joi, 17 martie 2011

impresionant

http://www.descopera.ro/dnews/8068454-insula-pisicilor-a-supravietuit-cutremurului
http://www.descopera.ro/dnews/6131003-incredibila-poveste-a-unei-pisici-eroine-foto
http://news.yahoo.com/s/yblog_thelookout/dog-in-japan-stays-by-the-side-of-its-ailing-friend-in-the-rubble

recomandare

http://www.flixxy.com/speak-english.htm

pe mail referitor la cutremure

PREVIZIUNI CUTREMURE - MESAJE channel - Meditatii comune - FILM spiritual (super .. subtitrare RO)


Rusii avertizeaza ca – in perioada urmatoare - un mega cutremur va zgudui America

http://www.lovendal.net/wp52/rusii-avertizeaza-ca-un-mega-cutremur-va-zgudui-america-in-perioada-imediat-urmatoare/

http://www.damaideparte.ro/index.php/mesaj-de-la-mama-pamant/4422/

Romania nu va fi lovita de un dezastru

PREVIZIUNI. Dupa catastrofa din Japonia, astrologii, clarvazatorii si oamenii de stiinta ne linistesc

Apocalipsa care a lovit vineri Ţara Soarelui Răsare pare a fi departe de final. Întreaga planetă este îngrozită de dimensiunile dezastrului, statele lumii sar în ajutorul japonezilor, iar astrologii, clarvăzătorii şi oamenii de ştiinţă îşi dau cu părerea încercând să dezlege misterul ce a declanşat acest fenomen devastator. Prin vocea lor, „ring” vă dezvăluie dacă, cum şi cât va fi afectată şi România.Anul 2011 este preludiul apocalipsei planetare care va avea loc în 2012, susţine clarvăzătorul Ioan Istrate.

„Eu am spus de pe 24 ianuarie că în Japonia vor avea loc fenomene deosebite. Următorul dezastru va avea loc în China şi apoi în Turcia. Acolo vor fi atât fenomene naturale, cât şi sociale şi politice. Şi în România vor fi fenomene naturale şi probleme economice. Noi vom fi afectaţi şi dacă va mai exploda un alt reactor în Japonia”, a mai afirmat clarvăzătorul.„Încă nu ne-a sosit ceasul!”

Parapsihologul Maria Buricescu ne-a explicat că ţara noastră este protejată de spiritele viitorilor urmaşi şi de îngeri în faţa unor posibile dezastre. „Nu va avea loc un cutremur violent în România. Se vor produce, mai târziu, unele mai mici. Evenimentele care s-au petrecut în Japonia sunt cauzate de descărcările de energie negativă. România este o ţară mică, nu poate avea un cutremur de o asemenea magnitudine. Suntem protejaţi, încă nu ne-a sosit ceasul! Sunt entităţi care ne păzesc, spirite ale viitorilor urmaşi şi îngeri, dar şi animalele şi plantele creează o protecţie energetică şi spirituală”, ne-a declarat aceasta.

Carmen Harra: Să facem rezerve de apă şi hrană

„Cutremurul din Japonia afectează şi California, şi Europa, inclusiv România. Este o reacţie în lanţ. Pe 19 martie, Luna va fi atât de aproape de Pământ, ar putea deregla sateliţii din toată lumea şi va genera haos mondial. În România, cutremurul nu va mai face atâtea victime ca în 1977, dar vor fi afectate clădirile vechi, şubrezite. Lucrurile se agravează în toată lumea. Îi sfătuiesc pe toţi să aibă rezerve de apă şi alimente care să le permită supravieţuirea pentru cât mai multe zile”.Japonezii au ştiut cu 11 zile înainte?

„O sursă de la Pacific Survey din Hawaii mi-a spus că autorităţile japoneze au fost alertate încă de acum 11 zile că urmează un posibil tsunami. Ca de obicei, aceste avertismente, şapte doar anul trecut, au fost parţial ignorate, doar flota naţională fiind scoasă în larg, unde tsunami nu se simte decât ca o undă. Guvernul nu a anunţat populaţia pentru a nu crea panică.

Niponii au intervenit în geologia unei plăci extrem de sensibile şi au creat în zonă insule artificiale, foraje petroliere şi de altă natură şi au scos apă de la mare adâncime. Este posibil ca o problemă la centrala nucleară japoneză să fi provocat cataclismul.România e total nepregătită de un asemenea cataclism. Nu sunt configuraţii astrologice care să favorizeze în acest an un cutremur în România de peste 7 grade pe scara Richter”, a explicat Radu Ştefănescu, astrolog şi orientolog.Vibraţia lui 2011, decisivă

„Fenomenul din Japonia se regăseşte în vibraţia anului 2011. Cei doi de unu din coada anului semnifică doi stâlpi de încercare. Eu am explicat încă de la sfârşitul anului trecut că 2011 aduce în primul rând stări beligerante în Orientul Mijlociu şi zone susceptibile de calamităţi naturale la extreme, pe Coasta de Răsărit. În toată prima jumătate a anului vor fi încercări, pentru că 2011 este un an universal 4, dacă aduni cifrele care compun 2011, iar anii cu soţ sunt mai puţin benefici pentru toţi, inclusiv pentru români. În a doua jumătate a anului se restabileşte situaţia. Acum suntem pe extreme, nu există cale de mijloc. Şi la noi sunt influenţe în sfera politicului. Anul ăsta nu se lucrează la vedere, sunt numai dedesubturi”, ne-a spus numerologul Mihai Voropchievici.Uite Luna, nu e Luna!

O teorie foarte vehiculată spune că Luna influenţează activitatea seismică de pe Terra, dar părerile cercetătorilor sunt împărţite. Potrivit lui Geoff Chester, astronom la U.S. Naval Observatory în Washington D.C., satelitul natural al Pământului acţionează asupra scoarţei terestre, nu doar a apei. “Mişcările scoarţei sunt de doar câţiva centimetri, aşa că sunt insesizabile pentru om. În teorie, acest lucru ar putea duce la cutremure”, susţine astronomul american. La o concluzie asemănătoare a ajuns şi o echipă de cercetători de la Paris după ce a studiat aproximativ jumătate de milion de cutremure produse în ultimii 40 de ani. Totuşi, astronomul român Adrian Şonka infirmă teoria pe blogul său: „Chiar dacă unii astrologi s-au grăbit la TV să pună cutremurul din Japonia în cârca Lunii, nu trebuie să o facem şi noi, oamenii raţionali. În ziua cutremurului, Luna se afla la o distanţă mai mare decât media de Terra. Parcă era vorba că „super-Luna” de pe 19 martie va fi cea cu dezastrele… „Frumuseţea” este că în domeniile care nu au reguli, cum este pseudoştiinţa sau astrologia, poţi să te joci cu faptele aşa cum vrei tu până când îţi iese cum ai nevoie”.

Astrologul Mariana Cojocaru consideră: ”Luna influenţează emoţiile individului şi putem avea un val de accidente şi crime. Atunci este punctul maxim, însă şi trei săptămâni după, lucrurile pot fi scăpate de sub control”.

Americanii sunt de vină?

În rândul amatorilor de teorii conspirative, cutremurele au ca explicaţie High Frequency Active Auroral Research Program (HAARP) şi detonările nucleare. Construit pentru a studia fenomenele din ionosferă, este de fapt o armă potrivit amatorilor de teorii conspirative. Conform acestora, dispozitivul perturbă undele magnetice din ionosferă care, la rândul lor, controlează mişcarea plăcilor tectonice. Astfel, susţin aceştia, guvernul american poate crea un cutremur oriunde şi oricând în lume. Conform celei de-a doua teorii, seismele pot fi create prin detonarea unor bombe nucleare la marginea plăcilor tectonice.Lipsa apei a generat explozia de la Fukushima

”Reactoarele japonezilor au sensori care detectează cutremurele, care, la o magnitudine setată din start, opresc reactorul. Practic, îi reduc puterea la circa 5%. Însă acel 5% din putere, din căldura produsă, trebuie evacuat, altfel se încălzeşte miezul reactorului şi topeşte atât combustibilul, cât şi structura de susţinere. Miezul reactorului topeşte tot ce îi stă în cale şi intră în pământ. În Japonia, din cauza cutremurului şi, în unele zone, a valului seismic aferent, a fost incapacitată alimentarea cu apă şi a apărut supraîncălzirea. Apa s-a disociat, s-a acumulat hidrogen şi a explodat în contact cu oxigenul din aer. În continuare, la Fukushima se injectează apă de mare în miezul unui reactor în speranţa menţinerii unor temperaturi în afara zonei de avarie”, ne-a declarat Mihai Octavian Dima, cercetător ştiinţific gradul I la Institututul de Fizică şi Inginerie Nucleară ”Horia Hulubei”.La Cernavodă, probabil cel mai bun reactor din lume

România are, la Centrala Nucleară de la Cernavodă, probabil cel mai bun reactor din lume, explică Octavian Dima. „Este un reactor economic, cu mentenanţă mică, nu necesită facilităţi de îmbogăţire a uraniului. Mai mult, când i se reduce puterea la 5%, reactorul poate fi răcit chiar de moderatorul din el - apa grea - ceea ce înseamnă că nu putem avea problemele japonezilor. În plus, sistemul CANDU de la Cernavodă are mai multe sisteme de urgenţă şi auxiliare urgenţelor şi o anvelopă de protecţie a reactorului”, susţine fizicianul Octavian Dima.Stare de urgenţă la o a doua centrală nucleară

Autorităţile nipone au decretat starea de urgenţă şi la Onagawa, a doua centrală nucleară afectată de cutremurul de vineri, ca urmare a înregistrării unui nivel ridicat de radioactivitate. Mai mult, există şi riscul unei explozii la reactorul 3 al Centralei de la Fukushima.

În plus, Shinmoedake, un vulcan situat în sud-vestul Japoniei, a proiectat, ieri, fragmente de rocă şi cenuşă până la altitudinea de 4.000 de metri, la două săptămâni după o erupţie similară.Presa niponă critică guvernul

Premierul japonez, Naoto Kan, este criticat dur de presa de la Tokyo, care consideră inadecvată reacţia guvernului după explozia de sâmbătă de la centrala nucleară Fukushima. Explozia a provocat prăbuşirea clădirii care adăpostea reactorul 1 al centralei, însă autorităţile au anunţat că învelişul acestuia nu a fost avariat. În zona centralei au avut loc scurgeri radioactive, dar guvernul a afirmat că nu există riscul de producere a unei explozii nucleare. Premierul nipon a declarat că, în acest moment, ţara sa se confruntă cu cea mai gravă criză după al Doilea Război Mondial.49 de ţări, inclusiv România, s-au alăturat operaţiunilor de salvare din Japonia.

10 sfaturi de supravieţuire în caz de cutremur

1.Aşază-te în poziţie de fetus lângă canapea sau un obiect masiv care nu să nu se comprime foarte mult.

2.Evită să te aşezi sub tocul uşii pentru că rişti să fii strivit de tavan.

3.Nu fugi pe scări pentru că acestea se mişcă separat de corpul clădirii.

4.Dacă eşti în casă, aşază-te lângă un perete exterior al clădirii.

5.Dacă eşti în maşină, ieşi cât mai repede din ea, dar nu te îndepărta de aceasta

6.La birou, aşază-te lângă grămezile de hârtie pentru că se compactează puţin şi poţi supravieţui în jurul lor.

7.Dacă eşti pe stradă, asigură-te că te afli într-o zonă unde nu există obiecte care să te rănească.

8.Nu te mişca din locul în care te-ai poziţionat câteva minute după ce cutremurul s-a terminat. Există posibilitatea să urmeze replici.

9.Nu folosi liftul! Dacă eşti deja în el şi începe un cutremur, apasă butonul de oprire şi apoi butonul celui mai apropiat etaj. Ieşi din lift cât mai repede cu putinţă.

10.Dacă eşti într-un centru comercial, intră în cel mai apropiat magazin.Mesajul Mamei Pamant:

http://www.damaideparte.ro/index.php/mesaj-de-la-mama-pamant/4422/

De vorba cu David (Inuaki)Posted on 13 martie 2011 by Redactor

Aryana: Ce s-a intamplat pe 1 martie, deoarece ai zis ca deja oamenii au ales?

David: Atata a fost timpul. Oamenii au ales calea.

A: Si este una pozitiva?

D: Toate caile sunt pozitive, deoarece duc catre ceva bun. Omenirea se va trezi si isi va revizui atitudinea.

A: Dar or sa fie distrugeri, cataclisme?

D: Sunt distrugeri, cataclisme, dar Pamantul se curata si asta este un lucru bun.

A: Romania cum va fi?

D: Frumoasa, ca si oamenii din ea.

A: Sunt romanii oameni frumosi?

D: Da.

A: Eu nu vad asta! Eu vad ca oamenii sunt din ce in ce mai rai si mai distrugatori.

D: Cei ce sunt asa vor pleca, dar romanii sunt buni.

A: Ce putem face pentru a ajuta Terra?

D: Acum nu putem face nimic, caci am facut pana acum. De acum inainte luam ceea ce trebuie.

A: Ai spus ca trebuie sa ne conectam la vibratia Terrei. Cum putem face acest lucru?

D: Intelegand natura si Pamantul.

A: Dar concret, cum?

D: Vezi tu, Pamantul este viu si constient. El stie ce gandesti tu, eu, sau oricare alta fiinta. Noi suntem inconjurati de energie si tot ceea ce simtim, gandim sau facem se transmite. Totul este forma-gand-energie. Adica ceea ce dai se duce si vine inapoi. Mai ales acum! noi materializam ceea ce dorim. Daca tie ti-e frica, vei primi din ce in ce mai multa frica, daca tu dai liniste, linistea te va invalui.

A: Dar concret, ce trebuie sa facem?

D: Sa fii pozitiva, sa ai incredere, sa fi optimista.

A: Si asta imi va umple frigiderul?

D: Daca asta iti doresti, asa se va imtampla.

A: Adica, daca eu vreau bani de facturi si mancare, voi primi aceste lucruri?

D: Da, caci tu iti faci programarea si energia va deveni manifesta. Adica daca tu ai incredere, incredere vei primi. Dar trebuie sa fi un om corect, caci matricea nu poate fi pacalita.

A: Poti fi un pic mai exact?

D: Vreau sa spun ca trebuie sa fii corecta in ceea ce faci. Nu poti face rau si sa ceri bine. Nu poti minti si sa vrei corectitudine, nu poti fura si sa vrei ca Matricea sa iti dea belsug. Totul este legat. Ce faci, ce spui si ce gandesti trebuie sa fie corect. Asa se poate face.

A: Ai vazut cutremurul din Japonia, ce parere ai?

D: Da. Trebuia sa fie si vor mai fi. Pamantul se scutura.

A: Si la noi?

D: La noi vor fi alte lucruri.

A: Adica ce?

D: De ce vrei sa stii numai raul si nu binele?

A: Ca sa pot lua masuri!

D: Pai tu ai luat masuri!

A: Si stau bine sau trebuie sa ma mut?

D: Daca trebuia sa te muti, te mutai…deci eu zic ca stai foarte bine.

A: Dar multi zic ca trebuie sa ne mutam la munte.

D: Poate cei ce zic trebuie sa se mute la munte! Fiecare sta unde trebuie sa stea si unde este bine pentru el. Si in afara de asta… eu nu stau la munte si nici nu trebuie!

A: Trebuie sa mai scoatem inca o carte cu Inuaki?

D: Da, dar nu acum.

A: Unii cercetatori spun ca vor fi valuri uriase care vor matura tarmurile si vor distruge tot. Tu ce parere ai?

D: Vor fi, dar nu ajung aici.

A: Si soarele, ne va afecta?

D: Da. Rau de tot. O sa fie din ce in ce mai rau. Oamenii vor innebunii. Atunci va trebui sa stii sa te aperi.

A: Cum?

D: Aghton imi spune ca tie ti-a venit ideea.

A: Cusca Faraday?

D: Aghton zice ca da. Ce e aia?

A: O cusca din metal care creeaza un camp, prin care nu poate intra nimic. Dar cat va trebui sa stam in ea?

D: De trei ori cate 2 zile.

A: Bine si dupa aia…asta inseamna ca nu o sa mai fie curent, utilitati, etc.

D: Da. Si ce?

A: Pai si cei ce stau la bloc, ce fac?

D: Eu nu stiu. Fiecare sta unde vrea sa stea.

A: Nu. Nu sunt de acord. Oamenii nu stiu ce sa faca de aia sunt debusolati.

D: Ba stiu, dar nu tin cont. Sa faca ce simt si ce vor. De altfel tu crezi ca totul este intamplator? Totul este stabilit. Va fi ce trebuie sa fie si oamenii o vor lua iarasi de la inceput.

A: Adica de la cal si caruta?

D: Nu chiar. De la un alt inceput. Vezi tu, eu stiu ce va fi, dar nu e bine sa spun. Aghton zice ca nu e treaba mea. Oricum nu va fi usor si nici placut, in viziunea oamenilor. Iti spun doar tie, ca cei ce ne conduc au reusit sa ajunga aproape de planul lor si asta ajutati de oameni. De acum inainte numai Creatorul ne poate ajuta. Ceea ce va veni este spre ajutor si nu spre distrugere. Daca nu se intampla nimic atunci va fi rau pentru oameni. Asa ca mai bine sa fie distrugeri, dar sa iesim din vibratia lor. Mai mult nu pot sa iti zic, ca Aghton zice ca nu o sa pastrezi pentru tine.

Noi nu trebuie sa aducem frica ci speranta. Oamenii stiu si ei ce va fi, dar tin cont doar cei ce trebuie si au un rol. Daca tot stai sa intrebi si nu faci nimic, atunci degeaba pierzi timpul.

A: O sa fie foamete la nivel global, adica oamenii nu vor mai avea mancare?

D: Eu vad mai mult lipsa de bani. Mancare va fi, dar scumpa. Daca vezi lucrurile asa, se poate spune ca oamenii vor fi infometati. Mai rau este ca se vor certa intre ei.

A: Adica va fi razboi?

D: Mai mult nemultumiri si cearta, la inceput, apoi poate razboi, dar asta depinde de oameni.

A: Si noi ce masuri trebuie sa luam?

D: Sa stii sa iti cultivi ceva. Asta e important. Si eu am rugat-o pe mama sa ma lase sa imi pun eu in gradina cateva rasaduri ale mele, de care sa ma ocup, ca sa invat.

A: Atunci cand vor fi radiatii, e bine sa stam in pesteri?

D: Nu stiu. Aghton zice ca e tot aia, ca radiatia ajunge de la soare pana in mijlocul Terrei. Dar va conta mult si vibratia ta personala.

A: Si cum ne putem ridica vibratia?

D: Fiind buni si pozitivi.

A: Dar e greu sa fi pozitiv in aceste timpuri.

D: E greu si sa conduci un camion si cu toate astea sunt oameni care o fac.

A: Ce imi mai poti spune?

D: Ca puteam merge pe un alt drum, poate mai fara pierderi, dar ca indiferent ce cale alegem, tot acolo ajungem. Dupa ce trec toate o sa fie bine, chiar foarte bine. Oamenii vor fi altfel, caci vor sti unde au gresit. Si lumea va fi plina de bunatate. Nu e greu! Mai e un pic. Sa stii ca exista un drum mult mai rau, dar din fericire nu suntem pe acela. Intr-un fel mare parte din oameni s-au salvat.

A: Si cu toate astea vom avea 2-3 ani de greutati?

D: Da.

A: Care incep cand?

D: Care au inceput acum, in martie.

A: Adica in 2014 va fi ok?

D: Cam asa.

A: Si sigur nu avem cutremur mare in Romania?

D: Eu nu pot spune asta.

Deci sa manifestam constiinta unitatii:

O singura inima a IUBIRII!

Manifestam constiinta unitatiiEchipa ROLeader invita pe toti cei interesati la un program de respiratie comuna, dintr-o stare de conectare la constiinta universala, care sa ne permita ca la momentul extraordinar de Echinoctiu de primavara sa unim zeci de mii de romani in “cuget si simtiri” dupa urmatorul program:13 martie interval orar 21:30 – 21:40 intentia comuna - armonia

15 martie interval orar 21:30 – 21:40 intentia comuna - compasiunea

17 martie interval orar 21:30 – 21:40 intentia comuna - abundenta

19 martie interval orar 21:30 – 21:40 intentia comuna - sanatatea

21 martie (Echinoctiu de primavara) interval orar 21:30 – 21:40 intentia comuna - Iubirea neconditionataSugestie primita de la Lenuta Onofras:

Inainte de a incepe meditatia : repetati de cateva ori(3/7 ori .. sau de cate ori vrea fiecare) :

INVOC LUMINA CRISTULUI LAUNTRIC,

SUNT UN CANAL CURAT SI PERFECT DE LUMINA,

LUMINA IMI ESTE CALAUZA!Fie ca, din punctul de lumina din gandirea lui Dumnezeu,

Lumina sa se reverse in mintile oamenilor

Lumina sa coboare pe pamant.

Fie ca, din punctul de Iubire din inima lui Dumnezeu,

Iubirea sa se reverse in inimile oamenilor

Si sa poata Christos reveni pe pamant.

Fie ca, din centrul unde Voia lui Dumnezeu este cunoscuta,

Telul divin sa calauzeasca slaba vointa a oamenilor.

Tel pe care Dascalii il cunosc si-l slujesc.

Fie ca, din centrul pe care-l numim neamul omenesc,

Planul de Iubire si Lumina sa se infaptuiasca.

Si sa zavorasca usa de la salasul raului.

Fie ca Lumina, Iubirea si Puterea,

Sa restabileasca Planul divin pe pamant.Si in final : FILM

Nosso Lar(Casa noastra) un film spiritual – subtitrare RO - dupa o carte primita prin chanelling - despre lumile spirituale de dupa decorporalizare.Linkul de transfer e acesta:http://dl.transfer.ro/transfer_ro-13mar-ddda325ff3d6061.zip

profil personaje basme romanesti

După ce v-am arătat adevărata faţă a personajelor aşa-zis pozitive din desenele animate, vom demonta astăzi încă un mit, şi anume că Făt-Frumos este personajul pozitiv din basmele româneşti, iar Zmeul un ticălos fără pereche. În fapt, aşa cum vom vedea imediat, lucrurile stau exact pe dos.
Pentru asta, să facem mai întâi un mic profil psihologic al celor mai importante personaje din basmele româneşti.Împăratul

E un moş senil şi complet incompetent. Singurul merit că a ajuns împărat e că a fost primul născut. Nu e în stare să aibă grijă de fii-sa, prin urmare mă întreb cum mama dracului ar putea avea grijă de ditai împărăţia. Nevastă-sa lipseşte din peisaj, e subînţeles moartă şi l-a lăsat cu trei fete care sigur nu-s ale lui, fiindcă moşul are vreo 70 de ani şi aia mică în jur de şaişpe. Deşi e înconjurat de viziri, dregători, sfătuitori, când e să ia vreo decizie îţi vine să-l iei la palme: primul individ care-i aduce fata înapoi o primeşte de nevastă şi mai ia şi jumătate de împărăţie. Strămoşul său care a întemeiat dinastia se răsuceşte în mormânt.Fata cea mare şi fata cea mijlocie

Sunt nişte strâmbăciuni nasoale, plate şi complexate, care-şi urăsc sora mai mică pentru că e mignonă, are fund, ţâţe, e în centrul atenţiei şi e aia răpita, ba se mai şi mărită înaintea lor. Sunt atât de jenante că nici un zmeu nu le vrea.Fata cea mică

E aia răsfăţata, bunăciunea învăţată să i se facă toate poftele. Mai e şi curvă de mică. Nici nu vreau să vorbesc mai mult despre ea, că mă enervez.Făt-Frumos (Fefe)

De obicei, e unu’ căruia nu i-a plăcut cartea: ori prinţ, ori vreun coate-goale. Frumuşel şi efeminat, metrosexual nativ. Ar fi stat să frece menta în continuare şi să se ia la trântă prin iarbă cu oile, cu fraţii lui sau cu flăcăii satului, da’ vrea să dea lovitura. Şi, când boul de împărat dă sfoară-n ţară cu fiică-sa şi tronul premiu, normal că se prezintă primul. Habar n-are cum arată fata împăratului, dar nici nu-l interesează prea mult, de fapt vrea împărăţia. Şi oricum ştie de la tovarăşi că de obicei e răpită bucata familiei, nu cârjele ălelante două.Calul

E singurul personaj pozitiv din toată povestea care merită apreciere. Înainte de episodul cu jăratec zace slab, bubos şi răpciugos în grajd, ceea ce arată încă o dată că împăratul e un idiot – nu aşa te porţi cu o asemenea comoară. Calul e cel care îi face strategia lui Făt-Frumos, în vorbe puţine şi concise. Nu zice prea multe pentru că probabil îi e jenă să intre-n vorbă cu un oportunist analfabet. În sufletul lui, îşi doreşte să fie în echipa Zmeului.Mama Zmeilor

Este exact opusul împăratul. În primul rând, la ea e sigur că e mama zmeilor. Apoi, a făcut trei băieţi care e fiecare la casa lui, nu două plângăcioase şi-o curvă care stau pe capul lui, ca împăratul. Şi ia hotărâri bune şi de una singură, n-are nevoie de o armată de viziri, dregători, sfătuitori, etc.Zmeul

E un tip hotărât, energic şi forţos. Probabil are un nas cât toate zilele, umblă neras, e păros şi are palmele tăbăcite. Asta ce ne spune? Că e un om care munceşte! A tras din greu ca să ajungă unde e – a ucis, a luptat, a umblat, a jefuit, s-a preocupat de cariera lui! Aşa merg lucrurile pe tărâmul celălalt, acolo nu-ţi dă nimeni un castel că te cheamă împăratul-nu-ştiu-cum. E sigur că Zmeul şi-a clădit palatul cu mâinile lui. Bine, o mai fi avut nişte muncitori pe care i-a mâncat după aia, dar sunt convins că a stat cu ei acolo, pe capul lor, să vadă cum pun ăia marmura în baie, să nu-l tragă-n piept şi să-l fure. Şi mi se pare normal să-i mănânce la sfârşit, ştim cu toţii cum sunt muncitorii.Mai ştim că are o moşie imensă, populată cu tot felul de jivine ticăloase. Chiar credeţi că e uşor de administrat aşa ceva, să-i ţii în frâu pe toţi ăia? Păi aia nu sunt proşti ca ţăranii împăratului, dacă nu stai cu pleoapa pe ei… Deci, Zmeul e un bun gospodar, un bun cunoscător de oameni, un excelent strateg militar şi un bun trezorerier.Dar Zmeul e un tip cinstit în sentimente şi cam fără noroc la femei. I-a venit vârsta însurătorii, a stat, a analizat, a cercetat, şi-a căutat nevastă. n-a găsit pe nimeni pe placul lui în propriul tărâm (ce s-alegi din jivinele alea?), deci s-a uitat la vecini. S-a îndrăgostit de fata aia mică a împăratului (ştie ce-i frumos, măcar fizic, şi nici nu încalcă eticheta, ţinteşte la acelaşi rang) şi a procedat în consecinţă, aşa cum cerea tradiţia: a luat-o la el. Aşa a făcut şi tac-su cu mă-sa, şi bunicul lui, şi străbunicul lui, la vremea lor. Aşa e normal: clar, fără ascunzişuri, umblat cu şoalda şi alte prosteli. Pui problema direct: “Fă, te iubesc, te vreau! Treci încoace.” Şi prostul chiar o iubeşte: n-o forţează, n-o siluieşte, e romantic, are o grădină cu trandafiri, o-nconjoară de bogăţii, îi face toate poftele. N-am auzit nici o poveste în care Zmeul s-o ţină pe prinţesă legată în beci, goală-puşcă şi să vină s-o violeze când are el chef, după cum ar merita. Peste tot citesc numai de caftane, covoare, tiare, bucate alese, mătăsuri fine, rochii, giuvaere, o ţine-n puf. Omul e familist şi serios, nu-şi uită îndatoririle: se duce-n fiecare zi la muncă şi anunţă civilizat, cu buzduganul, când vine acasă. Şi toate astea pentru ea, ca să n-o sufoce cu atenţie, să-i lase spaţiu, să fie liberă, să aibă matracuca timp să-şi facă unghiile, să nu facă istericale că, vezi doamne, a intrat peste ea în cameră şi-a văzut-o cu masca de castraveţi pe faţă.Carevasăzică, aia trăieşte în puf, îi face prostul toate poftele, şi, în semn de mulţumire, ce face? Se amorezează de Făt-Frumos că are părul mai îngrijit şi tenul mai puţin acneic (vezi, n-ai vrut să te culci cu Zmeul) şi se hotărăşte să fugă cu el. Da’ mai întâi încep să se hârjonească în pat, în patul pe care Zmeul cu mâna lui îl cioplise, din nişte buşteni tăiaţi tot de el din pădure, şi-l cărase-n cârcă până la ultimul etaj al castelului, să aibă japiţa peisaj când se trezeşte dimineaţa sub baldachin. Şi proştii ăia doi stau până îi prinde Zmeul, căruia – în sfârşit! – i se aprind beculeţele.Mai departe. Zmeul luptă corect, Făt-Frumos trişează: bea apă vie de la un corb pe care-l mituieşte, dă cu peria, gresia, năframa; în fine, face tot ce poate să lupte cât mai puţin şi să-i bage pe alţii la înaintare.Din toate astea, eu pricep că morala basmului românesc e următoarea:

- dacă eşti un şmecher metrosexual şi ştii să profiţi de pe urma tonţilor incompetenţi ajunşi în poziţii de conducere, te aranjezi pe viaţă.

- dacă eşti o fiţoasă analfabetă şi de bani-gata, ai toate şansele să umble toţi după fundul tău şi după averea lu’ tac-tu.

- dacă eşti un tip cinstit, muncitor şi care luptă după reguli, pici de papagal.Dacă basmul românesc ar fi avut măcar o urmă de dreptate, Zmeul i-ar fi rupt gâtul lui Fefe cu două degete, ar fi luat-o pe proasta aia, i-ar fi dat o bătaie soră cu moartea şi ar fi trimis-o rachetă înapoi la tac-su acasă. Apoi şi-ar fi strâns armata, ar fi năvălit pe tărâmul împăratului şi i-ar fi făcut prăpăd, ar fi violat, jefuit şi ucis tot ce i-ar fi stat în cale, ar fi unit cele două tărâmuri şi şi-ar fi făcut harem bdsm din toate gagicile alea proaste ca noaptea. Pentru că fiecare merită să-şi trăiască propriul basm.

ORB PLOPZZ ALBASTRU DESCHIS, PRODUS NOU

ORB PLOPZZ ALBASTRU DESCHIS, PRODUS NOU

ROBI

ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini