luni, 14 martie 2011

pilda primita prin mail

Aceasta mica si pilduitoare istorioara, emana un mesaj plin de invataturi, care, ca si proverbul: "cine are ochi sa vada, si cine are urechi, sa auda !", ar trebui sa ne puna cu adevarat pe ganduri... oare noi, in care dintre cele doua categorii de oameni ne incadram ?
Un om pios statea de vorba cu Dumnezeu si i-a spus :- "Doamne as vrea sa stiu cum e Raiul si cum e Iadul".

Dumnezeu l-a condus pe om catre doua usi. A deschis una dintre usi, iar omul a privit inauntru. In mijlocul incaperii se afla o mare masa rotunda. Pe masa se afla un vas mare cu tocana, care mirosea foarte bine si care l-a facut pe om sa ii lase gura apa.

Oamenii care stateau la masa erau slabi si bolnaviciosi. Pareau a fi infometati.. Tineau linguri cu manere foarte lungi, care le erau legate de brate si astfel puteau ajunge la vas pentru a le umple cu tocana; dar din cauza manerelor mai lungi decat propriile maini, nu puteau duce la gura lingurile pline..

Omul pios s-a infiorat la vederea suferintei lor. Atunci Dumnezeu a spus :- "Acum ai vazut Iadul".

Au mers apoi catre cealalata camera si au deschis usa.. Arata la fel ca si prima. Se gasea acolo o masa mare si rotunda, cu un vas mare de tocana care iti lasa gura apa. Oamenii de la masa erau echipati cu acelasi gen de linguri, dar acestia pareau bine hraniti si durdulii, radeau si vorbeau intre ei. Omul pios a spus :- "Nu inteleg ?"

- "Este foarte simplu", a spus Dumnezeu. "Este nevoie insa de abilitate. Acesti oameni sanatosi au invatat sa se hraneasca unul pe celalalt, in timp ce ceilalti se gandeau doar la ei insisi".

Cand Iisus a murit pe cruce, el se gandea la tine. Se estimeaza ca 93% din oameni nu vor trimite mai departe acest mail. Daca esti unul din cei 7% trimite acest mail cu titlul "7%"

Si tine minte ca eu mereu voi imparti lingura cu mancare cu tine.

primit prin mail

Daca poti incepe ziua fara cafea,
Daca te poti urni fara medicamente,Daca totdeauna poti fi vesel , facand abstractie de durerile tale,Daca te poti abtine sa nu plictisesti altii cu problemele tale,Daca zilniz poti manca aceleasi mancaruri si poti fi recunoscator pentru ele,Daca poti intelege , ca cei dragi tie sint cateodata foarte ocupati si n-au timp de tine,Daca poti accepta critica si invinuirea fara suparare si ranchiuna,Daca poti tolera ignoranta unui prieten si nu-l corectezi in permanenta,Daca poti sa te porti la fel cu un prieten bogat ca si cu unul sarac,Daca poti suporta tensiunea fara ajutor farmaceutic,Daca poti sa te relaxezi fara alcool,Daca poti dormi fara somnifere,


...atunci probabil esti cainele familiei !!

https://youtu.be/i0R1EZE9PPU

ROBI

ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini