vineri, 14 ianuarie 2011

ADOPTATI 1 URSULET PRIN PROGRAMUL LIBEARTY

APEL MESS

12:46 PM 1/7 Calinescu Remus: In zilele 17, 18 , 19 IANUARIE - dragi Romani haideti sa nu ne mai lasam calcati in picioare de benzinarii MILIARDARI si sa- i facem sa vada ce inseamna sa piarda bani. Dupa asta pretul benzinei/ motorinei va SCADE. SA NU INTRE NIMENI IN NICIO BENZINARIE - pe 17- 18- 19. ianuarie. sa mergem cu RATB, cu bicicletele sau pe jos, sau alimentati inainte . Amintiti- va de 21- 22 DECEMBRIE 1989 SI INCERCATI SA FACETI LA FEL. DATI MAI DEPARTE ACEST MESAJ SA AJUNGA LA TOATA TARA"

horoscop

Poate vi se potriveste!.....












Berbec



General:



Un an memorabil pentru orice nativ Berbec. 2011 aduce multe schimbari, printre ele fiind unele de care Berbecii nu s-ar fi crezut capabili niciodata. In toate planurile, Berbecii pot inregistra salturi spectaculoase. Cea mai activa prioada din toate punctele de vedere este cuprinsa intre 23 ianuarie si 4 iunie, cand Jupiter tranziteaza dintr-un foc zodia Berbecului. Aceasta viteza cu care Marele Benefic se misca pe Cer le da nativilor Berbec agilitate si rapiditate, astfel incat Berbecii vor lasa celorlalte zodii impesia ca trec ca glontul pe langa urechile lor. Curajul Berbecilor de a face schimbari este sustinut din plin de Uranus, care din 12 martie poposeste definitiv in zodia lor pentru nu mai putin de 7 ani. Poate singura etapa de respiro pentru Berbeci va fi intervalul 30 martie – 23 aprilie, cat timp Mercur retrogradeaza pe segmentul lor. 3 saptamani si ceva, Berbecii o vor putea lasa mai usor, isi vor trage respiratia, luandu-si ragazul sa mai faca ajustari in elanul lor, pe ici, pe colo.



Cariera:



Transformarile radicale se vor tine lant. Anul acesta, acolo unde Berbecii nu se mai simt bineveniti sau impliniti, ei rup pisica in doua, chiar de la inceputul anului, cand planetele rapide se succed in zodia Capricornului. Toate aceste tranzite in zona imaginii publice a Berbecilor vor accelera impulsul de a actiona, de a se afirma, de a-si impune punctul de vedere si de a forma noi relatii sociale.



Martie - aprilie sunt luni de foc. Berbecii nu mai au rabdare si nu mai asteapta pe nimeni sa-i ajunga din urma. Ei vor tot felul de lucruri si fac tot posibilul sa le obtina. Uneori prea brutal, prea repede, cu costuri mari in plan energetic si fizic. Nimic cu pare totusi sa-i opreasca. Berbecii au o ocazie fabuloasa de a-si vedea un vis implinit, de a straluci, de a avansa facand 100 de pasi intr-unul singur.



Bani:



Berbecii sunt avantajati in 2011 incepand cu data de 5 iunie, gratie lui Jupiter, care sta in Taur pana la sfarsitul anului. Acest tranzit le activeaza Berbecilor tocmai zona banilor. Acesti nativi reusesc cam tot ce-si propun. Mai cu seama proiectele incepute in 2009-2010 dau roade minunate. Luna iulie si perioada 15 octombrie – 15 noiembrie ar trebui sa le aduca Berbecilor un bum financiar. Sa precizam ca Berbecii nu vor sta cu mainile incrucisate, asteptand sa le vina totul de-a gata. E vorba de banii care decurg din angajamente personale si din initiativa profesionala.



Dragoste:



2011 nu pare sa aduca focuri de artificii in acest domeniu, anul poate fi destul de delicat din acest punct de vedere. Se va contura mai degraba deznodamantul unor decizii luate in 2010. Saturn in zona parteneriatelor poate raci in continuare relatiile Berbecilor, acolo unde acest proces se afla deja in derulare. Berbecii pot trai un sentiment de indepartare, de nemultumire. Relatiile sunt supuse la probe mai vechi, de aceea Berbecii ar fi bine sa fie mai receptivi si mai deschisi fata de partenerii lor. Pentru cei singuri, exista sansa de a-si gasi jumatatea, in a doua parte a anului.



In plan partenerial, se incheie pentru Berbeci un ciclu de 12 ani. Unele relatii se rup definitiv, altele se racesc. Berbecii pastreaza anul acesta doar ceea ce functioneaza. Putem auzi despre divorturi survenite brusc sau despre casatorii care se decid peste noapte. De mentionat inca o data ca germenii unor asemenea decizii s-au copt dinainte.



Sanatate:



Aici pare a fi punctul vulnerabil. Berbecii nu trebuie sa uite sa se ingrijeasca. In goana dupa tot felul de lucruri si din dorinta de a face totul in cel mai scurt timp, ei se pot dezechilibra energetic, mai ales pana in martie, cat Uranus mai sta in Pesti. Apoi, intre 5 aprilie si 5 august, cu Neptun in Pesti, Berbecii ar putea sa aiba parte de afectiuni ciudate, de simptome haotice. Nici ei si nici medicii s-ar putea sa stie exact care e cauza problemei. Cert este ca imunitatea lor functioneaza in salturi si le da caderi, stari de slabiciune pe fond nervos, din cauza stresului si a epuizarii fizice.

Taur



General:



Un an cu multe provocari, cu emotii intense si schimbari radicale in ceea ce priveste viziunea asupra vietii. In primavara, Taurii pot avea sentimentul ca sunt spectatori la propria viata. Evenimentele se succed cu rapiditate, iar ei nu prea apuca sa intervina. Taurii stau si privesc, parca sunt mereu pe picior gresit. Ei au de trecut un test de detasare si de acceptare a tot ceea ce vine in viata lor. Odata cu inceputul verii, Taurii schimba insa placa. Pe 5 iunie Jupiter trece de partea lor si face din ei zodia vedeta pana la sfarsitul anului. Jupiter ii ajuta pe Tauri sa puna baze solide pentru numeroase proiecte de viata. Sanse mari de prosperitate si succes pentru acesti nativi in a doua parte a anului. Din spectatori, Taurii devin asadar actori.



Cariera:



Din ianuarie pana in martie exista tensiuni, frictiuni in relatiile de lucru, munca multa, istovitoare, dar rasplatita pe masura, mai ales inspre finalul anului. Planetele din Varsator le rezerva Taurilor la inceputul anului evenimente neprevazute. Spre deosebire de alte zodii, Taurii nu vor face insa schimbari majore, dar vor putea sa-si extinda o afacere, sa creasca profesional, sa-si consolideze un anume statut. Taurii se pot orienta mai mult spre ceea ce stiu ei sa faca foarte bine, fara sa se aventureze, sau spre ceva ce au mai incercat de-a lungul timpului fara sa fi perseverat in directia respectiva.



Intre 5 aprilie si 5 august, cand Neptun pleaca din Varsator, Taurii vor putea privi cu mai multa obiectivitate situatia lor profesionala. Este cea mai buna perioda pentru Tauri sa-si dea seama ce anume vor sa faca, ce domeniu li s-ar potrivi mai bine, ce ii reprezinta si le aduce satisfactii personale. In a doua parte a anului, Taurii au noroc si sustinere de la Jupiter in tot ceea ce intreprind.



Bani:



Nu se poate spune ca este cel mai bun al lor, dar nici rau nu stau. Prosperitatea de care vorbeam nu este neaparat de natura financiara, ci tine de implinirea personala, de atingerea unor obiective. Daca vorbim de castiguri obtinute din munca proprie, evenimentele pot sa se precipite in avantajul Taurilor in special in prima jumtate a lunii iunie, cand Mercur tranziteaza foarte rapid zodia Gemenilor. Atunci le pot veni Taurilor idei nastrusnice ca niste strafulgerari despre cum ar putea sa-si diversifice veniturile.



Pe segmentul banilor, Taurii au o lectie de asimilat: ei trebuie sa invete sa primeasca. Li se vor oferi tot felul de lucruri: favoruri, daruri, bani. De aceea, e bine ca Taurii sa primeasca tot ce li se ofera! Incepand cu 4 martie, Nodul Nord in Sagetator ii predispune la tot felul de venituri sau fapte de bine ale unor oameni care tin la ei. Taurii pot conta pe asocieri fructuoase ori pe sprijinul partenerului de viata, care este alaturi de ei si care ii cam impinge de la spate sau, in caz de nevoie, le intinde un colac de salvare.



Dragoste:



Viata sentimentala nu le pune probleme majore Taurilor, dar nici nu se poate vorbi despre schimbari spectaculoase. Ei ar trebui totusi sa renunte la suspiciuni si sa fie ceva mai detasati de gura lumii. O saptamana de foc pot sa aiba Taurii la inceputul lui august, cand Mercur retrogradeaza in zona iubirii. Acesti nativi sunt mai certareti, mai critici si au asteptari aproape imposibil de atins de catre partener. Incepand cu luna septembrie insa, vine pentru Tauri cea mai frumoasa perioada a anului din punct de vedere afectiv.



Sanatate:



Taurii beneficiaza de protectie din acest punct de vedere, pentru ca il au aliat pe Jupiter. Totusi, in prima parte a anului sa fie atenti la semnalele pe care le da organismul. Mai ales daca e vorba de oase, dinti sau afectiuni ale pielii. De mentionat ca, intre 23 martie si 16 decembrie, Lilith in Berbec nu le aduce Taurilor stari maladive propriu-zise, ci mai degraba frica de boala. Asadar, Taurii ar putea avea de luptat cu propriile temeri, cu fobiile si cu stresul. Insa Taurii ar trebui sa aiba incredere ca Jupiter nu-i lasa la greu.





Gemeni



General:



Anul acesta, Gemeni sunt destul de feriti de vartejul astral, nefiind o zodie aflata in prim-plan. Transformari majore sunt de asteptat in prima parte a anului in tot ceea ce inseamna grupuri, asociatii sau organizatii din care acesti nativi fac parte. De asemenea, numeroase proiecte pe care Gemenii le aveau de mult in minte se pot concretiza anul acesta in mod aproape miraculos. Gemenii isi pot vedea un vis cu ochii. A doua jumatate a anului este marcata de prezenta lui Jupiter in zona izolarii si a introspectiei. Gemenii trebuie sa inteleaga ca se confrunta cu o serie de evenimente de natura karmica. Daca au de platit polite, nu vor mai putea sa se eschiveze. Daca, dimpotriva, asteapta o rasplata pentru perseverenta si daruirea lor, e posibil sa culeaga roade inzecit.



Cariera:



Gemenii se pot orienta anul acesta spre meserii liberale, se pot implica in proiecte extrem de indraznete, vor sa desfasoare activitati care sa le permita sa se exprime liber. Perioada din an cea mai activa si cu cele mai multe schimbari este cea a primaverii. Atunci, ei au curaj si inspiratie, sunt dispusi sa-si asume riscuri, cunosc oameni care-i pot ajuta. Cu Jupiter in Berbec intre 23 ianuarie si 5 iunie, Gemenii gasesc prieteni si persoane influente gata sa le sara in sprijin.



Gemenii trebuie sa invete sa ceara ajutor. Au oameni multi in preajma care le pot intinde o mana, asa ca sa intrebe, sa ceara, sa primeasca! Unele proiecte pe care le incep in primavara s-ar putea sa presupuna ceva complet nou pentru ei sau ar putea sa aiba legatura cu un hobby sau cu niste talente pe care acum le pot transforma intr-o afacere. E posibil ca multi Gemeni sa paraseasca un loc de munca limitativ si rigid, pentru face ceva mult mai creativ.



Bani:



Nu sunt de asteptat schimbari spectaculoase in plan financiar. De remarcat ca Gemenii pot avea parte de noroc, de daruri, de sprijin providential. Exista „trenuri” care vin in viata lor o singura data, de aceea acesti nativi trebuie sa fie pe faza. Lunile iulie si septembrie, cu prelungire pana la jumatatea lui octombrie, par sa aduca cele mai bune oportunitati de castig. Atunci, trigonul dintre Jupiter si Pluto le deschide poarta spre multe favoruri care li se fac.



Dragoste:



Din 4 martie, Nodul Nord ia calea Sagetatorului, care are in stapanire parteneriatele Gemenilor. Celibatarii pot avea anul acesta sansa de a-si cunoaste jumatatea. Intalnirile par predestinate, atat la nivel intim, cat si profesional. Gemenii se pot asocia cu persoane potrivite pentru asteptarile si nevoile lor. Ei pot intalni oameni de la care au ce invata. Cea mai activa perioada din punct de vedere sentimental este intervalul septembrie – noiembrie, cand zodia Balantei este populata de planete. Atunci, Gemenii pot porni adevarate campanii de cucerire sau, dupa caz, de redresare a relatiei de iubire.



De remarcat ar mai fi retrogradarea lui Mercur in Sagetator intre 23 noiembrie si 13 decembrie, cand Gemenii pot sa repuna in discutie termenii unor colaborari sau ai bunei functionari in cuplu. In rest, Saturn sta in Balanta tot anul, ceea ce face ca acesti nativi sa ia destul de in serios conceptul de iubire. Gemenii au o viziune destul de pragmaica asupra iubirii, pe care o concep dincolo de nivelul de aventura, privind pe termen lung. Anul acesta, Gemenii apreciaza la parteneri maturitatea si experienta de viata. De asemenea, se poate manifesta la acesti nativi teama de a nu fi respinsi, de aceea sunt mai “cuminti” in 2011. Gemenii singuri s-ar putea sa fie mai usor sedusi de persoane mai in varsta decat ei.



Sanatate:



Acest segment necesita o atentie crescuta mai ales in a doua parte a anului, cand aparatul genital poate fi ceva mai sensibil, mai ales in lunile octombrie si noiembrie. Sistemul osos este, de asemenea, mai expus, asa ca sunt de evitat imprudentele. Tranzitul lui Jupiter prin Taur incepand cu 5 iunie le poate aduce Gemenilor protectie impotriva bolilor, dar si riscuri legate de cresterea anormala in volum a anumitor organe. Ficatul, laringele, faringele, corzile vocale si glanda tiroida ar putea sa le ridice probleme. De asemenea, circulatia sangelui poate fi deficitara, mai ales in cazul Gemenilor supraponderali. Cresterea in greutate poate fi de altfel o problema pentru toti Gemenii, carora s-ar putea sa le fie greu sa-si controleze apetitul anul acesta, mai ales din iunie incolo.











Rac





General:



Pentru Raci, 2011 poate fi un an de cotitura pe mai multe paliere. In primul rand, relatiile sunt supuse transformarilor din radacina. La sfarsitul acestui an, Racii se pot trezi ca joaca in alta echipa, alaturi de alti tovarasi de drum, daca nu cumva chiar pe cont propriu. Satisfactiile si vestile bune pot veni insa dinspre sectorul profesional, unde sunt de asteptat reorientari, dublate de posibilitatea de a se identifica cu o vocatie.



Cariera:



Schimbari spectaculoase, succes, afirmare rapida, expansiune a unei afaceri sau demararea unor proiecte curajoase. Racii actioneaza in prima parte a anului cu o hotarare incredibila si cu o rapiditate care nu le sta in fire. Ei simt ca e momentul lor si e pacat sa-l rateze. Jupiter in Berbec intre 23 ianuarie si 4 iunie le sufla in panze. Singurul detaliu de care trebui sa tina cont este sa fie foarte atenti cum aleg directia in care sa mearga. Asta pentru ca multi Raci o vor coti pe alt drum. Si e important ca acela sa reflecte dorinta inimii lor si nu doar o ambitie. Interesanta va fi perioada 30 martie – 23 aprilie, cu Mercur retrograd in sfera imaginii publice. Racii se vor gandi de doua ori unde le este locul si daca deciziile pe care le-au luat sau sunt pe cale sa le ia ii reprezinta cu adevarat. Poate fi o perioada de gandire si de razgandire, de ezitare.



Racii vor fi foarte vocali, combativi. Vor dori sa se implice in plan social mai mult decat au facut-o pana acum. Sa se exprime, sa ia initiativa, sa treaca la fapte. Poate ca multi Raci se vor implica in politica sau in activitati de grup care incearca sa schimbe ceva la nivel macro. In a doua parte a anului, cu Jupiter in Taur, Racii pimesc foarte mult sprijin de la prieteni, cunostinte, persoane importante. Ei nu trebuie decat sa ceara si li se va da totul pe tava.



Bani:



Perioada verii se pare ca aduce cele mai frumoase sanse de castig pentru Raci. Oricum, ei nu vor duce lipsa de bani, numai ca ca e necesar sa fie mai cumpatati si sa faca investitii pe termen lung. Multi Raci pot incepe acum demersuri pentru a-si cumpara o casa sau a se muta in alta parte. Cu Marte in Leu intre 20 septembrie si 11 noiembrie, Racii vor fi aproape obsedati sa faca bani. S-ar putea sa le iasa planurile, numai ca ce iau pe mere s-ar putea sa dea pe pere. Asadar, inceputul toamnei le poate aduce Racilor o lectie de chibzuinta.



Pana pe 5 aprilie si dupa 5 august, cu Neptun in Varsator, Racii pot avea un aer de zapaceala. Atunci, acesti nativi s-ar putea sa intre in conflict cu bancile, cu institutiile financiare, cu casele de asigurari, din neatentie, din imprudenta sau, pur si simplu, din uitare. Pentru linistea lor, Racii ar fi bine sa-si plateasca din timp ratele, politele, taxele si impozitele, altfel riscand penalizari sau cine stie ce sanctiuni.



Dragoste:



Racii isi reconstruiesc anul acesta relatiile. Ei au puterea de a pastra in anturajul lor doar oameni puternici, care sa-i inspire. Familia devine foarte importanta, iar Racii vor aloca tot mai mult timp celor de acasa. Racii vor fi categorici, dornici sa preia initiativa in relatii. Ei nu vor accepta anul acesta statutul de victime si vor avea forta de a taxa orice abatere a partenerilor de viata ori asociatilor. In special in august si pana pe 15 septembrie, vom auzi cu totii de Raci care au pus piciorul in prag, care pleaca de acasa, care isi strang catrafusele si se retrag dintr-o afacere, care baga divort, care intenteaza proces. Sfarsitul verii poate fi incandescent pentru Raci, care sunt predispusi la rupere de relatii, de aliante sau colaborari.



Sanatate:



Prolemele de santate pot decurge anul acesta pentru Raci din febra relatiilor care ii solicita. In iunie si iulie, plamanii Racilor si intreg aparatul respirator compun o zona extrem de sensibila la virusi si infectii de tot felul. Ultimele doua luni ale anului, noiembie si decembrie, le pot aduce Racilor afectiuni hepatice pe fond nervos. De asemenea, tot atunci, sunt de asteptat tulburari digestive, mai ales pe fondul unei alimentatii incorecte. Mare grija la dietele sarace in proteine, care pot provoca Racilor anemie!

Leu



General:



Prima jumatate a anului face din Lei zodia cea mai avida de informatie. Leii sunt anul acesta adeptii sloganului “informatia inseamna putere”. Prin urmare, nimic nu-i intereseaza mai mult decat sa se instruiasca, sa se perfectioneze, sa stie cat mai mult. Calatoriile lungi si contactul cu strainatatea pot sa le deschida Leilor noi orizonturi. Multi vor dori sa meaga in strainatate, se vor inscrie la cursuri de limbi straine sau vor opta pentru o forma de invatamant intr-o limba straina. A doua parte a anului incununeaza eforturile Leilor, care se pot convinge ca cine are carte, are si parte. Cu lectiile facute, din iunie incolo Leii sunt pregatiti sa dea lovitura in plan perofesional si social.



Cariera:



In prima parte a anului, Leii se specializeaza, isi iau diplome, fac studii inalte, cursuri de dezvoltare personala. Dorinta de elevare si emancipare, de schimbare a unor convingeri si credinte este foarte puternica. Ei intalnesc si oamenii potriviti care-i ajuta sa capete mai multa incredere in ei, sa evolueze, sa inteleaga altfel lumea si viata.



Relatiile cu strainatatea sunt favorizate. Leii pot avea succes in toate demersurile care vizeaza strainatatea. Ei calatoresc, incheie contracte, primesc raspunsuri favorabile de departe, sunt apreciati pentru ceva in afara tarii. In a doua parte a anului, cu Jupiter in Taur, succesul vine cu usurinta. Ei pot culege, in sfarsit, roadele ultimilor ani de munca si efort. Totul pare ca vine pentru Lei firesc, fara prea mult efort.



Bani:



Leii nu duc anul acesta lipsa de bani, ba chiar sunt norocosi la acest capitol. Insa, daca sunt extravaganti, vor fi sanctionati, prin pierdere. Asa ca mai multa cumpatare nu le-ar strica. Lunile august si septembrie pot sa sporeasca serios veniturile Leilor. Apoi din 12 noiembrie pana la sfarsitul anului, Marte va fi plasat chiar in sectorul banilor. Atunci pot fi predispusi Leiii la cheltuieli extravagante si adesea nenecesare.



De notat intervalul 5 aprilie – 5 august, cand Neptun in Pesti le poate da Leilor scapari de memorie in ceea ce priveste achitarea unor obligatii de plata. De aceea, Leii ar trebui sa fie foarte atenti cu ratele, cu datoriile, cu taxele si impozitele, pentru ca intarzierile risca sa fie penalizate. Din uitare, neatentie sau greseala regretabila, Leii risca sa se trezeasca pe cine stie ce lista neagra.



Dragoste:



Din 4 martie, destinul poposeste in Sagetator. Mai ales pentru Leii singuri, acest tranzit le-ar putea aduce sansa vietii de a intalni omul potrivit. De altfel, Leii se pot indragosti anul acesta de oameni care li se par predestinati, pe care simt de la prima vedere ca ii cunosc de cand lumea si pamantul. Alti Lei pot reveni la iubiri mai vechi pe aceleasi considerente: isi dau seama ca au scapat din mana sansa vietii si ca respectivul sau respectiva era de fapt ceea ce le trebuia lor.



Pentru Leii implicati in relatii stabile, 2011 poate veni cu o consfintire a durabilitatii cuplului. Consfintirea poate imbraca forma unei sarcini sau chiar a nasterii unui copil. In plus, Leii pot avea anul acesta o dorinta tot mai vie de a lasa ceva in urma lor. Iar daca atributul creativitatii nu se manifesta prin procreere, el poate imbraca forma unei opere (publicarea unei carti, construirea unei case etc.). Leii vor sa transmita mai departe, generatiilor care vin dupa ei, un semn ca viata lor pe acest pamant are un rost.



Sanatate:



Iata un domeniu cu adevarat sensibil in viata Leilor in acest an. Acesti nativi pot avea probleme la nivel osos, la nivelul dintilor sau al pielii. Insa, daca sunt atenti si deschisi, le vor iesi in cale tot felul de terapii alternative, care ii vor ajuta foarte mult sa se reechilibreze. Masajul, acupunctura sau bioenergia se pot dovedi anul acesta alegeri mult mai inspiate si mai eficiente decat medicina traditionala. Activitatea fizica le prinde, de asemenea, bine Leilor, iar curele de detoxifiere pot face minuni. Luna august si prima jumatate din septembrie pot agrava anumite afectiuni osoase, ce se pot sfarsi cu interventii chirurgicale. De aceea, analizele de sange sunt indicate de mai multe ori pe parcursul anului pentru Lei care, de exemplu, s-ar putea sa asimileze destul de greu calciul anul acesta.

Fecioara



General:



Fecioara este una dintre zodiile care nu tin anul acesta capul de afis. Fecioarele isi vad de treaba si nu s-ar putea spune ca sunt prea revolutionare, cu exceptia vietii afective, unde ar cam fi cateva conturi de reglat. Mai mult, prima jumatate a anului le poate confirma Fecioarelor faptul ca pasivitatea este, de fapt, cea mai potrivita atitudine. Fecioarelor le cam vin destule de-a gata, fara ca ele sa depuna vreun efort anume. Jupiter in Berbec le aduce Fecioarelor avantaje, daruri si favoruri nesperate.



Cariera:



Fecioarele sunt favorizate in a doua parte a anului, cand le sunt toate usile deschise in ceea priveste pregatirea profesionala, relatiile cu persoane oficiale, demersurile juridice, contractele. Cu Jupiter in Taur din 5 iunie, Fecioarele au succes la examene, obtin raspunsuri favorabile, sunt bine vazute, au mai mult optimism, le sunt recunoscute meritele in plan social. Acesti nativi isi pot pregati in aceasta perioada o schimbare profesionala, chiar daca pana la finalul anului vor avea parte mai mult de o etapa de perfectionare si nu neaparat de una de relansare profesionala.



Bani:



Acest domeniu intra sub incidenta celor mai importante tranzite din acest an. Pe cat de mare este norocul in ce priveste castigurile facile in prima parte a anului, pe atat de mari sunt cheltuielile. Cu alte cuvinte, o perioada cu mari fluctuatii, mai ales in primavara. Fecioarelor le vin insa bani de unde se asteaptau mai putin. Acesti nativi atrag bunastarea prin altii. Partenerii, asociatii, colaboratorii ii sustin.



Saturn se afla tot in zona banilor si sugereaza ca e timpul ca Fecioarele sa devina mai responsabile, sa se gandeasca la investitii pe termen lung, sa-si administreze resursele materiale cu mai multa eficienta.



Dragoste:



Aici s-ar putea ca Fecioarele sa ia anul acetsa taurul de coarne. Luna august si jumatatea lunii septembrie s-ar putea sa le gaseasca pe Fecioare puse pe rafuiala. Nimic nu le va scapa, orice eroare din partea iubitului/ iubitului a fi taxata. Fecioarele “vor scoate ochii” omului cu care impart viata si nu prea vor fi deloc parteneri usor de suportat. E bine ca Fecioarele sa-si tempereze pe cat posibil simtul critic si sa-si coboare dramatic nivelul asteptarilor.



Oricum, multe Fecioare ii vor indeparta din sufletul lor pe cei ce se dovedesc incorecti, nesinceri sau chiar infideli. Iar aceste decizii in forta vin pe un fond de ezitare si de toleranta excesiva provocat de tranzitul meteoric al lui Neptun prin zona parteneriatelor intre 5 aprilie si 5 august. In tot acest timp, Fecioarele tot mai spera ca se va indrepta ceva acolo unde nu merge totul ca pe roate. Cu cat sperantele sunt mai mari, cu atat risca Fecioarele sa fie dezamagite. Asadar, ceea ce se va intampla din august incolo va avea darul de a-i elibera pe acesti nativi de lantul unor deziluzii in care s-au complacut de prea mult timp.



Sanatate:



In prima parte a anului, Fecioarelor li se recomanda prudenta maxima si evitarea sporturilor riscante, pentru ca exista un risc crescut de accidente. Apoi, o perioada demna de luat in calcul este luna august, cand retrogradarea lui Mercur in Leu le poate da Fecioarelor palpitatii, hipertensiune sau chiar crize cardiace.

Balanta



General:



Anul acesta, zodiile cardinale sunt lovite din plin de vibratiile tranzitelor astrale. Numai ca, dintre ele, Balanta este cea mai putin afectata. Saturn este tot anul in acest semn, numai ca nu mai realizeaza aspectele tensionate de anul trecut. Prin urmare, trebuie spus din capul locului ca 2011 este un an in care Balantele pot sa rasufle mai usurate. Parca li se ia o piatra de pe inima. Chiar daca pana in vara continua procesul de triere a relatiilor, intensitatea nu mai este aceeasi. Mai mult, din iunie incolo, Balantele se pot trezi in ipostaza norocoasa de a dobandi bani, favoruri si cadouri care le ca pica din Cer.



Cariera:



In prima parte a anului, cu Jupiter in zona parteneriatelor, relatiile sunt zdruncinate puternic. Balantele care au acumulat multe frustrari in relatii parteneriale, in martie - aprilie pot renunta la contracte, pot scoate definitiv unii oameni din viata lor. Apar, pe de alta parte, relatii noi cu oameni care le inspira pe Balante sa intre in colaborari noi.



Pot avea loc anul acesta multe demersuri care au legatura justitia, cu institutiile de stat, cu persoane oficiale. Balantele fac si desfac multe acte, contracte, documente. Balantele pot, de exemplu, sa-si infiinteze o noua firma sau pot renunta la una veche.



Bani:



Din acest punct de vedere, a doua jumatate a anului poate fi de-a dreptul fabuloasa. Balantele pot avea un an memorabil, marcat de beneficii materiale obtinute prin intermediul altora, de favoruri, castiguri facile, mosteniri, sponsorizari. Pot sa existe si pierderi, dar ele sunt neglijabile comparativ cu castigurile. Jupiter in Taur le aduce Balantelor incepand cu data de 5 iunie niste ocazii unice de a prospera prin intermediul altora. Partenerul de viata sau de afaceri poate fi pentru Balante o sursa inepuizabila de castig. In acest context astral, multe Balante isi pot scoate la lumina latura oportunista: unele se pot casatori sau pot divorta, urmand apoi sa se casatoreasca cu o persoana care le poate incanta prin potenta financiara si prin perspectia unui nivel de trai foarte ridicat. Atentie la aceasta combinatie inselatoare intre iluzia iubirii si pseudoconfortul banilor!



Dragoste:



Prima parte a anului este extrem de tensionata. Balantele pot rupe definitiv o relatie de cuplu, daca aceasta era fragila. Insa, pentru Balantele singure pot exista povesti de iubire fulgeratoare care pot ajunge rapid la altar. In domeniul sentimental, Balantele sunt predispuse la ruperi de ritm, la decizii neasteptate, adesea regretabile. De aceea, e bine ca Balantele sa nu se lase prada impulsului de moment si sa nu se lase luate de valul emotiilor primare. Intre 30 martie si 23 aprilie, pe retrogradarea lui Mercur in Berbec, Balantele sunt cu atat mai predispuse la initiative pripite si necugetate.



Sanatate:



Cea mai sensibila perioada este chiar inceputul anului, pana in luna martie, cat timp Uranus mai sta in Pesti. Zona inferioara a picioarelor poate fi destul de expusa la micoze, raniri, loviri etc. De asemenea, imunitatea si sistemul limfatic pot sa cauzeze diferite tulburari de natura medicala. Pe urma, lunile august, septembrie, noiembrie si decembrie se pot asocia cu afectiuni gastroenterologice, cu probleme ale pancreasului sau ale vezicii biliare. Diferite forme de criza pot sa para la nivel abdominal, indeosebi pe fondul unei imunitati scazute. La sfarsitul anului, starea de sanatate a Balantelor va depinde in mare masura de cat de corect este stilul de viata si de alimentatie.



Scorpion



General:



Scorpionul este una din zodiile aflate in gratiile astrelor pe parcursul acestui an. Scorpionii nu prea au motive sa se planga in 2011 sau, mai precis, nu prea au timp sa se planga. Iar asta, din pricina ca sunt foarte ocupate. Scorpionii au parte de munca, dar si de recompense binemeritate. In plus, parteneriatele se asaza pe fagasul dorit. Asocierile si colaborarile capata un caracter permanent, iar relatia de iubire se stabilizeaza.



Cariera:



Nu este un domeniu predispus la schimbari majore anul acesta. Nu sunt de asteptat reorientari spectaculoase, demisii ori salturi remarcabile. Anul este mai degraba unul al rutinei, indeosebi pana in iunie. Numai ca, pentru Scorpioni, rutina nu inseamna ce stiau ei pana acum. Noi sarcini si atributii le sunt trasferate, e posibil ca mediul de lucru si conditiile sa sufere transformari, programul de lucru se poate modifica si el, echipa s-ar putea sa aiba o alta componenta. De remarcat ca, la locul de munca, Scorpionii pot fi in prima parte anului cei mai eficienti si cei mai lucizi dintre angajati. Nicio alta zodie nu va depune mai mult efort, nu va pune mai mult suflet si nu va da mai mult randament ca Scorpionul.



Bani:



Este suficient sa spunem ca pe 4 martie, Nodul Nord, adica Destinul, se instaleaza in zona banilor pentru Scorpioni. Acesti nativi vor considera ca destinul lor in aceasta viata este cel de a face bani. Iar daca tot au aceasta revelatie, Scorpionii se vor dovedi si ingeniosi. Multi isi vor putea exploata anumite talente de pe urma carora nu s-au gandit niciodata pana acum ca ar putea sa prospere. Si, totusi, asa s-ar putea sa stea lucrurile.



Mai mult, din mai pana in august, cat timp Gemenii sunt vizitati de planetele rapide, Scorpionii sunt extrem de adaptabili si de oportunisti. Ei pot prinde din zbor contracte, ii pot indupleca usor pe ceiallti, pot sa atraga banii. Favorurile, avantajele, profitul indirect pot deveni o realitate in viata Gemenilor. Scorpionii pot specula orice pilej de a scoate bani de la altii.



Dragoste:



Pana pe 23 martie, cand Uranus paraseste Pestii, viata afectiva a Scorpionilor poate fi destul de fluctuanta, daca nu chiar imprevizibila. Scorpionii pot sa se indragosteasca usor, la prima vedere sau pot sa comita gesturi de o imprudenta aproape incredibila. Unii vor fi dispusi sa dea cu piciorul unei relatii de o viata, orbiti fiind de o pasiune de moment. De aceea, Scorpionii ar fi bine sa faca diferenta intre aventura si seriozitate. Ei cam traiesc dupa principiul “ochii vad, inima cere”, care daca nu este infranat, s-ar putea sa faca sa le fuga pamantul de sub picioare odata ce se trzesc la realitate.



Dupa 5 iunie, cand Jupiter ia in stapanire relatiile Scorpionilor, acesti nativi revin la viziunea pragmatica asupra vietii, colaborarilor si vietii de cuplu. Gata cu aventura! Scorpionii redevin statornici, de incredere, partenrii pe care ceilalti se pot baza. Incepe o etapa de consolidare a relatiilor. Multi Scorpioni indragostiti vor dori sa consfinteasca uniunea in fata altarului. Altii vor semna contracte de parteneriat sau vor pune bazele unor asocieri sau colaborari trainice. Scorpionii sunt inspirati in asocieri si atrag in viata lor oameni stabili.



Sanatate:



Cu Saturn in Balanta, persista pe tot parcursul acestui an posibilitatea ca Scorpionii sa dezvolte afectiuni lombare, renale sau ale aparatului urinar. Tot ceea ce tine de o stare de echilibru a organismului trebuie tratat cu cea mai mare responsabilitate. Din 23 martie pana pe 16 decembrie, Luna Neagra se asaza tocmai pe zona sanatatii pentru Scorpioni. Acesti nativi pot intampina neplaceri la nivelul capului (dinti, creier, cutie craniana, ochi). De asemenea, creste riscul de ranire accidentala, mai ales prin lovire cu obiecte metalice sau contact cu o sursa de foc.

Sagetator



General:



Sagetatorii vor face anul acesta tot posibilul sa demonstreze ca sunt o zodie de foc. Ei se vor consuma foarte mult, vor trai intens, vor pune pasiune in tot ceea ce fac. Sentimentele lor vor atinge o culme a intensitatii, capabila sa parjoleasca o relatie tocmai din prea multa dragoste. Din 4 martie, Destinul va sta tocmai in Sagetator, facandu-i pe nativii acestei zodii constienti de rolul pe care il au de jucat in aceasta viata. Sageatorii se vor intreba tot mai des incotro ar trebui sa se indepte viata lor, ce vor ei de la ei insisi si de la ceilalti. Fiinte interogative, anul acesta Sagetatorii vor gasi insa si numeroase raspunsuri la framantarile lor existentiale.



Cariera:



Apele par destul de linistite pe acest segment anul acesta. Numai ca, se stie, apele linistite sunt si adanci, asa ca nu se stie niciodata ce pot ascunde. Iar de ascuns, ele ascund in primul rand multa munca si rutina, mai ales din iunie incolo, cand Jupiter intra in Taur. Sagetatorii pun osul la treaba si devin cei mai inversunati angajati sau intreprinzatori. Ei vor munci cu drag, vor pune suflet indiferent de natura muncii lor si vor avea succes mai ales in disciplinele prin natura carora sunt obligati sa faca servicii altora, sa se puna in slujba lor. Este un an in care Sagetatorii sunt mult mai buni executanti decat factori de decizie.



Din toamna si pana la sfarsitul anului, Sagetatorii vor simti insa o vie dorinta de afirmare. Atunci este de asteptat ca numele si renumele lor sa capete greutate. Este perioada cea mai buna in care Sagetatorilor le poate creste cota de piata.



Bani:



Sagetatorii pot incepe anul in forta. Lunile ianuarie si februarie, cand planetele din Capricorn sunt active, dau Sagetatorilor forta de a-si spori veniturile, de a munci pe branci pentru sporul casei. Inceputul de an ii face pe Sagetatori sa scoata la iveala noi resurse si talente prin care pot sa isi mareasca veniturile. In rest, pe tot parcursul anului, acalmia pare ca domina situatia financiara a Sagetatorilor, cu o mare exceptie insa.



Din august si pana la jumatatea lunii septembrie, veniturile Sagetatorilor ar putea fi puse sub semnul intrebarii. Fie dispare o sursa de venit, fie li se retrag niste drepturi, fie devin incapaili sa mai presteze anumite activitati din care scoteau bani, fie se hotarasc sa renunte de bunavoie la niste angajamente, considerand ca nu merita efortul. Este clar insa ca ceva se clatina in privinta modului in care Sagetatorii isi castiga existenta. Este o perioada de reorganizare pentru Sagetatori, in care acesti nativi sunt nevoiti sa accepte o situatie care nu le convine, dar asupra careia nu prea au cum sa-si exercite controlul si influenta. Ei trebuie sa accepte ceea ce li se intampla si sa caute noi surse de castig.



Dragoste:



Este sectorul cel mai enrgizat din viata Sagetatorilor in prima parte a anului, cu Jupiter in Berbec intre 23 ianuarie si 4 iunie. Sagetatorii se pot indragosti la prima vedere. Ei iubesc cu patima, sunt amanti infocati si parteneri dornici de aventura. Multi Sagetatori se pot indragosti de persoane mult mai tinere. Sagetatorii singuri ard niste etape, nici nu s-au cunoscut bine si gata, isi fac planuri mari cu omul care a aparut din senin in viata lor.



Aceasta impulsivitate poate fi intalnita si la Sagetatorii implicati in relatii duraile, carora pot “sa le fuga ochii”. Pentru multi Sagetatori, monogamia s-ar putea sa nu fie la moda anul acesta. Flirtul si romantismul sunt la ordinea zilei. Sagetatorii sunt pasionali si se poate spune ca, pentru ei, iubirea pluteste in aer. De asemenea, pentru Sagetatorii aflati la varsta la care pot concepe un copil, prima jumatate a anului vine cu semne de fertilitate.



Sanatate:



Din 5 iunie, odata cu intrarea lui Jupiter in Berbec, creste si apetitul Sagetatorilor. Controlul greutatii ar putea fi principala provocare pentru ei anul acesta, batalia cu kilogramele fiind cea mai dura competitie in care trebuie sa intre. Iar aceasta lupta cu ei insisi este cu atat mai necesara in cazul persoanelor care deja sufera de afectiuni hepatice sau de probleme circulatorii, ce se pot instala si in organismele care pana acum nu dadeau semne de boala in aceste directii.



Una peste alta, in ceea ce priveste sanatatea Sagetatorilor, Jupiter ar putea sa le aduca acestor nativi si vindecari miraculoase. Indeosebi cei care sufera de diferite afectiuni cronice pot sa-si mai recapete fortele si sa-si recastige optimismul in privinta recuperarii.

Capricorn



General:



Pentru Capricorni, 2011 este anul transformarilor. Pe de o parte, situatia de acasa este fluctuanta. Capricornii isi pot schimba domiciliul, pot rupe legatura cu familia, isi pot castiga independenta sau pot fi interesati de achizitia unei case. Pe de ala parte, iubirea este un domeniu infloritor anul acesta pentru acesti nativi. Numeroase satisfactii sunt prilejuite de catre copii, poate chiar prin aparitia unei sarcini, mai ales in a doua jumatate a anului.



Cariera:



Viata profesionala este marcata tot anul de prezenta lui Saturn in Balanta, care nu prea este supus de aceasta data provocarilor. Prin urmare, in ceea ce priveste cariera, 2011 pare a fi pentru Caricorni un an de consolidare a unor relatii de munca si a unor colaborari ale caror baze au fost puse deja. Nu se intrevad mutari spectaculoase. Cuvantul de ordine ar fi “perseverenta”. Capricornii merg pe un drum deja batatorit si incearca sa-si demonstreze, in primul rand, lor insisi ca sunt capabili sa faca performanta. Ei se bazeaza doar pe ei insisi in atingerea obiectivelor, pe care le urmaresc in ritmul lor, incet dar sigur.



Bani:



Primele trei luni ale anului ii pot mobiliza pe Capricorni in aceasta directie. Se poate spune ca acesti nativi incep anul in forta. Multa munca, dar si rezultate pe masura implicarii de care dau dovada. Veniturile pot avea si un caracter imprevizibil, pot sa vina pe filiere neasteptate sau in salturi. O perioada propice din punct de vedere fianciar ar fi intervalul 5 aprilie – 5 august, cand planeta Neptun le pleaca din zona banilor. Dispar multe necunoscute din viata Capricornilor, ei stiu precis pe cine sa conteze, de parca dintr-o data li se ia un voal de pe ochi si intuiesc precis la ce usi sa bata pentru a avea succes. E o perioada in care Capricornii nu se vor mai amagi pe piste gresite, in care nu isi vor mai face iluzii, ramanand pragmatici si foarte realisti. Ei vor sti foarte bine cum sa faca bani si, mai ales, ce sa faca cu ei.



Dragoste:



Este cel mai bine sustinut domeniu din viata Capricornilor anul acesta. Mai ales luna iulie si intervalul 15 septembrie – 15 octombrie, cand se vor resmti efectele trigonului Jupiter – Pluto, pot fi de-a dreptul halucinante. Capricornii pot sa redescopere gustul iubirii sau pot sa traiasca cu pasiune. Unii se pot indragosti, iar altii se pot reindragosti de partenerul pe care dela il au in ograda casei.



Iubiea Capricornilor poate da roade vizibile anul acesta, nefiind exclusa o posibila sarcina, poate chiar pe nepusa masa, din luna iunie incolo. Capricornii vor simti nevoia sa dovedeasca jumatatii lor cat de mare este iubirea lor, asa ca se pot hotari sa le ofere supremul dar, acela de a aduce pe lume inca o viata. Daca nu e vorba de nasterea unui copil, multi Capricorni vor dori sa isi manifeste creativitatea la un alt nivel. Unii vor descoperi o mare pasiune, un hobby, altii vor dori sa lase in urma lor un semn al trecerii lor pe pamant (se vor apuca de scris o carte, de construit o casa etc.).



Sanatate:



Acesta este un subiect care pe Capricorni, din fericire, nu prea ii tortureaza anul acesta. Din 4 martie, Nodul Nord se instaleaza in Sagetator, care pentru Capricorni inseamna zona incercarilor grele, a lectiilor de viata. Nu este vorba insa nicidecum de boli cronice, grave, incurabile, ce ar putea cadea pe capul Capricornilor. E vorba de faptul ca acesti nativi se vor deschide tot mai mult spre dimensiunea spirituala a existentei. In acest context, Capricornii vor incepe sa inteleaga tot mai mult care este rostul suferintei, de ce a lasat Dumnezeu boala pe Pamant. Pornind de aici, Capricornii vor fi tot mai interesati de cauzele spirituale ale bolii, ei vor dori sa afle de ce li se intampla ceea ce li se intampla. De exemplu, Capricornii nu mai privesc o simpla durere de cap sau o raceala ca pe o afectiune medicala pura. Ei vor incerca sa inteleaga de unde li se trage, ce cauza mentala, ce ganduri negative si ce lipsuri afective, ce temeri au provocat manifestarea respectiva in planul fizic.

Varsator



General:



Pentru Varsatori, 2011 poate fi un an destul de pragmatic. Mai ales in perioada 5 aprilie – 5 august, cand Neptun pleaca din zodia lor, Varsatorii pot reveni complet cu picioarele pe pamant Ei isi pot da seama exact ceea ce isi doresc de la viata. Foarte frumoase sunt aspectate in prima parte a anului relatiile de comunicare si intelegerile perfectate prin contracte, prin documente scrise. Din luna iunie incolo, Varsatorii sunt pusi pe capatuiala. Ei vor sa prnda radacini si se concentreaza pe acumularea materiala. Varsatorii simt nevoia de a avea mai mult spatiu de locuit, de a-si extinde sau moderniza locuinta ori chiar de a-si insusi o proprietate sau un bun imobiliar.



Cariera:



Lucrurile decurg de la sine in ceea ce priveste viata sociala si profesionala a Varsatorilor. Ei sunt deja pe un drum si se pare ca, anul acesta, nu isi vor alege altul. Cumva, evenimentele se aranjeaza in avantajul lor, asa ca Varsatorii sunt scutiti de palpitatii. Cea mai efervescenta perioada, in care e posibil sa doreasca sa faca anumite schimbari sau ajustari, este reprezentata de lunile octombrie si noiembrie, cand planetele rapide trec prin Scorpion.



Bani:



Inca din primele trei luni ale anului, Varsatorii ar trebui sa isi ia un elan serios. Acesti nativi sunt avantajati de prezenta lui Uranus in Pesti pana in martie, cand li se pot intampla tot felul de lucruri neasteptate. Varsatorii ar putea primi propuneri de colaborare foarte interesante, care e posibil sa-i ia prin surprindere. Important este sa fie pe faza si sa nu rateze nicio oportunitate!



Intre 5 aprilie si 5 august, in zona banilor vine Neptun. Pe de o parte, influenta neptuniana seamana haos si incertitudine. Veniturile pot fi destul de fluctuante, iar cheltuielile pot sa le dea Varsatorilor batai de cap. Pe de alta parte insa, trebuie tinut cont de faptul ca, in Pesti, Neptun se afla in domiciliu, deci isi da masura talentului. Prin urmare, banii Varsatorilor pot avea o origine miraculoasa. Banii trag la Varsatori, care nici nu stiu ce sa mai creada. Nici nu e bine sa isi puna prea multe intrebari! Tot ce au de facut este sa primeasca ceea ce le trimite Universul.



Dragoste:



Anul acesta, Varsatorii sunt cam indragostiti de bunuri si proprietati, ceea ce lor nu prea le sta in fire. De aceea, poate fi un an atipic, in care Varsaotrii isi pot demonstra iubirea prin asigurarea unui nivel de trai mai ridicat, printr-un grad de confort mai sporit si printr-o stabilitate materiala mult mai solida. E un an in care Varsatorii invata sa se iubeasca mai mult pe ei insisi, in care deschid ochii si constata cu mirare ca si ei au nevoi de care trebuie sa se ocupe.



Altruismul proberbial al Varsatorilor se manifesta prin grija fata de familia pe care doresc sa o ocroteasca si sa o puna la adapost de insuficiente materiale. Luna august, cand Mercur va retrograda in Leu, ii poate face pe Varsatori si mai cosntienti de rolul lor in relatia de cuplu, de responsabilitatile pe care le au fata de partenerul de viata.



Sanatate:



Din acest punct de vedere, sunt anumite semnale de alarma care merita sa fie trase. Chiar prima luna din an se poate asocia cu o epuizare fizica pentru Varsatori. Acesti nativi trebuie sa isi dozeze foarte bine eforturile si sa nu se implice in acivitati care le consuma doar timpul si energia.



Exista o zona de atentie, din august pana la jumatatea lunii septembrie. Cuadratura dintre Pluto si Uranus prezinta pentru Varsatori risc de accident, mai ales in trafic. Varsatorii trebuie sa aiba foarte mare grija la volan, dar nu numai, simplul fapt de a traversa strada putand deveni o aventura. Varsatorii se pot alege cu oase rupte, cu arsuri, vanatai, taieturi, zgarieturi, pielea, oasele, genunchii, articulatiile si capul fiind zonele cele ai expuse. Varsatorii trebuie sa fie cu ochii in patru cand circula pe strada, fie ca sunt in masina sau pe jos.

Pesti



General:



Pe 23 ianuarie, Pestii pot sa se bucure ca scapa de tranzitul lui Jupiter prin semnul lor, care mai mult i-a intors pe fata si pe dos decat i-a propulsat inainte. Bucuria este cu atat mai mare cu cat situatia financiara a Pestilor poate cunoaste o redresare spectaculoasa pana in iunie. Din martie incolo, cand si Uranus pleaca definitiv de la ei de acasa, Pestii rasufla usurati si se pot concentra pe ceea ce ii intereseaza pe ei mai mult si mai mult. A doua jumatate a anului este dedicata de nativii Pesti comunicarii eficiente, drumurilor scurte fructuoase si bunelor relatii cu rudele apropiate.



Cariera:



Daca Pestii asteptau de la anul 2011 transformari radicale in ceea ce priveste statutul lor social si profesioal, s-ar putea sa fie dezamagiti. In rimul rand, ei nu prea au impulsul schimbarii de directie. Pana acum, ei au mers pe un traseu si s-au tot poticnit, au fost ba redirectionati, ba sabotati. Macar, de acum inainte, ar trebui sa se bucure ca nu li se mai pun bete in roate.



In al doilea rand, daca aveau de gand sa se dea de trei ori peste cap si sa se trezeasca la un nou loc demunca, intr-un alt domeniu de activitate, intr-o noua echipa, asteptarea lor poate fi destul de lunga. Lucruri interesante cu potential transformator se petrec abia in noiembrie si decembrie. Atunci, retrogradarea lui Mercur intre 23 noiembrie si 13 decembrie, ii poate face sa-si regandeasca locul pe care il ocupa si sa isi verbalizeze anumite nemultumiri pe care le au.



Bani:



Jupiter in Berbec le revigoreaza Pestilor situatia financiara. Propunerile, colaborarile, ofertele, proiectele se tin scai de ei de la sfarsaitul lui ianuarie pana la inceputul lui iunie. Banii vin de unde Pestii nici nu se asteptau. Initiativa privata este avantajata, asa ca este un an bun pentru Pestii care viseaza de mult sa se lanseze intr-o afacere. Pestii sunt parca programati sa faca bani. In plus, ei sunt eficienti, motivati si plini de nergie. Iar faptul ca sunt in stare sa castige bani frumosi este cel mai bun stimulent pentru stima de sine a acestor nativi.



Banii nu ar trebui sa le dea Pestilor batai de cap nici in a doua jumatate a anului. Teoretic. Practic insa, Pestii vor rezista cu greu ispitei de a-si face griji din orice si de a vedea jumatea goala a paharului. Acest impuls negativist si pesimist le vine din cauza ca Luna Neagra sta in zona banilor. Pestii e bine sa retina ca ei singuri isi creeaza realitatea si ca, daca tot gandesc ca nu au sau ca nu le ajunge, intr-un final vor atrage in viata lor tocmai lipsa si insuficienta. De aceea, este foarte important ca anul acetsa Pestii sa nu se sugestioneze negativ si sa nu vada totul in negru atunci cand nu e cazul. Important este sa nu fie utopici si sa-si fixeze obiective de neatins, pentru ca atunci e si normal sa se simta legati de maini si de picioare.



Dragoste:



In dragoste, anul nu aduce noutati majore. Ar fi de remarcat ca parteneriatele decurg in termenii prestabiliti. De asemenea, este un an in care pot in finalizate anumite intelegeri si in care se pot regla niste conturi. Noile inceputuri sunt mai putin vizibile in contextul unei interpretari generale, depinzand numai de asrograma natala a fiecarui nativ.



Sanatate:



Afectiunile medicale severe lipsesc anul acesta din peisaj pentru Pesti. Mai complicate sunt primele doua luni ale anului, sfarsitul verii si toamna. In ianuarie si februarie, planetele din Varsator ii pun pe nativii Pesti fata in fata cu propriile temeri, fobii, cu posibile stari depresive si cu neincrederea in viitor. Pestii traiesc intr-o lume a lor, bazata pe sentimente negative. De aceea, ei ar trebui sa fie cat mai putin influentabili. Oricum, Pestii isi vor schimba viziunea asupra lucrurilor de indata ce vor incepe sa se concentreze pe munca si pe banii ce decurg din ea, pana in vara.



Din august pana in prima jumatate a lunii noiembie, Pestii prezinta risc de hipertensiune si pot dezvolta diferite afectiuni cardiace ori circulatorii. In acest sens, retrogradarea lui Mercur pe zodia Leului in luna august le poate rascoli suferinte mai vechi celor ce se confrunta cu asemenea probleme de ani de zile.

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini