Postări

Se afișează postări din iunie 22, 2010

am fost la Animax Iancului si am primit 1 jucarie pentru pisicuta in schimbul fluturasului primit in cadrul Petexpo la stand urmare promotiei Sanabelle

recomandari

despre numerele de telefon, primit pe mail ...

Pentru amuzament... N-o luati prea in serios!!!

Aparent, unele lucruri nu se află sub controlul nostru. Ele par a ţine de noroc sau de neşansă. Însă, nimic din lumea asta nu se află în afara controlului numerelor.

Şi cel mai mult o demonstrează telefoanele mobile. Nu mai putem face nimic fără ele, le cărăm cu noi peste tot, le punem la ureche, le mîngîiem tastele, uneori le punem în buzunarele de lîngă inimă. Pe lîngă vibraţiile mai mult sau mai puţin nocive specificate de către specialiştii în cîmpuri electromagnetice, mobilele ne supun şi vibraţiilor numerelor personale. Aceste numere pot să ne aducă popularitate, fericire, succes, cîştig sau ne pot influenţa în rău. Aflaţi dacă aveţi un număr de telefon norocos, după principiile chineze “Yi Jing”.

1. Adunaţi toate numerele care formează numărul personal de mobil.

De exemplu: 0722 315 576 0722 315 576 0722 315 576

va deveni 0+7+2+2+3+1+ 5+5+7+6 = 38

2. Împărţiţi rezultatul la 6, număr care poate să despartă binele de rău.

De exemp…

despre LOTO primit pe mail

Dupa ce cititi mai jucati la Loto?
Academia de Studii Economice

Catedra de Contabilitate, Audit si Control de Gestiune

LOTO - TEAPA NATIONALA

Potul de 10 mil euro de saptamana asta a declansat isteria "Loto 6/49ââ¬Â³ in Romania ! Tot romanul, impatimit al jocului sau din contra jucator de ocazie, a inceput sa viseze la marele premiu. La OTV s-a facut o cheta de 137000 euro pt "marele bilet" de 23 de numere! Ce e bine ca odata cu isteria asta s-au declansat si adevarate anchete mediatice in legatura cu corectitudinea jocului! Foarte multa lume injura OTV-ul, de multe ori pe buna dreptate, dar cel putin, de data asta au gasit probe care dovedesc clar ca loteria poate alege numerele castigatoare dupa bunul plac! A fost suficient ca directoarea agentiei nationale sa pronunte numele "Editec" (compania care produce suflanta, bilele si softul aferent) ca telespectatorii sa intre in rolul de detectiv. Si s-au descoperit lucruri extrem de interesante!

Pe site-ul …