sâmbătă, 12 noiembrie 2011

stadiu superblog

de la 121.ro

CARAVANA BOOKLAND LA BUCURESTI


Dupa o calatorie de 9 saptamani in 9 orase din tara, Caravana BookLand se intoarce in Bucuresti in perioada 1 noiembrie - 23 decembrie, reinventandu-se cu fiecare editie. Ca noutate, editia a II-a a targului urban de carte va fi organizata sub forma unui turneu in toate cele 8 Mall-uri din oras si va promova cartea alaturi de numeroase proiecte culturale, timp de 8 saptamani, incepand cu 1 noiembrie in Liberty Center. Detalii pe 121.ro

EXPOZITIE DE CARICATURI

Intre 7-21 noiembrie are loc expozitia de caricaturi crem - editia de toamna 2011 a arhitectului Marin CRETU la GALERIA OCTAV DOICESCU A UNIUNII ARHITECTILOR DIN ROMANIA. Lucrarile, in numar de aproximativ 60 (categoria caricatura clasica), abordeaza teme variate si, partial, au fost prezentate in cadrul diverselor concursuri internationale de profil. La eveniment, prezenta renumitului caricaturist Albert Poch, va contura cu stil profilul autorului si va reaminti publicului fructuoasa lor colaborare la revista URZICA. Detalii pe 121.ro

ATELIER DE ARANJAMANETE FLORALE

Fundatia Calea Victoriei organizeaza, din 12 noiembrie, un Atelier practic de aranjamente florale, in care veti putea invata arta de a imbina florile. Lectorul Raluca Dinculescu va invita sa explorati impreuna universul florilor, plin de culoare si parfum. Atelierul este stucturat in trei sedinte, in care veti acumula cunostinte despre aranjamentul floral, despre tendintele actuale, si va veti familiariza cu accesoriile florale cel mai des utilizate. Cost 300 ron (include flori si materiale). Detalii pe 121.ro

SPECTACOLE DE WEEKEND LA TEATRUL DE PE LIPSCANI

In acest weekend puteti urmari doua spectacole ale Companiei de Teatru Passe Partout, la Teatrul de pe Lipscani. Sambata, 12 noiembrie, orele 19.oo - MADE IN ROMANIA, iar duminica, 13 noiembrie, orele 19.00 - TOTI CINCI. Detalii pe 121.ro

INCUBATORUL DE CONDEIE

AdLittera lanseaza lunicea de-a doua editie a concursului literar national 'Incubatorul de condeie', ce se va desfasura in mediul online in perioada 19 septembrie-19 noiembrie a.c., competitie anuala adresata amatorilor de creatie literara. Concursul este structurat pe doua sectiuni - Poezie si Proza scurta. Vor fi premiate in data de 19 noiembrie a.c., intr-un cadru festiv, cele mai creative, originale si inovative lucrari. Juriul este compus din scriitori profesionisti, din specialisti in comunicare si din 'condeiele' care s-au facut remarcate la editia anterioara a concursului. Detalii pe 121.ro

11EVEN Sibiu 2011

Proiectul 11EVEN prezinta 11 evenimente gazduite de 11 orase - Sibiu, Brasov, Bucuresti, Cluj, Alba - Iulia, Iasi, Oradea, Suceava, Targu-Mures, Timisoara si Bruxelles. Manifestarea isi propune sa devină spatiul in care personalitati din diverse domenii, precum si oameni valorosi cu sau fara expunere sociala transmit experiente, intamplari, esecuri din propria cariera si viata, decizii luate in acele momente, principii care au contribuit decisiv la evolutia si la starea lor actuala.

Astrologie araba

Astrologia araba figureaza printre cele mai prestigioase ale lumii, chiar daca nu este foarte cunoscuta publicului larg. In cazul ei, semnele zodiacale nu poarta numele unor constelatii, ci pe cele ale unor arme albe. Acestea indica atitudinea noastra innascuta cu care abordam viata, care este perceputa ca o lupta. Semnele (sau armele) sunt, in horoscopul arab, in numar de noua.




Sabia: 24 noiembrie-3 ianuarie

Ghioaga taraneasca: 4 ianuarie-10 februarie

Arcul: 11 februarie-19 martie

Cutitul: 20 martie-1 mai

Pumnal: 2 mai-15iunie

Sulita: 16 iunie-22 iulie

Prastia: 23 iulie-4 septembrie

Spada: 5 septembrie-14 octombrie

Buzduganul: 15 octombrie-23 noiembrie



Sabia (24 noiembrie-3 ianuarie) – Adolescentul etern

Personalitate: usurinta, vivacitate, tinerete fizica si psihica, dinamism, miscare. Nativul-sabie este placut, cu un spirit viu, curios in legatura cu orice, este ca argintul viu. Poate parea usor imatur si adeseori pare sa joace rolul unei fetiscane careia ii place sa atraga atentia, sa fie ascultata, privita, cautata… Asa ajunge sa colectioneze numerosi admiratori, insa se plictiseste rapid de o situatie sau de o relatie si de aceea statornicia ii e straina. Desigur, mai tarziu, il coplesesc regretele cand ii pare rau ca nu a dus lucrurile pana la capat.

Provocarea vietii sale: sa inceteze sa mai fie superficial. Sa ajunga la miezul lucrurilor. Sa nu mai cedeze tentatiei de a fugi atunci cand intalneste o prima dificultate. Sa nu se mai lase prada descurajarii si sa nu mai renunte la telurile pe care si le propune. Va reusi cu ajutorul altora cu conditia sa nu-i mai considere doar un public care trebuie cucerit.

Visul secret: sa intalneasca un om pe care sa-l vrajeasca pentru totdeauna cu modul sau adolescentin de-a fi, cu plecarile intempestive si care sa se arate nebun de gelozie din cauza armatelor sale de admiratori platonici, bineinteles. Caci, in fond, nativului ii place mai mult sa viseze la dr agoste decat sa o traiasca.





Ghioaga taraneasca (4 ianuarie-10 februarie) – Energie pura

Personalitate: un nativ solid, care poate parea dur, cand de fapt adevarul e cu totul altul. Este, in realitate, tan dr u, generos, iubitor, numai ca nu prea stie ce este aceea diplomatie si spune mereu ceea ce gandeste, uneori fara minime menajamente. Caci este un nativ adevarat care vrea sa fie inteles desi vivacitatea spiritului sau si marea libertate interioara ii dauneaza uneori. Energic si curajoas, ii lipseste uneori compasiunea pentru cei care sunt mai slabi sau mai putin puternici.

Provocarea vietii sale: sa nu mai creada ca stie tot si intelege tot, chiar si referitor la altii. Sa-si dezvolte simtul intuitiei, sa invete sa-i asculte pe ceilalti, sa-i accepte si sa-i lase sa traiasca asa cum vor, chiar daca nu intelege exact cum gandesc. Cu aceasta conditie, isi va gasi pacea interioara, atunci cand va stabili o distanta sanatoasa intre sine si altii si va putea beneficia astfel de toata bogatia umana din jur.

Visul secret: are vise de adolescent – ca un om sa se in dr agosteasca nebuneste de el, sa lase totul balta si sa plece impreuna intr-o aventura fantastica. Pentru toata viata, bineinteles. Ca asta sa se intample, ar trebui bineinteles sa se lase “prins”, or asta nu e tocmai usor pentru nativ.



Arcul (11 februarie-19 martie) – In dr azneala si fragilitate

Personalitate: tanar, nativului din acest semn ii lipseste increderea in el insusi, isi imagineaza ca ceilalti il vad ca fiind fad si neinteresant. Se insala grav! Are un farmec puternic, ceea ce face sa nu fie uitat deloc usor! Din aceasta lipsa de incredere, se trag si greselile pe care le face. De pilda, de teama sa nu fie tratat cu indiferenta sau de teama sa nu fie atacat, el e cel care preia initiativa: isi intinde arcul, tinteste, da dr umul sagetii si apoi, imediat, incepe sa regrete ca a tintit in acea directie. Apoi isi va cere scuze persoanei respective… atitudine in dr azneata, dar fricoasa. Cu timpul, va invata sa aprecieze mai corect o situatie si va sti sa recunoasca acele contexte in care va avea nevoie de “arc” si de “sageata”.

Provocarea vietii sale: sa capete incredere in sine, sa se foloseasca de imensul potential, de stralucirea si energia pe care le degaja. Sa se intoarca spre cei care-i seamana si care il iubesc asa cum este. Si sa nu incerce sa semene multimii, ar fi pacat!



Visul secret: sa nu mai aiba tot felul de indoieli. Sa aiba succes, sa fie recunoscut pentru talentul sau, sa fie admirat. Toate acestea se pot implini cu conditia ca nativul sa creada in ele. Si sa aiba incredere in cei care il iubesc!



Cutitul (20 martie-1 mai) – Forta vitala

Personalitate: nativul acestei zodii apare ca fiind o persoana tonica, ce nu cedeaza niciodata in fata dezamagirilor. Orice s-ar intampla, el va gasi mereu energia de a ridica fruntea, de a munci, de a-si imbunatati proiectele pentru ca acestea sa aiba succes, de a se implica in planuri in dr aznete. Are si unele defecte, de pilda poate izbucni in adevarate accese de furie, cand cuvintele ii ies din gura fara sa mai cantareasca asupra lor. In ciuda acestora insa, ramane un nativ fermecator.

Provocarea vietii sale: acest aventurier are nevoie de provocari, de cuceriri, iubirea pentru el trebuie sa vina din senin si pentru asta e capabil sa-si schimbe viata in cinci minute. De ce are nevoie: de rabdare, de luciditate, sa nu se mai lase condus de impulsurile de moment. Si mai ales sa nu ia decizii sub imperiul emotiilor de care se lasa invadat adesea.

Visul secret: sa gaseasca omul genial, putin nebun, care va aduce visul in viata sa si soarele in iubire!



Pumnal (2 mai-15iunie) – Truditorul

Personalitate: nativul-pumnal munceste ca un nebun, cu bucurie si voie buna. De aceea, urca rapid treptele sociale si isi gaseste o reala implinire in profesie. Dar, totodata simte nevoia sa aiba un camin al sau, o casa, copii si nu ii plac relatiile pasagere. Ii plac plimbarile lungi in natura, serile in fata semineului, muzica si artele in general. Isi spune adesea ca “tine prea multe in spate”. Si, de asemenea, crede ca din aceasta cauza ceilalti il iubesc: pentru ca ii plaseaza propriile lor poveri. Iar el are ceva de castigat? Nu intotdeauna…

Provocarea vietii: sa invete sa fie la fel de transant si pe plan afectiv, cum e pe plan profesional. Sa nu mai permita sa se abuzeze de amabilitatea si generozitatea sa. Sa pastreze distanta fata de cei profitori. Sa invete sa impuna limite fara sa se teama ca va pierde afectiunea sau respectul celorlalti. Sa invete sa-si asume riscuri si sa iasa din rutina atunci cand aceasta se instaleaza.

Visul secret: sa plece intr-o calatorie in jurul lumii, sa descopere alte culturi si alte stiluri de viata, sa-si exprime latura generoasa printr-o opera sau proiect personal care sa ii schimbe viata.



Sulita (16 iunie-22 iulie) – Calatorul

Personalitate: el alearga, alearga peste tot! Sulita se misca fara incetare, traieste clipa si nu se gandeste decat la viitor. Intr-un cuvant, e un nativ ocupat, care se implica in multe proiecte. Are in el multa dr agoste de daruit, pentru jumatate, pentru copii, dar si pentru omenire, in general. Este foarte intuitiv, un excelent ascultator si nu isi arata adevarata fire decat atunci cand are deplina incredere.

Provocarea vietii sale: acest aventurier care vrea sa descopere lumea are nevoie de cuceriri, de proiecte, cu cat mai dificile, cu atat mai bine. Se va bate pentru ideile sale pana la ultima suflare, se va implica total in luptele pe care le duce, fie ele umanitare sau politice. Are curajul de a-si asuma opiniile si este cu adevarat o persoana cu o inima de leu. Daca stie sa-si canalizeze energia si setea de actiune, atunci dorinta de a schimba lumea nu ramane doar un vis.



Prastia (23 iulie-4 septembrie) – In dr agostita

Personalitate: infricosator de independent, nativul se revolta contra oricarui lucru ce-i ameninta libertatea. Ii e foarte greu sa respecte anumite limite, fie care sunt de ordin material, intelectual, moral sau spiritual. El crede ca nu se poate progresa decat daca uitam de trecut si reformam totul si aplica deseori acest principiu si in viata personala cand i se intampla des sa o rupa definitiv cu prietenii, cu profesia, cu iubitii pentru a o lua de la capat! Dar, de fiecare data, se arunca intr-o noua viata cu aceeasi pasiune si aceeasi sinceritate.

Provocarea vietii sale: o mai mare stabilitate, motivatii mai durabile, implicarea in proiecte pentru care sa aiba rabdare. Pe scurt, rabdarea si vointa de a se implica luand in considerare si experientele trecutului. Si sa nu mai dea ascultare impulsului de a o rupe imediat cu oamenii care se intampla sa-i displaca sau sa il plictiseasca timp de un minut!



Spada (5 septembrie-14 octombrie) – Independenta si reusita

Personalitate: nativul din semnul Spadei este un om exceptional care poate obtine lucruri marete cu conditia sa-si urmeze scopurile fara sa sa preocupe de altii, care au dificultati in a-i intelege aspiratiile, si cu conditia sa respecte un anumit ritm, fara sa fie nerabdator si fara sa se lase repede descurajat. Mare iubitor de riscuri si provocari, are adesea tendinta de a urma cai aventuroase, dr umuri foarte accidentate doar “ca sa vada cum e” sau doar de dr agul schimbarii. Din fericire, beneficiaza de un ascutit simt al intuitiei, pe care se poate baza si stie sa se inconjoare de oamenii potriviti. Prietenii, iubitii si familia il sustin si ii dau sfaturi bune.

Provocarea vietii sale: sa nu ia decizii bazate pe imensul sau orgoliu! Constient de abilitatile sale, reuseste adesea cu brio, insa totodata nu trebuie sa creada ca a ajuns la capatul unui dr um cand de abia l-a inceput. Pe plan sentimental, mai multa modestie si interes pentru ceilalti nu i-ar strica.

Visul secret: o mare familie, multi copii si multi prieteni! Dar obiectivele personale ii consuma tot timpul si toata energia. De aici apare un sentiment de frustrare pe care trebuie sa-l invinga: la urma urmei, viata a fost foarte generoasa cu el.



Buzduganul (15 octombrie-23 noiembrie) – o persoana adulata

Personalitate: poate ca nu e prea agreabil, prea magulitor sa auzi ca esti in semnul acesta, dar totusi… Nativul acestui semn cumuleaza multe atuuri, este calm, sigur de el, isi cunoaste atuurile si stie sa se foloseasca de ele la momentul oportun. Stie sa uzeze de instrumentele pe care le are la dispozitie, este un leader, un adevarat sef de echipa si este adesea inconjurat de un cerc de admiratori si de adepti. Misiunea sa este sa conduca, sa ghideze. De altfel, uneori pare avea o atitudine prea autoritara pentru anturajul sau, insa nimeni nu-i contesta pozitia de leader.

Provocarea vietii sale: sa se faca iubit pentru ceea ce este, nu pentru ceea ce reprezinta, pentru ceee ce are in inima, nu pentru ceea ce afiseaza. Sa reuseasca sa mai dea jos armura de protectie, sa redevina uman. Asta ii cer, de altfel, si cei care il iubesc sau copiii sai.

Visul secret: si-ar dori tot: glorie, averi, succes, bani, o mare iubire, toate aceste asteptari sunt de fapt reflexia unei mari fragilitati si a unei frici teribile de singuratate. In sprijinul tuturor proiectelor salei grandioase, beneficiaza de o incredibila energie si de un mare noroc.

CV-ul zodiilor

Berbec:
Lider innascut, caut job de sef unde nu trebuie sa dau socoteala nimanui. Imi place sa lucrez in domenii care ma solicita fizic si accept orice job care sa implice certuri, lupte greco-romane sau constructii, pentru ca munca bruta ma caracterizeaza. Cu toate astea, sa nu crezi ca ma incadrez in tiparul muncitor calificat. Sunt foarte perspicace si bun atat in afaceri, cat si in domeniile care imi solicita creativitatea. Sunt o persoana demna de incredere, dar daca ma calci pe coada s-ar putea sa te impung. Incapatanat din fire, mereu am dreptate in orice incaierare verbala.

Calitati: energic, puternic si sincer

Defecte: gura sparta, impulsiv si certaret

Taur:
Daca ai nevoie de un angajat ordonat, loial si muncitor, atunci m-ai gasit. Mereu pe pozitie, caut un job care sa-mi asigure casa, masa si o masina cat se poate de cinstita. Imi place sa lucrez, dar cand vine vorba de concedii, mi le iau prelungite, pentru ca relaxarea este foarte importanta pentru mine. Sunt o fire rabdatoare, dar cand vine vorba de salariu nu ma incurc. Orice job care poate sa-mi dea satisfactii materiale pentru a-mi satisface placerile e binevenit. Lucrez incet si sigur si nu-mi place sa fiu grabit, dar la sfarsit te poti baza pe mine.

Calitati: rabdator, calm si logic

Defecte: lenes, materialist si incapatanat

Gemeni:
Aici sunt, aici nu mai sunt. Mereu agitat si pus pe sotii, sunt o fire nabadaioasa si spontana. Nu-mi place sa stau pus in spatele unui birou, asa ca voi prefera in orice moment un job de teren. Nu te gandi ca imi place munca fizica, asa ca daca nu mi se ofera un job motivant din punct de vedere intelectual nici nu ma uit la tine. Sunt prietenos din fire, dar daca dai peste geamanul meu s-ar putea sa ai un soc. Am fluctuatii de personalitate, dar cand vine vorba de creativitate sunt omul tau. Nimeni nu va intelege mai bine nevoile directe ale oamenilor, tocmai din cauza asta sunt foarte bun in domeniile comerciale.

Calitati: vorbaret, sociabil si creativ

Defecte: dubla personalitate, superficial si ironic

Rac:
Ma intereseaza in primul rand mediul de lucru. Nu-mi place sa lucrez in conditii de stres sau intr-un mediu prea concurential. Daca esti un sef care tipi la angajatii tai si te poti urat cu ei, nici nu te obosi sa-mi citesti cv-ul. Pe langa cunostintele si experienta de munca, te asigur ca voi fi un coleg placut, daca voi fi tratat cu respect, si voi organiza petreceri pentru zilele de nastere ale tuturor angajatilor. Sunt muncitor si stau adesea peste program fara sa ma plang, dar nu iti face din chestia asta o obisnuinta, fiindca familia este foarte importanta pentru mine si am nevoie sa petrec cat mai mult timp cu ea. Dupa cum ti-ai dat seama, vacantele sunt pentru mine sfinte asa ca nu te astepta sa-ti raspund la telefon cand sunt plecat.

Calitati: loialitate, intuitie, tenacitate si imaginatie

Defecte: hipersensibil, capricios si ascuns


Leu:
Pentru mine nu iti trebuie un CV, pentru ca intreaga mea aparitie este remarcabila. Sunt nascut pentru a fi rege, dar, cum nu se mai practica postul asta, accept orice de la manager in sus. Am abilitati pe toate domeniile, dar in cazul in care nu ma descurc ma ajuta foarte mult soarta si norocul de care am parte. Sunt placut la vedere si nu accept criticile, pentru ca sunt o insulta adusa perfectiunii mele. Imi place sa muncesc, dar uneori prefer doar sa ma relaxez pe o plaja exotica sau la shopping. Iubesc oamenii, pentru ca si ei ma iubesc pe mine si nu accept minciuna. Orice domeniu asociat cu arta vorbitului in public, design sau alte domenii frumoase prin natura lor mi se vor potrivi ca o manusa.

Calitati: generos, nobil, lider de opinie

Defecte: fanfaron, snob si vanitos


Fecioara:
Eu sunt singurul om specializat din zodiac. Sunt exact ce cauti si stiu sa imi fac treaba pe domeniul care ma caracterizeaza. Daca ai nevoie de un angajat ordonat, iata-ma. La birou voi fi cel mai punctual si de obicei imi place curatenia atat de mult, incat voi fi in stare sa fac curat si pe birourile vecine. Pot lucra doar in liniste si pace, asa ca nu vreau sa ma deranjezi. Logica si argumentarea sunt puncte de baza in cv-ul meu si nu voi trata jobul decat cu maxima seriozitate. Cu toate astea, sunt cam fricos din fire, asa ca nu ma pune sa fac afaceri sau negocieri, pentru ca ma vor scoate din aria mea de activitate si din spatiul meu personal. Orice pe contabilitate, administrare sau finante mi se potriveste, pentru ca ador banii. Sunt o fire economa, dar nu si cand vine vorba de salariul mare pe care trebuie sa mi-l oferi.

Calitati: curat, logic, meticulos

Defecte: cicalitor, ipohondru, cinic

Balanta:
Sunt o fire artistica, putin ironica, dar mereu corecta. Deseori o fac pe arbitrul la locul de munca, fiindca nu suport sa fie neindreptatiti oamenii din jurul meu. Sunt calm, deseori zambitor si prietenos, o placere sa ma ai prin preajma, dar nici sa nu-mi depaseti limitele, ca vei afla pe propria piele ce inseamna sarcasmul usturator. Principiul care imi ghideaza munca este calitatea, nu cantitatea, asa ca nu te astepta sa muncesc prea mult sau sa stau peste program. De cele mai multe ori voi aplana certurile si nu-ti voi spune in fata cat de idiot esti, desi cred cu tarie acest lucru. Daca stii sa-mi folosesti potentialul, nu ma vei pune niciodata intr-o pozitie de conducere, fiindca sunt incapabil sa iau decizii.

Calitati: justete, sociabilitate, diplomatie, altruism.

Defecte: inconstanta, superficialitate, comoditate, ezitare.

Scorpion:
Daca ai de gand sa faci afaceri, cel mai bine ar fi sa ma angajezi. Nu zic ca trebuie, dar daca vrei sa iti mearga bine, atunci stii pe cine trebuie sa suni. Nu sunt cel mai corect in afaceri, dar rezultatul va fi de cele mai multe ori unul banos. Nu trebuie sa ai incredere in mine, pentru ca e posibil sa te tradez, dar daca imi dovedesti ca te afli la aceeasi capacitate intelectuala ca si mine, atunci vei merita tot respectul si vei avea cel mai fidel angajat. De regula nu fac mofturi la posturi de subaltern, dar iti vei da singur seama ca cel mai bine imi sta intr-o functie manageriala, pentru ca stiu cum sa invart lucrurile. Sunt foarte intuitiv si daca lucrez la bursa o sa-ti scot bani buni pe asta. Imi plac banii, dar mai ales imi plac banii castigati usor, deci nu accept posturi umilitoare sau epuizante.

Calitati: inteligent, intuitiv, invingator

Defecte: razbunator, viclean, ascuns

Sagetator:
Fie subaltern, fie sef, niciodata nu te vei plictisi cu mine in preajma. Sunt exact genul de persoana care are mereu prieteni in jur, iar la birou imi place sa aduc veselia in grup. Cu toate astea, fii sigur ca vei avea un angajat fidel si muncitor. Desi uneori imi place sa fac farse pe la locul de munca, voi avea grija sa le enervez doar pe colegele fara simtul umorului. Daca ai locuri libere la circ, trebuie doar sa ma suni. Cu toate astea, nu ignora si posturile care implica bani, pentru ca ma descurc destul de bine la negocieri, datorita naturii mele extra econome, care stoarce bani din piatra seaca. Sunt paranoic, de fel, asa ca nu-mi da de inteles ca nu ma placi, pentru ca imi va sari tandara imediat si imi voi da demisia, cu toate ca a doua zi iti voi spune ca am glumit. Sunt colegul ideal si intotdeauna imi voi ajuta camarazii, dar imi lipseste rabdarea asa ca trebuie sa inteleaga din prima ce le zic.

Calitati: vital, jovial, spontan

Defecte: lipsit de tact, nerabdator, indiscret


Capricorn:
Daca vei cauta prin arhivele marilor companii vei vedea ca oamenii ca mine sunt cei care le-au pus pe roate. Nu vei mai intalni o persoana la fel de ambitioasa sau muncitoare ca cel aici de fata. Desi multi ar zice ca sunt ursuz si antisocial, eu stiu cum se fac banii si stiu unde trebuie sa ajung. Nu trebuie sa-mi dai decat un motiv si iti voi transforma visele in realitate. Am simtul umorului dezvoltat, dar uneori pot sa atac oamenii din jur prin ironiile dure cu care ii intep, pentru de obicei ma consider superior. Muncesc pana la epuizare, dar doar ca sa ma afirm, si nu ma dau la o parte din fata greutatilor. Stiu sa ma impun, deci daca ai un post de manager disponibil, sunt omul tau. Oamenii nu sunt punctul meu forte, dar daca vreau sa ajung in top 100 oameni de afaceri, stiu ca imi trebuie relatii si nu-mi va fi greu sa le creez. Accept joburi in domenii administrative sau industriale.

Calitati: stabil, organizat, ambitios

Defecte: singuratic, pesimist, melancolic

Varsator:
Eu sunt Dumnezeu, sau ma rog, Dumnezeu probabil ca ar fi in aceeasi zodie cu mine, pentru ca am convingerile mele de la care nu ma abat si nimeni nu mi le poate contrazice. Nu suport constrangerile sau sefii care fac abuz de putere cu angajatii lor. Mama natura m-a inzestrat cu un spirit liber si cutezator, asa ca orice are legatura cu domeniul inovatiilor ma atrage ca un magnet. Sunt foarte sociabil si ador sa lucrez cu oamenii care imi inteleg nebuniile. De obicei aleg joburi de freelanceri pentru ca urasc programele fixe si nu-mi place sa ma inchid in spatele unui birou. Sunt apreciat de colegii mei si in special de colege datorita carismei puternice cu care am fost inzestrat. Multi ar spune ca sunt un Don Juan si un afemeiat, dar eu n-as recunoaste asta in veci. Imi place barfa, asa ca de multe ori ma vei gasi la tigara pe hol, povestind ultimele noutati. Cu toate astea, nu te vei supara, pentru ca nu are cum sa nu-ti placa firea mea amuzanta.

Calitati: revolutionar, independent, adaptabil

Defecte: egoist, instabil, rebel

Pesti:
Nimeni nu poate refuza un subaltern ca mine. Sunt angajatul perfect pentru ca suport orele prelungite de lucru si de multe ori ajung sa lucrez si in weekend. Uneori sunt lenes si imi trebuie mai multe impulsuri care sa ma porneasca din loc, dar odata ce m-ai pornit nu ma voi opri decat in fata unor idei geniale. Sunt un coleg de munca excelent, pentru ca ajut oamenii la nevoie, dar uneori sunt atat de naiv, incat ajung sa fac si munca altora. Joburile creative mi se potrivesc ca o manusa, datorita firei mele lipsite de simt practic si visatoare. Nu-mi place sa se tipe la mine si daca faci abuz de indulgenta mea atunci s-ar putea sa te trezesti ca pestisorul auriu a scapat din plasa cand nici nu te asteptai. Nu-mi place sa lucrez cu banii, pentru ca sunt aiurit, dar imi place cand ii primesc si incep sa-i cheltuiesc pe prostii.

recomandari

http://jewelry.allwomenstalk.com/animal-inspired-rings/

http://www.care2.com/greenliving/kitten-relaxing-in-teacup-video.html

http://radioromaniajunior.ro/

http://travel.yahoo.com/p-interests-40863021


http://www.mediafax.ro/life-inedit/imagini-emotionante-un-pui-de-elefant-si-



mama-lui-salvati-de-la-moarte-de-catre-oameni-foto-8958443

http://www.click.ro/news/extern/Bataie-pisici-varianta-kung-fu-VIDEO_0_1282671873.html

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini