Postări

Se afișează postări din martie 9, 2011

eveniment ELLE si MAX MARA

Pentru ca stim ca orice femeie iubeste rafinamentul si confortul, revista ELLE si brandul italian MaxMara te invita pe data de 17 martie 2011, la Baneasa Shopping City, in magazinul Max Mara Weekend, sa participi la un eveniment care aduce in lumina reflectoarelor stilul femeii moderne.

Evenimentul este prilejuit de lansarea colectiei de Primavara-Vara 2011 si va fi sustinut de un show de prezentare a celor mai reprezentative modele ale acestei veri.

Cadouri oferite participantelor, promotiile speciale, atmosfera prietenoasa sunt ingredientele unei seri speciale, iar prezenta stilistului Elle te va ajuta sa-ti formezi tinuta perfecta.

1 pinguin

de la Joe

THEPROMOTION.RO

horoscop

Hraneste un catelus cu Mercador - catelusii din adapostul Daisy Hope asteapta ajutorul tau

hand - made

pe mail despre pietre pretioase

Pietre pretioase intre astrologie si mit


Pietrele pretioase constituie un element mistic in viziunea oamenilor.

Nu putine sunt miturile in care pietrele pretioase aveau puteri magice. In mitologia persana, se spunea ca lumea sta pe un gigant safir, caruia i se datoreaza culoarea albastra a cerului.

Rubinele erau simbol al puterii si al dragostei in Evul Mediu, de aceea domnitele medievale prezentau cavalerilor lor trofee din pietre pretioase. Diamantul si-a capat de mult titulatura de girl's best friend, datorita simpatiei celebrei Marilyn Monroe pentru aceste pietre pretioase.

Pietrele pretioase au rol protector, energizant, curativ si va pot ajuta in atingerea unor scopuri personale. Fie ca urmaresti sa ai bani, dragoste, relatii, succes in afaceri sau o cariera implinita, cristalele inmagazineaza in ele nu numai energii nebanuite care conspira la realizarea visurilor tale, cat si o intreaga istorie minerala, menita sa ofere farama de eternitate pe care mineralele o ascund in el…

ce am mai primit pe mail

Scrisoare


Trebuie sa aleg 12 femei care au avut influenta asupra vietii mele si despre care cred ca vor lua parte la acest lant. Cred ca daca aceste femei ar fi impreuna intr-o camera, nimic in lume nu ar mai fi imposibil. Sper ca imbratisarile mele, dragostea mea si modul in care comunic iti intaresc convingerea ca esti deosebita. Te rog sa-mi trimiti inapoi aceste randuri!

Inainte de a citi textul in ghilimele te rog sa-ti exprimi o dorinta - ceva ce-ti doresti tare de tot. Doar asta trebuie sa faci, si sa trimiti rindurile prezente la 12 femei. Te rog sa-mi scrii ce s-a intimplat in a patra zi.

Nici mie nu-mi plac scrisorile forwardate, dar te rog sa nu intrerupi lantul. Ti-ai pus dorinta? Daca nu doresti nimic, nu se-ntimpla nimic.

"Sa fie azi pace inlauntru tau. Ai incredere ca esti acolo unde este locul tau, unde e nevoie de tine. Nu uita de posibilitatile infinite care se nasc din credinta in tine si in ceilalti. Foloseste darurile pe care le primesti, care iti sunt date…

de la Animed

Dl. Morostesti, administratorul adapostului GCA din Arad, m-a sunat sa ma intrebe daca e adevarat ca eu am spus diverse despre activitatea hingherilor si m-a amenintat ca ma va da in judecata pentru ca i-am stricat imaginea.
Intampin cu bucurie initiativa dansului de a pune cartile pe fata in justitie. Ii rog pe toti aceia care de-a lungul anilor ne-au relatat ilegalitatile si atrocitatile hingherilor din Arad sa ne contacteze pentru a servi ca martori in proces de partea Animed Arad. Pentru a demonstra ca nu arunc eu cu vorbe goale si nefondate.Va multumesc.Claudiu. www.animed.roClaudiu Iosim

Environmental Engineer

Veterinary Student

Founder & Managing DirectorANIMED ARAD - the first and only animal welfare charity in Arad, Romania that runs a rescue and a neutering program for stray & feral cats and for stray dogs. Please donate today to support our charitable work on behalf of the abandoned, ill, injured and ignored animals.www.animed.ro

aradanimals@yahoo.com

Phon…