru tot soiul de oferte si anunturi.Veti face un serviciu prietenilor d-voastra, daca in viitor va veti feri sa transmiteti mai departe astfel de mesaje.

Regards,DD

legislatie la birou

Legea lui Slous: Dacă îndeplineşti o sarcină prea bine, vei rămâne cu ea pe cap.
>> Legea lui Franko privind locul de muncă: Dacă-ţi place ceea ce faci, probabil că faci ceea ce nu trebuie.>> Prima capcană a geniului: Nici un şef nu va păstra un subaltern, care are dreptate tot timpul..>> Legea lui Raphel referitoare la afaceri: Cu cât angajaţii au mai puţin de lucru, cu atât vor lucra mai încet.>> Maxima biroului: Telefonul nu sună niciodată, când nu ai nimic de făcut..>> Legea lui Otto: Întotdeauna faci ceva lipsit de importanţă când şeful trece pe la biroul tău..>> Legea lui Chapman: Dacă nu poţi să-ţi termini treaba în primele 24 de ore, lucrează noaptea...>Regula lui Harry: Când nu ştii ce să faci, mergi grăbit şi ia-ţi o mină îngrijorată.>Concluzia coridorului: Poţi să te duci oriunde, dacă ai o mină serioasă şi duci cu tine un dosar.

ORB PLOPZZ ALBASTRU DESCHIS, PRODUS NOU

ORB PLOPZZ ALBASTRU DESCHIS, PRODUS NOU

ROBI

ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini