luni, 26 iulie 2010

APEL PENTRU 1 CATELUSA GASITA PE O PLAJA

Gasit femela COLLIE AURIU intre statiunile 2 Mai si Vama Veche. Pare tanara. Stare fff proasta fizica - deshidratare acuta, multiple rani profunde samd - si psihica . Stapanii ne pot contacta la telefon 0745083209 -Roxana

din revista Vacante la tara

CALENDAR MANIFESTARI


24-25 Iulie 2010

Festivalul Florilor Govorei, Baile Govora, Valcea25 Iulie 2010

Targul de Vara, Moieciu, Brasov25 Iulie 2010

„Festivalul Gospodarul Vamasan”, Vama Buzaului23-25 Iulie 2010

Festivalul „Flori de pe Dorna”, editia a III-a, Poiana Stampei, Bucovina24 Iulie 2010

„Festivalul Secerisului”, editia a VII-a, Ampoita, Alba5-8 August 2010

Salonul de carte, presa si muzica, editia a II-a, Cazinoul din Sinaia, www.amplus.ro9 August 2010

Targul Pantelimon, Bran, Brasov14-15 August 2010

Festivalul National al Pastravului, editia a VIII-a, Ciocanesti, Suceava20-22 August 2010

Zilele orasului Hateg, Hunedoara28-29 August 2010

Sarbatoare motilor de la Tebea, Hunedoara3-5 Septembrie 2010

Sarbatoarea Hribului la Vama, Bucovina5 Septembrie 2010

Targul de Toamna, Poiana Marului, Brasov5 Septembrie 2010

"Sarbatoarea Tamaioasei", editia a III-a, Pietroasele, Buzau12 Septembrie 2010

"Sarbatoarea Vinului", editia a II-a, Breaza, BuzauSeptembrie 2010

"Expopastoralis - Povestea Branzei ", editia a II-a, Rucar, Arges25-26 Septembrie 2010

"Ravasitul Oilor / Festivalul Branzei si Pastramei", Bran, Brasov26 Septembrie 2010

Parada Gospodarilor, editia a III-a, Sapoca, Buzau

nu trebuie ratat daca este adevarat!

daca e adevarat,nu trebuie ratat


in noaptea de 27 August la 12.30 vom avea impresia ca sint doua lumi pe cer,asta datorita faptului ca planeta Marte va fi la o distanta de numai34,65Mmile.Urmatoarea data cind se va repeta fenomenulva fi in anul2287,cind noi nu vom mai fi nici macar praf.,asadar sa profitamla maxim anuntind prieteni si colegii. sa speram ca vom avea un cer senin!


Two Moons on 27th August 201027th Aug the Whole World is waiting for...Planet Mars will be the brightest in the night sky starting August. It will look as large as the full moon to the naked eye. This will culminate on Aug. 27 when Mars comes within 34.65M miles off earth. Be sure to watch the sky on Aug. 27 12:30 am. It will look like the earth has 2 Moons.

The next time Mars may come this close is in 2287.

Share this with your friends as NO ONE ALIVE TODAY will ever see it again!

despre zilele de nastere

Taina zilei de nastere
Cifra zilei de nastere indica modul in care gindim si in care ne comportam. Ea evidentiaza acele calitati si lucruri pe care te simti sigur si cu care esti in largul tau. Numarul care caracterizeaza ziua dumneavoastra de nastere are o importanta deosebita, deoarece imprima personalitatii trasaturile de baza. Va prezentam in continuare semnificatia din punct de vedere numerologic a zilei de nastere:

-Cei nascuti in prima zi a lunii. Sint persoane foarte independente. Aceasta este cauza pentru care acesti nativi au foarte multe de spus in activitatile de grup si de multe ori sint liderul. Daca sinteti nascut in prima zi a lunii, nimeni nu va poate impiedica sa va duceti ideile la indeplinire si nimic nu va poate demotiva. Puteti sa va bazati pe propria judecata deoarece sinteti sceptici fata de toate lucrurile. Singura problema apare atunci cind sinteti flatati - ar putea sa va distruga scutul dumneavoastra.

In general ar trebui sa fiti sinceri cu dumneavoastra, cu ceea ce simtiti si sa nu incercati sa fiti un razboinic singuratic.

-Nascuti in a doua zi a lunii. In general sinteti o persoana echilibrata, sensibila insa la dispozitia celorlalti si la atmosfera din jur. Gresiti atunci cind puneti prea tare la inima critica si de multe ori va judecati pe dumneavoastra prea aspru in comparatie cu ceilalti. Compania celorlalti este foarte importanta pentru dumneavoastra, va simtiti foarte bine acolo unde este armonie. Este binecunoscuta abilitatea dumneavoastra de a negocia aranjamente intre oamenii implicati in conflicte, puteti intotdeauna gasi cuvintele potrivite in situatiile critice. De asemenea, puteti fi muzicieni talentati si va puteti gasi implinirea ca artisti.

-Nascuti in a treia zi a lunii. Sinteti o persoana intelectuala si preferati munca mentala. Va exprimati foarte bine si puteti comunica idei unor mase mari de oameni si, de accea, va recomand un serviciu in domeniul relatiilor cu publicul sau educational. Sinteti o persoana cu o popularitate foarte mare si nu va este greu sa va prezentati in lumina cea mai buna. Ceilalti va considera atit de atractivi deoarece nu va ascundeti personalitatea. Odata ce v-ati hotarit care e calea in viitor, va gasiti succesul.

-Persoanele nascute in a patra zi a lunii

Persoanele nascute in aceasta zi, au abilitatile practice foarte dezvoltate si acorda atentie detaliilor. Cind primiti o sarcina noua este foarte clar ca nu veti precupeti nici un efort pentru a o duce la bun sfirsit, chiar daca aceasta va suprasolicita. Simtul dumneavoastra de responsabilitate nu va permite sa lasati un lucru neterminat. Citeodata puteti fi morocanosi si odata ce v-ati apucat de un lucru nimeni si nimic nu va poate opri. Poate ca ar fi bine pentru dumneavoastra daca ati asculta si de opinia celorlalti.

Este important sa apreciati bunatatea oamenilor daca nu doriti ca acestia sa se indeparteze. Incercati sa fiti mai diplomati, chiar daca acest lucru se intimpla rar si chiar daca este sub demnitatea dumneavoastra.

-Cei nascuti in a cincea zi a lunii

Daca sinteti nascuti in cea de-a cincea zi a lunii, aveti nevoie de libertatea proprie si va place sa faceti lucrurile in felul dumneavoastra. Ar fi foarte bine daca v-ati deschide propria afacere deoarece ati avea doar propriile reguli de urmat. Creativitatea si forta pentru o asemenea afacere nu reprezinta o problema deoarece sinteti foarte buni in a-i motiva pe ceilalti. Incercati orice atit timp cit nu va plictiseste. Daca viata va deveni o rutina, veti face tot ceea ce va sta in putere pentru a schimba aceasta situatie. Cind aveti nevoie de idei noi, remediul preferat este o excursie intr-un loc indepartat. In compania altor oameni va treziti la viata si puteti fi foarte incintatori. Veti gasi intotdeauna o cale sa va bucurati de viata. In acest sens puteti fi doar invidiati.

- Nascuti in a sasea zi a lunii---Sinteti o persoana placuta, iubita de cei din jur, de multe ori prea timida pentru a le arata celorlalti cu adevarat ce puteti face. Handicapul dumneavoastra cel mai mare pot fi inhibitiile. Pentru a le depasi, aveti nevoie de putin ajutor din partea unei persoane in care aveti incredere. Va simtiti foarte bine atunci cind puteti fi de ajutor. Sinteti atasati de camin, deoarece aici gasiti protectie si motivatie. Profesie recomandata: in domeniul medical.

- Nascuti in a saptea zi a lunii --- Poate sinteti diferiti de ceilalti si nu vedeti nici un motiv de conformare la ordinele primite. Aveti propriile cerinte asupra propriei persoane si nu va intereseaza absolut deloc ceea ce cred ceilalti. Nu sinteti usor de multumit si tindeti sa analizati meticulos propriile realizari. Chiar si pasiunile dumneavoastra sint diferite de cele ale altor oameni.

Sinteti axati pe misticism, ezoterism sau domenii asemanatoare. Va atrage necunoscutul si misteriosul, iar in cursul vietii va veti dezvolta foarte mult intuitia.

- Nascuti in a opta zi a lunii--- Stiti exact ceea ce vreti sa obtineti si aratati acest lucru si celor din jur. Nu va ascundeti optiunile si aveti foarte rar dubii privitoare la persoana dumneavoastra. Sinteti plini de energie si aveti un spirit antreprenorial foarte bine dezvoltat. In ceea ce priveste chestiunile financiare sinteti o persoana care actioneaza cu prudenta si aveti o atitudine corecta in ceea ce priveste banii. Aceasta inseamna ca sinteti dispusi sa cheltuiti banii pentru a va distra, dar si in scopuri caritabile. Puteti fi foarte generosi si va suparati foarte rar. Ar trebui sa aveti grija de greutate.

Nascuti in a noua zi a lunii. Sinteti o persoana sensibila cu foarte multe calitati. Predispozitia dumneavoastra de a vedea numai lucrurile bune din ceilalti oameni poate sa conduca la situatii in care se va profita de dumneavoastra. Participati intens la trairile si gindurile altor oameni, in principal sinteti o persoana care iubeste oamenii si cautati mai degraba factorii unificatori si nu diferentele. Capacitatea dumneavoastra este aproape infinita dar ar fi de preferat sa nu va supraincarcati - fiecare isi atinge limitele odata. Faceti parte dintre oamenii care spera sa poata face lumea mai buna. Daca vine un moment cind veti dori sa va destindeti, faceti o calatorie lunga. Familiarizarea cu alte culturi poate fi fascinanta si poate avea un efect benefic. De asemenea, muzica sau alte activitati artistice pot fi un mod foarte bun de relaxare.

Persoanele nascute in ziua a 10-a. Sint nascute pentru a-si gasi singuri drumul in viata. Ceilalti vor fi impresionati de acesti oameni si li se vor supune lor. Daca sinteti nascut in aceasta zi, probabil ca v-ati stabilit de timpuriu telurile si mergeti pe calea dumneavoastra cu hotarire. Foarte rar acceptati ajutorul celorlalti. Este foarte probabil ca dumneavoastra acordati ajutor celor din jur, si macar pentru a fi un exemplu in acest sens. Insistati sa va pastrati individualitatea. Nimeni nu are nimic impotriva acestui lucru deoarece reusiti sa duceti la bun sfirsit lucrurile de care va apucati. Realizarile dumneavoastra sint impunatoare, aveti putere si puteti finaliza actiunile incepute. Inainte de a incepe sa va plingeti, va dublati eforturile. Daca nu va simtiti confortabil la locul de munca ar fi mai bine sa incepeti o afacere pe cont propriu, deoarece sinteti dispusi sa va asumati responsabilitatile si sa coordonati intreaga activitate.

Cei nascuti in ziua a 11-a. Sint visatori incurabili, dar se descurca foarte bine in relatiile cu oamenii deoarece nu folosesc niciodata forta ca mijloc de convingere. Acestia au calitati intuitive deosebite insa au o fire foarte temperamentala. Nu sint foarte buni 'analizatori de situatii' dar sint de admirat daca intra in lumea afacerilor. Acesti nativi sint creativi si spontani, insa mai mult viseaza decit indeplinesc.

Nascuti in ziua a 12-a a lunii.O zi a creativitatii, dar si a sacrificiului care a adus pe lume multi cintareti si muzicieni. Cei nascuti sub semnul ei sint populari si sociabili, cu capacitatea de a rezolva efectiv problemele. Iubesc cu pasiune si o singura data.In general, viata lor are multe suisuri si coborisuri si chiar momente in care ajung sa faca sacrificii.

-Persoanele nascute in ziua a 13-a a lunii . Persoanele nascute la aceasta data pot realiza lucruri importante, dar cu o tendinta autodistructiva puternica. Asemenea celor nascuti pe data de 4, nativii sint harnici, firi practice si capabile sa provoace schimbari pe o scara larga. Trebuie sa tina cont mai mult de parerile celor din jur. Sint mult mai vulnerabili si emotivi decit ar parea la prima vedere.

Cei nascuti in ziua a 14-a a lunii. Firi analitice, iubitori de placeri. Nativii acestei zile sint persoane curioase. Indivizi carismatici si duali, atrag tot soiul de paraziti in jurul lor. Atunci cind reusesc sa isi impuna o anumita disciplina pot realiza lucruri importante, in caz contrar fiind sortiti esecului.

Nascuti in ziua a 15-a a lunii.Oameni corecti dar prea bagareti nativii acestei zile sint persoane responsabile care apreciaza fair-play-ul. Viata de familie este importanta pentru ei, dar nu le place sa isi petreaca tot timpul liber acolo. Firi originale, iubitoare de frumos, invata cu usurinta dar ar trebui sa isi supravegheze pornirea spre vanitate.

Nascuti in ziua a 16-a a lunii.Persoanele nascute in aceasta zi sint inzestrate cu intuitie, dar nervoase. Simt nevoia de singuratate. Autocritici si pretentiosi cu ei insisi nu le place amestecul in problemele care ii privesc. Se simt adesea atrasi de religie, medicina si literatura. Au nevoie sa se mai si relaxeze

Persoanele nascute in ziua a 17-a a lunii. Atrase de latura fizica a vietii, persoanele nascute in ziua de 17 sint uneori nesabuite. Data de 17 este in mod traditional considerata a fi fasta pentru probleme financiare. Viata celor nascuti in aceasta zi este, fie incununata de succes, fie marcata de esec. Au adeseori aptitudini sportive.

Nascuti in ziua a 18-a a lunii. Oameni puternici, dar materialisti, nativii zilei de 18 au vederi largi si interese extrem de variate. Cu toate acestea apar tensiuni atunci cind trebuie sa aleaga intre a actiona spre binele celorlalti sau in interes propriu. Adeseori sint numiti in pozitii de conducere, chiar atunci cind nu isi doresc acest lucru.

Cei nascuti in ziua a 19-a a lunii. Independenti dar aroganti. Nativii acestei zile abordeaza viata in mod original si au energie. Nu suporta sfaturile dar intotdeauna sint atenti la nevoile celor din jur. Firi emotive, pot trece fulgerator de la cea mai buna la cea mai proasta stare sufleteasca.

Nascuti in ziua a 20-a a lunii.Nativii acestei zile sint persoane inimoase, dar vesnic ingrijorate. Sint oameni iubitori carora le displace sa intreprinda ceva fara aprobarea celor din jur. Foarte buni la munca de detaliu, firi muzicale si artistice pot cadea cu usurinta prada pesimismului.

Ziua a 21-a a lunii. Aceasta data este considerata a fi norocoasa. Norocosi dar extravaganti, nativii zilei de 21 sint fiinte atragatoare si vesele care adeseori se gasesc in locul potrivit la momentul potrivit si de obicei se afla in centrul atentiei. Au nevoie sa se concentreze mai mult si sa nu-si mai iroseasca sansele care li se ofera.

Persoanele nascute in ziua a 22-a a lunii. Firi despotice si dominatoare, nativii zilei de 22 sint conducatori innascuti, inzestrati cu un real talent in a-si construi propriul drum in viata. Aceasta este considerata a fi cea mai puternica zi de nastere, dar persoanele nascute in aceasta zi trebuie sa invete sa isi controleze nervozitatea. In general, au incredere in instinctul lor care, de obicei nu ii insala.

Nascuti in ziua a 23-a a lunii. Iubitori de libertate dar mult prea indulgenti cei nascuti pe data de 23 adora schimbarea, libertatea si distractiile. Au tendinta sa isi exprime greu adevaratele sentimente si se simt atrasi de tot ceea ce este nou. Au o personalitate interesanta, uneori imposibil de imblinzit.

Cei nascuti in ziua a 24-a a lunii. Sint firi artistice, desi exagerat de serioase. Sint atrasi de artele decorative, iar caminul constituie un loc important pentru ei. Pretuiesc mult creativitatea si sint oameni de incredere, loiali si prietenosi.

Nascuti in ziua a 25-a a lunii. Naturi perfectioniste si rezervate, persoanele nascute in aceasta zi sint vesnic in cautarea libertatii dar iau deciziile cu o mare incetineala. Calmi, cu o intuitie puternica si perfect capabili sa pastreze un secret, nativii zilei de 25 pot parea timizi la prima vedere.

Cei nascuti in ziua a 26-a a lunii. Indivizi carismatici dar mult prea stresati, nativii acestei zile sint oameni de incredere bine organizati, inzestrati cu o gindire revolutionara, talentati in probleme financiare si profund atasati vietii de familie. Stiu cum sa mentina echilibrul dintre camin si cariera si in cazul in care lucreaza in domeniul afacerilor adeseori au hobby-uri artistice.

Persoanele nascute in ziua a 27-a a lunii.Omenosi dar nerabdatori, nativii zilei de 27 sint firi independente si calme, greu de infuriat dar care odata stirniti ii intimideaza pe cei din jur. In multe cazuri sint atrasi de religie sau de stiinta, le place sa calatoreasca si in general sint inzestrati cu o imaginatie foarte bogata.

Ziua a 28-a a lunii.Persoanele nascute in aceasta zi dau dovada de initiativa, dar si de egoism. Se simt atrasi de conducere, cu toate ca nativii acestei zile reusesc cel mai bine in viata atunci cid au alaturi de ei un partener. Personalitatea lor consta intr-o imbinare de hotarire, originalitate si discernamint. Sint inzestrati cu o mare putere a vointei si cu capacitatea de a fi sociabili.

Nascuti in ziua a 29-a a lunii. Sinteti o persoana foarte emotiva, ceea ce poate fi bine in anumite cazuri iar in altele, nu. Probabil ca toanele dumneavoastra se reflecta negativ si asupra altor oameni, in general dumneavoastra priviti lucrurile in alb/negru: fie va entuziasmati foarte tare, fie respingeti un lucru in totalitate. Este important sa nu lucrati doar pentru telurile profesionale, ci sa cercetati si directia relaxarii. Faceti un efort de a lucra constant si de a va pastra echilibrul interior, in asa fel incit oamenii inocenti sa nu sufere daca dumneavoastra va enervati.

Cei nascuti in ziua a 30-a a lunii.Ar trebui sa va puneti in evidenta creativitatea si sa nu va mai irositi in zadar talentul. Esential pentru dumneavoastra este sa va gasiti un mod de exprimare a vietii interioare. De aceea, singurele profesii in care veti face fata sint cele in care trebuie sa va folositi imaginatia. Problema pentru dumneavoastra consta tocmai in gasirea unui asemenea serviciu, deoarece nu sinteti genul de persoana focalizata pe munca. In prezent va traiti viata dupa propriile toane, ceea ce va face imprevizibili, dar totusi simpatici. Aveti un fel de a fi incintator, ceea ce va permite sa jucati pe degetul mic persoanele de sex opus. Poate ca ar trebui sa acordati mai mult timp pentru o anumita sarcina, deoarece rabdarea si perseverenta sint punctele dumneavoastra forte. In plus, sinteti o persoana incapatinata care accepta foarte rar sfaturile celor din jur.

Daca sinteti nascut in ziua a 31-a a lunii.Sinteti o persoana responsabila si veti depune toate eforturile pentru a duce la bun sfirsit sarcinile care v-au fost atribuite. Daca veti accepta o functie de raspundere veti arata seriozitate, indiferent despre ce sarcina este vorba. De asemenea, nici munca fizica nu va deranjeaza, atit timp cit stiti ca eforturile dumneavoastra vor fi recompensate material la sfirsitul lunii. Poate ca sinteti o persoana putin prea capricioasa si nu sinteti capabili sa va schimbati atitudinea si modul de gindire la conditiile actuale, dar ceilalti stiu ca se pot baza pe dumneavoastra. Familia este foarte importanta pentru dumneavoastra si depuneti toate eforturile pentru ca membrilor familiei dumneavoastra sa le mearga bine. Veti fi o persoana care va avea succes la locul de munca daca va veti urmari scopurile si nu va veti lasa indusi in eroare de ceilalti. Nu riscati prea mult deoarece va veti simti foarte rau daca se va intimpla sa pierdeti.

recomandari calatorii

http://victor.tfm.ro/nordul-frantei/comment-page-1/
http://www.thoiry.net/acces.php
http://stirileprotv.ro/stiri/international/doi-mici-leoparzi-patati-vedete-la-zoo-paris-video.html
http://forum.softpedia.com/lofiversion/index.php/t443344-25.html
http://cazare-poirier-de-magdeleine.blogspot.com/
http://www.thoiry.tm.fr/
http://en.parisinfo.com/museum-monuments/1462/chateau-de-thoiry
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124536
http://forum.softpedia.com/lofiversion/index.php/t625415.html
http://www.zoo-amneville.com/
http://www.rambase.ro/forum/turism-94/thoiry-2712.html
http://metropotam.ro/Pe-ce-dam-banii/2010/07/art7174431208-Magazin-Maxi-Pet/
http://www.turisteuropa.ro/franta/muzee-din-paris-cu-intrare-gratuita
http://funnyblog.ro/top-10-cele-mai-ciudate-muzee-din-lume/
http://www.dreamdestinations.ro/paris-franta-locuri-de-vizitat-490/

pentru femei

Ce trebuie sa stie fiecare femeie !
DIN EXPERIENTA UNEI OCTOGENARE:O FEMEIE TREBUIE SA AIBASuficienti bani in contul ei ca sa se poata muta sauinchiria o locuinta, chiar daca ea nu vrea niciodataasta......sau nu este nevoita sa facaastaO FEMEIE TREBUIE SA AIBAceva pentru imbracat care sa fie perfect pentru servici saupentru o intalnire cu cineva "visat" si caretrebuie sa fie gata intr-o ora.O FEMEIE TREBUIE SA AIBAo tinerete pe care sa o lase multumita in urmaO FEMEIE TREBUIE SA AIBAun trecut suficient de "suculent", pe care il vaputea povesti cind va fi batrinaO FEMEIE TREBUIE SA AIBAun set de surubelnite, o masina de gaurit si un sutiennegru de dantela.....O FEMEIE TREBUIE SA AIBAo prietena/prieten care sa o faca intotdeauna sarida.......si una care sa o lase sa plingaO FEMEIE TREBUIE SA AIBAo piesa de mobila buna care sa nu fi fost proprietateanimanui din familia ei.O FEMEIE TREBUIE SA AIBA8 farfurii care sa se asorteze, pahare cu picior pentru vinsi o reteta de mincare care ii va face pe musafiri sa sesimta onoratiO FEMEIE TREBUIE SA AIBAsentimentul de control asupra destinului eiO FEMEIE TREBUIE SA STIECum sa "cada" in iubire fara sa se piarda.FIECARE FEMEIE TREBUIE SA STIECum sa paraseasca un servici, sa intrerupa o dragostesi sa se confrunte cu o prietena, fara sa intrerupaprietenia.FIECARE FEMEIE TREBUIE SA STIEcind poate sa insiste mai tare.......si cind trebuie saplece.FIECARE FEMEIE TREBUIE SA STIEca nu poate schimba lungimea picioarelor, latimeasoldurilor sau natura parintilor sai.FIECARE FEMEIE TREBUIE SA STIECa, poate nu a fost perfecta copilaria ei, dar ca s-aterminat...FIECARE FEMEIE TREBUIE SA STIEce trebuie sa faca, sau sa nu faca, pentru a fi iubita maimult...FIECARE FEMEIE TREBUIE SA STIECum sa traiasca singura.......chiar daca ei nu-i placeasta...FIECARE FEMEIE TREBUIE SA STIEPe cine sa creada, pe cine sa nu creada, si de ce eanu trebuie sa ia asta ca pe o ofensa personala......FIECARE FEMEIE TREBUIE SA STIECe poate sau ce nu poate indeplini intr-o zi, intr-oluna.....si intr-un an.

ORB PLOPZZ ALBASTRU DESCHIS, PRODUS NOU

ORB PLOPZZ ALBASTRU DESCHIS, PRODUS NOU

ROBI

ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini