Postări

Se afișează postări din iunie 24, 2010

cat de minunate sunt femeile ...

Este unul dintre cele mai minunate lucruri pe care le-am citit vreodată. Tuturor femeilor cărora le trimit: Vă mulţumesc că sunteţi voi înşivă.


Dumnezeu nu vă dă oamenii pe care îi vreţi; El vă dă oamenii de care aveţi NEVOIE... ca să vă ajute, să vă rănească, să vă părăsească, să vă iubească şi să vă transforme în persoana care aţi fost destinaţi să fiţi.

TE IUBESC!

ACUM EŞTI CONTRA CRONOMETRU!

IN 9 MINUTE CEVA TE VA FACE FERICITĂ,

DAR TREBUIE SĂ SPUI LA 9 SURORI CĂ LE IUBEŞTI...ÎNCEPE!!!!

Femeile au puteri care îi uimesc pe bărbaţi.....

Îndură greutăţi şi cară poveri,

Dar îşi păstrează fericirea, dragostea şi bucuria.

Zâmbesc atunci când ar vrea să ţipe.

Cântă atunci când ar vrea să plângă.

Plâng atunci când sunt fericite

şi râd când sunt nervoase.

Se luptă pentru lucrurile în care cred.

Se ridică împotriva nedreptăţii.

Nu acceptă "nu" drept răspuns

atunci când cred că există o soluţie mai bună.

Suportă lipsuri pentru ca familia lor să aibă de toate.

Merg la d…

ATENTIE MARE! PLANTA OTRAVITOARE! PRECAUTII!

E bine de stiut, am vazut des planta asta


Pentru cei care nu stiu engleza planta Dumb Cane prezentata in fotografie este o planta extrem de otravitoare, daca gusti din frunza chiar si o bucatica mica.Ucide un copil intr-un minut si un om matur in 15 minute.. Atentie mare, mai ales pentru ca se gaseste in multe locuri ca planta ornamentala!!!Această plantă este foarte comună în casele noastre, gradini, parcuri si birouri (popular ca planta de interior si exterior). Planta Dumb Cane ( trestie de zahăr salbatica) este acum dovedita a fi periculoasa, astfel, vă rugăm să aveti !!... grijă. Ştiu că frunza acestei plante provoacă mâncărimi în cazul în care seva (lapte) atinge pielea. Dar există mai multe fapte periculoase !!..... Citeste detaliile de mai jos. Poate fi util pentru tine!Vă rugăm să citiţi mai jos. Mesajul este adevărat.Unul din prietenei mei aproape ca si-a pierdut fiica, care a pus o bucata de frunza din aceasta planta in gura si limba ei s-a umflat până la punctul de suf…

cu catei

testul culorilor recomandare

pe mail despre aparitia zodiilor

Cum a creat Dumnezeu cele 12 zodii


Cum a creat Dumnezeu cele 12 zodii

Intr-o buna dimineata, Dumnezeu si-a privit cei 12 copii intrebandu-se ce le mai lipseste. Deodata dorinta de a-i inzestra cu vointa omeneasca I-a luminat fata. Unul cate unul, fii au pasit pentru a-si primi darul divin:

„Tie Berbecule, iti harazesc prima mea samanta pe care o poti sadi cu onoare. Pentru fiecare samanta care va rodi, inca un milion va rodi in mana ta. Tu nu vei avea timp sa vezi crescand nici una dintre acestea pentru ca tot ce insamantezi va rodi cu prisosinta. Tu vei fi primul care va sadi in mintea umana Ideea Mea. Dar nu este datoria ta sa hranesti Ideea. Viata ta este actiune si sigurul tau scop este sa-l faci constient pe om de Creatia Mea. Celui care isi indeplineste menirea ii daruiesc virtutea respectului de sine?. Tacut, Berbecul a pasit spre locul sau.

„Pe tine, Taurule, te inzestrez cu puterea de a preface samanta in substanta. Munca ta este mareata si are nevoie de rabdare. Tu trebu…

recomandari poze animalute

recomandari

sa mai si radem ...

Un evreu in Manhattan la volan, invartindu-se in jurul buildingului unde in 5 min. urma sa semneze contractul vietii lui, disperat ca nu gaseste un loc de parcare.


Ridica ochii spre cer si spune:

- Doamne, te rog gaseste-mi un loc de pracare ca sambata vin la sinagoga si donez 2-3 mii de $.

Trec 2-3 min, nimic. Ridica din nou ochii spre cer:

- Doamne, te rog din suflet, fa-mi rost de un loc de parcare ca vin sambata la sinagoga si donez 5-6 mii, 8 mii nu mai conteaza suma, doar ajuta-ma cu un loc de parcare.

Moment la care o masina parcata mai in fata iese de pe locul de parcare, omul nostru face volan drepata intra in parcare, ridica ochii spre cer si spune:

- Doamne, nu mai e nevoie, mersi frumos, s-a rezolvat.

------------La NASA soseste un OZN acoperit complet cu aur.

Din el coboara un extraterestru mic, verde, dar cu antenele din aur.

Este luat la intrebari, cercetat:

- De unde vii tu?

- De pe Marte.

- Si toti aveti acolo farfurii zburatoare din aur?

- Da.

- Si toti aveti acolo…