Postări

Se afișează postări din octombrie 1, 2010

apel adoptii pisicute

Adopta si tu o pisicuta, ia acasa un prieten, un sufletel


de prieteniipisicilor » Joi Sep 30, 2010 1:27 pmAsociatia Prietenii Pisicilor ofera spre adoptie pisicute abandonate pe strada, si care au fost aduse in adapostul asociatiei. Pisicutele sunt tratate de eventuale infectii, sunt deparazitate intern si extern. Daca au implinit varsta, li se face si vaccin.

Daca sunteti interesat contactati-ne intre orele: 9-12, 14-16, la telefon: 0771614324.

Pentru mai multe detalii puteti accesa siteul
nostru:http://www.prieteniipisicilor.ro/

monument

Monument enigmatic cu instructiuni pentru supravietuitorii Apocalipsei


Unul dintre cele mai ciudate monumente de pe mapamond este Guidestones Georgia , un ansamblu alcatuit din cinci placi masive de granit lustruit in forma de stea. Acesta se afla in nord-estul Georgiei si a fost construit in 1980.

Misterul acestui monument consta in faptul ca nimeni nu stie exact cine l-a comandat si de ce. Singurul indiciu despre originea acestuia, este o placa din apropiere, asezata pe pamant care prezinta dimensiunile monumentului si explica printr-o serie complicata de crestaturi si puncte sapate in piatra , miscarilor Soarelui si stelelor . Ce s-a convenit , pe baza dovezilor disponibile, este ca Guidestones are menirea de a ajuta supravietuitorii unei Apocalipse iminente la reconstructia civilizatiei. Instructiunile apar in opt limbi, de la engleza la Swahili.

In numar de zece, instructiunile sapate pe monumentul misterios incep cu afirmatia ca pentru a mentine un echilibru perpetuu cu natura…

ziua animalutelor