Postări

Se afișează postări din iulie 5, 2010

video - recomandari

scrisorile unor copilasi, prin mail

SCRISORI AUTENTICE ALE COPIILOR CATRE DUMNEZEU


"Draga Dumnezeule! Daca esti atent duminica in biserica, iti arat pantofii mei cei noi.""Dumnezeu! Vreau sa traiesc 900 de ani, ca tipul acela din Biblie.""Niciodata n-as fi crezut ca movul se potriveste cu portocaliul, pana ce n-am vazut apusul de soare, ce ai facut marti seara. A fost tare misto...""La scoala de duminica ni s-a explicat ce si cate faci. Cine-ti face treaba cand esti in concediu?""De unde ai aflat ca tu esti Dumnezeu?""Pentru balul mascat vreau sa ma imbrac in drac. Nu-i bai, nu?""Tu chiar asa ai proiectat girafa, sau din greseala a iesit asa?""De ce lasi oameni sa moara si tot faci altii in loc? N-ar fi mai simplu sa-i lasi in viata pe astia?""Dumnezeule! Ca ai facut mai multe religii, e OK, dar cum de nu le incurci intre ele?""Tu stii despre lucruri, inainte sa fie inventate?""Bunicul a spus ca Tu deja er…

despre mama prin mail

Un mesaj foarte frumos pentru toti


Cind tu aveai 1 an ea te hranea si te imbaia.I-ai multumit plingind toata noaptea. Cind tu aveai 2 ani ea te-a invatat sa mergi.I-ai multumit fugind cind ea te chema. Cind tu aveai 3 ani ea iti pregatea toata mincarea cu dragoste. I-ai multumit aruncind farfuria pe jos. Cind tu aveai 4 ani ti-a dat creioane colorate. I-ai multumit colorind masa din sufragerie. Cind tu aveai 5 ani te-a imbracat pentru vacanta. I-ai multumit sarind in prima balta. Cind tu aveai 6 ani te-a dus la scoala. I-ai multumit strigind: nu merg. Cind tu aveai 7 ani ti-a cumparat o minge. I-ai multumit aruncind-o in fereastra vecinilor. Cind tu aveai 8 ani ti-a dat o inghetata. I-ai multumit scapind-o in poala. Cind tu aveai 9 ani ti-a platit lectii de pian. I-ai multumit ca nici macar nu te-ai deranjat sa exersezi vreodata. Cind tu aveai 10 ani te ducea toata ziuacu masina de la fotbal la gimnastica de la o zi la alta. I-ai multumit ca sareai din masina si nu te uitai niciodata …

legenda UE prin mail

A fost odata un taran sarac si cinstit, roman. (El putea fi deopotriva bulgar, bosniac, albanez, slovac sau ucrainian, importante fiind - in acest caz - saracia si cinstea. De altfel, in variante, legenda circula si in folclorul nou al amintitelor popoare).


In satucul sau natal, izolat de lume, se zvonise ca undeva departe, peste noua mari si noua tari, s-ar fi aflat o baroneasa instarita, cu darnicie fara seaman, care s-ar fi numit Uniunea Europeana. Si zvonul nu era numai zvon, caci vazuse omul prin vecini, ba pe unul, ba pe altul, falindu-se cu darurile acesteia.

Intr-o buna zi si-a luat toiagul si a purces la drum. A batut la poarta palatului si i s-a deschis. Doamna cea mare l-a primit, l-a poftit sa sada si, fiindca era peste masura de ostenit, l-a imbiat cu Coca-Cola si guma de mestecat. Taranul a gustat cu masura din bucate si nerabdator, si-a spus pasul:

"Marita Doamna Uniune, am auzit ca faci daruri celor nevoiasi. Eu am acasa, pamant bun, ape limpezi, am si paduri. …

propuneri de pe mail

Propunem Guvernului urmatoarele masuri pentru iesirea din criza:
1. Reangajarea obligatorie a pensionarilor pentru a putea finaliza marile realizari incepute in Epoca de Aur: Canalul Dunare – Marea Neagra , Dunare – Bucuresti, constructia unei noi Case a Poporului, etc.2. Impozitarea consumului de hartie igienica in functie de straturi, deoarece in asa vremuri cacacioase nu se poate trece cu vederea un asemenea potential . Cei care nu maninca nimic si, in consecinta, nu “produc” vor plati un impozit forfetar.

3. Taxa pe aer la un nivel de 0,04 euro/mc consumat. Numarul de mc consumati va fi stabilit de catre specialistii Guvernului impreuna cu Medicii de familie, in functie de capacitatea pulmonara a fiecarei persoane. Asmaticii au reducere de la 25% pina la 100% in cazul cind se opresc din respirat mai mult de 15 minute.4. Impozitarea pe kilogram. Orice roman peste 35 de kg este un “gras nesimtit ‘’ pe principiul lui Basescu “ slabutul il duce in spate pe cel gras “5. Taxa pe …

fabula cu pisici

Patru Pisici
Patru bărbaţi s-au lăudat despre cât de deştepte sunt pisicile lor.

Primul om era inginer, al doilea om era contabil, al treilea om era chimist şi omul al patrulea era angajat al guvernului.

Pentru a demonstra asta, inginerul a chemat pisica lui:

"T la pătrat, fă-ti jobul."

T la pătrat s-a urcat pe birou, a luat nişte hârtie şi pixul şi a trasat imediat un cerc, un pătrat, şi un triunghi.

Toată lumea a convenit că a fost destul de deştept.


Dar contabilul a spus că pisica lui ar putea face mai mult. El a chemat şi pisica lui şi a zis:

"Foaie de calcul, fă-ti jobul." Foaie de calcul s-a dus la bucătărie şi s-a întors cu o duzină de prăjituri.

Ea le-a împărţit în 4 grămezi egale de cîte 3 prăjituri.

Toată lumea a convenit că a fost bună.

Dar chimistul a spus pisica lui ar putea face şi mai mult.

El a chemat şi pisica lui şi a zis:

"Măsura, fă-ti jobul." Măsura s-a trezit, mers la frigider, a luat un litru de lapte, a luat o sticlă de 1…

recomandare

pentru rinichi, primit pe mail

Un storcator de fructe si cateva kilograme de radacina de patrunjel sunt suficiente pentru a avea propriul laborator de sanatate chiar la domiciliu. Sucul din radacina de patrunjel are o actiune terapeutica intensa, incat nu trebuie administrat nediluat, ci doar amestecat cu suc de morcov. Pentru a obtine vindecatorul suc de patrunjel trebuie sa aveti un storcator de fructe centrifugal. Metoda de preparare este destul de simpla: radacinile se spala bine, se pun la stors, iar sucul care rezulta se consuma imediat sau se pune intr-o sticla cu dop si se lasa la racoare. Sucul de radacina de patrunjel este un puternic stimulent imunitar si al functiei hepatice, cu importante efecte antibiotice si antivirale.


TVT: Afectiunile rinichilor, cum ar fi litiaza renala, isi gasesc leac daca beti de trei ori pe zi, inainte de masa, cate un sfert de pahar de suc de patrunjel, diluat cu trei sferturi de pahar de suc de morcovi. Celulita si inestetica acumulare de apa in tesuturi dispar cu ajutorul …