Postări

Se afișează postări din ianuarie 30, 2012

recomandari

apel LAILA

in revista Formula As a fost publicat un apel privind colectarea diferitelor obiecte (paturi,strachini), hrana pentru adapostul Laila in Parcul Tineretului. Numerele de contact apartineau dnelor Adina si Olimpia. Sa incercam sa ajutam adapostul cum putem. Stiu ca alta data au mai facut colecta la patinoarul 23 august. Aceeasi revista publica apelul si atunci.

http://www.adouasansa.com/activitate_adapost.html

http://www.adoptiicaini.ro/colecta-de-hrana-pentru-cainii-din-adapostul-laila-29-ianuarie-2011/

http://pethouse-pethouse.blogspot.com/2010/05/adaposturi-pentru-animale.html

http://www.alexandrugrivei.ro/category/bucuresti-interbelic/

despre becuri

Uniunea Europeană a interzis din 2010 vânzarea becurilor normale incandescente cu putere mai mare de 75 de Watti, iar începand cu anul 2013 a tuturor acestor tipuri de becuri, sub pretextul "reducerii emisiilor de carbon". În locul acestora sunt promovate becurile fluorescente compacte cunoscute sub mai multe denumiri: becuri CFL(Compact fluorescent lamp), becuri economice (datorită consumului de energie mai redus) şi chiar becuri "ecologice". Dar oare aceste becuri sunt chiar "ecologice" sau este vorba doar de o altă pacaleală de marketing la fel ca în cazul "pielii ecologice" si a "parchetului ecologic" care emana substante toxice? Se ştie deja că dacă un bec "ecologic" este spart, împrăştie cantităţi periculoase de mercur, fluor şi metale grele, care odată ajunse în natură şi în apa freatică ne pot îmbolnăvi. Specialiştii spun că aceste substante afectează grav sistemul renal şi creierul. În cazul în care un bec economic s…

zodii, diete, greutate

Dieta si zodiacul

Pentru fiecare semn zodiacal, exista alimente ajuta la eliminarea rapida a grasimilor si altele care trebuie evitate


Cu toate eforturile, tot n-am scapat de kilogramele in plus. Oare de ce? Poate ca nu am ales alimentatia potrivita. Unii specialisti sustin ca intre zodie si obiceiurile alimentare ar exista unele corelatii. Astfel ca, oricat am incerca sa slabim, daca nu evitam anumite alimente nefavorabile zodiei, eforturile sunt in zadar. Ba chiar, rezervele de lipide cresc. Iata cateva sfaturi oferite de astrologi pentru o dieta de succes.


Planetele si greutatea

Unii ar crede ca intre astrologie si alimentatie nu exista nicio legatura. Exista insa specialisti care sustin ca rezultatele unei cure de slabire sunt nule daca nu respectam anumite reguli de alimentatie dictate de pozitia astrelor. Anticii, mai ales chinezii, au descoperit ca exista principii alimentare care guverneaza fiecare zodie. Daca le urmam, putem nu numai sa obtinem o silueta de vis, ci si o sanat…

comemorare

21 ani de la moartea Prinţesei Ileana a României.
Astăzi, 21 ianuarie, se împlinesc 21 ani de la moartea Prinţesei Ileana a României, fiica cea mai mică a Regelui Ferdinand şi a Reginei Maria, la vârsta de 82 de ani. Retrasă la o mănăstire din SUA, în ultimele trei decenii de viaţă, sub numele de maica Alexandra, fosta prinţesă a mai apucat să-şi vadă ţara natală, după Revoluţie, în septembrie 1990, cu doar patru luni înainte să moară.Prinţesa Ileana s-a născut în sunetul a 21 de salve de tun - conform tradiţiei de la naşterea unui copil în familia regală - în Palatul Cotroceni, la 23 decembrie 1908 sau, pe stilul nou de calendar, la 5 ianuarie 1909. Era cea mai mică fiică şi penultimul copil din lista de şase, a viitorului cuplu de monarhi ai României, Ferdinand şi Maria. A crescut în atmosfera nesigură, instabilă, a Primului Război Mondial, la capătul căruia, însă, la 1 decembrie 1918, avea să se nască România Mare.

Prima femeie-căpitan de vas din România

Ileana a primit o educaţi…

femeia

Subject Femeia perfecta
A fost o data un barbat perfect si o femeie perfecta.

Ei s-au intilnit si, deoarece relatia lor a fost perfecta ,s-au casatorit.

Nunta a fost perfecta.

Iar viata lor in doi a fost ,deasemenea, perfecta.Intr-o seara de Craciun, in care ningea puternic, aceasta pereche perfecta mergea cu masina pe o sosea plina de curbe, cind la un moment dat au vazut pe cineva la marginea strazii, care se pare ca avea o pana.

Era Mos Craciun cu o tolba plina de cadouri.

Deoarece ei nu au vrut sa dezamageasca copiii cei multi care asteptau cadourile, perechea perfecta l-au invitat pe Mos Craciun sa se urce in masina lor pt. a ajunge sa imparta cadourile.

Si asa au ajuns in scurt timp sa imparta cadourile.

Din nefericire s-au inrautatit conditiile meteorologice si cei trei au avut un accident.Unul singur din cei trei a supravietuit.

Care?(Ginditi-va mai intii si abia apoi va uitati la raspuns)Bine-nteles ca femeia perfecta.

Ea este singura din cele 3 personaje care exist…

umor

Un barbat se trezeste la spital bandajat din cap pana-n picioare.


Doctorul ii spune:

- Ah, vad ca te-ai trezit. Probabil nu-ti mai amintesti dar ai fost implicat intr-un accident multiplu. O sa te faci bine, dar… s-a intamplat ceva. Incerc sa fiu cat de delicat pot, asta nu schimba faptul ca penisul tau a fost taiat si nu am putut sa-l gasim.

Barbatul ofteaza adanc in timp ce doctorul continua:

- Vei primi $9.000 de la asigurare. Avem tehnologia sa-ti construim un nou penis ce va functiona la fel de bine ca precedentul, mai bine chiar! Dar costa $1000 pe centimetru. Barbatul se ridica si se uita curios la doctor.

- Deci, zise doctorul, trebuie sa te decizi cat centimetrii vrei. Dar iti recomand sa discuti decizia asta cu sotia ta. Adica, daca aveai 5cm inainte si te decizi sa-l faci de 9, e posibil sa nu-i placa ce-i in plus. Daca il aveai de 9 si il faci de 5 e posibil sa fie dezamagita. Asa ca ea joaca un rol important in decizie.

Barbatul este de acord ca trebuie sa discute c…