Postări

Se afișează postări din august 3, 2011

recomandari

zodiacul defectelor

Berbec (21.03-20.04)

Planeta dominantă: Marte, planeta încăpăţănării şi încăierărilor.

Animalul sacru: bărzăunul

Personalitate: Berbecul guvernează capul, drept pentru care Berbecii sunt experţi în a se arunca cu capul înainte, a face doar ce-i taie capul şi a da cu capul de pragul de sus. Sunt foarte siguri pe ei în tot ce fac, chiar şi când fac cele mai monumentale prostii. Plini de energie şi iniţiativă, sunt atât de grăbiţi şi de ocupaţi, încât nu au timp să gândească. Cu toate astea, în înţelepciunea lor nemărginită, ştiu întotdeauna ce e mai bine pentru ceilalţi. Nimeni n-are voie să-i contrazică, în timp ce ei îşi păstrează dreptul inalienabil de a contrazice pe toată lumea. Specialitatea lor este viteza, din care cauză au mereu fel de fel de vânătăi, arsuri sau tăieturi şi sunt clienţi fideli ai service-urilor şi asigurărilor auto. Cea mai mare afacere a vieţii lor este sexul, pe care-l practică numai din dragoste, chiar dacă dragostea respectivă nu durează decât o zi.

Meseri…

alte recomandari

limba noastra ....

Si putina aducere aminte despre ortografia limbii române.


Sa ... scrieti bine, ca de trait cine stie ?!Ca vorbitor nativ de limba română, înţeleg şi mă angajez să respect următoarele principii atunci când folosesc limba română:1. Voi scrie întotdeauna noştri şi voştri, cu un singur i.

2. Voi scrie întotdeauna creează, agreează, cu doi e.

3. Voi scrie întotdeauna Nu fi ! , cu un singur i.

4. Voi scrie fii, cu doi i, doar la imperativ afirmativ (Fii !) şi la conjunctiv prezent (tu să fii, tu să nu fii). În rest, pe fi îl voi scrie cu un singur i:nu fi!, vei fi, poţi fi, ai fi, ai fi fost, să fi fost.

5. Voi scrie întotdeauna o zi, Zi ! şi Nu zice !. Voi folosi doi i doar în Zi-i (lui/ei)! şi doar cu cratimă.

6. Pe -ţi îl voi separa de verb cu liniuţă doar dacă pot să-i adaug un tu … ţie / al tău: (Tu) trimite-ţi copiii (tăi) la şcoală! (Tu) pune-ţi semnătura (ta)!.

7. Verbele terminate la infinitiv în -i le voi scrie cu un singur -i şi la viitor şi la condiţional. Voi scrie î…

biblioteca virtuala

Un site exceptional,folositor tuturor.Pastrati-l si rasfoiti-l din cand in cand.O sa gasiti lucruri deosebite. 3 milioane de pagini de carte scanata romaneasca!!! Dacoromanica.ro, cea mai importanta biblioteca digitala romaneasca


In 2011, ca urmare a celui mai ambitios proiect de digitizare la nivel national, Biblioteca Metropolitana Bucuresti a lansat dacoromanica.ro, cea mai importanta biblioteca digitala romaneasca accesibila gratuit pe internet, oferind utilizatorilor trei milioane de pagini de carte scanate.In urma cu cativa ani, Biblioteca Metropolitana Bucuresti a demarat, sub conducerea Dlui Dr. Florin Rotaru, activ promotor al modernizarii bibliotecilor romanesti, un proiect ambitios de digitizare a patrimoniului cultural romanesc de carte veche si de creare a unei biblioteci virtuale deschise, accesibila tuturor utilizatorilor.Portalul DacoRomanica isi propune sa devina un veritabil centru virtual al pastrarii si dezvoltarii culturii romanesti, reprezantand un instrument vi…

puterea femeilor fiecarei zodii

FEMEIA DIN ZODIA BERBEC
Planeta guvernatoare: Marte, te inzestreaza cu pasiune si pofta de viata.Ce spune partenerul despre ea: ”Este impresionanta in tot ceea ce face, are curaj si deseori raman surprins de capacitatile ei”.Ce spune copilul despre mama din zodia Berbec: ”Intotdeauna ma motiveaza si ma incurajeaza sa lupt pentru ceea ce imi doresc”.Ce spune seful ei: ”Ambitioasa, este o femeie care ii poate intrece pana si pe barbatii cei mai competitivi. Curand am sa o promovez”.Sfatul astrelor: Fii spontana si naturala. Farmecul tau se afla in energia imensa cu care reusesti sa faci atmosfera din jurul tau sa vibreze, nu in machiaj sau in tinuta vestimentara. Lasa-te condusa de temperamentul tau si traieste viata la maxima intensitate.FEMEIA DIN ZODIA TAURPlaneta guvernatoare: Venus, indicand senzualitate si tandrete.Ce spune partenerul despre ea: ”Este deosebit de erotica, dar si incapatanata, pur si simplu nu pot sa o refuz cand isi pune in cap sa ma convinga de ceva”.Ce …

test

Ai aici 4 intrebari. E musai sa raspunzi la toate.


1. Cum pui o girafa in frigider?


Stai un moment si gandeste, inainte de a trece la intrebarea urmatoare.Raspunsul corect este: Deschide frigiderul, baga girafa inauntru si inchide usa .

Aceasta intrebare testeaza daca ai tendinta sa rezolvi lucruri simple intr-o maniera excesiv de complicata.2 Cum pui un elefant in frigider?


Ai zis, "deschid usa de la frigider si bag elefantul inauntru"?...

Gresit !Raspunsul corect este: Deschid frigiderul, scot girafa, bag elefantul inauntru si inchid usa .

Aceasta intrebare testeaza abilitatea de a gandi prin prisma repercusiunilor legate de activitatile tale anterioare.3... Leul, organizeaza o sedinta cu toate animalele. Toate animalele participa, cu exceptia unuia.

Care este acel animal, care nu participa ?Raspunsul corect : Elefantul. Elefantul este in frigider, ca doar tu l-ai bagat acolo.

Asta iti testeaza memoria... In fine, chiar daca n-ai raspuns corect la primele trei int…

umor

Imagine
...si pana la urma, astazi, ca maine va fi mai rau! Chiar daca "speranta moare ultima"....


Un cuplu trece prin fata unei cofetarii:
- Mmmmm ce bine miroase, spune ea.
..........
- Daca vrei mai trecem odata
 ! La maternitate, asistenta intra si ii spune proaspetei mamici:
- Tatal copilului e pe coridor cu un buchet de flori. Poate sa intre?
- Fereasca Dumnezeu! Sotul meu poate veni din clipa in clipa.         I: Cum iti faci sotia sa planga in timp ce faci dragoste?
       R: Ii dai telefon si-i spui!

luna august

dintotdeauna luna mea preferata, nu doar pentru ca este ziua mea, dar si pentru ca a fost mereu o luna de vacanta, respectiv concediu ....timp liber, aventuri, vizite, excursii, relaxare ...
http://www.digitalzoo.kappa.ro/       zoo live
http://www.nigloland.fr/    parcul aricilor de langa Paris

ASCU