marți, 1 noiembrie 2011

organizarea companiei

structura organizationala si rolurile angajatilor in companie

-----

Directorul

A fost ales pe baza unui criteriu sanatos: este ruda cuiva care poate ajuta afacerea. Varul lui lucreaza la Ministerul X sau la Compania Y. Prin conexiunea asta poate aduce comenzi pentru firma. Ca nu are experienta în management sau nu întelege businessul sunt detalii nesemnificative. Toata lumea îl uraste pentru ca nu stie sa se comporte cu oamenii. Angajeaza oameni la fel de nepriceputi ca el. Cumpara un server de 200 milioane, dar se zgârceste sa plateasca 200 pentru cineva care sa îl puna pe picioare. Isi cumpara o masina mare si o zgârie în parcarea firmei, parcare trasata tot de el pe principiul "lasa ba ca avem loc". Isi ia rolul foarte în serios, modifica bugetele departamentelor si muta oamenii de colo colo. Inchide usa biroului când urla patronul la el. Isi cumpara computer ultra-performant si refuza cererile de achizitii pentru harduri, tastaturi si mausi pentru computerele angajatilor. Prefera sa plateasca 300 rata la masina angajatului + benzina decât sa îi mareasca salariul cu 200. Dupa doi ani, când a învatat businessul bine, concediaza angajatii care au fost martori la chiftelele sale si angajeaza juniori usor impresionabili. Considera ca e de datoria lui sa aiba o amanta, indiferent daca sotia e urâta sau frumoasa.



Echipa de vânzari

Se cred cei mai mari si mai tari din firma si la orice raspund cu "daca nu aducem noi comenzi, firma moare". Cel putin jumatate din ei se vad mai inteligenti decât directorul si ar vrea sa îi ia locul, dar nu au curajul necesar sa îl conteste pe fata, asa ca se multumesc sa îl sape pe la berile cu colegii de suferinta. De multe ori nu stiu ce vând, încurca comenzile, trimit specificatiile aiurea si apoi dau vina pe muncitori ca lucreaza prost si ca ei nu pot face vânzari în conditiile astea. Considera ca e de datoria lor sa plece din firma cu toate informatiile posibile, pentru ca, si aici citez "sunt clientii mei".



Contabilele

Sunt niste doamne nefutute de ani de zile. Si asta înseamna ca orice problema ai avea, ele sunt ocupate. La ce îti trebuie adeverinta? Ete na, trebuia sa vii sa ma deranjezi. Tu nu stii ca am treaba? Chiar daca au predat bilantul de 2 zile, ele oricum au foarte mult de munca, pentru ca "solitaire" nu se joaca singur. Odata trecute de 40, ori sunt foarte blazate si nervoase, ori se distreaza de rup barurile...



Fetele de la Marketing / PR

Au facut cel putin o facultate si au vise mari. Declara în orice împrejurare, chiar si neîntrebate, ca anii '50 au fost cei mai grozavi dpdv al publicitatii si îsi doresc sa lucreze într-o agentie de advertising, unde sa mute muntii cu ideile lor, de obicei crete. Fac front comun cu pizdutele de la vânzari si se plâng în grup când ies seara în oras pe diverse teme. Isi sincronizeaza ciclul si au acasa un manelisto-cocalar sau un corporatist care nu le baga în seama, pentru ca e plictisit de sclifoselile lor. Vacante în strainatate si poza cu manelistul în background pe calculator si telefon, obligatoriu!



IT-iul

Orice ar face, trebuie sa îti dea de înteles ca esti cel mai prost din firma. De aceea el are parola de administrator, pentru ca tu esti un netrebnic care nu stie nimic si nu merita sa se afle în prezenta lui. Când nu rupe banda firmei cu pornache, joaca un joc online sau se plânge pe forumuri de geeks ca este muncit ca un sclav. Abia asteapta sa îl întrebe directorul ce poate face sa opreasca scurgerea de informatii din firma ca sa poata instala radmin si sa se distreze.



Magazionerul

Este foarte plictisit si enervat de fiecare data când ai treaba cu el. Daca îndraznesti sa îi sugerezi sa se grabeasca, îti rabufneste în nas ca el e sef peste magazie si îti da ce vrea si daca are el chef. Tremura în fata directorilor si se da cocos în fata soferilor si a femeii de serviciu.



Soferii

Ei urasc pe toata lumea, în mod egal si din principiu. Scopul lor în viata e sa îsi ia telefoane si sa se plânga ca trebuie sa munceasca în fiecare zi. Au mereu lucruri mai importante de facut si serviciul îi cam încurca. Cel putin unul viseaza sa ajunga la vânzari sau sa conduca firma, pentru ca el stie ce e în neregula, si le împartaseste asta colegilor în timp ce stau la mici la munte pe benzina si pe masina firmei. Asteapta ca fata de la vânzari pe care o plimba atâta prin oras sa îl invite la ea într-o seara, pentru ca, nu-i asa, o serveste mereu si îsi rupe din timpul lui important pentru ea.



Femeia de serviciu

Ea e suparata ca trebuie sa faca curat si cafele. Nu întelege de ce trebuie tocmai ea sa dea cu matura sau cu mopul sau de ce trebuie ea sa stie când nu mai e hârtie la baie. Le uraste pe curvele de la vânzari si de la marketing, dar se da bine pe lânga ele pentru ca are o fata care are nevoie de serviciu.



Secretara

Scopul ei în viata e sa se aboneze cu mailul office@firma.com la site-urile de bancuri si de porcarele. Nu stie niciodata nimic. Nu are chef sa se duca la director în birou, nu are chef sa îi faca legatura cu furnizorul X. Viseaza sa ajunga la vânzari sau la marketing, pe care le considera joburi mai usoare decât ceea ce face ea, si când ajunge se poarta mizerabil cu secretara.



Muncitorii

Astia sunt urâti de toata lumea si toate se sparg în capul lor. Jumatate nu au chef de munca, restul o fac în dorul lelii, de teama sa nu fie concediati, pentru ca au rate la banci si copii multi. Tot ei urasc soferii pentru ca stau toata ziua în masina în timp ce ei muncesc, le urasc pe curvele de la vânzari pentru ca stau toata ziua pe scaun si au salariu mai mare, îl urasc pe director ca nu angajeaza mai multi oameni ca sa poata dormi si ei la serviciu câteva ore. Nu pleaca din firma decât dati afara si le e lene sa gâdeasca un pic.



Amantele

Sunt prezente peste tot, în functie de ale cui sunt. Amanta magazionerului e femeie de serviciu, amanta soferului e secretara, amanta sefului e la marketing. Se stiu care sunt în firma si sunt urâte de toata lumea, desi toti se poarta frumos cu ele. Visul lor e sa se integreze cât mai bine în colectiv, sa aiba impresia ca si ele contribuie cu ceva, în speranta ca vor fi invitate la iesiri în grup de colegele de departament. In momentele post-coitum varsa amantului tot ce stiu si sugereaza cine ar trebui dat afara. Amanta directorului e singura care zâmbeste sau are o mima inocenta atunci când directorul tipa la toata lumea.

despre OU

Doctorul OU




>

Un ou este o capodopera neintrecuta a naturii. El contine aproape toate vitaminele si microelementele necesare pentru intarirea sanatatii. Motiv temeinic ca sa-l folosim si ca medicament

Au trecut timpurile cand domina o teorie gresita, precum ca ouale contin colesterol daunator. Ultimele cercetari medicale arata ca in componenta lor se gasesc lecitina, holina si colesterol "bun". Ficatul nostru foloseste colesterolul din ou pentru producerea de secretii biliare si formarea de celule noi; lecitina hraneste creierul si dizolva depunerile aterosclerotice din vasele sanguine, iar holina este foarte importanta pentru imbunatatirea memoriei si eliminarea toxinelor din ficat.

Ouale sunt un depozit adevarat de vitamine A, K, E, grupa B, niacina, biotina si acid folic. Dupa cantitatea de vitamina D, de care ducem lipsa aproape toti, ouale sunt pe locul doi dupa uleiul de peste. In ou se afla combinatia optima de microelemente: fosfor, fier, cupru, mangan si cobalt, iar in coaja - Ca si Mg. Ouale contin si niste fermenti cu efect antimicrobian, antiedemic si antiinflamator.

Dar asta nu inseamna ca de acum inainte trebuie sa incepem ziua cu omleta, ou fiert sau ochiuri, ca sa nu epuizam pancreasul si tractul digestiv, care inca nu "s-au trezit".



Nutritionistii recomanda:



* Sa mancam ouale dupa ora 14, cand organismul asimileaza mai bine nutrientii din ou, mai ales in perioada septembrie-iunie, cand organismul are nevoie crescuta de vitamine.

* Pentru intarirea imunitatii si imbogatirea organismului cu vitamine si microelemente se prepara bucate in care ouale se combina cu zarzavat, legume si frunze verzi de papadie, trifoi, podbal, tei, artar dulce si urzica.

* Pentru copii si tineri este util consumul zilnic de ou, iar la varsta a III-a, sunt de ajuns 2-3 oua pe saptamana.

* Ca sa pastram nutrientii din ou si sa asiguram asimilarea lor, ouale de gaina se tin pe foc un timp scurt, pana se intaresc putin (omleta sau oua fierte).

* Ouale crude nu sunt sterile. Coaja lor are multi pori prin care respira viitorul pui, dar si prin care microbii patrund inauntru. De aceea, se recomanda sa spalati bine ouale, chiar si inainte de fierbere, ca sa preveniti salmoneloza.



Vindecatorii recomanda:



Din mosi-stramosi ouale au fost folosite de romani atat pentru vindecare, cat si pentru indeletniciri magice.

1. Pentru tratarea arsurilor , vracii de la tara amestecau doua albusuri cu o lingura de ulei si o lingura de frisca. Cu acest amestec se ungea locul afectat de cateva ori pe zi.

2. Pentru tusea provocata de o raceala puternica se amesteca bine doua oua crude, doua capatani de usturoi pisate si 100 g de osanza topita.. Se frectioneaza cu alifia obtinuta talpile, apoi gleznele si in continuare pana la genunchi, timp de 3 zile.



3. Furunculoza si abcesul se trateaza cu efect bun folosind un "aluat" obtinut din doua galbenusuri crude, o lingura miere de albine, 1/2 lingurita de sare si putina faina. Se obtine un amestec asemanator cu argila umeda. Se modeleaza o turtita care se aplica pe furuncul si se tine pana la spargerea lui, datorata antibioticului natural din ou.

4. Pentru vindecarea ranilor si arsurilor se foloseste si o alifie preparata din oua fierte tari. Se scot galbenusurile din 5 oua si se prajesc in 100 g de unt topit sau untura, pana se obtine o masa omogena, de culoare maro, cu care se ung de doua ori pe zi locurile bolnave, ranile, ulceratiile, arsurile etc. Alifia se pastreaza la frigider, in sticluta de culoare inchisa.

5. In tratarea psoriazisului se foloseste alifie care contine albus de ou. Intr-un vas de sticla se amesteca 5 linguri de vaselina curata, 1 lingura crema de corp pentru copii, 1 lingura miere de albine si un albus de ou. Toate componentele se bat 20 minute cu furculita sau se amesteca cu mixerul, pana se obtine un unguent solid, care se va pastra in borcane inchise etans, in frigider. Locurile afectate se freaca cu alifia obtinuta, de 2 ori pe zi, un timp indelungat. In primele doua luni, efectul nu se observa, iar apoi pielea se curata repede. Pe locul afectat ramane o pata pigmentata diferit de culoarea naturala, dar cu timpul pata dispare.

6. Pentru diminuarea durerii in articulatiile inflamate se prepara un amestec din doua linguri de sare si un ou. Ingredientele se bat bine, se intind pe o bucata de tifon impaturit sau pe un prosopel de bumbac si se infasoara articulatiile bolnave. Pe masura ce pansamentul se usuca, se mai aplica din amestec, de 3-4 ori.

7. Persoanele cu ulcer stomacal sau duodenal pot sa-si rezolve problema cu un amestec din doua albusuri de ou crude, 1,5 linguri miere de albine si 15 g de unt.. Amestecul incalzit pe baie de aburi se bea cu 2 ore inainte de ora obisnuita de trezire, dupa care se mai sta in pat 2 ore, intai pe partea dreapta, apoi pe spate si pe partea stanga. Regimul dureaza 6 luni.

8. Pentru vindecarea ranilor, taieturilor, mai ales pe degete, batranii folosesc si acum o metoda straveche. Se sparge un ou crud, se desprinde de coaja pielita alba si se infasoara taietura cu ea (pe partea umeda). Se panseaza cu o fasa de tifon. Pielita se lipeste strans de deget dupa ce se usuca, protejeaza rana de infectie si favorizeaza procesul de granulare. In functie de gravitatea problemei, se lasa pe deget 7-10 zile.



Leacuri cu coaja de ou



Au trecut timpurile cand se considera ca lipsa de calciu provoaca numai rahitism la copii si osteoporoza la batrani. Cercetarile medicale au dovedit ca insuficienta de calciu afecteaza sistemul cardio-vascular, provoaca aparitia celulelor canceroase, nervozitate, scadere de memorie, insomnie, iar la femeile aflate la menopauza apar crampe la muschii pulpei. Dar calciul din ou regleaza si procesul de crestere a celulelor, tesuturilor, participa in procesul de metabolism, este indispensabil in activitatea corecta a sistemului nervos si in contractia musculara. Calciul asigura coagularea sangelui si o imunitate buna. El este elementul principal care asigura PH-ul corect in organism. Toate calitatile enumerate ne ajuta sa mentinem o stare de sanatate buna.

Concomitent cu descoperirile medicale, farmaciile s-au umplut cu tot felul de preparate de calciu, mai ieftine si mai scumpe, dar numarul de bolnavi tot nu scade, deoarece noi nu avem nevoie de orice fel de calciu, avem nevoie doar de calciu organic, usor asimilabil. In natura exista doua feluri de asemenea calciu - in corali si in coaja de ou. Atata timp cat in Romania nu exista corali, ramane sa ne indreptam atentia asupra cojilor de ou, care contin aproape 90% din elementul-minune calciu.



Preparate din coaja de ou



* Cea mai simpla metoda de imbogatire a organismului cu microelementul calciu este prepararea citratului de calciu, obtinut din 2 g de coaja pisata, amestecata cu o lingura de suc de lamaie proaspat stors. In varianta asta, calciul se asimileaza aproape in totalitate si nu provoaca aparitia de pietre la rinichi si in vezica biliara sau depuneri in articulatii si in vasele sangvine.

Cea mai potrivita perioada pentru luarea citratului este intre orele 19-20, deoarece calciul se asimileaza mai bine pe timpul noptii. Este bine ca toti oamenii peste 40 de ani, mai ales femeile in perioada de premenopauza, sa consume regulat, in mod deosebit iarna, citratul de calciu, nu neaparat pentru profilaxia osteoporozei, dar mai ales pentru intarirea tuturor sistemelor organismului.

* Pulberea de ou (obtinuta prin pisarea si cernerea cojilor bine spalate) se da copiilor incepand de la varsta de 6 luni, adolescentilor si neaparat femeilor insarcinate.. O cura dureaza o luna, cu pauza de o luna. Curele se repeta.

* Balsam din ou. Li se recomanda persoanelor cu boli ale aparatului locomotor, cardio-vascular, astm bronsic, parodontoza, exfolierea unghiilor, alopecie (caderea parului), crampe musculare nocturne si insomnie. Un borcan de 3 litri se umple cu oua de casa, dar mai bine cu oua de prepelita bine spalate si uscate. Peste oua se toarna suc de lamaie, ca sa fie cu 2 degete deasupra lor.



Borcanul se inchide cu capac de plastic si se lasa 2 saptamani la racoare. Dupa dizolvarea cojilor, amestecul se agita energic cu o lingura de lemn, in asa fel ca peliculele sa se rupa. Amestecul se strecoara prin sita, peliculele si bucatelele de coaja ramasa nedizolvata se arunca, iar in lichid se adauga 250 ml de coniac de calitate (in loc de conservant) si, dupa dorinta, 200 g miere de albine. Se consuma cate o lingura, de 3 ori pe zi, cu 30 minute inainte de masa sau la 40-60 minute dupa masa. Balsamul se foloseste cu succes si in caz de fractura, deoarece ajuta la formarea rapida a calusului osos.

Culoarea cojii nu are importanta, conditia principala este ca ouale sa fie proaspete, de la gaini sau prepelite sanatoase, cel mai bine sa fie din gospodaria proprie. Efectul maxim se obtine daca se folosesc oua de prepelita, care au o componenta mai bogata de microelemente.



ATENTIE: ouale de rata, gasca sau de la pasarile salbatice nu se folosesc pentru tratamente !!!



MOTTO-ul meu:



Oamenii din jurul nostru prind viata atata timp cat simt caldura noastra fata de ei, atata timp cat ii iubim si le-o aratam intr-un fel.

Ofera atentie celor din jur. Intreba-i cum sunt, ce mai e nou cu ei, spune-le o vorba buna, felicita-i pentru reusite, imbarbateaza-i pentru nereusite.

Când discutam,sa nu lasam ca inimile noastre sa se separe una de cealalta, sa nu rostim cuvinte care sa ne îndeparteze si, mai mult, ca va veni o zi în care distanta va fi atât de mare, încât inimile noastre nu vor mai gasi drumul de întoarcere.

Sa nu lasam ura si mania sa ne consume parte din viata. Fa loc doar iubirii !

Iubirea este cea mai inalta frecventa vibrationala posibila. De aceea e bine sa gasim moduri de a iubi si de a ne afla cat de mult posibil pe frecventa ei.

Sa nu asteptam ca ceilalti sa ne ofere dragoste. Hraneste-te singur ca sa ii poti hrani pe altii. Acorda-ti timp sa-ti echilibrezi energiile, pentru a avea capacitatea sa imparti dragostea ta cu ceilalti

In cautarile noastre nebune de zi cu zi uitam deseori ca lucrurile simple sunt cele care fac viata mai frumoasa.

>

Adu viata in lumea din jurul tau. Si culoare!

>

Viata insasi este magie, iar daca nu crezi a sta, macar incearca sa o traiesti ca pe ceva magic cu ceea ce contribuim sau investim, aceea vom obtine. Intotdeauna vei primi exact ceea ce oferi. Principiul este ofera mai intai pentru a primi mai tarziu.

>

Nu trebuie sa renunti niciodata la lucrurile in care crezi sau pe care ti le doresti cu adevarat Optimismul te face placut si mai susceptibil de a reusi.

>

VIATA E SCURTA: IARTA REPEDE, SARUTA INCET, RAZI CU POFTA SI.. SA NU -TI PARA NICIODATA RAU CA TREBUIE SA RAZI!

> Da sansa fiecarei zile sa fie cea mai frumoasa din viata ta.









Carpe diem

recomandare

http://www.budgettravel.com/slideshow/29-stunning-photos-of-france,7492/?wpi

enciclopedia Romaniei

http://art-historia.blogspot.com/




Vizionare placuta!



Timisoara - cetatea austriaca

http://art-historia.blogspot.com/2010/11/timisoara-austriaca.html




Timisoara - oras otoman pentru 162 de ani

http://art-historia.blogspot.com/2010/04/timisoara-otomana_23.html




Coiful de aur de la Poiana Cotofenesti - clisee istorice

http://art-historia.blogspot.com/2010/10/sergiu-decebal-si-coiful-de-aur.html




Reconstituirea bataliei de la Przemysl din 1915

http://art-historia.blogspot.com/2010/04/batalia-de-la-przemysl-reconstituita-la.html




Roma - Fantani si cismele

http://art-historia.blogspot.com/2009/12/roma-1-fantani-si-cismele.html




Crestinismul s-a nascut la Roma

http://art-historia.blogspot.com/2009/12/crestinismul-s-nascut-la-roma_16.html




Scurta istorie a Berlinului

http://art-historia.blogspot.com/2009/11/berlin-1.html




Beraria Gambrinus http://art-historia.blogspot.com/2009/10/gambrinus.html




Monumente din Oltenia 2

http://art-historia.blogspot.com/2009/05/inca-o-postare-pe-tema-monumentelor-din.html




Biserica din Urşani-Valcea

http://art-historia.blogspot.com/2009/05/biserica-din-ursani.html




Monumente din Oltenia 1

http://art-historia.blogspot.com/2009/04/fusei-prin-oltenia.html




Muzeul cu dinozauri din Berlin

http://art-historia.blogspot.com/2009/04/muzeul-de-istorie-naturala-din-berlin.html




Blocul - han de pe strada Blanari din Bucuresti

http://art-historia.blogspot.com/2009/04/tare-blocul-han-de-pe-str-blanari.html




Palatul Stirbey in grea suferinta

http://art-historia.blogspot.com/2009/03/palatul-stirbei-in-grea-suferinta.html




Banca Chrissoveloni - Lipscani 8

http://art-historia.blogspot.com/2009/03/banca-chrissoveloni-lipscani-nr-8_23.html




Hanul Rosu si Podul Caii Rahovei

http://art-historia.blogspot.com/2009/03/hanul-rosu-hanul-verde-si-podul-rahova.html




Mormantul roman hypogeu de la Tomis

http://art-historia.blogspot.com/2009/02/mormantul-hypogeu-de-la-tomis-constanta.html




Reconstituiri militare - Reenactment

http://art-historia.blogspot.com/2009/02/reenactement.html




Masacrul de la Bartholomeu-Brasov din 1916

http://art-historia.blogspot.com/2009/01/masacrul-de-la-bartolomeu-brasov-sau.html




Castelul Bethlen din Boiu Ţopa

http://art-historia.blogspot.com/2009/01/cazul-castelului-bethlen-din-boiu-opa.html




Bucureştioara şi Preziosi

http://art-historia.blogspot.com/2008/06/bucuretioara-i-preziosi.html




Statuia lui Mihai Viteazul din Bucureşti

http://art-historia.blogspot.com/2008/06/statuia-lui-mihai-viteazu-bucuresti.html




Istoria Halelor din Bucureşti

http://art-historia.blogspot.com/2008/05/hala-unirii.html




Biserica cetate din Drăuşeni

http://art-historia.blogspot.com/2008/05/biserica-sseasc-din-drueni.html




Castelul de la Sânmiclăuş

http://art-historia.blogspot.com/2008/05/castelul-din-snmiclu.html




Bucureştii la 1873

http://art-historia.blogspot.com/2008/05/bucurestii-la-1869.html




Planul Borroczyn - 1847

http://art-historia.blogspot.com/2009/01/planurile-bucurestilor-ale-lui.html




Tezaurul Sfatului Imperiu de la Viena

http://art-historia.blogspot.com/2008/12/tezaurul-sfantului-imperiu-de-la-viena.html




Vulcanul de la Racoş - jud. Braşov

http://art-historia.blogspot.com/2008/12/vulcanul-de-la-racos.html




Castelul de la Brâncoveneşti - jud. Mureş

http://art-historia.blogspot.com/2008/12/castelul-de-la-brancovenesti.html




Ansamblul rupestru de la Murfatlar (Basarabi)

http://art-historia.blogspot.com/2008/12/cariera-de-creta-de-la-basarabi.html




Fotografii din Războiul de Întregire 1916-1918

http://art-historia.blogspot.com/2008/12/razboiul-de-intregire-1916-1919.html




Castelul cu inorogi de la Mănăstirea-jud. Cluj

http://art-historia.blogspot.com/2008/11/castelul-cu-inorogi-de-la-manastirea.html




Cele mai vechi panorame fotografice ale Bucureştilor


http://art-historia.blogspot.com/2008/11/cele-mai-vechi-si-mai-frumoase-panorame.html




Castelul Haller din Coplean - jud.Cluj

http://art-historia.blogspot.com/2008/11/castelul-haller-din-coplean.html




Castelul din Ozd

http://art-historia.blogspot.com/2008/11/castelul-din-ozd.html




Vechi case cu pridvor din Bucureşti

http://art-historia.blogspot.com/2008/10/case-vechi-cu-pridvor-din-bucuresti.html




Biserica şi cetatea săsescă din Saschiz

http://art-historia.blogspot.com/2008/09/cetatea-si-biserica-sasesca-din-saschiz.html




Biserica fortificatădin Cloaşterf

http://art-historia.blogspot.com/2008/09/bserica-fortificata-saseasca-din.html




1 decembrie 1918 la Bucuresti

http://art-historia.blogspot.com/2008/08/in-plina-vara-pe-temperaturi-de-38.html




Podul de la Cernavoda

http://art-historia.blogspot.com/2008/08/podul-de-la-cernavoda.html




http://www.blogger.com/rearrange?blogID=4070446663406118096&widgetType=LinkList&widgetId=LinkList3&action=editWidget




http://art-historia.blogspot.com/2008/06/se-distrug-un-secol-i-o-identitate.html




http://www.blogger.com/rearrange?blogID=4070446663406118096&widgetType=Image&widgetId=Image5&action=editWidget




patrimoniu

http://art-historia.blogspot.com/2008/09/cetatea-si-biserica-sasesca-din-saschiz.html




http://www.blogger.com/rearrange?blogID=4070446663406118096&widgetType=Image&widgetId=Image4&action=editWidget

alta recomandare

http://www.care2.com/greenliving/double-the-dachshund-video.html

Lunea

http://player.vimeo.com/video/27920977?title=0&%3bbyline=0&%3bportrait=0href=


Tellement beau

binele

1. Era o poveste cu Roşu-împărat, una cu Verde-împărat şi dacă mai era şi una cu Galben-împărat, vă spuneam o poveste cu SEMAFOR Impărat.



2. Avionul dacă nu zboară-pică, secretara dacă nu pică-zboară !



3. Pescarul vinde PEŞTE, iar peştele vinde femei..



4. Cu cine se învecinează Russia?

Cu cine vrea ea !



5. Femeia nu-i inferioară bărbatului, superioară nu-i, iar de egalitate nici nu poate fi vorba!



6. Psihoza siamezului: Fratele său este vitreg!



7. Piranda:- Măi, bărbate, mai du şi tu copiii la circ.

-Nu, cine vrea să-i vadă, să vină acasă !



8. Numai în limba romană cuvîntul HOŢ are şi sens de dezmierdare sau laudă.



9. La broaşte, ca şi la dame, contează doar picioarele!



10. Pe mulţi moartea îi lasă.. RECI!



11. Fetele de azi vor fi mamele de mîine, dacă nu-s atente!



12. Pentru a nu i se sparge locuinţa, a scris pe uşă INGINER!



13. Mulţi se căsătoresc pentru a avea o plăcere cînd ies din casă.



14. Dacă îi dai ungurului dreptul, el vrea şi stângul!



15. Până şi canibalii s-au săturat de oameni.



16. Un cap ridicat la putere devine, pătrat!



17. Se poate pune BAZĂ pe Iliescu, dar mai bine ar fi un ACID!



18. -De ce nu se ia SIDA la un moldovean?- Are şi boala mîndria ei!



19. De la Cernobîl îţi cad dinţii?- Da, dacă nu-ţi ţii gura!



20. Clasificarea bărbaţilor: oameni si căsătoriţi.



21. -Căsătoria este o LOTERIE? -Nu, la LOTO se mai si cîştigă!



22. Dacă fiica mea merge în pădure cu un bărbat,i se poate întîmpla ceva?

-Atît timp căt merge-NU!



23. -Cînd ne vom căsători, vom avea o fată şi un băiat.

- Cum poţi fi aşa sigură? Deja sunt la mama!



24. Am venit să cer mîna fiicei dvs.!

-Cea mare sau cea mică?

-Cum, nu le are la fel?



25. Iubita mea, spune 2 cuvinte care să ne lege pe vecie!

-Sunt însărcinată!



26. La un cozonac unii mănînca stafidele, alţii doar rahatul!



27. Lumea este împărţită în 2 sisteme: capitalist şi...nervos!



28. In faţa grătarului cu mici romanul încearcă un sentiment de măreţie istorică.



29. Căsătoria este principala cauză a divorţului.



30. Cum pot fi UDEMERIŞTII mereu RADICALI, cînd ei sunt ridicaţi mereu la PUTERE!



31. Romanii pendulează între sentimentul persecuţiei universale şi ŢÂFNĂ.



32. La restaurant:

- D-nă chelneriţă, aveţi picioare de broască?

-Nu, d-le, aşa merg eu mai săltăreţ!



33. - D-nă, în acest restaurant serviţi şi mormoloci?

- Servim pe oricine!



34. Diferenţa dintre un dolar şi un leu=un dolar! şi aşa ramîne mereu!



35. Cele mai ţapene femei se găsesc la...morgă!



36. Unul a căzut de la etajul 10. După un timp a căzut şi un smoc de păr.

Folosea o loţiune pentru căderea întîrziată a părului!



37. -Diferenţa dintre criză şi prosperitate, fiule, este:

Prosperitate = şampanie + Mercedes + amanta.

Criză = sifon + tramvai + măta!



38. Dragostea a fost inventată de evrei, pentru a nu plăti!

39. Diferenţa dintre un OZN şi o soacră de treabă: OZN_uri s-au mai văzut!

40. Bade, s-au făcut merele în Ardeal?

- Alea mari-da, dar alea mici-nu!



41. -Dragul meu soţ, tu ai prefera o soţie frumoasă sau una inteligentă?

-Nici una, nici alta, eu te prefer pe tine!



42. Femeile infidele au regrete, dar tot cele fidele regretă mai mult!



43. Universul şi prostia nu au limite. Noi le-am atins!!!!!



44. La psihiatru: - Deci, de cînd te crezi găina? - De cînd eram puişor, d-le doctor!







Toţi iţi vor binele!!! Nu-i lăsa să ţi-l ia !!!

recomandari

http://www.liveleak.com/view?i=e17_1319947055
http://madame.lefigaro.fr/style/special-accessoires-010911-171685
http://www.timesnewroman.ro/despre-noi
http://metropotam.ro/Locuri-de-vizitat/I-3-Bucuresti-Oceanul-pietrificat-din-statia-de-metrou-art4943834915/
http://www.hotnews.ro/stiri-10560881-video-sua-caine-beagle-supravietuit-dupa-fost-dus-camera-gazare-pentru-eutanasiat.htm

http://us.lrd.yahoo.com/_ylc=X3oDMTNucmtqYXU5BF9TAzIxNDU2ODk1MzEEYWN0A21haWxfY2IEY3QDYQRpbnRsA3VzBGxhbmcDZW4tVVMEcGtnA2ZkNzI1NWEyLTE2N2ItMzNlZi1hYTUxLWQzMjI1MzE5NzdhYQRzZWMDbWl0X3NoYXJlBHNsawNtYWlsBHRlc3QD;_ylv=0/SIG=13gock4d7/EXP=1321129212/**http://gma.yahoo.com/miracle-dog-daniel-beagle-adoption-surviving-gas-chamber-122231047.html

http://www.bbc.co.uk/news/world-15391515

etapa 16 a concursului superblog

Un model de laptop ASUS K53 din oferta Oktal, pe care îl consider ideal pentru nevoile mele care mi-ar fi cu adevărat de folos,  oferindu-mi un avantaj în viata de zi cu zi ar fi unul rapid, ar fi unul care sa nu se blocheze sub nici o forma,  care sa poata accesa orice fel de dispozitiv (stick usb, cd/dvd) precum si viziona orice tip de document ori aplicatie (video, film ...), sa fie usor de transportat sau sustinut, sa nu coste exorbitant, sa nu mai necesite alte dispozitive sau aplicatii/programe, si, bineinteles, sa poata fi lesne utilizat.

etapa 15 din competitia superblog

Produsele romanesti sunt de multe ori si mai bune decat cele straine, nu doar mai accesibile. Unele magazine si-au dezvoltat chiar propriile marci ale unor game de produse, atat alimentare, cat si nealimentare - tip Dero Triumf. Din copilarie imi amintesc de salamul de sibiu - cel mai bun acum de la Agricola, cel sasesc - actualmente CrisTim, parizer, branza telemea (Traian) sau cea in burduf ...acum si in magazinele ori standurile targurilor producatorilor, Eugenia, iaurtul in borcan de sticla - acum Bio, inghetata Napolact sau vafe. Chiar si acum mai gasim produse similare ca denumire sau gust.

APEL PENTRU CATELUL SALVAT DIN RAU LA BAIA MARE DESPRE CARE A RELATAT LIBERTATEA

ESTE BATRAN SI BOLNAV, NECESITA TRATAMENT SCUMP TOATA VIATA
DETALII LA DORIN GHETE TEL. 0743075364

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini