Postări

Se afișează postări din februarie 1, 2011

recomandare

Vraiment INCROYABLE !1) CLIQUER SUR LE LIEN


> 2) METTRE LE SON> 3) OSER LE PLEIN ECRAN

> 4) CHOISIR UNE PHOTO SPHENORAMIQUE TM DE N°1 à N°14


SACHANT QUE LA PLUS CONNUE RESTE LA N°9.........( voir l'encadré prévu à ces téléchargements plan par plan de1 à 14 )


PUIS JOUER AVEC LA SOURIS OU LES BOUTONS EN BAS à GAUCHE POUR TOUT VISIONNER ET ZOOMERC'EST COMME LA-BAS DIS !

Tout simplement grandiose !Bien suivre les explications de la page de garde + en bas et au centre passer les plans de 1 à 14 .

Faire pivoter de gauche à droite ou droite à gauche.

http://www.juste-pour-voir.net/20101116Petra/http://www.care2.com/greenliving/worlds-most-obedint-dog-video.html

ALT APEL

Am vazut la televizor, la stiri, pe cineva din Bucuresti cu haina galbena reflectorizanta, identica celei purtate de catre ofiterii politiei rutiere. Avea scris "Politia Animalelor" pe spate. Cred ca dupa 10 ani de activitate ar fi bine sa avem si noi astfel de haine. Sa se vada ca cei care tot prind animale pt castrat pe aici si care iau animalele lovite de masini de pe marginea drumului sunt de la Protectia Animalelor. Cum au fost aceste cazuri de exemplu (dintre cele 2.163 de animale luate pana acum in asistenta medicala):


Pisici gestante, langa un bloc:

Capturarea coloniei de pisici de langa bloc:O geaca reflectorizanta costa 100 de lei. Va rog mult sa ne ajutati cu donatii pt achizitionarea a 2 astfel de haine. Una pt mine si una pt sotia mea. Noi doi facem acum munca de teren. Mama mea ramane la sediu/acasa cu animalele pe care le avem deja si pt a raspunde la poarta si la telefoane.De asemenea, daca stiti unde putem merge pt a coase pe haine "Protectia Animale…