duminică, 6 noiembrie 2011

http://pcnews.ro/2011/11/06/superblog-2011-etapa-nr-19/

Actualmente multimedia este metoda favorită de recreere a umanitatii. Intotdeauna un film bun, savurat pe un ecran de calitate și redat prin intermediul unor boxe de înaltă fidelitate - stil Multiplex, ex. Gladiatorul - devine punctul de atracție maximă a oricarei seri. Totodata muzica  favorită, redată corect devine o experiență minunata.Modul în care redai universul  multimediaa avansat tot mai mult în ultimul timp, clasicele DVD playere fiind upgradate la High Definition prin tehnologia BluRay, iar acum sunt concurate de media playerele ce "lucreaza" fără a mai avea nevoie de discul optic.Sunetul a "patruns" în era digitală. Calculatorul, dispozitiv devenit aproape vital in orice loc, necesita o placă de sunet de excepție, domeniu în care ASUS a devenit expert, oferind cele mai bune componente. Astfel, Xonar Essence One, prin performanțele sale a câștigat laudele presei de specialitate, desi are concurenta. Oricine are nevoie de o pereche de căști de calitate pentru a auzi cu claritate fiecare "foc" din joc, precum și pentru a comunica instantaneu cu coechipierii. Sa nu uitam ca, in toate domeniile, ASUS incearca sa ofere cele mai bune soluții. Asadar, media playerele oferă cele mai bune performanțe de pe piață împreună cu un suport complet pentru toate felurile de fișiere, in timp ce plăcile de sunet oferă, la rândul lor, cele mai bune performanțe în procesarea și redarea sunetului, cu rapoarte ale Signal-to-noise ratio de top în piață, iar căștile ASUS oferă de la o audiție relaxată și o izolare fonică de vârf, până la o poziționare spațială de excepție a sunetului în filme și jocuri, in acelasi timp.
Bibliografie http://channel.asus.com/DownloadNoLoginList.aspx?Path=2459DF84E75C1A3639329AF88E24D0FE

Evident ca aleg de pe site casti, monitor, O Play ... :


NC1_with_touring_case

JPG

1M

sau




ROG_Vulcan_ANC_6-in_case

JPG

5.29M



dh-3


JPG

0.75M

 


O!Play_Gallery_with_3D_rendered_GB

PNG

1.15M

http://pcnews.ro/2011/11/05/superblog-2011-etapa-nr-18/

Acum ar trebui sa povestesc ce PC pe platforma llano imi doresc si la ce il folosesc, sa exemplific ce aplicatii, jocuri, activitati se pot derula pe acesta si sa evidentiez 3 dintre principalele sale avantaje. Detalii ajutatoare pe http://www.amd.com/us/products/desktop/apu/Pages/apu.aspx potrivit creatorilor acestui subiect. Alte informatii utile gasim
http://www.amd.com/us/products/desktop/processors/Pages/desktop-processors.aspx
http://www.amd.com/us/products/desktop/platforms/Pages/desktop-platforms.aspx
http://www.amd.com/us/products/desktop/apu/all-in-one/Pages/all-in-one.aspx
Este limpede ca AMD conduce.
Din pacate, nefiind o "gamer"-ita ... oricat m-as documenta ...

referitor la competitie

Se pare ca nu prea am noroc cu participarea la acest concurs si pare ca se dovedeste a nu fi fost o idee tocmai buna. Probele imi par mult prea tehnice, cred, din pacate, ca trebuie sa fi familiarizat cu domeniul IT, cu jocurile PC, chiar sa ai carnet de conducere ... dar, cu toate acestea, incerc sa nu ma dau batuta, chiar daca nu ma prea pricep, ma straduiesc totusi sa fac fata, desi ocup un loc indepartat in clasament, sper sa ma "tarasc" pana la linia de sosire, macar sa inchei competitia, nu sa o abandonez ca alti concurenti ori sa ajung sa fiu descalificata. Asa am si ocazia de a invata lucruri noi, de a descoperi ceea ce nu stiam pentru ca nu avusesem ocazia sa aflu sau nu avusesem preocuparea.

a 17 ea etapa din superblog

Plecarea in expeditie cu o Toyota Land Cruiser, o masina care are 60 de ani de experienta inegalabila la nivel global dobandita in off road si care poate aborda cu succes cele mai dure conditii de drum beneficiind de  o manevrabilitate si o stabilitate deosebite, constituie o garantie a realizarii planurilor propuse. Indiferent ce continent preferi or ce itinerariu alegi, sigur Toyota Land Cruiser- http://www.toyota.ro/
poate ajuta la cucerirea unor asa-zise "teritorii interzise". Este o masina sigura, puternica, pe care te poti bizui, o poti incarca la capacitate maxima. Cred ca este ideala pentru monumentele greu accesibile si pentru drumurile imprevizibile.

caravana cartilor

Dupa o calatorie de 9 saptamani in 9 orase din tara, Caravana BookLand se intoarce in Bucuresti in perioada 1 noiembrie-23 decembrie, reinventandu-se cu fiecare editie. Ca noutate, editia a II-a a targului urban de carte va fi organizata sub forma unui turneu in toate cele 8 Mall-uri din oras si va promova cartea alaturi de numeroase proiecte culturale, timp de 8 saptamani, incepand cu 1 noiembrie in Liberty Center. Detalii pe 121.ro

avertisment

SHELL OIL COMPANY a publicat un avertisment public


SHELL a constatat trei incidente în cursul carora telefoanele mobile au provocat incendii la pompele de benzina din statiile de carburanti :

În primul caz, telefonul era in portbagaj când soferul facea plinul; telefonul a sunat si incendiul care a urmat a distrus masina si pompa.

În al doilea caz, o persoana a raspuns la telefon în timp ce facea plinul si a fost arsa grav la fata când vaporii de benzina s-au inflamat.

În al treilea caz, o persoana a fost arsa grav la picior când vaporii de benzina s-au inflamat; telefonul, care era în buzunar, a început sa sune în timp ce facea plinul.

Tineti minte:



* Telefoanele mobile pot inflama benzina sau vaporii de benzina.

* Telefoanele mobile care au un led care se aprinde când functioneaza sau când suna, pot emite suficienta energie ca sa produca o scânteie.

Pe scurt, iata regulile pe care trebuie sa le respectati pentru totala siguranta la statiile de benzina:

1) Opriti motorul.

2) Nu fumati.

3) Nu folositi telefonul mobil, lasati-l în interiorul masinii sau închideti-l.

4) Nu urcati în masina în timp ce faceti plinul.

Bob Renkes de la Petroleum Equipment Institute a organizat o campanie al carei scop este constientizarea « electricitatii statice» care este la orignea incendiilor din statiile de carburanti. Aceasta campanie a anchetat 150 de cazuri.

Rezultatele sunt surprinzatoare:

1) Printre cele 150 de cazuri, aproape toate sunt legate de femei.



2) Aproape în toate cazurile, persoana s-a reîntors în masina în timp ce alimentau la pompa. O data plinul efectuat, persoana a iesit din masina pentru a pune furtunul pompei la loc, datorita electricitatii statice s-a declansat incendiul.

3) Majoritatea acestor persoane aveau încaltaminte cu talpa de cauciuc.

4) Majoritatea barbatilor nu se reîntorc niciodata în masina în timpul alimentarii. De aceea, foarte putini barbati sunt victime ale acestui tip de accident.

5) NU TREBUIE NICIODATA SA FOLOSESTI TELEFONUL MOBIL IN TIMP CE FACI PLINUL.

6) Vaporii de benzina sunt cei care declanseaza incendiul la contactul cu electricitatea statica.

7) În 29 cazuri de incendiu, persoana s-a reîntors în masina, apoi a iesit si a atins furtunul pompei de benzina în timpul alimentarii; marca si modelul masinii nu au nici o importanta. În unele cazuri, masina si statia de benzina au suferit daune majore si clientul a fost grav ranit.

8) 17 incendii au avut loc înainte, în timpul sau imediat ce busonul rezervorului de benzina a fost scos si persoana a început sa faca plinul.

M. Renkes subliniaza ca este important ca NICIODATA sa nu te întorci în masina în timp ce faci plinul.

Daca trebuie NEAPARAT sa te întorci în masina în timp ce faci plinul, asigura-te când iesi din masina, ca închizi portiera si ca atingi O PARTE METALICA A MASINII înainte de a scoate furtunul pompei de alimentare din rezervorul de benzina. În acest mod simplu, corpul nu va mai contine electricitate statica în momentul în care pui busonul rezervorului la loc.

Petroleum Equipment Institute, împreuna cu alte organisme încearca sa avertizeze publicul de acest pericol. Pentru mai multe informatii consultati http://www.pei.org. Clicati pe centrul ecranului în zona « Stop Static » (« Opriti electricitatea statica »).

ATENTIE : PE POMPELE DE ALIMENTARE DIN STATIILE DE CARBURANTI ESTE MARCAT INSEMNUL NU FOLOSTI TELEFONUL MOBIL IN TIMPUL ALIMENTARII (un desen cu un telefon barat) DAR NIMENI NU DA IMPORTANTA

bancuri casnice


 
Every Wife is a "Mistress" for her Husband.
"Miss" for one hour & "Stress" for the rest 23 hours!
 
There are 2 times when a Man doesn't understand a Woman.
Before Marriage and After Marriage.
 
My Husband And I Divorced Over Religious Differences.
He Thought He Was God, and I Didn't.
 
Marriage Is Like A Public Toilet.
Those Waiting Outside Are Desperate To Get In & Those Inside Are Desperate To Come Out.
 
Why Were Hurricanes Usually Named After Women?
Because When They Arrive, They're wet and wild,
But When They Go, They Take Your House And Car...
 
A Man Goes To The Wizard To Ask If He Can Remove A Curse He Has Been Living With For The Last 40 Years.
The Wizard Says, "Maybe, But You Will Have To Tell Me The Exact Words That Were Used To Put The Curse On You.
"The Man Says Without Hesitation, "I Now Pronounce You Man And Wife."
 
Husband Searching Keywords on Google `How to Tackle Wife? Google Search Result, "Still Searching`.
 
A Man Goes To A Shrink And Says, "Doctor, My Wife Is Unfaithful To Me. Every Evening, She Goes To Larry's Bar And Picks Up Men. In Fact, She Sleeps With Anybody Who Asks Her! I'm Going Crazy. What Do You Think I Should Do?" "Relax," Says The Doctor, "Take A Deep Breath And Calm Down. Now, Tell Me, Exactly Where Is Larry's Bar?"
 
Husband Throwing Darts at His Wife's Photo and Not Even a Single One Hitting the Target... From Another Room Wife Called The Husband: Honey What Are You Doing...
Husband: "MISSING YOU"...
 
A Man Goes To See The Rabbi. "Rabbi, Something Terrible Is Happening And I Have To Talk To You About It."
The Rabbi Asked, "What's Wrong?"
The Man Replied, "My Wife Is Poisoning Me."
The Rabbi, Very Surprised By This, Asks, "How Can That Be?"
The man then pleads, "I'm telling you, I'm certain she's poisoning me, what I should do?"
The Rabbi Then Offers, "Tell You What. Let Me Talk to Her, I'll See What I Can Find out and I'll Let You Know."
The Rabbi Calls after a while And Says, "Well, I Spoke To Her For Three Hours. You Want My Advice?"
The Man Said "Yes"
The Rabbi Replied, "Take the poison"
 
THOUGHT FOR THE DAY...
Women are like phones:
They like to be held, talked to and touched often.
But push the wrong button and you're disconnected......
 
Difference Between Complete & Finish...
People say there is no difference between COMPLETE & FINISH. But there is... When you marry the right one, you are COMPLETE.... And when you marry the wrong one, you are FINISHED..... And when the right one catches you with the wrong one, you are ... COMPLETELY FINISHED!
 
Romantic...SMS She sends the following message:
My love if you're sleeping, send me your dreams
If you're smiling, send me your smile
If you're crying, send me your tears
I love you
 
He Replied: I'm in the toilet. What do I send?
- - - - - - -
 
A husband visited a marriage counselor and said, "When we were first married, I would come home from the office, my wife would bring my slippers and our cute little dog would run around barking.
 
Now after ten years it's all different, I come home, the dog brings the slippers and my wife runs around barking."
 
"Why complain?" said the counselor. "You're still getting the same service!"
 
*********
 
A man was telling his friends, "When my wife is infuriated, she starts shouting at me, my children and even at our dogs and nobody dares answer her."
 
One of his friends asked.” And when you are angry, what do you do?" The man replied, "I also shout angrily at the windows and doors of the house and none of them dares to answer back.
 

In a divorce court a woman requested the judge: "Your honor, I want to divorce my husband."
 
"But why?" asked the judge. She replied, "Because he is not faithful to me."
 
The judge asked, "How do you know?" She replied, "My lord, not a single child resembles him."
 
*********
 
At the cocktail party, one woman said to another, "Aren't you wearing your wedding ring on the wrong finger?”
 
The other replied, "Yes I am, I married the wrong man."
 
 

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini