miercuri, 19 octombrie 2011

INITIATIVA

Ca si in anii precedenti, apropiindu-se Sarbatorile de iarna 2012, AmFostAcolo isi propune sa adune si organizeze sentimentele si trairile crestinesti ale membrilor comunitatii, coordonand o actiune de strangere de fonduri pentru ajutorarea semenilor nostri mai putin favorizati de soarta.


Am initiat un fir de discutie pe forum

pentru a va anunta ca am deschis un cont de donatii, in care membrii comunitatii pot depune o suma de bani - cine si cat poate;

pentru a va solicita nominalizari/descrieri ale unor cazuri sociale care ar merita sa fie ajutate, cu/din banii stransi

Daca esti in masura a ajuta in unul sau altul din aspectele de mai sus: fa click aici pentru a ajunge in pagina respectiva.

NOTA: Acest mesaj descrie o actiune ce face parte din Initiativele AmFostAcolo si este considerat "de interes public, pentru toti membrii comunitatii". Cei care se simt, din orice motive, deranjati de astfel de initiative/mesaje: aveti in subsolul mesajului optiunea de a va dezabona. Faceti click pe acel link si NU veti mai primi niciun astfel de mesaj.



Vezi si firele de discutie ale initiativelor anterioare:


Actiune de strangere de ajutoare de Pasti

Pachete de Sarbatori pentru familiile nevoiase

Solidaritatea comunitatii AFA cu Moldova afectata de inundatii

Fetele lui IUBONI

In vizita la o olimpica

MIA's CHILDREN - o casa de copii / o casa de poveste

MIA's CHILDREN - o casa de copii / o casa de poveste (2)



Cornel BOCIORT


AmFostAcolo.ro

de la Animed Arad

Ne cerem scuze pentru tacere. Am fost foarte ocupati in ultima vreme cu adapostul Colt Alb din Timisoara. Au aproximativ 150 de caini care trebuie sterilizati, tratati de boli de piele, tumori, hernii, taiat unghii, curatenie, deparazitari interne si externe, crotalieri, microcipari, adoptii. Vom posta un clip si pe aceasta tema.

Nu ne-am neglijat datoria fata de Arad insa. Va invitam sa vizionati acest clip http://www.youtube.com/user/ClaudiuIosim?feature=mhee

Pe langa acesti catei salvati din gara am mai luat si din alte zone cum ar fi parcul industrial UTA.

Cand v-am trimis ultimele noutati va relatam cu bucurie ca am obtinut noi recorduri personale in ceea ce priveste numarul de animale luat in asistenta medicala si numarul animalelor adoptate.

Intre timp am obtinut un nou record personal si in programul de sterilizari. In anul 2009 am sterilizat 900 de caini si de pisici, ceea ce reprezenta un maxim pana acum cateva zile cand am depasit acel record. Avem la aceasta ora un numar de 930 de sterilizari: 336 catele, 101 caini, 342 pisici si 151 motani.

Promitem noi detalii in zilele care urmeaza. Cu cat va scriem mai putin, cu atat mai ocupati suntem cu munca directa cu animalele. Este acum ora 02:52 dar mi-am promis ca nu ma culc pana nu va scriu cateva randuri, chiar daca peste 3 ore trebuie sa ma trezesc si sa plec la Timisoara. Mi-am propus sa va scriu aproape in fiecare zi in ultimele saptamani.


Va multumesc pentru intelegere si sprijin,

Claudiu


ing. dipl. Claudiu Iosim

Presedinte fondator al Animed Arad

student la medicina veterinara in anul V

merita

http://video.google.com/videoplay?docid=3248980463358300047&=q=&hl=en

ADMIRA SI DA MAI DEPARTE! E DE NOTA 10+!


Bravo cui a facut-o !!!

filmul este facut de un roman care lucreaza la Microsoft, Seattle

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini