Postări

Se afișează postări din iulie 26, 2010

APEL PENTRU 1 CATELUSA GASITA PE O PLAJA

Gasit femela COLLIE AURIU intre statiunile 2 Mai si Vama Veche. Pare tanara. Stare fff proasta fizica - deshidratare acuta, multiple rani profunde samd - si psihica . Stapanii ne pot contacta la telefon 0745083209 -Roxana

din revista Vacante la tara

CALENDAR MANIFESTARI


24-25 Iulie 2010

Festivalul Florilor Govorei, Baile Govora, Valcea25 Iulie 2010

Targul de Vara, Moieciu, Brasov25 Iulie 2010

„Festivalul Gospodarul Vamasan”, Vama Buzaului23-25 Iulie 2010

Festivalul „Flori de pe Dorna”, editia a III-a, Poiana Stampei, Bucovina24 Iulie 2010

„Festivalul Secerisului”, editia a VII-a, Ampoita, Alba5-8 August 2010

Salonul de carte, presa si muzica, editia a II-a, Cazinoul din Sinaia, www.amplus.ro9 August 2010

Targul Pantelimon, Bran, Brasov14-15 August 2010

Festivalul National al Pastravului, editia a VIII-a, Ciocanesti, Suceava20-22 August 2010

Zilele orasului Hateg, Hunedoara28-29 August 2010

Sarbatoare motilor de la Tebea, Hunedoara3-5 Septembrie 2010

Sarbatoarea Hribului la Vama, Bucovina5 Septembrie 2010

Targul de Toamna, Poiana Marului, Brasov5 Septembrie 2010

"Sarbatoarea Tamaioasei", editia a III-a, Pietroasele, Buzau12 Septembrie 2010

"Sarbatoarea Vinului", editia a II-a, Breaza, BuzauSeptemb…

nu trebuie ratat daca este adevarat!

daca e adevarat,nu trebuie ratat


in noaptea de 27 August la 12.30 vom avea impresia ca sint doua lumi pe cer,asta datorita faptului ca planeta Marte va fi la o distanta de numai34,65Mmile.Urmatoarea data cind se va repeta fenomenulva fi in anul2287,cind noi nu vom mai fi nici macar praf.,asadar sa profitamla maxim anuntind prieteni si colegii. sa speram ca vom avea un cer senin!


Two Moons on 27th August 201027th Aug the Whole World is waiting for...Planet Mars will be the brightest in the night sky starting August. It will look as large as the full moon to the naked eye. This will culminate on Aug. 27 when Mars comes within 34.65M miles off earth. Be sure to watch the sky on Aug. 27 12:30 am. It will look like the earth has 2 Moons.

The next time Mars may come this close is in 2287.

Share this with your friends as NO ONE ALIVE TODAY will ever see it again!

despre zilele de nastere

Taina zilei de nastere
Cifra zilei de nastere indica modul in care gindim si in care ne comportam. Ea evidentiaza acele calitati si lucruri pe care te simti sigur si cu care esti in largul tau. Numarul care caracterizeaza ziua dumneavoastra de nastere are o importanta deosebita, deoarece imprima personalitatii trasaturile de baza. Va prezentam in continuare semnificatia din punct de vedere numerologic a zilei de nastere:

-Cei nascuti in prima zi a lunii. Sint persoane foarte independente. Aceasta este cauza pentru care acesti nativi au foarte multe de spus in activitatile de grup si de multe ori sint liderul. Daca sinteti nascut in prima zi a lunii, nimeni nu va poate impiedica sa va duceti ideile la indeplinire si nimic nu va poate demotiva. Puteti sa va bazati pe propria judecata deoarece sinteti sceptici fata de toate lucrurile. Singura problema apare atunci cind sinteti flatati - ar putea sa va distruga scutul dumneavoastra.

In general ar trebui sa fiti sinceri cu dumneavoastra,…

recomandari calatorii

pentru femei

Ce trebuie sa stie fiecare femeie !
DIN EXPERIENTA UNEI OCTOGENARE:O FEMEIE TREBUIE SA AIBASuficienti bani in contul ei ca sa se poata muta sauinchiria o locuinta, chiar daca ea nu vrea niciodataasta......sau nu este nevoita sa facaastaO FEMEIE TREBUIE SA AIBAceva pentru imbracat care sa fie perfect pentru servici saupentru o intalnire cu cineva "visat" si caretrebuie sa fie gata intr-o ora.O FEMEIE TREBUIE SA AIBAo tinerete pe care sa o lase multumita in urmaO FEMEIE TREBUIE SA AIBAun trecut suficient de "suculent", pe care il vaputea povesti cind va fi batrinaO FEMEIE TREBUIE SA AIBAun set de surubelnite, o masina de gaurit si un sutiennegru de dantela.....O FEMEIE TREBUIE SA AIBAo prietena/prieten care sa o faca intotdeauna sarida.......si una care sa o lase sa plingaO FEMEIE TREBUIE SA AIBAo piesa de mobila buna care sa nu fi fost proprietateanimanui din familia ei.O FEMEIE TREBUIE SA AIBA8 farfurii care sa se …