vineri, 23 iulie 2010

noi apeluri de pe alte blog-uri pentru adoptii animalute salvate

http://www.orasulanimalelor.ro/caine-de-talie-mica-spre-adoptie/
http://www.freepets.ro/
catelusa joy

CAMPANIA DONEAZA O CONSERVA!

Ca sa ajungeti cat mai usor la noi, editia a VI-a Doneaza o conserva se desfasoara, sambata 24 iulie, in doua locatii simultan: la campania de adoptii ADOPeT (parcul Obor) si la prietenii nostri de la Maxi Pet (Militari Shopping)








Dupa cum v-ati obisnuit, in cadrul evenimentului puteti veni sa donati mancare pentru protejatii nostri (100 de catei si 50 de pisici), sa ii cunoasteti pe voluntarii care au grija de ei zi de zi si aveti ocazia sa va jucati cu o parte dintre pisicutele si catelusii care asteapta sa fie adoptati.



O conserva costa aproximativ 5 lei si o gasiti in supermarketuri. Daca alegeti sa ne vizitati la Maxi Pet, aveti avantajul ca puteti cumpara direct de acolo mancare pentru catelusi sau pisicute. Protejatii nostri nu sunt mofturosi si mananca cu pofta orice marca de conserva sau mancare uscata.









Asadar, va dam intalnire Sambata 24 iulie, intre orele 11:00- 18:00 in parcul Obor sau la Maxi Pet Militari. Pisicutele si catelusii va asteapta cu boticuri umede si codite fericite!





Va multumesc si va asteapta cu drag,

catelusii, pisicutele si voluntarii ROBI





www.4animals.ro

www.maxi-pet.ro





Va reamintim ca banii pe care ii economisim cu ajutorul donatiilor de mancare ii folosim pentru a continua Programul de Sterilizari Gratuite, care momentan se desfasoara doar la 2 cabinete din cele 10 cu care am inceput initial. In perioada ianuarie-martie 2010, cu ajutorul vostru, am reusit sa oferim 400 de sterilizari gratuite proprietarilor de cateluse sau pisicute, care nu si-ar fi permis din punct de vedere financiar acest lucru.







Si daca nu ati apucat sa participati la editiile precedente, priviti ce s-a intamplat:



"Doneaza o conserva" editia I

Prima editie care a avut loc in ianuarie 2010 a depasit orice asteptari am avut. Peste 200 de persoane au venit la Universitate si au donat conserve sau mancare uscata. Am avut nevoie de mult ajutor pentru a o lua de acolo si ne-am facut noi prieteni care ne sunt foarte dragi.































Doneaza o conserva editia a II-a

Editia din februarie s-a tinut cu ajutorul prietenilor nostri de la Tephra. In jur de 150 de persoane au venit si am reusit sa adunam un mic munte de conserve dar si multa mancarica uscata.































Doneaza o conserva editia a III-a

Din pacate, aceasta editie nu s-a bucurat de prea mult succes dar le multumim celor care in saptamana mare si-au facut timp si au adus o bucurie protejatilor nostri.































Doneaza o conserva editia a IV-a

Surpriza acestei editii a fost locatia, si anume Sofisticat. Cei care au venit au avut ocazia sa admire pisicutele din cadrul expozitiei si au oferit cate un pachetel gustos pentru pisicutele aflate in grija noastra. Putem spune ca ele au fost norocoasele si rasfatatele acestei editii































Doneaza o conserva editia a V-a

Editia a V-a s-a desfasurat pentru prima oara in cadrul ADOPeT (campania noastra de adoptii din parcul Obor). Am primit multe castronele, jucarii, cosuri pentru dormit, banuti pentru a cumpara custi si mancarica gustoasa pentru cateii si pisicile aflate in grija noastra.

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini