Postări

Se afișează postări din ianuarie 13, 2012

recomandare

ATENTIE

Astazi, Curtea Constitutionala a dezbatut, constatat si decis ca PL912/2007 de modificare a OUG nr.155/2001 privind gestionarea cainilor comunitari este NECONSTITUTIONALA, prin, cel putin, doua articole, 7 si 8.


Am creat pe Facebook grupuri de socializare dedicate protectiei animalelor in fiecare judet, te rugam sa te alaturi si sa inviti cat mai multi prieteni in grupul judetului tau pe Facebook! Scopul acestor grupuri este promovarea evenimentelor locale, targuri de adoptii, voluntariat in adaposturi, solutionarea diferitor cazuri de animale abandonate sau accidentate.

Lista acestora pe http://www.fnpa.ro/#alatura-te-unui-grup

Articolul 7 prevede ca fiecare primarie, dupa consultarea populatiei, poate sa eutanasieze, incarcereze sau returneze cainii.

Un astfel de enunt conduce la practici neunitare (intr-o localitate cainii pot fi sterilizati si returnati, iar in cele care fac granita cu aceasta cainii pot fi indesati in adaposturi sau omorati) care discrimineaza cetatenii, inclusi…

recomandare

situatii

Când bărbatul are o situaţie proastă, caută o femeie. Când situaţia se îmbunătăţeşte, mai caută una.
În dictatură, cineva te foloseşte cum vrea. În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.Mai rău decât un prost le­neş e un prost cu iniţiativă.În orice căsnicie, cineva are întotdeauna dreptate, iar bărbatul niciodată.Oamenii cu bani sunt de două feluri: apăraţi de poliţie ori căutaţi de poliţie.Oricât te-ai strădui, cineva va munci mai puţin decât tine şi va câştiga mai mult.Femeile vor de toate de la un bărbat, iar bărbatul doar una de la toate femeile.Nu salarile-s mici, lunile sunt prea lungi.Când iubeşti cu adevărat, nici măcar bigudiurile nu te mai sperie.Dacă nu ai griji şi duşmani, e po­sibil să nu te fi născut.Cine mun­ceşte toată ziua nu mai are timp să câştige.Viaţa e liniuţa dintre data naşterii şi data morţii.Un adult e omul care nu mai creşte în înălţime şi începe să crească în lăţime şi grosime.Prietenii pot fi şi fa…