miercuri, 3 august 2011

recomandari

http://www.garbo.ro/articol/Shopping/8674/Momiji-si-Hello-Kitty-trimit-mesaj



e-de-prietenie.html

http://www.realitatea.net/doi-ursuleti-orfani-gasiti-la-sinaia-vor-fi-dusi-l



a-un-centru-special-din-harghita_858564.html

zodiacul defectelor

Berbec (21.03-20.04)

Planeta dominantă: Marte, planeta încăpăţănării şi încăierărilor.

Animalul sacru: bărzăunul

Personalitate: Berbecul guvernează capul, drept pentru care Berbecii sunt experţi în a se arunca cu capul înainte, a face doar ce-i taie capul şi a da cu capul de pragul de sus. Sunt foarte siguri pe ei în tot ce fac, chiar şi când fac cele mai monumentale prostii. Plini de energie şi iniţiativă, sunt atât de grăbiţi şi de ocupaţi, încât nu au timp să gândească. Cu toate astea, în înţelepciunea lor nemărginită, ştiu întotdeauna ce e mai bine pentru ceilalţi. Nimeni n-are voie să-i contrazică, în timp ce ei îşi păstrează dreptul inalienabil de a contrazice pe toată lumea. Specialitatea lor este viteza, din care cauză au mereu fel de fel de vânătăi, arsuri sau tăieturi şi sunt clienţi fideli ai service-urilor şi asigurărilor auto. Cea mai mare afacere a vieţii lor este sexul, pe care-l practică numai din dragoste, chiar dacă dragostea respectivă nu durează decât o zi.

Meseria potrivită: director, pompier, instructor de sex, bungeejumper, spărgător de bănci.

Medicamentul norocos: energizantele

Taur (21.04-21.05)

Planeta dominantă: Venus, planeta trăndăviei şi a lascivitătii,

Animalul sacru: vaca indiană

Personalitate: Taurul e recunoscut pentru stabilitate şi perseverenţă, de fapt două modalităţi de exprimare a lipsei de imaginaţie. Universul lui se mărgineşte la ce poate să vadă, să guste sau să pipăie. Noţiunile complexe îl tulbură profund, iar îndărătnicia lui n-are semăn - dacă a apucat într-o direcţie, aşa o ţine. O schimbare de macaz ar implica un efort fizic şi intelectual prea mare pentru lenea lui. În ciuda obtuzităţii, dă însă dovadă de o aprigă viclenie atunci când îşi apără pielea sau vrea să obţină ceva. E maestru în a scoate castanele din foc cu mâna altuia. Dincolo de falnica-i robusteţe, Taurul ascunde o abominabilă laşitate.

Meseria potrivită: contabil, lăutar, coafeză, manechin, pom-star,degustător de maioneză. Pizza magică: Rusticana

Medicamentul norocos: întăritoarele (sexuale)

Gemeni (22.05-21.06)

Planeta dominantă: Mercur, planeta trăncănelii şi nevricalelor.

Animalul sacru: papagalul

Personalitate: Gemenii sunt isteţi şi foarte adaptabili, cu alte cuvinte nişte oportunişti lipsiţi de scrupule. Stăpânesc perfect arta comunicării şi pot să te mintă în faţă fără să clipească. Sunt drăgălăşenia întruchipată când vor să obţină ceva şi de-a dreptul sadici când au chef să se joace cu nervii altora. Sprinteni şi îndemânatici, dispar când ţi-e lumea mai dragă şi pot face nevăzute diverse obiecte care li se par interesante. Îşi scot din minţi şefii şi consorţii, dar nici unii nu-i dau afară, din cauză că se pricep să le spună bancuri. În dragoste, sunt deschişi tuturor posibilităţilor şi ar fi primii care ar subscrie la legalizarea poligamiei. Cu toate astea, în clipele romantice au tendinţa de a-şi exprima pasiunea uitându-se pe pereţi.

Meseria potrivită: agent de vânzări, scamator, chelner, escroc.

Medicamentul norocos: gargara.

Rac (22.06-22.07)

Planeta dominantă: Luna, astrul toanelor şi născocirilor.

Animalul sacru: lipitoarea

Personalitate: Racul este un profitor nesătul, al cărui unic scop în viaţă e să care în bârlog tot ce-i pică în mână. Este mai zgârcit şi mai apucător decât tot neamul hărciogilor la un loc. Se spune că ar fi diplomat, dar în realitate manipulează pe toată lumea ca să-şi rezolve interesele. Zâmbeşte graţios, înşiră verzi şi uscate şi joacă tot timpul teatru, fiind foarte popular printre cei gură-cască şi slabi de minte. Are mania de a coopta tot soiul de rataţi pe care îi psihanalizează sau îi îndoctrinează cu predici filozofice ori cuvântări patriotice. Îşi iubeşte casa, dar nu este lipit de ea. Ros de morbul vagabondajului, dispare periodic pentru diverse intervale de timp. Din nefericire, se întoarce mereu înapoi .... În dragoste este adeptul romantismului siropos şi leşinat. Asta, la început, căci mai devreme sau mai târziu va scoate la bătaie un nimicitor arsenal de tocare măruntă a nervilor: toane, nazuri, îmbufnări, bombăneli, bănuieli, accese masochiste şi şantaje sentimentale.

Meseria potrivită: politician sau afacerist interlop (la alegere), poet, cămătar, pitic de grădină.

Medicamentul norocos: alcoolul

Leu (23.07-22.08)

Planeta dominantă: Soarele, astrul egoismului şi îngâmfării.

Animalul sacru: pupăza

Personalitate: Leul este un lider înnăscut şi, ca toţi liderii, se înalţă strivindu-i pe cei cu mai mult bun-simţ decât el. Subordonaţii îi acordă respectul cuvenit, dar I-ar strânge de gât cu maximă plăcere. Ambiţie! ca nimeni altul. consideră că a atins poziţia cuvenită doar atunci cân nu mai are vreun loc alb pe cartea de vizită. Se iubeşte atât de mult pe sine încât îşi pupă oglinda de câte ori se crede singur. Este aşa de obsedat de onoruri că, dacă primeşte o cupă la campionatul de şotron, e în stare să umble cu ea atârnată la gât, să vadă lumea cât de grozav este. Atrage atenţia în orice adunare: fie este cel mai înzorzonat personaj, fie aruncă cu banii în toate părţile, fie poartă o armă. Pozează tot timpul, doarme pe stânga fiindcă profilul drept îl avantajează mai mult şi arată cu degetul mijlociu ca să-şi expună mai bine diamantul de multe carate. În dragoste, este la fel de înflăcărat ca un furnal şi la fel de discret o trompetă cu amplificator.

Meseria potrivită: împărat, şef de bloc, portar de hotel, dresor, hingher

Medicamentul norocos: toxina botulinică.

Fecioară (23.08-22.09)

Planeta dominantă: Mercur, planeta trăncănelii şi a isteriilor.

Animalul sacru: ciocănitoarea

Personalitate: Zodiacele critică spiritul critic al fecioarei, punând-o astfel într-o situaţie critică. Cum, pe deasupra, fecioara mai e şi metodica punctuală şi perfecţionistă, sfârşesc prin a-i scoate pe toţi din pepeni. Obsedată de igienă, detalii şi clasificări, este capabilă să caute bacteriile cu lupa, să frece duşumelele cu periuţa sau să pună rufele în maşina de spălat nu doar pe culori, ci şi in ordine crescătoare şi alfabetică. Miroase enervant de curat, ceea ce o leagă spiritual de cânii şi pisicile din cartier. Fecioara este o fană a listelor, tabelelor şi regulamentelor pe puncte , subpuncte, care, în loc să-i simplifice, îi încâlcesc teribil existenţa. Scurt, orice fecioară veritabilă este: 1. mereu ocupată cu o mie de nimicuri sau să-şi bage nasul unde nu-i fierbe oala. 2. tipicară; 3. ipohondră: 4.cicălitoare: 5. cărpănoasă: 6. maniacă: 7. absolut necesară (din păcate). În dragoste, are căldura unei frapiere şi fantezia unui birocrat.

Meseria potrivită: analist politic, CTC-ist, agent de dezinsecţie, sora medicală (sau frate).

Medicamentul norocos: toate, fără excepţie

Balantă (23.09-22.10)

Planeta dominantă: Venus, planeta trândăviei şi lascivităţii.

Animalul sacru: bibilica

Personalitate: Balanţa are certe înclinaţii intelectuale, utile în studiul aprofundat al programului tv, şi un înalt simţ artistic, reflectat în flerul cu care-şi asortează pantofii cu lenjeria. Plină de graţie şi eleganţă, umblă cu nasul pe sus, strâmbând suveran din el la orice încălcare a etichetei. Se zice că adoră confortul şi armonia, ceea ce în traducere liberă înseamnă că este leneşă şi n-are principii ferme. Despre Balanţă se mai spune că este o bună colaboratoare şi sfătuitoare: în orice problemă, expune câteva zeci de soluţii, ca apoi să-l lase pe celălalt să decidă. Cât despre vestitul ei echilibru, cel mai în măsură să comenteze ar fi psihiatrul care o tratează. În lipsa lui, se acceptă şi mărturiile apropiaţilor, adânc îngrijoraţi de viteza cu care-şi schimbă părerile şi de costurile mărite ale dulciurilor pe care le înghite atunci când e deprimată. Cel mai de seamă lucru din viaţa ei este dragostea, subiect bogat în detalii picante, prea indecente ca să poată fi relatate.

Meseria potrivită: agent matrimonial, arbitru, escortă, gigolo, tester de hamace, rentier.

Medicamentul norocos: gelul anticelulitic.

Scorpion (23.10-21.11)

Planeta dominantă: Pluto, planeta obsesiilor şi paranoiei.

Animalul sacru: vipera

Personalitate: Scorpionul are foarte mult magnetism personal: atrage cuiele ruginite, cutiile de conservă, dramele şi ghinioanele. Are emoţii intense, idei fixe şi puterea de a deochea. Este atât de încordat, încât dă impresia că suferă, iar încordarea lui face să se defecteze obiectele din jur. Chiar şi cei apropiaţi sunt profund afectaţi, de unde şi bafta pe care o are la moşteniri. Ştie ce vrea, dar caută să obţină totul pe căi ocolite. E genul care mai bine îşi otrăveşte duşmanul decât să-i dea un pumn în nas. Paranoic, vede peste tot pericole, intrigi şi conspiraţii. Asta nu-l împiedică să umble cu fitile şi să-i manipuleze pe ceilalţi. Îi consideră prieteni doar pe cei de care se poate folosi, iar prietenii n-au încredere în el, fiindcă ştiu că n-are mamă, tată sau scrupule, şi atacă subversiv, sub centură. În dragoste, este un obsedat sexual frustrat, gelos şi posesiv, care-şi scoate din minţi perechea cu bănuielile şi cu gusturile lui anormale.

Meseria potrivită: detectiv, medic legist, pândar, scafandru, vânător de fantome.

Medicamentul norocos: extractul de mătrăgună.

Săgetător (22.11-21.12)

Planeta dominantă: Jupiter, planeta exceselor şi a glumelor proaste.

Animalul sacru: grangurul

Personalitate: Săgetătorul este un inconştient optimist, a cărui specialitate este datul cu bâta în baltă: scoate perle după perle cu un aer de savant atotştiutor, face glume proaste şi râde fără rost. Este un snob care-şi poartă hainele cu etichetele pe-afară şi se laudă cu vedetele de teleshopping pe care le frecventează. Promite marea cu sarea, dar când trebuie să-şi ţină promisiunile este lovit de amnezie. Adoră maşinile, pe care le conduce cu plăcere şi cu mare viteză, în cei mai falnici pomi de pe marginea drumului. fiindcă se crede cel mai tare, se bagă în bucluc şi trece razant pe lângă dezastre. Scapă însă cu bine, căci beneficiază de clauza berzei chioare, care i-a fost acordată pentru a nu rămâne zodia cuI doar cu 11 zodii. Când se îndrăgosteşte, iubeşte cu foc, din toată inima.. Problema e că, având o inimă foarte mare, alesul sau aleasa se poate trezi într-un ventricul teribil de aglomerat.

Meseria potrivită: parlamentar, sociolog, pocherist, paraşutist, turist.

Medicamentul norocos: laxativele.

Capricorn (22.12-20.01)

Planeta dominantă: Saturn, planeta parvenirii şi anchilozării.

Animalul sacru: catârul

Personalitate: Capricornul e un parvenit planificat, care se chinuie să ajungă în moţul ierarhiei şi-şi urmăreşte interesele cu îndârjire de buldog. Perseverenţa cu care merge pe drumul stabilit arată că de fapt nu are alternative sau alte bucurii în viaţă. Încăpăţânarea lui este monumentală - mai mare ca a Berbecului şi a Taurului, care sunt, totuşi, nişte vietăţi relativ normale. Şi la capitolul rezistenţă stă bine - în cazul unui cataclism planetar s-ar număra printre puţinii supravieţuitori, alături de şobolani şi insecte. Grozav de suspicios şi sigur că nimeni nu e mai competent ca el, n-are somn dacă nu controlează totul. Deţine un stoc impresionant de temeri şi complexe pe care, fiind foarte orgolios, face eforturi să şi le mascheze. De aici, o permanentă încordare, care-i dă aerul cuiva care a înghiţit o coadă de cazma ... fiind din cale-afară de plictisitor, îşi găseşte greu o pereche care să-l suporte. Singurul care îl tolerează este alt Capricorn.

Meseria potrivită: în asigurări, IT, liftier, călugăr, paznic.

Medicament norocos: antidepresivele.

Vărsător (21.01-19.02)

Planeta dominantă: Uranus, planeta convulsiilor şi ciudăţeniilor.

Animalul sacru: ornitorincul

Personalitate: Vărsătorii sunt cele mai ciudate fiinţe de pe Terra, ceea ce explică frecvenţa mărită cu care sunt răpiţi de marţieni. Nu se ştie totuşi dacă aceştia îi selectează doar pentru a le studia anomaliile sau fiindcă îi consideră o specie înrudită. Oricum, este ceva în neregulă cu ei, deoarece au idei stranii, reacţii imprevizibile şi fac totul pe dos faţă de restul omenirii. Se spune că sunt deschişi la nou, le place să experimenteze şi au o fire independentă. Asta înseamnă că dau banii pe prostii de care n-a mai auzit nimeni, adera la cele mai fistichii diete sau curente religioase şi îi doare în cot de părerea celorlalţi. În plus, sunt deosebit de agitaţi, ceea ce nu este bine, căci excesul de energie le permite să-şi pună în practică proiectele utopice şi iniţiativele anarhiste. Prietenii îi suportă maximum două ore, iar rudele lor migrează în alte cartiere. Cât despre dragoste, Vărsătorilor nu le este prea clar ce înseamnă!

Meseria potrivită: futurolog, revoluţionar, guru, vânzător de gogoşi.

Medicamentul norocos: sedativele.

Pesti (20.02-20.03)

Planeta dominantă: Neptun, planeta confuziei şi dependenţelor.

Animalul sacru: balena

Personalitate: Peştii sunt nişte vieţuitoare blânde şi buimace, care cred tot ce le îndrugă primul venit. În capul lor este un talmeş-balmeş de impresii şi intuiţii, ce face imposibilă o activitate neuronală decentă. Fiind incapabili să emită vreun argument logic, au devenit la rândul lor experţi în abureală şi îmbrobodire. Se spune că sunt creativi şi talentaţi, ceea ce înseamnă că producţiile lor îi turmentează atât de tare pe ceilalţi, încât le anihilează puterea de discernământ.. Foarte sociabili din fire, se înţeleg de minune cu animalele, handicapaţii, delincvenţii şi spiriduşii de casă. Misterele şi superstiţiile exercită asupra lor o mare fascinaţie: admira grozav iscusinţa cu care îşi apără intimitatea monstrul din Loch Ness, iar când nu le place vremea de-afară îşi îmbracă plini de încredere hainele pe dos. Dar marca lor distinctivă este enorma capacitate de a iubi. Peştii se îndrăgostesc total şi iremediabil de cine nu trebuie, când nu trebuie sau ... de câte persoane nu trebuie!

Meseria potrivită: veterinar, fotograf. curăţitor de piscine, hipiot, medium, traficant.

Medicamentul norocos: Untura de peşte.

alte recomandari

http://tv.yahoo.com/daytime
http://www.visitgreece.gr/portal/site/eot/menuitem.f6461d577e1bafc0ace496104



51000a0/?vgnextoid=869f3e18262c9110VgnVCM100000460014acRCRD&lang_choosen=en

http://www.care2.com/greenliving/cat-v-toy-frog.html

http://www.greektravel.com/
www.harpy.uccs.edu/greek
http://www.gogreece.com/
http://www.kypros.org/
http://www.greekhotel.com/
http://www.hellasguide.gr/
http://www.culture.gr/
http://www.athensguide.com/
www.psirri.gr/english
http://www.symi-island.gr/

limba noastra ....

Si putina aducere aminte despre ortografia limbii române.


Sa ... scrieti bine, ca de trait cine stie ?!



Ca vorbitor nativ de limba română, înţeleg şi mă angajez să respect următoarele principii atunci când folosesc limba română:



1. Voi scrie întotdeauna noştri şi voştri, cu un singur i.

2. Voi scrie întotdeauna creează, agreează, cu doi e.

3. Voi scrie întotdeauna Nu fi ! , cu un singur i.

4. Voi scrie fii, cu doi i, doar la imperativ afirmativ (Fii !) şi la conjunctiv prezent (tu să fii, tu să nu fii). În rest, pe fi îl voi scrie cu un singur i:nu fi!, vei fi, poţi fi, ai fi, ai fi fost, să fi fost.

5. Voi scrie întotdeauna o zi, Zi ! şi Nu zice !. Voi folosi doi i doar în Zi-i (lui/ei)! şi doar cu cratimă.

6. Pe -ţi îl voi separa de verb cu liniuţă doar dacă pot să-i adaug un tu … ţie / al tău: (Tu) trimite-ţi copiii (tăi) la şcoală! (Tu) pune-ţi semnătura (ta)!.

7. Verbele terminate la infinitiv în -i le voi scrie cu un singur -i şi la viitor şi la condiţional. Voi scrie întotdeauna voi fi, aş fi, pot fi; vei şti, ai şti,poţi şti; vei reuşi, ai reuşi, poţi reuşi. Sunt conştient de faptul că, în afară de verbele a pustii, a se sfii, a prii, a înmii, toate celelalte verbe terminate în -i se scriu cu un singur -i la infinitiv, viitor şi condiţional.

8. Voi scrie miniştrii, cu doi i, numai dacă miniştrii poate fi înlocuit în acelaşi context cu ministrele sau doamnele. Prin urmare, voi scrie întotdeauna ambii miniştri, ceilalţi miniştri, cei 15 miniştri ai cabinetului.

9. Voi scrie membrii, cu doi i, numai dacă membrii poate fi înlocuit în acelaşi context cu membrele. Prin urmare, voi scrie întotdeauna ambii membri, ceilalţi membri, cei 15 membri.

10. Voi scrie mândrii, cu doi i, numai dacă mândrii poate fi înlocuit în acelaşi context cu mândrele. Prin urmare, voi scrie întotdeauna Fiţi mândri !, suntem mândri.

11. Voi scrie întotdeauna îmi, îţi, îşi, într-un cuvânt.

12. Voi scrie întotdeauna înşală, aşază, cu -a-, şi greşeală, cu -ea-.

13. Voi scrie întotdeauna vreun, vreo, într-un cuvânt.



De asemenea, înţeleg şi sunt de acord că în momentul în care încalc oricare dintre principiile de mai sus îmi pierd dreptul de a declara ca limbă maternă limba română. Sunt de acord ca, în caz contrar, să fiu urmărit pentru înşelăciune şi abuz de încredere, faptul de a fi ziarist constituind, în acest context, circumstanţă agravantă.

biblioteca virtuala

Un site exceptional,folositor tuturor.Pastrati-l si rasfoiti-l din cand in cand.O sa gasiti lucruri deosebite. 3 milioane de pagini de carte scanata romaneasca!!! Dacoromanica.ro, cea mai importanta biblioteca digitala romaneasca


In 2011, ca urmare a celui mai ambitios proiect de digitizare la nivel national, Biblioteca Metropolitana Bucuresti a lansat dacoromanica.ro, cea mai importanta biblioteca digitala romaneasca accesibila gratuit pe internet, oferind utilizatorilor trei milioane de pagini de carte scanate.In urma cu cativa ani, Biblioteca Metropolitana Bucuresti a demarat, sub conducerea Dlui Dr. Florin Rotaru, activ promotor al modernizarii bibliotecilor romanesti, un proiect ambitios de digitizare a patrimoniului cultural romanesc de carte veche si de creare a unei biblioteci virtuale deschise, accesibila tuturor utilizatorilor.Portalul DacoRomanica isi propune sa devina un veritabil centru virtual al pastrarii si dezvoltarii culturii romanesti, reprezantand un instrument vital in serviciul retelelor de cooperare nationala si internationala.Biblioteca virtuala este dezvoltata permanent, fiind in prezent singura biblioteca digitala profesionista din Romania, conceputa pentru a raspunde provocarilor Mileniului III si pentru a deveni partener in Biblioteca Virtuala Europeana EUROPEANA.Portalul DacoRomanica ofera acces la documente tiparite, fisiere audio si video din domenii multiple – economie, societate, religie, literatura, stiinte, istorie, geografie, filozofie, psihologie, lingvistica, arta, divertisment, tehnica, medicina.

puterea femeilor fiecarei zodii

FEMEIA DIN ZODIA BERBEC




Planeta guvernatoare: Marte, te inzestreaza cu pasiune si pofta de viata.



Ce spune partenerul despre ea: ”Este impresionanta in tot ceea ce face, are curaj si deseori raman surprins de capacitatile ei”.



Ce spune copilul despre mama din zodia Berbec: ”Intotdeauna ma motiveaza si ma incurajeaza sa lupt pentru ceea ce imi doresc”.



Ce spune seful ei: ”Ambitioasa, este o femeie care ii poate intrece pana si pe barbatii cei mai competitivi. Curand am sa o promovez”.



Sfatul astrelor: Fii spontana si naturala. Farmecul tau se afla in energia imensa cu care reusesti sa faci atmosfera din jurul tau sa vibreze, nu in machiaj sau in tinuta vestimentara. Lasa-te condusa de temperamentul tau si traieste viata la maxima intensitate.



FEMEIA DIN ZODIA TAUR



Planeta guvernatoare: Venus, indicand senzualitate si tandrete.



Ce spune partenerul despre ea: ”Este deosebit de erotica, dar si incapatanata, pur si simplu nu pot sa o refuz cand isi pune in cap sa ma convinga de ceva”.



Ce spune copilul despre mama din zodia Taur: ”Cea mai buna mama, este alaturi de mine intotdeuna si face totul ca sa imi fie mie mai usor”.



Ce spune seful ei: ”Este persoana care reuseste sa inlocuiasca 3 angajati daca este necesar, deoarece are atat de multa energie si abilitati, incat oriunde se descurca”.



Sfatul astrelor: Esti nascuta intr-o zodie puternica, insa nu inseamna ca trebuie sa iei toate greutatile vietii asupra ta. Apreciaza-te la adevarata ta valoare. O ingrijire completa pentru frumusetea ta iti este recomandat si o meriti din plin.



FEMEIA DIN ZODIA GEMENI



Planeta guvernatoare: Mercur, te inzestreaza cu inteligenta si aspect fizic tineresc



Ce spune partenerul despre ea: ”Este fermecatoare, interesanta, nelinistita, convingatoare, plina de energie incat niciodata nu te poti plictisi alaturi de ea. Ma face sa savurez viata in fiecare zi”.



Ce spune copilul despre mama din zodia Gemeni: ”Imi da mereu sfaturile cele mai bune si ne putem distra grozav impreuna. Este o prietena minunata.”



Ce spune seful ei: ”Este o femeie remarcabila care vine mereu cu solutii si este plina de resurse. Ma surprinde adesea cu sugestiile ei foarte bune”.



Sfatul astrelor: Tu te simti implinita alaturi de prieteni si daca in viata ta exista mereu ceva nou. Nu te lasa coplesita de responsabilitati si rutina. Fa astfel incat sa iti pastrezi libertatea de miscare chiar daca esti intr-o relatie stabila si convinge-i pe cei dragi sa mergeti mai des in excursii.



FEMEIA DIN ZODIA RAC



Te guverneaza: Luna, iti inspira visele romantice si te-a inzestrat cu intuitie.



Ce spune partenerul despre ea: ”Intotdeunana ma pot baza pe ea, este loiala, intelegatoare si iarta usor. Stiu ca insemn foarte mult pentru ea si acest lucru ma face sa pretuiesc dragostea noastra foarte mult.”



Ce spune copilul despre mama din zodia Rac: ”Este o persoana careia ii pot multumi foarte multe si in special faptul m-a crescut echilibrat si responsabil, pentru a deveni o persoana cu calitati morale si sufletesti.”



Ce spune seful ei: ”Este o persoana pe care daca reusesti sa o motivezi atunci iti ofera toata energia ei. Ea se implica total, insa are nevoie de incurajari.”



Sfatul astrelor: Asculta-ti intotdeuna intutia si acorda atentie mesajelor si semnelor din jurul tau, deoarece Luna te ghideaza pe calea cea buna, insa va trebui sa stii sa iti asculti sufletul si sa privesti semnele. Fericirea este atat de aproape de tine si o poti gasi intotdeuna daca te increzi in intuitia ta.



FEMEIA DIN ZODIA LEU



Te guverneaza: Soarele, care te inzestreaza cu o personalitate magnetica si stralucitoare.



Ce spune partenerul despre ea: ”Este creativa, plina de imaginatie, pasiune si surprize. Ma simt iubit de ea mai mult decat de toate femeile la un loc pe care le-am intalnit, deoarece are o capacitate afectiva iesita din comun.”



Ce spune copilul despre mama din zodia Leu: ”M-a invata ca sa am demnitate in fiecare lucru pe care il fac si pot sa spun ca prezenta foarte buna pe care o fac in societate se datoreaza educatiei ei.”



Ce spune seful ei: ”Ea niciodata nu se multumeste cu putin si va face mereu astfel incat lucrurile sa iasa foarte bine. Stie sa isi motiveze colegii si este foarte creativa, are multe idei si o viziune personala asupra lucrurilor. ”



Sfatul astrelor: Iesi mai des in societate si fa-ti cunostinte printre oamenii de cultura si realizati, deoarece ai nevoie de un mediu superior. Doar in mediul potrivit vei putea straluci la adevarata ta valoare. Nu neglija socializarea.



FEMEIA DIN ZODIA FECIOARA



Planeta guvernatoare: Mercur, care te inzestreaza cu istetime si simtul umorului.

Ce spune partenerul despre ea: ”Este curioasa, amuzanta, o prietena excelenta cu care poti vorbi despre orice, iar senzualitatea ei ma face sa ma gandesc la fiecare moment cu ea ca la un deliciu exotic.”



Ce spune copilul despre mama din zodia Fecioara: ”Este o mama cu care pot discuta orice si stie sa ma ghideze in viata. Am invatat de la ea sa acord atentie detaliilor si mi-a folosit mult acest lucru.” Ce spune seful ei: ”Este perfectionista si munceste mult, face lucrurile cu maxima atentie. S-a adaptat foarte usor la mediul colegial si in general la toate modificarile de program.”

Sfatul astrelor: Sufletul tau tanjeste dupa cultura: un film bun, o carte interesanta, un ceai cu o prietena intelectuala sau o piesa de teatru te va face sa te simti deosebit. Nu prea iti place lumea agitata in care traim si astrele te sfatuiesc sa te refugiezi cand poti din ea.

FEMEIA DIN ZODIA BALANTA

Planeta guvernatoare: Venus, te inzestreaza cu farmec si simt estetic.

Ce spune partenerul despre ea: ”Este incantatoare si o prezenta deosebita in societate, ma face mandru ori de cate ori iesim impreuna. Prietenii ma invidiaza pentru faptul ca o am pe ea alaturi de mine. ”



Ce spune copilul despre mama din zodia Balanta: ”Are gusturi deosebite si este pretentioasa, de aceea am invatat sa nu ma multumesc nici eu cu putin in viata. Este o mama foarte afectuoasa si cu o gandire limpede.”

Ce spune seful ei: ”Organizata, ordonata si eficienta, este un angajata model. Stiu ca orice fel de sarcina i-as da o va duce la bun sfarsit intr-un mod exemplar.”

Sfatul astrelor: Ai atata iubire in suflet, incat trebuie sa te inconjori de cat mai multa lume fata de care iti poti manifesta afectivitatea. A tine in interior acest sentiment pretios este dureros pentru tine. Este indicat de asemenea sa ai multe flori acasa si animale de companie.

FEMEIA DIN ZODIA SCORPION

Planeta guvernatoare: Marte si Pluto, te inzestreaza cu magnetism erotic si mister.

Ce spune partenerul despre ea: ”Este o personalitate puternica pe care o admir si de care uneori imi este si frica. Are atat de multa influenta asupra mea cum nu au mai avut alte femei pana acum. Ma citeste fara sa ii spun nimic.” Ce spune copilul despre mama din zodia Scorpion: ”Intotdeuna m-a motivat, m-a incurajat sa lupt pentru ceea ce imi doresc si stiu ca nu as fi ajuns atat de departe in viata fara suportul ei moral si emotional.”

Ce spune seful ei: ”Ambitioasa si cu o vointa de neclintit, va face totul pentru a-si atinge obiectivul si mai apoi a obtine aprecieri si o marire de salariu. Stie cum sa se impuna si sa negocieze.”

Sfatul astrelor: Ai multe resurse interioare, talente personale si de aceea trebuie sa ceri mai multe de la viata. Ar fi pacat sa nu iti pui in valoare toate bogatiile cu care te-au inzestrat astrele. Cauta persoane care te pot ajuta sa iti pui in aplicare ambitiile indraznete.

FEMEIA DIN ZODIA SAGETATOR

Planeta guvernatoare: Jupiter, marele benefic, te inzestreaza cu optimism si intelepciune.



Ce spune partenerul despre ea: ”Este un spirit mereu tanar, langa care simt ca nu imbatranesc niciodata. Spontana, exuberanta, gata de a face ceva nou, are atat de multa energie! Reuseste sa aduca la suprafata ce este mai bun din mine.”



Ce spune copilul despre mama din zodia Sagetator: ”Este o mama grozava, cu care pot sa face orice si pot sa ii spun orice. Mereu ma incurajeaza sa fac ceva deosebit in viata, sa imi urmez idealurile si sa nu ma uit in urma la esecuri. Este o forta pozitiva. ”

Ce spune seful ei: ”Ii place sa ii lasi libertate de miscare si ma impresioneaza faptul ca se descurca atat de bine fara sa aiba nevoie de sfaturile mele. Este independenta si eficienta. Adevarul este ca are mai multe calitati decat crede ea despre ea. ”

Sfatul astrelor: Cu toate ca Jupiter iti da optimism si credinta in viitor, totusi sfatul astrelor este ca sa ai mai multa incredere in tine, nu doar in circumstantele exterioare. Invata sa te evaluezi la adevarata ta valoare, fara sa crezi ca ar fi act de mandrie. Cu mai multa incredere in tine, vei avea curajul sa faci pasi mari in viata. FEMEIA DIN ZODIA CAPRICORN



Planeta guvernatoare: Saturn, te inzestreaza cu maturitate si responsabilitate. Ce spune partenerul despre ea: ”Este loiala, devotata si are sentimente sincere pe care nu pot decat sa i le apreciez. Spune lucrurile pe nume si adesea are dreptate, chiar daca imi este greu sa recunosc.”



Ce spune copilul despre mama din zodia Capricorn: ”Este o mama blanda si care imi poarta foarte mult de grija. Se intereseaza mereu de tot. Cere multe de la mine, insa stiu ca o face cu suflet bun.”

Ce spune seful ei: ”Isi face munca cu multa seriozitate, atentie la detalii, spirit de sacrificiu. Este printre oamenii de top pe care ma pot baza.” Sfatul astrelor: Ai o gandire matura si cei din jur vor accepta mai usor sugestiile tale daca ai rabdarea necesara sa le explici. Acorda mai mult timp romantismului, caci sufletul tau tanjeste dupa momentele de intimitate.

FEMEIA DIN ZODIA VARSATOR

Planeta guvernatoare: Saturn si Uranus, te inzestreaza cu originalitate si obiectivitate.



Ce spune partenerul despre ea: ”Este o femeie surprinzatoare, o combinatie de pasiune si prietenie de care nu am mai intalnit pana acum. Inteligenta si cu simtul umorului. Este atat de diferita de alte femei, iar pentru mine speciala.”

Ce spune copilul despre mama din zodia Varsator: ”Mama mea este deschisa la idei noi si m-a invatat sa nu gandesc ca cei din jur. Mi-a deschis ochii asupra a multor lucruri. ”

Ce spune seful ei: ”Originala si inteligenta, nu trebuie sa ii explic prea mult ce are de facut. Prinde ideile din zbor si se descurca de minune in tot ceea ce face.”



Sfatul astrelor: Citeste cat mai mult despre psihologie si spiritualitate, deoarece inteligenta ta simte nevoia sa descopere mistere si sa patrunda in profunzimea lucrurilor. Fa acest lucru pentru tine si vei descoperi o noua activitate placuta.

FEMEIA DIN ZODIA PESTI



Planeta guvernatoare: Jupiter si Neptun, te inzestreaza cu empatie si idealism.



Ce spune partenerul despre ea: ”Este visatoare si o romantica incurabila, plina de emotii intense si contradictorii. Ma face sa trec prin stari de extaz si agonie, mereu ma tine in suspans. Este femeia fara de care nu pot trai. ” Ce spune copilul despre mama din zodia Pesti: ”Este atat de buna la suflet, intelegatoare si iertatoare incat nu mi-as fi putut dori o alta mama. Foarte sensibila, pune suflet in tot ce face pentru mine.”



Ce spune seful ei: ”Se vede pe ea ca face cu placere munca pe care o are si ca are o curiozitate innascuta. Are foarte multe resurse si este mereu o prezenta deosebit de placuta, amabila. ”

Sfatul astrelor: Nu gandi negativist si rational despre posibilitatile pe care le ai. Astrele ti-au oferit mult mai multe in aceasta viata decat te gandesti, insa trebuie sa fii optimista. Lasa-ti imaginatia sa zboare si sa te inspire.

test

Ai aici 4 intrebari. E musai sa raspunzi la toate.


1. Cum pui o girafa in frigider?


Stai un moment si gandeste, inainte de a trece la intrebarea urmatoare.



Raspunsul corect este: Deschide frigiderul, baga girafa inauntru si inchide usa .

Aceasta intrebare testeaza daca ai tendinta sa rezolvi lucruri simple intr-o maniera excesiv de complicata.



2 Cum pui un elefant in frigider?


Ai zis, "deschid usa de la frigider si bag elefantul inauntru"?...

Gresit !



Raspunsul corect este: Deschid frigiderul, scot girafa, bag elefantul inauntru si inchid usa .

Aceasta intrebare testeaza abilitatea de a gandi prin prisma repercusiunilor legate de activitatile tale anterioare.



3... Leul, organizeaza o sedinta cu toate animalele. Toate animalele participa, cu exceptia unuia.

Care este acel animal, care nu participa ?



Raspunsul corect : Elefantul. Elefantul este in frigider, ca doar tu l-ai bagat acolo.

Asta iti testeaza memoria... In fine, chiar daca n-ai raspuns corect la primele trei intrebari.

mai ai inca o sansa de a-ti demonstra adevaratele calitati intelectuale.



4. Dai de un rau pe care trebuie sa-l traversezi, dar stii ca misuna in el crocodilii, iar tu n-ai o barca.

Ce faci in cazul asta ?



Raspunsul corect: Te arunci in rau si inoti pana la malul celalalt.

Ai uitat ? Toti crocodilii s-au dus la sedinta animalelor.

Aceasta intrebare testeaza, daca esti capabil sa inveti repede din propriile greseli.



Conform firmei Anderson Consulting Worldwide, in jur de 90%

dintre professionistii testati de ei, au dat raspunsuri gresite la toate intrebarile,

dar multi prescolari au dat cateva raspunsuri bune.

Anderson Consulting zice ca asta demonstreaza, in mod concludent, ca profesionistii

nu sant in stare sa gandeasca asa cum gandeste un copil de patru ani.



Trimite mai departe testul asta, ca sa-ti frustrezi amicii inteligenti.

PS: Insusi faptul ca ti l-am trimis tie, ar trebui sa te faca sa te simti bine (:

umor

...si pana la urma, astazi, ca maine va fi mai rau!
Chiar daca "speranta moare ultima"....
 






 





Un cuplu trece prin fata unei cofetarii:
- Mmmmm ce bine miroase, spune ea.
..........
- Daca vrei mai trecem odata
 !
 
La maternitate, asistenta intra si ii spune proaspetei mamici:
- Tatal copilului e pe coridor cu un buchet de flori. Poate sa intre?
- Fereasca Dumnezeu! Sotul meu poate veni din clipa in clipa.
 
        I: Cum iti faci sotia sa planga in timp ce faci dragoste?
       R: Ii dai telefon si-i spui!
 
Femeile se impart in doua categorii: Doamne si Doamne Fereste!
 
- Draga mea! Am decis, te parasesc!
- Ai gasit una mai buna?
- Mai buna nu. Mai ieftina
 !
Burlac – barbat care vine in fiecare dimineata la serviciu din directii diferite.
Intr-un bar intra un tip foarte multumit:
- De baut la toata lumea. Fac cinste! Mi s-a nascut un fiu!
- Ce greutate?
- 4 kg!
- Lungime?
- 53 cm!
- Cum se simte sotia?
- Ea inca nu stie!
- Fetelor, va place pestele?
- Nu, ca ne bate!
I: In al Doilea Razboi Mondial, de ce tancurile franceze aveau oglinzi retrovizoare?
R: Ca sa vada frontul.
De cand a aparut criza financiara in Romania, femeile sunt obligate sa se casatoreasca din dragoste.
Nea Vasile isi duce soacra la doctor si il roaga totodata:
- Va rog, tratati-o ca pe propria dumneavoastra soacra.

luna august

dintotdeauna luna mea preferata, nu doar pentru ca este ziua mea, dar si pentru ca a fost mereu o luna de vacanta, respectiv concediu ....timp liber, aventuri, vizite, excursii, relaxare ...
http://www.digitalzoo.kappa.ro/       zoo live
http://www.nigloland.fr/    parcul aricilor de langa Paris

ASCU

http://email.tripwow.com/wf/click?c=UJjzIXJNvPp%2FSIzB%2Fydsuw3CkzuokuPPc3pFcw%2Bi7F1N9irIdb7MK1PIWjPhtieAQrfEsoUMjhTQ5s5gY4QAsUd%2Bb5iYrBRNlNd6HQWp7Bg%3D&rp=V5cgArKkfeGTQ5DHkpdZLgPYgitJjqKLtGxc%2BTwli8c442EmgHi%2FzibmBBe9K8ux&up=1gRlayTCLZPvE0xJvluccL5jKEOjuSIO6cmqd1voksM%3D&u=dik_PKA8TGSGkKFVjZ4eIg%2Fh0

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini