Postări

Se afișează postări din ianuarie 13, 2011

atentie

Poate fi Foarte util (Evident, de dorit sa nu nu ajungeti intr-o asemenea situatie!!!)


Taniaquoteq

Quote

Daca un jefuitor te obliga sa scoti bani din bancomat, poti anunta politia, daca introduci codul PIN invers.Ex: daca ai codul 1234, introdu 4321.

Bancomatul recunoaste ca e inversat codul. Aparatul iti da banii, dar fara sa stie jefuitorul, anunta politia, care sa vina imediat in ajutorul tau.

Din pacate se foloseste rar aceasta metoda, fiindca oamenii nu stiu. Trebuie promovata informatia!

Matei Stefan - 27 ani - TMP.S. lucrez in domeniul bancar si confirm cele spuse mai sus! Nici 1% din utilizatorii de carduri nu cunosc acesta metoda!...

inteligenta zodiilor

INTELIGENŢA ZODIILOR - Ce tip de inteligențǎ ai?


Sigur cǎ la o primǎ lecturǎ a titlului, ai putea înțelege cǎ zodiile pot fi clasificate dupǎ nivelul de inteligențǎ, sau cǎ existǎ zodii mai inteligente și zodii mai puțin inteligente. Iar eu îți spun: nici vorbǎ de așa ceva. Așa cum nu existǎ zodii bune și rele, tot așa nu se poate vorbi despre zodii inteligente si neinteligente.

Numai cǎ, privite prin prisma naturii planetelor guvernatoare a fiecǎrei zodii în parte, putem trage concluzii și putem afirma fǎrǎ sǎ greșim, cǎ fiecare zodie are un anumit tip de inteligențǎ, o anumitǎ modalitate de a și-o exprima și anumiți factori care o potențeazǎ din acest punct de vedere.

De asemenea, zodia în care te-ai nǎscut și guvernatorul acesteia ne furnizeazǎ informații prețioase despre felul în care îți folosești imaginația, despre memorie, despre rapiditatea cu care gǎsesti soluții la problemele tale, despre cât de intuitiv ești și cât de aplecat spre studiu și cunoaștere, despre spontaneitate.