Postări

Se afișează postări din mai 31, 2011

ziua de nastere

Secretul zilei de nastere
Fiecare cifra are o semnificatie aparte si o vibratie proprie, care ne influenteaza in mod subtil personalitatea si viata.1. Liderii

Personalitate: Fire puternica si independenta. Spirit de initiativa si organizare, calitati de lider. Gandire rapida si foarte inventiva. Majoritatea celor nascuti pe 1 sunt ambitiosi, competitivi, apti sa-si croiasca un drum in viata si dornici sa atinga succesul. Nu le place sa li se dicteze ce trebuie sa faca si au oroare de rutina. Curajosi, loiali si usor idealisti, au nevoie de un scop, o provocare, un tel. Detin darul minunat de a-i motiva pe ceilalti.

Defecte: Graba, incapatanare, gust pentru risc, agresivitate, individualism si tendinta de forta nota cand lucrurile nu evolueaza in directia sau in ritmul dorit.

Dragoste: Pasionati si inclinati catre extreme.. Se aprind rapid, sunt predispusi la iubiri fulgeratoare, le place sa cucereasca. Au magnetism si o sexualitate plina de forta.2. Cooperantii

Personalitate:…

FELININGRAD

Frumosul nostru oraş Feliningrad a devenit aproape de nelocuit. Nu există felină cumsecade care să nu se gândească serios la emigrare. Lapte proaspăt nu s-a mai văzut în Feliningrad de zile bune. Cei care au în grijă curăţarea zilnică a litierelor au dat bir cu fugiţii, punându-i în situaţii extrem de neplăcute pe cetăţenii onorabili ai oraşului. Pentru că băncile de hrană pisicească nu mai pot ţine piept hoţilor, au ridicat constat în ultimele zile preţul alimentelor de bază: carnea de curcan, tonul proaspăt, pateul fin de gâscă. Mulţi explică această situaţie dezastruoasă prin plecarea Detectivului Pisicel.
Se va întoarce oare Pisicel*? Vor reuşi Her Mau şi banda lui de gangsteri -Chaton, Mister Mîtz şi Miţontakis – să pună mîna pe toată mîncarea de la Banca Pisicească de Credit ? Va deveni din nou Lăptăria Motănache un loc respectabil ?Celebrul jurnalist Pisică Popescu şi reporterul de gherilă Mîţă vă ţin la curent, în exclusivitate, cu toate noutăţile :

ÎN DIRECT DIN FELININGRADAPEL ADOPTII ANIMALUTE 1 IUNIE REAL ARAD

Adoptii la Galeria Real pe 01 iunie 2011, orele 10 - 19Tuesday, May 31, 2011 5:45 AM From: ing. dipl. Claudiu Iosim

Presedinte fondator al Animed Arad

student la medicina veterinara in anul V

--------------------------------------------------------------------------------ANIMED ARAD - fondata in 2001

sterilizari si adoptii pisici si caini comunitari

luni-vineri, 10:00-18:00

www.animed.ro

aradanimals@yahoo.com

0357.421.204

0766.581.545

Arad, Strada Blanduziei Nr.3 cod 310091, Romania