joi, 10 februarie 2011

ATENTIONARE

Anuntati-va rudele si prietenii si fiti vigilenti ca nu-i de gluma!






Atentie cand platiti cu cardul! Undeva la inceputul anului am fost la OMV Coposu sa alimentez cu benzina si neavand cash la mine am platit cu cardul. Cand m-am dus la ghiseu vanzatorul mi-a luat cardul l-a trecut printr-un POS identic cu unul normal si mi-a inmanat un terminal, pe care scria Raiffeisen, ca sa introduc codul PIN. Dupa ce am introdus codul PIN acesta a luat terminalul si l-a pus pe ghiseu. Dupa un minut mi-a spus ca nu a functionat tranzactia si sa mai introduc inca odata codul PIN. De data asta el a trecut cardul prin POS-ul bancii si tranzactia s-a efectuat cu succes. Numai ca, prima data, el mi-a copiat banda magnetica a cardului si de asemenea codul PIN. Asta s-a intamplat undeva la inceputul anului pe 5 Ianuarie. Vineri, cand m-am uitat in cont am avut surpriza sa vad ca tocmai ridicasem numerar de la Londra. Se pare ca mi-au reprodus cardul si l-au folosit pentru ridicari de numerar. "Norocul" meu a fost ca am sesizat din timp ridicarile de numerar si am reusit sa blochez cardul. Paguba a fost destul de mare si banca oricum nu te despagubeste deoarece e "PIN based transaction". In concluzie daca cineva iti spune ca nu a functionat tranzactia si-ti spune sa mai introduci inca o data codul PIN, atunci trebuie sa-ti arate un bon pe care scrie motivul din care nu a fost acceptata prima data tranzactia. Daţi-mi voie să vă atrag atenţia asupra unei noi forme de înselătorie , apărută de curând, şi care , din păcate ne-a atins şi pe noi în Europa. Mecanismul înşelătoriei este următorul: pe telefonul mobil apare o înştiinţare privind un apel nepreluat. Înştiinţarea poate apărea chiar fără ca telefonul să fi sunat vreodată. Dacă proprietarul telefonului, văzând de ce număr e vorba, iar dacă acesta incepe cu +39..., +390....,+391...., +392..., +393..., +394...(în cazul depistat de noi era numărul +393193260045 begin_of_the_skype_highlighting +393193260045 end_of_the_skype_highlighting +393193260045 begin_of_the_skype_highlighting +393193260045 end_of_the_skype_highlighting +393193260045 begin_of_the_skype_highlighting +393193260045 end_of_the_skype_highlighting +393193260045 begin_of_the_skype_highlighting +393193260045 end_of_the_skype_highlighting ), îl sterge imediat nu se va întâmpla nimic. Dar dacă sună la acel număr va deveni victima infractorilor. În cazul concret, titularul telefonului a sunat la numărul respectiv, nu a mai avut posibilitatea să întrerupă convorbirea, costurile înregistrate pe factură depăşind 2000 de euro. Din informatiile primite de la Ministerul de Interne e vorba de mai multe astfel de cazuri. De aceea vă rog, în ideea prevenirii altor cazuri, transmiteţi această informaţie cât mai multor oameni" +39 are Italia, or fi tot romanasii "in action" ?

--

Cu stima,

Nic.Istrimschi

concluzie

Concluzie logica ...
















Un om avea o nevasta tare frumoasa, buna...dar nu stia sa gateasca.

Vecinul lui avea o nevasta grasa si urata...dar gatea super bine.

Vecinul stia treaba ca omul de langa el cam face foamea si, cateodata, il mai invita la el la masa.

- Vecine, ce bine gateste nevasta-ta!...

- Da vecine, asa e, dar nu vezi ce grasa si urata e?...Pe cand a ta...ia uite ce frumusete de femeie !

- O fi ea frumoasa dar asta nu tine de foame! Fac foamea ca la concurs,

ca nu stie sa gateasca; pe cand a ta...uite ce bine gateste, ce daca e grasa !

- Bai vecine, am o idee, uite cum facem, ca intre vecini : mancam la mine si futem la tine !

oare?

indiferenta ucide












Urmaream zilele trecute un experiment al Dr. Emoto Masaru cu orez.

El a luat 3 borcane cu orez peste care a pus apa.

In fiecare zi, timp de 30 de zile, a spus "Multumesc" primului borcan cu orez, "Esti un idiot!" celui de al doilea borcan, pe cand pe cel de al treilea l-a igonat complet.

Te las sa urmaresti video-ul de mai jos pentru a afla rezultatul experimentului.





http://sheblogs.121.ro/my_body/2010/03/atentia-pentru-cel-de-langa-tine/



Un lucru e clar: indiferenta ucide. Ofera atentie celor din jur. Intreba-i cum sunt, ce mai e nou cu ei, spune-le o vorba buna. Oamenii din jurul nostru prind viata atata timp cat simt caldura noastra fata de ei, atata timp cat ii iubim si le-o aratam intr-un fel. Ingnorandu-i ei devin gri, ca umbrele pe asfalt in amurg...

Adu viata in lumea din jurul tau !!

























Fericirea este intelepciunea de a te bucura de tot ceea ce iti daruieste Dumnezeu!

recomandare primita pe mess

Cainele din pom http://blogatu.ro/2011/02/cainele-din-pom.html Se urca in pom ca o pisica

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini