Postări

Se afișează postări din ianuarie 27, 2012

banc

Un taran se plange unui cioban:


-"Am 10 oi si nici un berbec si nu are cine sa le monteze."

-"Pai nici o problema-spune ciobanul,poti sa le montezi chiar tu iar a doua zi daca vezi ca stau la soare inseamna ca e OK,adica a prins samanta.Daca stau la umbra inseamna ca nu a prins si trebuie sa repeti in fiecare zi pana le vezi ca stau la soare".

Pleaca taranu acasa suie oile in ARO si se duce la padure sa nu-l vada cineva si le rezolva pe toate. A doua zi cand se trezeste o intreaba pe nevasta-sa...

-"Unde stau oile,la soare sau la umbra?"

-"La umbra".raspunde aceasta.

Le ia din nou le suie in ARO,la padure si le rezolva iara. Dimineata urmatoare o intreaba iara pe nevasta unde stau oile si asta ii spune ca tot la umbra. Si iara...ARO,la padure,s.a.m.d. Si tot asa timp de o saptamana.

Dupa o saptamana cand o intreaba din nou pe nevasta unde stau oile,aceasta ii raspunde:

-"Nu stau nici la soare nici la umbra,de pe la 6 dimineata s-au su…

MOTTO

Daca plantezi cinste – vei culege incredereDaca plantezi bunatate – vei culege prieteniDaca plantezi umilinta – vei culege maretieDaca plantezi perseverenta – vei culege satisfactieDaca plantezi harnicie – vei culege succesDaca plantezi iertare – vei culege impacareCe plantezi azi – vei culege maine.

"Cauta si pastreaza mereu o bucata de cer deasupra vietii tale."Da sansa fiecarei zile sa fie cea mai frumoasaDa-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"VIATA ESTE PREA SCURTA PENTRU A TE TREZI DIMINEATA TRIST,deci: IUBESTE-I PE CEI CARE ITI RASPUND CU DRAGOSTE SI IARTA-I PE CEI CARE ITI GRESESC!


"Cand dai, la inceput dai din ceea ce ai, apoi, de la un moment dat, dai din ceea ce esti." (Parintele Arsenie Boca)

recomandari din reviste belgiene despre pisici