Postări

Se afișează postări din ianuarie 5, 2012

puiul de lup ... impresionant ...

EXPO FIGURI CEARA LA MUZEUL GEOLOGIEI

- din iananuarie parca pana pe 8 februarie 2012 intr-o camera si pe hol in incinta Muzeului, dar vor fi cateva zile "in intretinere/revizie" parca 19-23.01.; program de la ora 10
- pret15 lei intrarea pentru adulti, parca 7 lei pentru pensionari/elevi/studenti ... + 10 lei taxa foto care
merita cu prisosinta, mai ales in lipsa pliantelor/cataloagelor ... (culmea ironiei - taxa foto pentru exponatele muzeului = pietre = 30 lei), fiind cea de-a 3-a asemenea expozitie vizitata de mine, figurine noi, reusite, vedem Harry Potter, Hermione, Shreck, fata cu rat de porc, sirene, Neptun, gemeni uniti, centaur/minotaur, unicorn, omul lup paros, 1 soldat, cel mai gras om din cartea recordurilor, Shakespeare etc. Ma bucur ca am reusit sa ajung Sambata.
Mentionez ca am mai vizitat in centrul vechi si la Romexpo editiile anterioare de acum cativa ani, tot venite de la Muzeul figurilor de ceara din Sankt Petersburg, dar parca mai "sangeroase"si nu chiar atat de reusite.

ALTE RECOMANDARI

apel de la ANIMED ARAD

Pentru a directiona catre noi 2% din impozitul pe venit pe care l-ati platit anul trecut, va rugam sa completati Cererea 230, daca ati avut venituri numai din salarii sau Declaratia 200, daca in 2011 ati avut venituri din alte surse. Ambele formulare se gasesc la sediul asociatiei, pe www.animed.ro si la ministerul finantelor, in cladirea de langa primarie. Formularele pot fi depuse la finante direct de catre contribuabil sau pot fi trimise la finante prin scrisoare recomandata, cu aviz de primire.
Animed Arad foloseste acesti bani pentru sterilizarea pisicilor si cainilor comunitari si pentru a le asigura asistenta medicala celor ranite sau bolnave. Parte dintre animalele luate in grija de catre asociatie sunt adoptate de catre familii. Pe www.animed.ro se gaseste o evidenta detaliata a rezultatelor obtinute de catre ANIMED ARAD in ultimii 10 ani. Suma totala intra in contul asociatiei in luna decembrie si ne ajuta la achitarea facturilor restante. Din donatiile primite pe parcursul …

recomandari

http://manneli.com/movies/Dances/Vienna-Concert.htm
Like birds, let us, leave behind what we don’t need to carry…Grudges, Sadness, Pain, Fear and Regrets.Life is beautiful... Enjoy it.HAPPY NEW YEAR!!!

Jiannis & Elke Markianos

Pension Aldebaran

64002 Potos - Thassos

Greece

http://www.thasos.eu/


http://www.gothassos.com/